Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover bare Dremel loddekolbe.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt i de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige Dremel loddekolbe hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har billige priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
For en del er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af Dremel loddekolbe.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra mange forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af Dremel loddekolbe online.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre findes i store dele af landet, og herigennem har man tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du vælge at spare leveringsomkostningen, og endda hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler Dremel loddekolbe online på deres side.
Flertallet af nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Diverse webshops som sælger få produkter har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem vil du modtage super begavet rådgivning fra ansatte som er specialister i netop Dremel loddekolbe.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Dremel loddekolbe bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Dremel loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Dremel loddekolbe silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Dremel loddekolbe jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal forfatte en velovervejet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder agendaen.
2I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Støtten beroer altså på at byggeriet påvirker miljøet.
3Ved opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Således skal du løbende tjekke udsigten ift. vejret i dagene op til byggeriets start, så det ikke mod forventning starter med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Du bør gennemtænke hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør have assistance fra en professionel til dele af byggeriet. Såfremt du indhenter professionel hjælp vil det normalt anbefales at notere forslag fra diverse leverandører.
5Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det er vigtige byggeprojekter. Omfangsrige ting behøver flere personer. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
6Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som sikring overfor potentielle skader. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt hvis du ikke får professionel hjælp.
7Der kommer jævnligt utidige hovedpiner ved store opgaver, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at man har afsat en del plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Ofte vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at dokumentere samtlige udgiftsposter, og så kortlægge online tilbud på dem slavisk.
9Du må ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har udstyret parat idet du går løs med arbejdet. I øvrigt er det afgørende at medregne omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Længe før du indleder byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt centralt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være gældende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Måske kan det blive aktuelt at du har alle byggematerialer klar på forhånd inden du kaster dig over byggeriet. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende efterse materialerne, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
12Der er en hel række instruktioner og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Især YouTube bringer dig temmelig meget konstruktiv viden, specielt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så flot. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig imponerende. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Masser af e-handler tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmidler til Dremel loddekolbe. En der er meget anvendt er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo virkelig ligetil, og typisk endda den billigste metode til levering.

Du kunne tillige overveje at få varerne sendt hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig mange gange en smule mere bekostelig, men derudover særdeles fremkommelig med Dremel loddekolbe online. Den billigste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som jo er betinget af at du befinder dig nærved online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på Dremel loddekolbe kan i nogle tilfælde være temmelig væsentlig om du står og skal bruge produkterne inden for få dage, så derfor er det jo passende at man ser det anslåede leveringstidspunkt for Dremel loddekolbe. Adskillige online webshops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, men som imidlertid er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forinden et angivent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at pakkemedarbejderne får fri.

En hel del netshops sikrer levering uden omkostninger på Dremel loddekolbe online, men i reglen kræver det at du køber for et fastslået beløb. Alternativt skulle man gribe den mest billige leveringsløsning, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange netshops foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig Dremel loddekolbe online og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på Dremel loddekolbe i følgende byer:

Vanløse, Nykøbing Falster, Søborg, Varde, Nyborg, Thisted, Hvidovre, Esbjerg, Frederiksværk, Kolding, Lystrup, Grenaa, Nærum, Gentofte, Herning, Brøndby, Brabrand, Silkeborg, Ringsted, Vallensbæk, Herlev, Skanderborg, Dragør, Tilst, Hillerød, Rudersdal, Rødovre, Fredericia, Frederikssund, Køge, Horsens, Nørresundby, Kokkedal, Odense, Haslev, Vejle, Aalborg, Hedensted, Frederiksberg, Birkerød, Tårnby, Helsingør, Middelfart, Ølstykke, Ballerup, Ishøj, Rønne, Glostrup, Skive, Viborg, Hedehusene, Virum, Allerød, Højbjerg, Lyngby, Solrød Strand, Valby, Holstebro, Korsør, Charlottenlund, Frederikshavn, Slagelse, Risskov, Svendborg, Sønderborg, Hobro, Aabenraa, Brønderslev, Kalundborg, Gladsaxe, Taastrup, Værløse, Holbæk, Jyllinge, Stenløse, Greve, Farum, Randers, Hjørring, Hørsholm, Brønshøj, Nakskov, Odder, Roskilde, Haderslev, Åbyhøj, Næstved, Ikast, Vordingborg, København, Struer, Aarhus, Albertslund, og Lillerød, .

Afhentning ift. Dremel loddekolbe er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter for eksempel Dremel loddekolbe tilbud og Dremel loddekolbe priser. Foruden dette oplever man som regel online shoppere lede efter eksempelvis billig Dremel loddekolbe, Dremel loddekolbe online samt køb Dremel loddekolbe, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Få rabat på Dremel loddekolbe

Det er rigtig bekvemt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige Dremel loddekolbe online hos forskellige internet virksomheder, og for det har flere netbutikker set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på Dremel loddekolbe en hel del, og derudover byde på fragt uden betaling.

Derfor kan det immervæk være nyttigt at eftergå diverse internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på Dremel loddekolbe online inden du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Man må lige meget hvad være obs på, at i tilfælde af at en online forretning tilbyder billige Dremel loddekolbe online til salg for en salgspris der anses for uforståeligt tiltalende, bør det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte e-forretning. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under en orden, der redder dig overfor uægte internet forretninger.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage pengene til Dremel loddekolbe over en længere periode. Dette tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Når der ses på tallene fremstår det klart, at online shoppere ofte søger blandt andet billig Dremel loddekolbe og Dremel loddekolbe online. Derudover oplever vi som regel internet shoppere lede efter bl.a. Dremel loddekolbe tilbud, køb Dremel loddekolbe samt Dremel loddekolbe priser.

Tjek nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder aldeles hensigtsmæssige genveje til at gennemsøge ganske mange øvrige forbrugeres evalueringer og herved anbefaler vi, at du verificerer webbutikkens kritik forinden du køber billige Dremel loddekolbe online.

Facebook giver dig endvidere adskillige fantastiske løsninger til at få indsigt i webshoppens troværdighed. Her er der nogle netbutikker hvor kunder kan formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden burde udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige Dremel loddekolbe online i en e-butik kan man på en vis måde kigge på dens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke videre interessant, særligt på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Bygma.

Et andet forslag kan være at granske om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, som almindeligvis er et sympol på at netbutikken accepterer de danske regler, tillige med at netshoppen jævnligt revideres af fagmænd der kender bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig genvej til support, hvis du møder vanskeligheder ved din bestilling af Dremel loddekolbe. Ligeså er det godt at køber er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af Dremel loddekolbe online, fx den ombytningspolitik forretningen garanterer.

I relation til det er det tillige afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, således man altid kan påvise bestillingen af Dremel loddekolbe, ligegyldig om man har handlet hos Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma eller 10-4.

Charlotte gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Else Nielsen gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Lone B gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Henrik Pedersen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 tips til når du køber online
1Nogle få online virksomheder garanterer levering uden beregning på Dremel loddekolbe, men typisk kun såfremt der shoppes for et fastslået beløb. Ellers kan man udvælge den billigste type af levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Løsningen bliver som oftest endda ultra problemfri. Den mest betalelige leveringsversion er dog selv at hente produkterne.
2Inden nogen shopper billige Dremel loddekolbe hos en forhandler på nettet behøver man faktisk gennemgå shoppens forretningsaftale, det er dog for det meste ikke super interessant. Foruden dette er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vedtægter der indvirker på købet af billige Dremel loddekolbe online, som eksempelvis den returret online virksomheden lover.
3Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter varerne, men den løsning står og falder med at du bor nærved netshoppens lager. Den type af levering kan være ultra relevant om du mangler Dremel loddekolbe om kort tid. Alternativt så lover indtil flere internet virksomheder gratis fragt, men ofte gælder det kun hvis du handler for et præcist beløb.
4Vi tilråder at finde ud af om internet firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det bør være en forsikring om at e-handlen retter sig efter de danske love, foruden at internet selskabet rutinemæssigt evalueres af fagmænd som kender til reglementet på området. Før folk handler billige Dremel loddekolbe hos en online virksomhed burde man egentlig løbe igennem webshoppens regler.
5Trustpilot giver dig adskillige fordelagtige genveje til at gennemrode ganske mange øvrige brugeres vurderinger og af den grund slår vi et slag for, at du tager et kig på online virksomhedens anmeldelser før du køber billige Dremel loddekolbe online. Facebook fremskaffer også evigt ønskværdige muligheder for at få en idé om netbutikkens kundefokus.
6Leveringsdygtigheden er vældig udslagsgivende i tilfælde af at man behøver varerne inden for få dage, og derfor er det ret fornuftigt at man gransker den estimerede leveringsdato for Dremel loddekolbe. En masse webbutikker tilsiger billig dag-til-dag levering på mange varer, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen laves forinden et angivent klokkeslæt.
7Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af Indsigelsesordningen, der bistår dig som kunde imod uoprigtige online varehuse. Som et alternativ kunne du benytte et tilbud som fx ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre regningen over flere uger.
8En lang række internet forretninger udlover nu om dage en række forskellige billige leveringsmetoder til Dremel loddekolbe. Den mest moderne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig ret så enkel, og oftest endda den mindst kostelige fragttype.
9Det har vist sig at være yderst problemfrit for enhver at sammenligne priser online på billige Dremel loddekolbe på tværs af online selskaber, og af den grund præsterer masser af e-shops portofri levering. Dog kan det stadigvæk blive indbringende at efterse diverse shops på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.