Byghjem.dk

Dyknagle

Dyknagler i sæt Rennsteig R424
125 kr.
Mere info
Dyknagle sats 1,5/2,5/3,0
91 kr.
Mere info
Dyknagle Stanley
71 kr.
Mere info
Dyknagle 0,8 x 125 mm
29 kr.
Mere info
Dyknaglesæt 3 dele - 0,8-1,6-2,4 mm
79 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige dyknagle hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende netbutikkens betingelser.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du købe fra et online byggemarked, som kan give information omkring dyknagle.
Flere byggecentre har et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare dyknagle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se som positivt.
De store byggemarkeder samler varer fra forskellige producenter, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af dyknagle online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og som følge af det har folk adgang til at bestille online og hente produkterne personligt. Herigennem har man chancen for at spare fragtgebyret, og endda få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille dyknagle online på deres side.
Størstedelen af niche webshops er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du modtage ekstra indsigtsfuld vejledning fra nogle med ekspertviden i netop dyknagle.
De største byggekæder i Danmark
dyknagle jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i de 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

dyknagle harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

dyknagle silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

dyknagle bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det bliver aktuelt at du har de fornødne materialer disponible på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og derefter granske materialerne, med det formål at du er overbevist om at alt er på sin plads.
2Du har mulighed for at forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt renoveringen er godt for miljøet. Af få støtte beroer altså på at byggeprojektet har betydning for klimaet.
3Du må nødig glemme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig mod hændelige risici. Det er smart med fokus på din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
4For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i dagene op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i det vigtige projekt.
5I mange tilfælde vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem slavisk.
6Inden du går i gang med arbejdet kan det blive ret værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Man bør nødig fattes grej. Tit vil det være uundværligt at du har det klar til brug før du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
8Det kan vise sig at være godt at få hjælp til projektet, hovedsageligt i tilfælde af krævende ombygninger. Flere opgaver behøver mere end en person. Derudover vil det være mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Husk at vurdere om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Hvis du benytter assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente en pris fra diverse selskaber.
10Der præsenterer sig som regel ubelejlige bump på vejen i forbindelse med svære byggeprojekter, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i tidsplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
11Der findes mange guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget almennyttig information, i særlig grad når du leder på engelsk.
12Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal forfatte en klar plan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk idet du nedskriver oversigten.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Temmelig mange online virksomheder tildeler nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsudgaver til dyknagle. Den mest moderne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo rigtig bekvem, samt oftest tilmed den billigste leveringsversion.

Du kan lige så vel vælge at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Fragtformen er godt nok en lille smule mindre billig, men ligeledes vældig enkel for dyknagle online. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som dog betinges af at du bor lige ved internet virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på dyknagle er selvfølgelig vældig bestemmende ifald man har behov for produktet straks, og herved er det temmelig vigtigt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid for dyknagle. Flere online outlets – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags levering på flere produkter online, men glem ikke at det forudsætter at ordren køres igennem inden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet før de lageransatte holder fyraften.

En række e-shops i Danmark præsterer portofri fragt på dyknagle online, men i de fleste tilfælde kun når man shopper for et konkret beløb. Alternativt kunne du gribe den mest prisbevidste fragttype, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre frembyder afhentning hvor man køber billig dyknagle online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4. De tildeler eksempelvis afhentning af dyknagle i følgende byer:

Roskilde, Frederiksberg, Esbjerg, Ishøj, Køge, Lyngby, Lystrup, Birkerød, Charlottenlund, Greve, Brabrand, Virum, Holstebro, Hedensted, Skanderborg, Viborg, Hørsholm, Varde, Hedehusene, Ikast, Rødovre, Hvidovre, Haslev, Ballerup, Brønshøj, Jyllinge, Brønderslev, Odder, Højbjerg, Ringsted, Sønderborg, Gentofte, Rønne, Herlev, Glostrup, Silkeborg, Søborg, Fredericia, Aarhus, Nakskov, Vejle, Slagelse, Frederikshavn, Rudersdal, Kolding, Holbæk, Hobro, Vallensbæk, Haderslev, Dragør, Vanløse, Herning, Horsens, Vordingborg, Korsør, Åbyhøj, Farum, Næstved, Randers, Middelfart, Albertslund, Thisted, Struer, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Gladsaxe, Ølstykke, Kokkedal, Tårnby, Frederikssund, Nyborg, Aabenraa, Odense, Helsingør, Taastrup, Brøndby, Kalundborg, Nærum, Skive, Allerød, Værløse, Hjørring, Tilst, Grenaa, Solrød Strand, Nørresundby, Svendborg, København, Risskov, Aalborg, Lillerød, Valby, Hillerød, og Stenløse, .

Klik-og-hent af dyknagle er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Amager, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet dyknagle online og dyknagle priser. Vi ser desuden tit mennesker kigge efter fx billig dyknagle, dyknagle tilbud samt køb dyknagle, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Den bedste pris på dyknagle

Det er jo efterhånden usædvanlig overkommeligt for alle at vurdere prisniveauet på billige dyknagle online på flere internet forretninger, og herved har massevis af internet webshops set sig nødsaget til at tvinge salgspriserne på dyknagle helt i bund, og ydermere byde på levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive lønnende at kontrollere nogle få shops på nettet efter tilbud på dyknagle online før du bestiller, så man er tryg ved at indhente den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Du bør alligevel huske på, at ifald en netbutik tilbyder billige dyknagle online på tilbud til en udsalgspris som kan virke ekstraordinært letkøbt, så burde det ofte være en indikator for en falsk e-handler. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en orden, der bistår dig som kunde overfor bedrageriske e-handler.

Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække betalingen af dyknagle over en længere periode. Dette tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet dyknagle priser og billig dyknagle. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge bl.a. dyknagle online, køb dyknagle samt dyknagle tilbud.

Gennemsøg tidligere kunders betragtninger

Trustpilot resulterer i evigt ønskværdige genveje til at inspicere en række eksisterende køberes ratings og af den grund er det fornuftigt, at du tager et kig på internet forretningens bedømmelser før du handler billige dyknagle online.

Facebook yder tilsvarende sådan set værdifulde muligheder for at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed. Her er der en række online outlets som gør det muligt at notere en omtale af deres køb, som på samme måde burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige dyknagle online på en butik behøver de sådan set have øje for netshoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt, især på de kendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan være at undersøge om e-forretningen er e-mærket medlem, hvilket typisk er en tilkendegivelse af at online butikken retter sig efter gældende dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen ofte revurderes af specialister der mestrer de gældende regulativer.

Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, hvis du forvoldes problemer med din shopping med dyknagle. Desuden er det prisværdigt at køberen er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer i forbindelse med købet af dyknagle online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen anvender.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man til enhver tid beholder ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne bevidne købet af dyknagle, uanset om man har handlet ved Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg eller Davidsen.

Poul Christensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Rasmus Larsen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Louise gav 5 stjerner

Hurtig levering

Else Nielsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til internetshopping
1En hel del netshops foreslår til alt held en hel del forskellige billige leveringsmidler til dyknagle. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo særdeles ukompliceret, samt oftest også den billigste leveringsmodel.
2Fragtperioden er særligt betydningsfuld hvis du mangler varen lige om lidt, så i det øjemed er det forholdsvis væsentligt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt ved dyknagle. En række internet butikker tilbyder billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre, hvilket er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Visse webbutikker garanterer levering uden betaling på dyknagle, men i de fleste tilfælde kun ifald der shoppes for en fastsat pris. Som alternativ må man overveje den mindst kostelige fragtmetode, hvilket oftest vil blive at få bragt varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver af og til tillige ekstremt problemfri. Den billigste leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
4Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som dog kræver at du bor nærved e-forretningens hjemsted. Den type af levering kan vise sig at være usædvanlig afgørende når man mangler dyknagle lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle online forhandlere billig levering, men typisk er det betinget af at du køber for en fastsat pris.
5Det har vist sig at være virkelig uproblematisk for alle at lave prissammenligning online på billige dyknagle i blandt flere online webshops, og for det yder massevis af netshops portofri levering. Det kan trods alt blive smart at udforske nogle forskellige online firmaer efter rabat og tilbud før du køber, så du er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris.
6Trustpilot yder nogenlunde fordelagtige løsninger til at studere ganske mange tidligere kunders iagttagelser og herved rekommanderer vi, at du kigger på online firmaets kritik inden du handler billige dyknagle online. Facebook præsterer for øvrigt temmelig sikre genveje til at få indsigt i netbutikkens kundefokus.
7Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en retningslinje, som forsvarer folk imod fup e-shops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil klare pengene ude i fremtiden.
8Før nogen bestiller billige dyknagle på en online forretning kan de til hver en tid løbe igennem butikkens forretningsvilkår, dog er det typisk ikke videre interessant. I øvrigt slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler gældende for handlen med billige dyknagle online, for eksempel den byttepolitik online webshoppen kører med.
9Generelt slår vi et slag for at finde ud af om internet firmaet er e-mærket medlem, siden det typisk er en tryghed om at internet butikken følger den officielle danske lovgivning, udover at e-handlen hyppigt efterses af eksperter som behersker de gældende vilkår. Før folk bestiller billige dyknagle i en online shop kan de for at være sikker skimme webbutikkens regler.