Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor kende webshoppens regler.
Det er helt klart super relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring Dremel limpistol.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot Dremel limpistol.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er særligt muligt ved de kendte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige Dremel limpistol hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på lave priser, imens øvrige vil have service. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og af den grund har de fleste adgang til at handle online og køre varerne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet hente produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De store byggemarkeder samler produkter fra alverdens producenter, så du kan shoppe fra et bredt sortiment af Dremel limpistol online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Således formår de at yde ekstremt informativ assistance fra medarbejdere som er specialister i lige præcis Dremel limpistol.
Flertallet af nichefokuserede webshops er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online får du skarpere priser.
Diverse webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at handle Dremel limpistol online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Dremel limpistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Dremel limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Dremel limpistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Dremel limpistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt når du ikke skaffer professionel hjælp.
2Godt forarbejde vil være vejen til succes med din byggeproces. Du bør overveje at forfatte en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
3Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes når projektet er positivt for miljøet. Bidraget kræver altså at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
4Der er utallige instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er formidler af utrolig meget anvendelig info, ikke mindst ifald du kigger i hele verden.
5Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få meget at sige. Af den grund må du løbende tage et kig på vejrprognosen lige før byggeriets start, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger når du netop står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Der kommer uden tvivl pludselige problematikker når det kommer til omfattende byggeprojekter, og derfor vurderes det meningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i agendaen, så man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
7Forinden du iværksætter dit byggeprojekt er det ultra fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Det viser sig meningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer til rådighed i god tid før du går i krig med dit arbejde. Du får god gavn af at udarbejde en punktforms indkøbsseddel som indeholder alle de ting der er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, så du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
9Man må på ingen måde mangle grej. Typisk kan det vise sig smart at have værktøjet parat inden du begynder på arbejdet. Det er derudover afgørende at påregne de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være en god idé at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde prisen på dem en ad gangen.
11Det kan give mening at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Forudsat at du får professionel assistance kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra diverse leverandører.
12Det anbefales at sikre sig assistance til byggearbejdet, især såfremt det er store byggeprocesser. Flere byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er absolut imponerende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En del e-forhandlere foreslår heldigvis flere billige fragtformer til Dremel limpistol. Den mest anvendte er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling når der er tid til det. Leveringstypen er jo virkelig let gængelig, samt ofte derudover den mest betalelige fragtløsning.

Du kunne lige så vel forsøge at bestille levering til din bolig eller til din arbejdsplads. Muligheden er ofte en tak mere pebret, men lige så vel ultra bekvem for Dremel limpistol online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på Dremel limpistol er ret vital når du står og skal bruge pakken nu og her, så med det formål er det bestemt fornuftigt at du undersøger den forventede leveringstid for Dremel limpistol. Temmelig mange webshops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre online, som imidlertid stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes forinden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ekspederet inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række online webshops sikrer levering uden beregning på Dremel limpistol online, men i reglen kun hvis der erhverves for en bestemt sum. Som alternativ bør man udvælge den mindst kostelige leveringsmåde, som mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

De største webshops tilbyder afhentning hvor man handler billig Dremel limpistol online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Silvan. De foreslår fx afhentning af Dremel limpistol i følgende områder:

Odder, Thisted, Vordingborg, Værløse, Brønshøj, Hørsholm, Gentofte, Brøndby, Rudersdal, Frederiksværk, Åbyhøj, Lyngby, Slagelse, Lillerød, Højbjerg, Herlev, Kolding, Odense, Hvidovre, Ølstykke, Haslev, Horsens, Holbæk, Jyllinge, Randers, Middelfart, Nærum, Rønne, Grenaa, Struer, Glostrup, Kalundborg, Hjørring, Viborg, Solrød Strand, Køge, Vejle, Haderslev, Hillerød, Aarhus, Hedehusene, Farum, Aalborg, Frederikssund, Sønderborg, København, Tilst, Hobro, Rødovre, Valby, Virum, Korsør, Ikast, Kokkedal, Varde, Skive, Vallensbæk, Herning, Brabrand, Frederikshavn, Ringsted, Svendborg, Søborg, Taastrup, Albertslund, Holstebro, Frederiksberg, Vanløse, Tårnby, Roskilde, Lystrup, Birkerød, Dragør, Fredericia, Nykøbing Falster, Esbjerg, Stenløse, Ballerup, Hedensted, Greve, Risskov, Nyborg, Skanderborg, Nakskov, Helsingør, Gladsaxe, Nørresundby, Aabenraa, Allerød, Ishøj, Næstved, Brønderslev, Silkeborg, og Charlottenlund, .

Afhentning for Dremel limpistol er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ses der på data står det markant, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis Dremel limpistol priser og billig Dremel limpistol. Foruden dette oplever vi ofte folk søge blandt andet køb Dremel limpistol, Dremel limpistol online samt Dremel limpistol tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Få den bedste pris på Dremel limpistol

Det er i dag særdeles ligetil for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige Dremel limpistol online i blandt diverse internet shops, og til gengæld har massevis af netbutikker været presset til at at nedsætte prisniveauet på Dremel limpistol drastisk, og endda byde på portofri fragt.

Dog kan det imidlertid blive lønnende at studere indtil flere e-forretninger efter udsalg og tilbud på Dremel limpistol online før du bestiller, således at du er sikret at modtage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Man må imidlertid være årvågen med, at i tilfælde af at en forretning på nettet udlover billige Dremel limpistol online til salg for en pris som anses for utrolig billig, kan det undertiden være et signal om en snydagtig online butik. Kortbestillinger er imidlertid omfattet af en retningslinje, som beskytter dig som køber imod svindlende online forhandlere.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil honorere betalingen af Dremel limpistol senere. Det foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger for eksempel Dremel limpistol tilbud og Dremel limpistol priser. Derudover oplever man mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet køb Dremel limpistol, Dremel limpistol online og billig Dremel limpistol.

Læs folks oplevelser

Trustpilot forærer dig adskillige fine chancer for at verificere adskillige tidligere forbrugeres tanker og derved er det smart, at du læser e-forhandlerens omtaler forinden du placerer din ordre på billige Dremel limpistol online.

Facebook forærer dig for øvrigt de facto fine chancer for at få indtryk af internet butikkens troværdighed. Desuden ser vi endda internet varehuse hvor folk kan give en kritik af virksomhedens service, hvilket også burde udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige Dremel limpistol online på en internet webshop bør de til hver en tid betragte butikkens handelsbetingelser, men det er uden tvivl et omfattende projekt, især ved de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Silvan.

En nem løsning er at granske hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et bevis på at netshoppen efterkommer de gældende danske regler, udover at e-firmaet en gang i mellem ses til af specialister der mestrer de gældende regulativer.

Det er en rigtig god mulighed for en håndsrækning, såfremt du møder problemstillinger som følge af din bestilling af Dremel limpistol. Ydermere kan det være til hjælp at du er vaks omkring de mest relevante reglementer der har betydning for bestillingen af Dremel limpistol online, f.eks. den returneringsret shoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man permanent sikrer sin kvittering, således man i fremtiden kan påvise sin bestilling af Dremel limpistol, hvad end man bestiller fra XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Stark.

Inger gav 5 stjerner

Alt var i orden

Pia gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Jens Petersen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Louise Petersen gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til din online shopping
1Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en retningslinje, hvilket passer på dig som køber imod falske online virksomheder. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage betalingen senere.
2Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, som generelt er en indikation om at internet webshoppen imødekommer de officielle regler, og at online virksomheden rutinemæssigt overværes af sagkyndige som kender de gældende love. Før nogen køber billige Dremel limpistol hos en butik burde man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsvilkår.
3Fragttiden er yderst central når vi skal bruge din ordre med det samme, og herved er det særdeles relevant at man finder leveringstidspunktet på Dremel limpistol. En række internet forretninger byder på billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, som dog er underforstået at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt.
4Den mest prisbevidste leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du er nærved online butikkens tilholdssted. Den leveringsform kan vise sig at være ret så essentiel hvis man behøver Dremel limpistol straks. Alternativt så garanterer flere internet forretninger levering uden gebyr, men oftest kræver det at der shoppes for en fastsat sum.
5Det er efterhånden ret ligetil for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Dremel limpistol fra flere internet varehuse, og med det motiv garanterer flertallet af e-butikker gratis levering. Til gengæld kan det immervæk være tiden værd at efterprøve et par e-handler efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
6Trustpilot medfører relativt passelige genveje til at inspicere adskillige andre forbrugeres oplevelser og af den grund støtter vi, at du analyserer online forhandlerens bedømmelser før du bestiller billige Dremel limpistol online. Facebook frembyder på samme måde stort set ønskværdige genveje til at få indtryk af online forhandlerens popularitet.
7En række butikker på nettet sikrer fri fragt på Dremel limpistol, men tit er det påkrævet at man handler for en bestemt sum. Derudover kan man udse dig den mest letkøbte leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få leveret dine varer til en pakkeshop. Metoden bliver som regel ydermere vældig overkommelig. Den billigste form for levering vil dog altid være at hente pakken selv.
8Adskillige internet forretninger foreslår til alt held et hav af forskellige billige metoder til levering til Dremel limpistol. En yndling er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du så selv henter din ordre når det passer dig. Muligheden er nemlig vældig ukompliceret, og desuden derudover den billigste leveringsversion.
9Før nogen køber billige Dremel limpistol i en netshop burde de i princippet studere webshoppens handelsaftale, men det er oftest ikke super spændende. Desuden anbefaler vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle regler der kan influere på handlen med billige Dremel limpistol online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online virksomheden bruger.