Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot effektiv varmeblæser.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af effektiv varmeblæser.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende firmaets betingelser.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige effektiv varmeblæser fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af effektiv varmeblæser online.
De store byggekæder finder du i de større byer, og på grund af det har flertallet chancen for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Takket være dette har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt endda få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller effektiv varmeblæser online hos dem.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du modtage mere god rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop effektiv varmeblæser.
Mange online nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
effektiv varmeblæser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

effektiv varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

effektiv varmeblæser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

effektiv varmeblæser silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kommer altid overraskende problemstillinger når det handler om krævende opgaver, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at der er afsat nok plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
2Det kan blive meningsfuldt at have de relevante materialer disponible forud for at du kaster dig over arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en hurtig oversigt hvorpå der noteres det du har brug for, og derefter granske materialerne, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
3Der er en overflod af guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube giver dig adgang til meget gavnlig information, ikke mindst hvis man skriver søgeordene på engelsk.
4Længe før du påbegynder byggeprocessen kan det være aldeles betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag skal du hyppigt holde øje med femdøgnsprognosen i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at regne bedst som du er startet på dit store projekt.
6Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du må liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder din plan.
7Du kunne overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du skal få professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en professionel er der penge at spare ved at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
8I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til byggerier. Det fås ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
9I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være sundt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge ens købspris for dem slavisk.
10Man skal ikke på noget tidspunkt fattes grej. Typisk vil det være yderst relevant at have grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeprocessen. Glem ikke at medtage de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
11Det anbefales at spørge om hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er omfattende byggeprocesser. Store opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig må det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Du må på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så husk beklædning inklusiv arbejdshjelm der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En masse e-forretninger frembyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til effektiv varmeblæser. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter ordren på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig særligt problemfri, og endda tillige den prisbilligste mulighed for levering.

Du kan også påtænke at få ordren bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Muligheden viser sig for det meste en lille smule mere omkostningsfuld, men ydermere vældig simpel ved køb af effektiv varmeblæser online. Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket forudsætter at du har bopæl nærved online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på effektiv varmeblæser er ret vigtig om vi har brug for dine nye produkter øjeblikkeligt, så i det øjemed er det faktisk passende at vi gransker den estimerede leveringstid ved effektiv varmeblæser. Størstedelen af forhandlere på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig dag-til-dag fragt på en række produkter online, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren placeres tidligere end et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet klargjort inden lagerpersonalet tager hjem.

En række internet shops frembyder fragt uden gebyr på effektiv varmeblæser online, men i mange tilfælde er det forudsat at man bestiller for et bestemt beløb. Derudover kan man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsversion, der i de fleste tilfælde vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker tildeler click-and-collect hvor du handler billig effektiv varmeblæser derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på effektiv varmeblæser i følgende byer:

Allerød, Hjørring, Holstebro, Brønderslev, Esbjerg, Værløse, Søborg, Birkerød, Skive, Horsens, Slagelse, Aabenraa, Ballerup, Tilst, Tårnby, Haderslev, Odense, Risskov, Hobro, Jyllinge, Frederiksværk, Vordingborg, Næstved, Viborg, Rødovre, Ringsted, Taastrup, Hvidovre, Vallensbæk, Hørsholm, Valby, Fredericia, Rudersdal, Vejle, Sønderborg, Nørresundby, Højbjerg, Ikast, Nærum, Hillerød, Nyborg, Gentofte, Silkeborg, Frederiksberg, Greve, København, Skanderborg, Nakskov, Varde, Svendborg, Virum, Odder, Nykøbing Falster, Herlev, Helsingør, Kokkedal, Aarhus, Brøndby, Ishøj, Køge, Åbyhøj, Struer, Herning, Kolding, Frederikshavn, Randers, Lyngby, Lillerød, Grenaa, Dragør, Glostrup, Solrød Strand, Hedensted, Thisted, Charlottenlund, Roskilde, Gladsaxe, Ølstykke, Stenløse, Rønne, Frederikssund, Middelfart, Albertslund, Brønshøj, Aalborg, Vanløse, Holbæk, Farum, Haslev, Hedehusene, Kalundborg, Brabrand, Lystrup, og Korsør, .

Afhentning for effektiv varmeblæser er muligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland).

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger bl.a. effektiv varmeblæser priser og køb effektiv varmeblæser. Vi ser desuden tit online shoppere lede efter bl.a. effektiv varmeblæser tilbud, effektiv varmeblæser online samt billig effektiv varmeblæser, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Den bedste pris på effektiv varmeblæser

Det har vist sig at være yderst problemfrit for enhver at finde de laveste priser på billige effektiv varmeblæser online hos forskellige internet varehuse, og med det motiv har massevis af online shops været presset til at at tvinge salgspriserne på effektiv varmeblæser eftertrykkeligt, og endda garantere fragtfri levering.

Dog kan det trods alt være gavnligt at studere et par netbutikker efter tilbud og rabatter på effektiv varmeblæser online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Man skal imidlertid være omhyggelig med, at hvis en netshop forhandler billige effektiv varmeblæser online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som besynderligt fremragende, bør det undertiden være et karakteristika der viser en svindel online shop. Køb med kort er trods alt omfattet af Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som køber imod uoprigtige webshops.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at klare betalingen af effektiv varmeblæser i flere bidder. Dette tilbydes som regel hos specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis effektiv varmeblæser online og effektiv varmeblæser priser. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter fx køb effektiv varmeblæser, billig effektiv varmeblæser samt effektiv varmeblæser tilbud.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot yder sådan set nyttige chancer for at kortlægge en lang række forhenværende forbrugeres anmeldelser og derved er det smart, at du verificerer online butikkens omtaler inden du lægger din bestilling på billige effektiv varmeblæser online.

Facebook fører til ydermere nogle fordelagtige løsninger til at få en idé om netbutikkens troværdighed. Desuden er der en del internet varehuse hvor folk kan notere en bedømmelse af ordreforløbet, som ligeledes bør udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige effektiv varmeblæser online i en webshop burde man helt sikkert gennemgå netbutikkens regler, dog er det oftest ikke særlig spændende, specielt hos de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Et andet forslag er at tjekke om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, som generelt er en tryghed om at internet virksomheden opretholder de officielle regler, udover at e-forhandleren løbende undersøges af eksperter der har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Det giver dig genvej til opbakning, når du møder problemstillinger ved din ordre på effektiv varmeblæser. I øvrigt slår vi et slag for at køber er på vagt for de mest vedkommende vedtægter der gælder for købet af effektiv varmeblæser online, eksempelvis hvilken bytteret shoppen tilsikrer.

Her er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan vidne om sit køb af effektiv varmeblæser, uafhængig af om man bestiller fra 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark eller Bygma.

Susanne Poulsen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Susanne gav 4 stjerner

Det virker bare.

Søren Mortensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Camilla gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot fremskaffer uden sammenligning ærlige chancer for at besigtige en lang række aktuelle konsumenters domme og derved anbefales det, at du bliver klogere på e-butikkens omtaler forinden du køber billige effektiv varmeblæser online. Facebook tilbyder dig også rigtig gode løsninger til at få et kig ind i webbutikkens popularitet.
2Den prisbilligste fragtmulighed vil utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du er tæt på netshoppens bopæl. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være ultra essentiel forudsat du mangler effektiv varmeblæser om få sekunder. Alternativt så garanterer en hel del e-firmaer fragtfri levering, men i mange tilfælde kun såfremt du shopper for et fastslået beløb.
3Det er rigtig ukompliceret for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige effektiv varmeblæser fra forskellige e-butikker, og af den grund garanterer adskillige online varehuse portofri fragt. Det kan alligevel være gavnligt at sammenholde enkelte online forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
4Forinden folk shopper billige effektiv varmeblæser i en butik på nettet burde de når alt kommer til alt studere virksomhedens handelsbetingelser, det er dog mange gange en tidskrævende opgave. Endvidere anbefales det at køberen er vaks omkring de mest essentielle betingelser der kan have betydning for købet af billige effektiv varmeblæser online, f.eks. den returrettighed e-handlen tilbyder.
5Vi foreslår generelt at efterse om internet forretningen er e-mærket, da det generelt er en sikring om at internet shoppen følger de danske retningslinjer, udover at e-shoppen ofte overvåges af fagfolk som er meget bekendte med retningslinjerne. Inden nogen køber billige effektiv varmeblæser på en online virksomhed behøver man i virkeligheden granske webbutikkens vilkår.
6Masser af e-forhandlere yder i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til effektiv varmeblæser. En der er meget almindelig er nu om dage afhentningssteder, som gør at du kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså i høj grad overkommelig, samt typisk også den prisbilligste leveringsform.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende ifald man skal bruge produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det komplet fornuftigt at du efterser leveringstidspunktet på effektiv varmeblæser. En stor portion forretninger på nettet annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, som trods alt nødvendiggør at du bestiller forinden et fastslået klokkeslæt.
8Flere forhandlere på nettet garanterer portofri levering på effektiv varmeblæser, men undertiden er det under betingelse af at man shopper for en bestemt pris. Alternativt skal man foretrække den prisbilligste metode til levering, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Løsningen er af og til ydermere ekstremt ligetil. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
9Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der bistår kunden overfor falske forhandlere på nettet. Som en anden løsning bør du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække betalingen senere.