Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have varerne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Dette er specielt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse netbutikkens betingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at bestille ved en webshop, som kan tilbyde sparring omkring Duro værkstedsvogn.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare Duro værkstedsvogn.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige Duro værkstedsvogn fra byggekæde til byggekæde. En del har lave priser, imens øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggekæder køber produkter fra diverse nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af Duro værkstedsvogn online.
De store byggecentre finder du i hele landet, og derfor har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at undvære fragtgebyret, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du opleve en høj grad af nyttig assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis Duro værkstedsvogn.
Mange specialiserede netshops styrer selv produktionen af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en bedre pris.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du køber Duro værkstedsvogn online hos dem.
Danmarks største byggecentre
Duro værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Duro værkstedsvogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag cirka 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Duro værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Duro værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kan findes mange hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er anvendeligt med store mængder brugbar info, navnligt hvis du bruger den engelske version.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være en fordel at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kan dokumentere ens omkostning ved hver eneste af dem.
3Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt hvis det er krævende byggerier. Større projekter stiller krav om mere end en person. Derudover vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Der viser sig jævnligt uventede problemstillinger ved krævende projekter, og på grund af det kan det være af stor betydning at man har afsat passende tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
5Forberedelse vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at liste en velovervejet handlingsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
6Du kunne overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en fagmand til områder af projektet. Når du køber assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere håndværkere.
7Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ej beklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
8For opgaver udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Således skal du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i perioden for projektets start, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger netop som du er startet på det komplekse byggeprojekt.
9Du skal aldrig undvære udstyr. Tit kan det være essentielt at du har det tilgængeligt idet du begynder på byggeprocessen. Det er derudover en fordel at tillægge disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
10Længe før du indleder byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt afgørende at have styr på, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Man kan indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på planeten.
12Måske det viser sig essentielt at du har alle bygningsmaterialer klar før du igangsætter håndværket. Du bør udarbejde en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt hvad som er nødvendige, og dernæst eftergå materialerne, så du bliver sikker på at alt er som det skal være.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er kolossalt flot. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

De fleste internet virksomheder yder nu diverse forskellige billige former for levering til Duro værkstedsvogn. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo i høj grad fleksibel, og tit også den billigste leveringsform.

Du burde omvendt tænke over at vælge at få udbragt til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er i mange tilfælde et hak dyrere, men tillige usædvanlig gnidningsløs ved køb af Duro værkstedsvogn online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som jo stiller krav om at du bor nærved internet forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Duro værkstedsvogn kan vise sig at være virkelig betydningsfuld såfremt du behøver ordren med det samme, så af den grund er det faktisk passende at man finder det estimerede leveringstidspunkt for Duro værkstedsvogn. En lang række webshops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men som ikke desto mindre forudsætter at handlen gemmenføres inden et angivent tidspunkt, med det formål at de kan nå at få ordren sendt afsted forud for at de lageransatte holder fyraften.

Visse online outlets frembyder fragt uden gebyr på Duro værkstedsvogn online, men tit under forudsætning af at du shopper for en bestemt sum. Derudover må man snuppe den billigste leveringsmåde, der tit er at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

En række byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig Duro værkstedsvogn hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på Duro værkstedsvogn i følgende områder:

Søborg, Ballerup, Charlottenlund, Næstved, Hørsholm, Haslev, Esbjerg, Åbyhøj, Nyborg, Vanløse, Silkeborg, Køge, Nærum, Gentofte, Valby, Fredericia, Struer, Kokkedal, Jyllinge, Vejle, Højbjerg, Ølstykke, Lystrup, Korsør, Lyngby, Odder, Hedensted, Rudersdal, Værløse, Holbæk, Roskilde, Ikast, Aalborg, Taastrup, Svendborg, Vordingborg, Dragør, Vallensbæk, Greve, Aabenraa, Randers, Viborg, Ishøj, Thisted, Nykøbing Falster, Nakskov, Rødovre, Lillerød, Middelfart, Frederiksberg, Virum, Ringsted, Varde, Solrød Strand, Sønderborg, Albertslund, Nørresundby, Hjørring, Slagelse, Frederiksværk, Frederikssund, Skanderborg, Aarhus, Allerød, Brabrand, Birkerød, Tilst, Herlev, Odense, Kalundborg, Kolding, Glostrup, Brønshøj, Rønne, Tårnby, Risskov, Grenaa, Herning, Holstebro, Hillerød, Skive, Gladsaxe, København, Frederikshavn, Helsingør, Hvidovre, Horsens, Farum, Brønderslev, Brøndby, Hobro, Hedehusene, Stenløse, og Haderslev, .

Afhentning for Duro værkstedsvogn er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere tit søger efter bl.a. Duro værkstedsvogn tilbud og køb Duro værkstedsvogn. Man ser derudover ofte internet shoppere kigge efter fx billig Duro værkstedsvogn, Duro værkstedsvogn priser og Duro værkstedsvogn online, foruden de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Rabat på Duro værkstedsvogn

Det er jo ualmindeligt bekvemt for almindelige mennesker at vurdere tilbud på billige Duro værkstedsvogn online hos diverse forhandlere på nettet, og altså har utallige internet varehuse ikke kunne lade være med at mindske prisniveauet på Duro værkstedsvogn kolossalt, og derudover love gratis fragt.

Det kan dog trods alt vise sig smart at tjekke et par internet varehuse i Danmark efter tilbud på Duro værkstedsvogn online inden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Du skal dog ikke undervurdere, at når en shop på nettet markedsfører billige Duro værkstedsvogn online til salg for en udsalgspris der kan ses som uforståeligt beskeden, så bør det i nogle tilfælde være et symbol på en fup netshop. Betalinger med kort er imidlertid omfavnet af en bestemmelse, der sikrer dig som kunde imod falske netbutikker.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække regningen på Duro værkstedsvogn over en længere periode. Det foreslåes ofte ved nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at folk typisk kigger efter eksempelvis billig Duro værkstedsvogn og Duro værkstedsvogn online. Foruden dette ser man som regel folk kigge efter eksempelvis Duro værkstedsvogn priser, Duro værkstedsvogn tilbud og køb Duro værkstedsvogn.

Kig på tidligere kunders betragtninger

Trustpilot indebærer nogenlunde fremragende chancer for at eftersøge diverse tidligere kunders opfattelser og af den grund stiller vi forslag om, at du kigger på netshoppens anmeldelser forud for at du shopper billige Duro værkstedsvogn online.

Facebook tilbyder lige så vel altid udmærkede muligheder for at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi mange online firmaer hvor man kan offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, som tilmed kan drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige Duro værkstedsvogn online hos en webshop behøver de egentlig bese forhandlerens vilkår, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, især på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere om netshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en erklæring om at e-forhandleren adlyder de opstillede regler, udover at forretningen af og til efterses af jurister der er indført i reglementet på området.

Desuden får du mulighed for support, for så vidt du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din shopping med Duro værkstedsvogn. Derudover er det smart at køberen er obs på de mest basale forhold der kan have indvirkning på bestillingen af Duro værkstedsvogn online, til eksempel den returret e-butikken kører med.

På grund af dette er det desuden relevant, at man stadig bibeholder sin faktura e-mail, så man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af Duro værkstedsvogn, uafhængig af om man køber fra Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

Else Hansen gav 5 stjerner

Fremragende!

Søren gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Mads C gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Michael gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til din online shopping
1Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til netshoppens hjemsted. Den leveringsmulighed er jo ret essentiel hvis man har behov for Duro værkstedsvogn straks. Alternativt så tilbyder nogle få butikker på nettet portofri fragt, men oftest stiller det krav om at man handler for en konkret pris.
2Vi anbefaler at bemærke om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, siden det er et tegn på at online shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, udover at online forretningen løbende efterses af fagfolk som forstår reglementet på området. Før folk shopper billige Duro værkstedsvogn i en netshop kan de på en vis måde løbe igennem netshoppens handelsaftale.
3Flere e-firmaer yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige muligheder for fragt til Duro værkstedsvogn. En sikker vinder er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente pakken præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig yderst smart, samt ofte derudover den billigste mulighed for levering.
4Forinden folk handler billige Duro værkstedsvogn på en e-shop kan man i og for sig bese forhandlerens betingelser, dog er det i reglen ikke videre spændende. Desuden er det prisværdigt at køber er klar over de mest relevante betingelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige Duro værkstedsvogn online, f.eks. den returpolitik e-forretningen garanterer.
5Det er efterhånden vældig uproblematisk for internetbrugere at søge information om priser online på billige Duro værkstedsvogn fra flere online webshops, og følgelig præsterer masser af online shops fragt uden omkostninger. Det kan dog stadigvæk være tiden værd at checke nogle enkelte internet handler efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
6Leveringstiden er super vital når man behøver din pakke øjeblikkeligt, så derfor er det øjensynligt relevant at vi kigger nærmere på leveringstiden for Duro værkstedsvogn. En del online butikker frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter, hvilket dog betinges af at bestillingen indsendes forud for et fastsat klokkeslæt.
7Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en regel, der beskytter en overfor bedrageriske online forretninger. Alternativt kunne du vælge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at honorere pengene senere.
8Trustpilot frembringer fuldstændig relevante genveje til at sondere ganske mange andre kunders vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du sonderer online virksomhedens ratings forud for at du handler billige Duro værkstedsvogn online. Facebook tilbyder dig ligeledes visse stabile løsninger til at få et kig ind i netshoppens popularitet.
9En række internet selskaber garanterer portofri levering på Duro værkstedsvogn, men i mange tilfælde kun såfremt der bestilles for et fastsat beløb. Alternativt skulle man tage den mest betalelige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Denne viser sig uheldigvis endvidere i høj grad nem. Den mest billige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.