Digital Dybdemål 0-500 mm x 0,01 mm, bro lgd. 120 mm
1.438 kr.
Mere info
Dybdemålingsmikrometer 0-150 mm
1.109 kr.
Mere info
Dybdemål 2643-150
408 kr.
Mere info
Dybdemål 0- 80 mm x 0,05 m. målestift, bro lgd. 50 mm
221 kr.
Mere info
Dybdemål 300mm hake
753 kr.
Mere info
DIGITAL DYBDEMÅL 0-200X0,01 MM IP67 DIN862 m/bluetooth
1.406 kr.
Mere info
Digital dybdemål 0-150x0,01 mm IP67 DIN862 m/bluetooth
1.119 kr.
Mere info
Dybdemål 2645-200
462 kr.
Mere info
Dybdemålsfod for skydelærer L=75 mm, B=6 mm
208 kr.
Mere info
0-200 mm x 0,02 Dybdemåler med aftagelig hage
486 kr.
Mere info
Dybdemål Käfer
2.094 kr.
Mere info
0-200 mm x 0,05 Dybdemåler
523 kr.
Mere info
0-200 mm x 0,05 Dybdemåler med dobbelt hage
685 kr.
Mere info
Dybdemålsfod for måleur sæt med 9 stk. forlængere
729 kr.
Mere info
Dybdemålsanslag 7312
274 kr.
Mere info
Mikrometerdybdemål 0-100mm
1.389 kr.
Mere info
Dybdemålsfod for dybdemålere
786 kr.
Mere info
Digital dybdemål 0-150X0,01 MM IP54 DIN862 Mini-USB
656 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige dybdemåler fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder gode tilbud, og øvrige giver service. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot dybdemåler.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed bør du købe fra en webshop, som giver rådgivning til valg af dybdemåler.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man læse butikkens regler.
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se fordele i.
De udbredte byggecentre har butikker nær dig, og derfor har folk tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Hermed har man valget om at undvære leveringsgebyret, og endda hente produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, så du kan vælge fra et stort udvalg af dybdemåler online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette bør du få super gavnlig vejledning fra mennesker med ekspertviden i netop dybdemåler.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at bestille dybdemåler online på deres side.
En masse webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online får du en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

dybdemåler bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

dybdemåler jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

dybdemåler silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

dybdemåler harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, især når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
2Det kan være til god gavn at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når der er tale om store arbejdsopgaver. Større byggerier stiller krav om flere folk. Endvidere må det blive hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
3I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det vil være forstandigt at nedskrive samtlige poster, hvorefter man bør undersøge mulige tilbud på dem hver især.
4For byggeprojekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund må du hyppigt tage notits af meldingerne om vejret i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned nøjagtig som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret strategi, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
6Måske du burde tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en professionel til noget af projektet. Forudsat at du får assistance fra en fagperson anbefales det at få forslag fra diverse leverandører.
7Der kommer jævnligt uventede problematikker ved svære byggeprojekter, og ergo vil det være essentielt at der afsættes god plads i arbejdsplanen, således at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
8Du kan indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for naturen.
9Du skal ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at have grejet disponibelt inden du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at medtage omkostningerne hertil i byggeriets budget.
10Før du påbegynder byggeprojektet kan det blive ekstremt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer klar til brug forud for at du igangsætter dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig oversigt med de materialer du får brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, hvormed du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
12Der kan findes alverdens artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er kilde til enorme mængder almennyttig info, især ifald man kigger i hele verden.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En hel del byggecentre udlover på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmodeller til dybdemåler. En der er meget populær er nu om dage afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig meget fleksibel, og tit endvidere den mest billige metode til levering.

Du bør ydermere overveje at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragttypen er jævnligt en tak dyrere, men også temmelig nem ved køb af dybdemåler online. Den billigste fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du befinder dig nærved internet webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på dybdemåler er naturligvis usædvanlig relevant såfremt man har behov for dine nye produkter inden for kort tid, og med det formål er det nemlig meningsfuldt at vi besigtiger leveringstiden ved dybdemåler. Temmelig mange netbutikker – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer online, men det nødvendiggør at ordren placeres inden et fastslået tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få ordren klar før lagerpersonalet har fri.

Nogle internet firmaer præsterer fragt uden gebyr på dybdemåler online, men oftest kun ifald der købes for en bestemt pris. Som alternativ kunne man vælge den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig dybdemåler hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på dybdemåler i disse byer:

Brabrand, Køge, Holbæk, Ringsted, Skive, Stenløse, Horsens, Jyllinge, Middelfart, Tårnby, Hillerød, Rudersdal, Kolding, Ishøj, Odder, Brønshøj, Aalborg, Farum, Esbjerg, Virum, Lyngby, Frederiksberg, Korsør, Dragør, Skanderborg, Hørsholm, Risskov, Rødovre, Højbjerg, Åbyhøj, Sønderborg, Vanløse, Helsingør, København, Herlev, Viborg, Hvidovre, Nyborg, Aarhus, Nakskov, Vallensbæk, Birkerød, Glostrup, Lystrup, Brønderslev, Frederikshavn, Lillerød, Thisted, Randers, Kokkedal, Herning, Nykøbing Falster, Fredericia, Værløse, Frederikssund, Nørresundby, Solrød Strand, Hedehusene, Vejle, Frederiksværk, Holstebro, Aabenraa, Haderslev, Gladsaxe, Gentofte, Taastrup, Søborg, Haslev, Næstved, Grenaa, Greve, Ølstykke, Ikast, Valby, Ballerup, Charlottenlund, Odense, Roskilde, Svendborg, Allerød, Kalundborg, Silkeborg, Hedensted, Vordingborg, Tilst, Nærum, Hjørring, Slagelse, Struer, Rønne, Albertslund, Brøndby, Varde, og Hobro, .

Afhentning af dybdemåler er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland).

Når man kigger i søgedata er det klart, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis dybdemåler online og billig dybdemåler. Man ser desuden mange gange netshoppere søge efter for eksempel dybdemåler tilbud, køb dybdemåler og dybdemåler priser, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Rabat på dybdemåler

Det er jo efterhånden super hensigtsmæssigt for os alle at kigge efter tilbud på billige dybdemåler online i blandt diverse outlets på nettet, og med det motiv har adskillige e-butikker været presset til at at presse prisen på dybdemåler voldsomt, og endda love fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk vise sig gavnligt at inspicere nogle enkelte internet forretninger efter tilbud på dybdemåler online inden du handler, så man er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Du må dog være årvågen med, at når en e-forhandler markedsfører billige dybdemåler online for en pris der kan ses som mystisk billig, bør det tit være et fingerpeg om en snydagtig webbutik. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en vedtægt, som assisterer kunden overfor bedrageriske e-forretninger.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage regningen på dybdemåler af flere omgange. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bauhaus.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker tit efterspørger eksempelvis billig dybdemåler og dybdemåler tilbud. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis køb dybdemåler, dybdemåler priser og dybdemåler online.

Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot byder på rigtig fortræffelige løsninger til at gennemsøge mange forhenværende konsumenters betragtninger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer online butikkens bedømmelser forud for at du køber billige dybdemåler online.

Facebook resulterer i derudover altid passelige chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed. Derudover ses nogle webbutikker som giver folk mulighed for at aflevere en kritik af købsoplevelsen, hvilket ydermere må udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige dybdemåler online hos en internet forhandler behøver de egentlig tyde forhandlerens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig spændende, særligt hos de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bygma.

Et alternativt forslag kan derfor være at efterse om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er et sympol på at online butikken retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at e-butikken rutinemæssigt evalueres af eksperter der kender retningslinjerne.

Dette er desuden en god anledning til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for udfordringer med din bestilling af dybdemåler. Desuden anbefales det at du er påpasselig med de mest vedkommende regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af dybdemåler online, eksempelvis den bytteret virksomheden har.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man stadig beholder ens kvitteringsmail, således man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af dybdemåler, uafhængig af om man handler fra Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Mette gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Anders Olsen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Charlotte M gav 5 stjerner

Hurtig levering

Ole Jørgensen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til online indkøb
1Den prisbilligste fragttype er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du lever lige ved webshoppens lager. Den leveringsmodel er naturligvis ret relevant hvis man står og skal bruge dybdemåler om kort tid. Alternativt så yder nogle shops på nettet portofri fragt, men i reglen under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt pris.
2En masse butikker på nettet yder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmåder til dybdemåler. En af de mest moderne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo temmelig problemfri, samt ofte endvidere den mest prisbevidste leveringsmåde.
3Det er jo særligt ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige dybdemåler hos flere online butikker, og så tilbyder en lang række internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid vise sig lukrativt at tjekke et par e-handler efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
4Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en retningslinje, hvilket sikrer kunden overfor svindlende e-forhandlere. Som et alternativ kan du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at klare regningen over tid.
5Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, som almindeligvis er en sikkerhed for at online webshoppen efterkommer dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden fra tid til anden revurderes af eksperter der mestrer de gældende regler. Forud for at folk shopper billige dybdemåler i en webbutik kunne de uden tvivl tyde virksomhedens forretningsbetingelser.
6En række internet handler yder gebyrfri levering på dybdemåler, men tit gælder det kun hvis der bestilles for en konkret sum. Derudover burde man tage den mest billige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver undertiden også vældig ukompliceret. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
7Før nogen køber billige dybdemåler på en online webshop kan de helt sikkert gennemløbe netbutikkens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant. Foruden dette er det fornuftigt at køberen er sat ind i de primære vilkår der kan have indvirkning på købet af billige dybdemåler online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen lover.
8Leveringshastigheden er jo særdeles afgørende i tilfælde af at vi skal bruge din pakke nu og her, så i det øjemed er det utvivlsomt meningsfuldt at du finder det forventede leveringstidspunkt ved dybdemåler. En del e-forhandlere yder billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen køres igennem før et fastsat tidspunkt.
9Trustpilot resulterer i en række gavnlige chancer for at se nøjere på flere øvrige køberes ratings og derved går vi ind for, at du tager et kig på e-handlens kritik forud for at du shopper billige dybdemåler online. Facebook yder endvidere en række uafhængige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens popularitet.