Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige efterhængt vertikalskærer fra webshop til webshop. En del har de bedste tilbud, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derfor bør du handle hos et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af efterhængt vertikalskærer.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare efterhængt vertikalskærer.
Det er helt klart meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man kende webshoppens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragten, så kunne du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og som følge af det har du adgang til at købe online og fragte materialerne personligt. Derved er der mulighed for at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af efterhængt vertikalskærer online.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
Størsteparten af niche webshops har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du modtage super kyndig sparring fra nogle som er specialister i lige præcis efterhængt vertikalskærer.
Forskellige webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at bestille efterhængt vertikalskærer online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag cirka 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

efterhængt vertikalskærer silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

efterhængt vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

efterhængt vertikalskærer bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

efterhængt vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube bringer dig ekstremt meget brugbar information, navnligt såfremt du søger på engelsk.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige hovedpiner når det kommer til større projekter, og på grund af det er det væsentligt at der afsættes nok plads i planen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
3Forinden du indleder byggeprojektet kan det være ganske betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
4Det kan blive aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition forinden du begynder din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og derefter tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
5Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det får man forudsat at ombygningen gør en forskel for miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
6Måske burde det overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal have assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Når du ønsker assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
7I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er en god idé at nedskrive alle omkostninger, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
8Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til omfattende arbejdsopgaver. Flere ting skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
9Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette skal du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret i dagene før byggeriets start, så du slipper for at det med et brag begynder at vælte ned når du netop er midt i dit vigtige projekt.
10Du bør nødig forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning bl.a. hjelm og sko der skåner dig mod mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
11Planlægning vil altid være kilden til succes med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en struktureret agenda, som viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
12Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have udstyret til rådighed før du iværksætter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at indregne udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som jo er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En masse e-forhandlere udlover i vore dage alverdens billige former for levering til efterhængt vertikalskærer. En yndling er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du så selv henter de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo super bekvem, og tit ligeledes den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du kunne derudover tænke over at få varerne leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen bliver tit et hak mere pebret, men endvidere ret så smertefri ift. efterhængt vertikalskærer online. Den mindst kostelige slags levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men dette beroer på at du har bopæl nærved online forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på efterhængt vertikalskærer er naturligvis ret afgørende når vi har brug for produkterne omgående, og med det formål er det virkelig passende at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for efterhængt vertikalskærer. Adskillige internet virksomheder – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre online, hvilket beroer på at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produktet fikset inden de logistikansatte har fri.

Flere internet forretninger præsterer gratis levering på efterhængt vertikalskærer online, men typisk er det forudsat at man indkøber for en fastsat pris. Derudover skulle du udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

De største netshops foreslår click-and-collect hvor man handler billig efterhængt vertikalskærer derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på efterhængt vertikalskærer i følgende områder:

Rønne, Randers, København, Ølstykke, Herlev, Højbjerg, Greve, Grenaa, Thisted, Kokkedal, Valby, Tilst, Værløse, Åbyhøj, Aarhus, Varde, Helsingør, Glostrup, Holstebro, Vejle, Lillerød, Hedensted, Hillerød, Gentofte, Frederiksberg, Virum, Brøndby, Frederiksværk, Albertslund, Odense, Hedehusene, Taastrup, Hvidovre, Vordingborg, Næstved, Nørresundby, Gladsaxe, Brønderslev, Vallensbæk, Ringsted, Middelfart, Skanderborg, Esbjerg, Risskov, Ballerup, Silkeborg, Svendborg, Haslev, Holbæk, Søborg, Lyngby, Brønshøj, Køge, Korsør, Frederikshavn, Ishøj, Tårnby, Dragør, Allerød, Kalundborg, Kolding, Solrød Strand, Slagelse, Hobro, Lystrup, Brabrand, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Aabenraa, Rødovre, Farum, Hjørring, Skive, Fredericia, Nærum, Frederikssund, Roskilde, Birkerød, Aalborg, Ikast, Herning, Nyborg, Sønderborg, Stenløse, Viborg, Haderslev, Rudersdal, Struer, Odder, Horsens, Nakskov, Hørsholm, Vanløse, og Jyllinge, .

Afhentning ift. efterhængt vertikalskærer er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Lolland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere jævnligt søger for eksempel billig efterhængt vertikalskærer og køb efterhængt vertikalskærer. Vi ser derudover typisk netshoppere lede efter fx efterhængt vertikalskærer priser, efterhængt vertikalskærer online samt efterhængt vertikalskærer tilbud, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Gode tilbud på efterhængt vertikalskærer

Det er ultra problemfrit for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige efterhængt vertikalskærer online hos diverse e-firmaer, og til gengæld har mange firmaer på nettet fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på efterhængt vertikalskærer voldsomt, og endda præstere fragt uden beregning.

Derfor kan det stadigvæk vise sig smart at efterse et par forskellige netbutikker efter billige priser på efterhængt vertikalskærer online før du køber, så du er sikret at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Du må lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en online shop tilbyder billige efterhængt vertikalskærer online til en salgspris der virker ufattelig overkommelig, kan det mange gange være et tegn på en uægte internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt en del af en ordning, der beskytter en overfor bedrageriske internet webshops.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere beløbet til efterhængt vertikalskærer over en længere periode. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at netshoppere typisk søger efter fx efterhængt vertikalskærer online og efterhængt vertikalskærer tilbud. Foruden dette oplever man tit netshoppere kigge efter eksempelvis køb efterhængt vertikalskærer, billig efterhængt vertikalskærer og efterhængt vertikalskærer priser.

Gennemsøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot leverer i højeste grad solide muligheder for at gennemstøve mange forhenværende forbrugeres observationer og derfor er det fornuftigt, at du eftersøger e-butikkens kritik før du køber billige efterhængt vertikalskærer online.

Facebook fremskaffer for øvrigt fuldkommen fordelagtige løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens troværdighed. Her ses nogle outlets på nettet som giver folk mulighed for at afgive en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed burde benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige efterhængt vertikalskærer online i en butik kunne man når alt kommer til alt gennemløbe webbutikkens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærket, hvilket bør være et signal om at internet forhandleren tilslutter sig de danske retningslinjer, og at internet firmaet fra tid til anden revideres af eksperter som behersker bestemmelserne på området.

Dette er desuden din lejlighed til assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær i forbindelse med din shopping med efterhængt vertikalskærer. Foruden dette kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde regler der kan have indflydelse på bestillingen af efterhængt vertikalskærer online, som for eksempel den returpolitik shoppen tilbyder.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man altid beholder sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af efterhængt vertikalskærer, uanset om man shopper ved Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Jørgen G gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jan Andersen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Peter Olsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Else Poulsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til online indkøb
1Nogle få butikker på nettet yder fragt uden gebyr på efterhængt vertikalskærer, men ofte er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris. Alternativt skulle du beslutte sig for den billigste form for fragt, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted. Denne er i regelen derudover yderst ukompliceret. Den prisbilligste fragtmetode er unægtelig selv at hente pakken.
2Den billigste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig nær internet butikkens lager. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være særdeles relevant hvis du står og skal bruge efterhængt vertikalskærer omgående. Alternativt så frembyder en række internet varehuse billig fragt, men for det meste er det under betingelse af at der erhverves for et konkret beløb.
3Antal dages levering kan vise sig at være rigtig vigtig såfremt du skal bruge din pakke om kort tid, og herved er det helt på sin plads at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering på efterhængt vertikalskærer. Størstedelen af online selskaber stiller garanti om billig 1 hverdags levering på flere varenumre, som alligevel er regnet ud fra at ordren lægges forud for et aftalt tidspunkt.
4Trustpilot præsterer ultra fortræffelige løsninger til at læse ganske mange aktuelle konsumenters synspunkter og af den grund stiller vi forslag om, at du analyserer netshoppens omtaler inden du bestiller billige efterhængt vertikalskærer online. Facebook leverer ligeledes i højeste grad pålidelige metoder til at få indsigt i online forretningens troværdighed.
5Inden folk handler billige efterhængt vertikalskærer på en e-shop bør man i virkeligheden gennemse deres handelsvilkår, dog er det gerne et omfattende arbejde. Ydermere er det at foretrække at man er klar over de primære bestemmelser der er gældende for bestillingen af billige efterhængt vertikalskærer online, til eksempel hvilken returneringsret shoppen tilbyder.
6Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en bestemmelse, der skærmer dig overfor fup internet selskaber. Som alternativ bør du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil dække beløbet af flere omgange.
7En hel del webshops i Danmark udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragttyper til efterhængt vertikalskærer. En der er meget anvendt er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså temmelig smart, og typisk endvidere den mindst kostelige leveringsmanér.
8Vi anbefaler at tjekke om e-firmaet er e-mærke godkendt, siden det skulle være en antydning af at e-forhandleren adlyder dansk lovgivning, udover at internet forretningen ofte besøges af specialister som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Inden folk handler billige efterhængt vertikalskærer hos en online virksomhed kunne man for at være på den sikre side se på virksomhedens vilkår.
9Det er efterhånden vældig let for os alle at finde de bedste tilbud online på billige efterhængt vertikalskærer hos diverse online webshops, og herved lover flertallet af internet shops portofri levering. Trods dette kan det trods alt vise sig lønnende at se nærmere på diverse internet firmaer efter billige priser forinden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.