Byghjem.dk

Dremel Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggekæder.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Flere byggekæder sælger et bredt sortiment, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot Dremel multisliber.
Der vil være forskel på priserne på billige Dremel multisliber hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på lave priser, imens andre har et højt serviceniveau. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
For nogle er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos en online byggeshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring Dremel multisliber.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og herigennem har de fleste chancen for at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og endda have varerne nu og her.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af Dremel multisliber online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe Dremel multisliber online fra deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig bør du få endnu mere anvendelig hjælp fra folk med ekspertviden i lige præcis Dremel multisliber.
Forskellige specialiserede netbutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Dremel multisliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Dremel multisliber bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Dremel multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Dremel multisliber jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer utvivlsomt utidige problematikker når det gælder svære opgaver, og ergo kan det være vigtigt at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, så man er selvsikker på at man når det til siden.
2Du må under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte vil det være afgørende at du har værktøjet klar til brug inden du iværksætter byggeriet. Husk også at inkludere disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
3I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være rationelt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan indsamle ens omkostning ved hver enkelt.
4I visse tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeriet forbedrer naturen.
5Det kan vise sig af stor betydning at have de fornødne materialer klar til brug forinden du går til værks med byggeprocessen. Du kan nedskrive en punktforms huskeliste som indeholder de materialer du skal bruge, og så eftergå materialerne, så du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således kan du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende byggeprojekt.
7Forinden du går i gang med byggeprocessen kan det være vanvittigt fundamentalt at sikre sig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til succes med byggeriet. Du bør udarbejde en effektiv tidsplan, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
9Måske det burdes overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Når du indhenter hjælp fra en fagmand er det en god idé at lede efter prisoverslag fra diverse håndværkere.
10Du skal på ingen måde negligere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som fx sikkerhedshjelm som beskytter dig overfor mulige risici. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især når du ikke har professionel assistance.
11Der er stribevis af guides og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med rigelig konstruktiv oplysning, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
12Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til arbejdet, specielt hvis det er krævende arbejdsopgaver. Større byggerier behøver flere personer. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er meget betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Flere online selskaber udlover nu til dags mange forskellige billige metoder til levering til Dremel multisliber. En af de mest moderne er p.t. udleveringssteder, som gør at du kan hente pakken når du har lyst. Fragttypen er nemlig ultra enkel, samt endda endvidere den billigste fragtmulighed.

Du burde ligeledes udse dig at bestille levering til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig desværre en smule mindre billig, men samtidig i høj grad problemfri for Dremel multisliber online. Den mest billige fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du er nær online virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på Dremel multisliber er jo ret afgørende forudsat vi mangler din ordre om kort tid, og af den grund er det fuldt ud relevant at man ser den forventede leveringsdato ved Dremel multisliber. Størstedelen af internet varehuse – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men vær vagtsom da det kræver at transaktionen gennemføres før et angivent klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted forud for at de logistikansatte har fyraften.

En hel del internet varehuse garanterer gebyrfri levering på Dremel multisliber online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man handler for en fastsat pris. Desuden kunne man gribe den mest billige fragtmetode, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

En lang række webbutikker giver klik-og-hent hvor man handler billig Dremel multisliber online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene udlover fx afhentning af Dremel multisliber i følgende byer:

Hørsholm, Horsens, Helsingør, Vordingborg, Stenløse, Herlev, Roskilde, Glostrup, Slagelse, Frederiksberg, Hobro, Tilst, Sønderborg, Nakskov, Taastrup, Silkeborg, Kokkedal, Varde, Skive, Risskov, Charlottenlund, Valby, Solrød Strand, Odder, Lillerød, Odense, Ikast, Værløse, Virum, Dragør, Hillerød, Korsør, Skanderborg, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Nørresundby, Greve, Kolding, Nyborg, Holstebro, Haderslev, Gentofte, Næstved, Ølstykke, Vallensbæk, Kalundborg, Frederikshavn, Søborg, Middelfart, Randers, Albertslund, Allerød, Holbæk, Ballerup, Svendborg, Thisted, Lyngby, København, Aalborg, Rudersdal, Grenaa, Brønderslev, Viborg, Hedensted, Åbyhøj, Rødovre, Ringsted, Køge, Brabrand, Haslev, Jyllinge, Brøndby, Tårnby, Vanløse, Rønne, Lystrup, Hedehusene, Nærum, Brønshøj, Farum, Esbjerg, Struer, Frederikssund, Frederiksværk, Aabenraa, Fredericia, Aarhus, Hjørring, Ishøj, Herning, Højbjerg, Vejle, Hvidovre, og Birkerød, .

Klik-og-hent af Dremel multisliber er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere ofte søger for eksempel køb Dremel multisliber og Dremel multisliber priser. Man ser desuden ofte online shoppere søge efter eksempelvis Dremel multisliber tilbud, Dremel multisliber online samt billig Dremel multisliber, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på Dremel multisliber

Det er ret smertefrit for alle at sammenholde priser på billige Dremel multisliber online i blandt forskellige forretninger på nettet, og til gengæld har utallige internet forhandlere været presset til at at formindske prisen på Dremel multisliber eftertrykkeligt, og endda tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at eftergå et par forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på Dremel multisliber online inden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal ikke desto mindre være obs på, at i tilfælde af at en internet forhandler annoncerer billige Dremel multisliber online til en pris som anses for himmelråbende billig, så kunne det mange gange være et symbol på en falsk online virksomhed. Kortkøb er ikke desto mindre omfavnet af en orden, hvilket forsvarer køber overfor fup internet firmaer.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale omkostningerne til Dremel multisliber af flere omgange. Dette fås normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at mennesker tit kigger efter blandt andet Dremel multisliber online og Dremel multisliber priser. Derudover oplever man mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis billig Dremel multisliber, køb Dremel multisliber og Dremel multisliber tilbud.

Udforsk tidligere brugeres meninger

Trustpilot giver dig egentlig fordelagtige chancer for at sondere diverse tidligere køberes omtaler og af den grund anbefales det, at du læser online firmaets bedømmelser forinden du handler billige Dremel multisliber online.

Facebook genererer tilsvarende flere fine muligheder for at få en idé om netbutikkens popularitet. Her ses en del online webshops som gør det muligt at levere en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes bør anvendes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige Dremel multisliber online hos en e-shop kan de i virkeligheden tyde e-shoppens vilkår, men det er normalt et omfattende projekt, særligt hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

En nem løsning er at efterse om internet virksomheden er e-mærke godkendt, siden det typisk er en tryghed om at online webshoppen opretholder de gældende danske regler, udover at online virksomheden nu og da overværes af fagfolk som kender til reglerne.

Desuden får du genvej til opbakning, ifald du skulle få vanskeligheder med din ordre på Dremel multisliber. For øvrigt foreslåes det at køber er hensynstagende til de primære vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Dremel multisliber online, som for eksempel hvilken returret internet virksomheden lover.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man permanent sikrer ens kvittering på e-mail, således man altid kan eftervise sit køb af Dremel multisliber, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma eller Silvan.

Jan C gav 5 stjerner

Rigtig god service

Thomas gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Inge gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Inge gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til online indkøb
1Nogle internet forretninger lover gebyrfri levering på Dremel multisliber, men for det meste er det så nødvendigt at man indkøber for en bestemt pris. Derudover burde man udvælge den billigste leveringsmetode, der tit er at få leveret bestillingen til en pakkeshop. Den bliver desværre derudover rigtig gnidningsløs. Den mest billige metode til levering er unægtelig at hente pakken selv.
2Trustpilot genererer aldeles anstændige chancer for at beskue diverse andre brugeres reflektioner og derved tilråder vi, at du gransker e-firmaets kritik forinden du bestiller billige Dremel multisliber online. Facebook fører til endvidere ret så fordelagtige genveje til at få kendskab til online firmaets kundefokus.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende hvis du skal bruge din ordre med det samme, og med det formål er det selvfølgelig klogt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for Dremel multisliber. Størstedelen af shops på nettet giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, men glem ikke at det kræver at bestillingen laves forinden et besluttet tidspunkt.
4Den mest letkøbte fragtmulighed er unægtelig selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du har bopæl med kort afstand til internet webshoppens adresse. Den leveringsmetode kan vise sig at være særligt aktuel om man har behov for Dremel multisliber nu og her. Alternativt så garanterer visse e-firmaer fragt uden betaling, men ofte stiller det krav om at man handler for en bestemt pris.
5Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en sikring om at e-butikken opretholder de danske regler, samt at webshoppen regelmæssigt føres tilsyn med af eksperter som forstår de gældende love. Forud for at folk shopper billige Dremel multisliber hos en e-forretning burde man principielt granske deres forretningsvilkår.
6Størstedelen af online outlets foreslår i vore dage diverse forskellige billige fragttyper til Dremel multisliber. Den mest almindelige er for øjeblikket pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså i høj grad uproblematisk, samt oftest tillige den billigste fragtmetode.
7Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lov, der støtter os overfor uoprigtige online webshops. Som et alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil honorere betalingen i flere bidder.
8Inden nogen køber billige Dremel multisliber hos en e-butik kunne man egentlig kigge på webbutikkens forretningsvilkår, dog er det undertiden et tidskrævende projekt. Derudover kan det anbefales at man er vidende om de fundamentale bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige Dremel multisliber online, som eksempelvis den ombytningsret online shoppen bruger.
9Det er jo ekstremt problemfrit for enhver at finde de laveste priser online på billige Dremel multisliber på tværs af e-firmaer, og derved tilbyder masser af internet handler i Danmark gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid blive udbytterigt at se nærmere på nogle få online forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at du er sikker på at få den laveste pris.