Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 1000 kg 15 kg 500 kg 25 kg 20 kg 1 ton 25 kg 1 m3

Levering: hent selv trailer vognlæs i bigbag i løs vægt i poser løst leveret i sække afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et stort vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare drængrus.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse netbutikkens regningslinjer.
Der er forskel på prisniveauet på billige drængrus fra webshop til webshop. Nogle tilbyder lave priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan du vælge en netbutik, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af drængrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggekæder sælger produkter fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af drængrus online.
De gængse byggekæder har butikker i det meste af landet, og derved har kunderne adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtgebyret, samt sågar skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Følgelig er det forventeligt at du får super nyttig hjælp fra personale der er specialister i netop drængrus.
De fleste nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der oftest er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber drængrus online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 personer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

drængrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man må under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være strategisk at have udstyret ved hånden idet du går løs med byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
2Der kommer som regel utidige udfordringer når det handler om større byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig af stor betydning at man afsætter god plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at komme i mål.
3Det er fundamentalt at du har de relevante byggematerialer disponible på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du har god gavn af at lave en enkel indkøbsliste som indeholder alt det du skal bruge, og dernæst granske listen, så du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
4Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at projektet påvirker klimaet.
5I god tid inden at du indleder byggeriet må det være yderst meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, specielt når der er tale om omfattende ombygninger. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig bliver det mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
7Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned bedst som du er i fuld gang med dit krævende projekt.
8Det kan vurderes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal sikre dig hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Hvis du ønsker hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra forskellige virksomheder.
9Godt forarbejde viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal have en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din plan.
10Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det er sundt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man bør nedskrive mulige tilbud på dem enkeltvis.
11Du finder alverdens guides og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube tilbyder temmelig meget nyttig info, især hvis du bruger den engelske version.
12Du bør nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål angående drængrus

 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvad er drængrus?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  En hel del outlets på nettet udlover efterhånden mange forskellige billige løsninger til levering til drængrus. Den mest almindelige er nu til dags udleveringssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig ekstremt enkel, og mange gange ligeledes den billigste leveringsmåde.

  Du bør alternativt beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er sædvanligvis lidt mere bekostelig, men ydermere i høj grad gnidningsløs ift. drængrus online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være at hente ordren selv, som dog betinges af at du har bopæl med kort afstand til internet selskabets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på drængrus er vældig bestemmende ifald vi absolut skal bruge din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det temmelig meningsfuldt at man checker leveringstiden ved drængrus. En del e-handler – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre online, som alligevel er forudsat at handlen gemmenføres forud for et konkret klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer klar forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

  Flere byggemarkeder byder på portofri levering på drængrus online, men undertiden kun når du bestiller for en fastsat sum. Som alternativ bør man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

  En stor portion byggemarkeder giver klik-og-hent hvor du køber billig drængrus hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder bl.a. klik-og-hent på drængrus i følgende områder:

  Vejle, Helsingør, Haslev, Hjørring, Rønne, Albertslund, Gladsaxe, Hvidovre, Birkerød, Herning, Rødovre, Lystrup, Fredericia, Thisted, Farum, Værløse, Hedehusene, Frederikshavn, Ølstykke, Allerød, Randers, Solrød Strand, Virum, Ballerup, København, Nærum, Dragør, Hillerød, Højbjerg, Brønshøj, Frederikssund, Vordingborg, Sønderborg, Svendborg, Jyllinge, Nakskov, Ikast, Brabrand, Nykøbing Falster, Rudersdal, Odense, Glostrup, Haderslev, Aarhus, Hørsholm, Viborg, Stenløse, Horsens, Greve, Vallensbæk, Vanløse, Valby, Charlottenlund, Herlev, Aabenraa, Frederiksberg, Nørresundby, Brøndby, Gentofte, Ringsted, Kalundborg, Næstved, Holstebro, Odder, Aalborg, Slagelse, Varde, Skive, Hobro, Taastrup, Åbyhøj, Skanderborg, Ishøj, Grenaa, Kokkedal, Silkeborg, Struer, Lyngby, Brønderslev, Lillerød, Holbæk, Esbjerg, Nyborg, Frederiksværk, Korsør, Risskov, Tilst, Roskilde, Tårnby, Køge, Middelfart, Søborg, Kolding, og Hedensted, .

  Afhentning for drængrus er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ses der på data bliver det markant, at folk som regel kigger efter fx køb drængrus og drængrus tilbud. Foruden dette oplever vi som regel folk kigge efter for eksempel drængrus priser, drængrus online samt billig drængrus, foruden de store byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

  Den bedste pris på drængrus

  Det er jo meget simpelt for enhver at finde information om priser på billige drængrus online hos diverse e-handler, og altså har adskillige e-forhandlere set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på drængrus drastisk, og derudover yde billig fragt.

  Men det kan stadigvæk vise sig rentabelt at prøve nogle forskellige e-firmaer efter tilbud på drængrus online forud for at du færdiggør din shopping, så du er sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

  Man må bare ikke overse, at hvis en shop på nettet frembyder billige drængrus online på tilbud til en salgspris som kan virke himmelråbende billig, så er det mange gange være et bevis på en svindel e-shop. Køb med kort er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket beskytter en overfor bedrageriske e-handler.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil godtgøre pengene til drængrus over en periode. Det fås som regel hos niche netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

  Ses der på data står det markant, at folk tit efterspørger for eksempel køb drængrus og drængrus priser. Foruden dette oplever man typisk online shoppere søge efter fx billig drængrus, drængrus online og drængrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 kg 1 m3 800 kg 25 kg 1 ton 25 kg 15 kg 1000 kg 20 kg

  Levering: hent selv i poser vognlæs løst leveret afhentning i løs vægt i sække i bigbag trailer

  Gennemsøg tidligere brugeres meninger

  Trustpilot genererer nogle fornemme chancer for at kigge på ganske mange forhenværende brugeres observationer og derfor støtter vi, at du besigtiger e-butikkens omtaler inden du køber billige drængrus online.

  Facebook byder på ydermere faktisk gode metoder til at få kendskab til e-forhandlerens popularitet. Herinde er der en del online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere burde bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen shopper billige drængrus online på en netbutik burde de i og for sig få overblik over webbutikkens vilkår, men det er almindeligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

  En nem løsning kunne derfor være at efterse om e-butikken er e-mærket medlem, som skulle være en angivelse af at internet forretningen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at e-firmaet hyppigt gennemses af fagfolk der er indført i reglerne på området.

  Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, hvis du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din handel med drængrus. Foruden dette tilråder vi at du er på vagt for de mest vitale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af drængrus online, som fx den byttepolitik e-forretningen tilsikrer.

  I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man stadig gemmer sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevidne bestillingen af drængrus, uafhængig af om man har bestilt hos 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

  Jesper gav 5 stjerner

  Udmærket

  Søren F gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Rasmus Rasmussen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Kirsten C gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Drængrus på internet selskaber

  Trustpilot forærer dig super uafhængige chancer for at besigtige en hel del forhenværende kunders tanker med køb af drængrus og på grund af dette er det at foretrække, at du undersøger online butikkens vurderinger inden du shopper drængrus online.

  Facebook tilbyder også nogle habile løsninger til at få indsigt i online webshoppens troværdighed. Desuden ser vi en række internet varehuse som gør det muligt at give en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde bør udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne ift. bestilling af drængrus.

  Før du bestiller drængrus via internettet

  Før nogen shopper drængrus hos en internet webshop kunne de i og for sig gennemlæse shoppens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke videre interessant.

  Et andet alternativ kan være at efterse hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en sikring om at internet firmaet anerkender de gældende danske regler, samt at online shoppen jævnligt overværes af jurister der er meget bekendte med de gældende regler for salg af drængrus via internettet.

  Derudover tilbydes du chance for assistance, for så vidt du udsættes for problemstillinger i forbindelse med dit køb. I øvrigt anbefales det at køber er påpasselig med de mest centrale vedtægter der indvirker på handlen.

  Fragt af drængrus

  En masse internet virksomheder tilbyder i vore dage alverdens leveringsmåder. Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv står for afhentning af drængruset, men det kræver at du bor nærved webbutikkens tilholdssted.

  Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særligt bestemmende hvis vi har brug for drængruset straks, og af den grund er det selvfølgelig fornuftigt at vi studerer den anslåede leveringsdato for drængrus – men vær opmærksom på at det er påkrævet at ordren aflægges før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen sendt afsted før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Flere e-shops i Danmark lover levering uden omkostninger af drængrus, men i reglen er det påkrævet at du køber for en præcis sum.

  Tilbudene du ser i den her samling blev nøje udvalgt af hjemmesidens shopping-robot. Robotten har nemlig kigget et utal af produkter med det formål at kunne præsentere de produkter der relaterer sig mest til drængrus, og som algoritmen af den grund beregner er mest interessante for dig.

  Foruden de søgeord du har indtastet på Google har robotten samtidig indregnet søgeforespørgsler, som den kan se at andre normalt bruger i forbindelse med det, eksempelvis drængrus online eller bedste drængrus foruden søgeudtryk som drængrus leveret og drængrus tilbud.

  Den information kan den bruge som ekstra inspiration for at liste de mest aktuelle produkter. Det ses også at andre søgende leder efter billig drængrus, bedste drængrus og bedste drængrus. Denne viden har søgemotoren også brugt til, at finde vej igennem ekstremt mange tilbud.

  For øvrigt viser vores data, at søgeordene drængrus hent selv, køb drængrus og drængrus tilbud er særdeles almindelige, og som følge heraf er disse samtidig taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene billig drængrus, drængrus afhentning og drængrus online. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de viste tilbud, og at mindst ét af disse vækkede din interesse.

  Drængrus hentes ved landsdækkende byggemarkeder, eksempelvis XL-Byg.dk, Bauhaus.dk, JemogFix.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, Silvan.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles drængrus til…

  Midtjylland: Tilst, Hedensted, Horsens, Kjellerup, Løsning, Ringkøbing, Malling, Odder, Viborg, Bjerringbro, Lystrup, Ikast, Hørning, Åbyhøj, Hadsten, Løgten, Silkeborg, Brande, Skjern, Brabrand, Skødstrup, Skanderborg, Struer, Beder, Ebeltoft, Vejle, Galten, Herning, Holstebro, Mårslet, Egå, Hammel, Hasselager, Aarhus, Grenaa, Lemvig, Randers, Hinnerup, Ry, Skive, Risskov, Højbjerg, Hornslet

  Syddanmark: Nyborg, Ringe, Vejen, Aabenraa, Esbjerg, Varde, Kolding, Fredericia, Munkebo, Odense, Billund, Kerteminde, Nordborg, Grindsted, Rødekro, Faaborg, Sønderborg, Vojens, Haderslev, Tønder, Otterup, Assens, Bramming, Børkop, Svendborg, Middelfart, Ribe

  Sjælland: Nykøbing Falster, Kalundborg, Næstved, Sorø, Solrød Strand, Herfølge, Greve, Holbæk, Tune, Maribo, Haslev, Korsør, Slagelse, Jyllinge, Vordingborg, Nykøbing Sjælland, Skælskør, Nakskov, Køge, Ringsted, Fensmark

  Nordjylland: Aabybro, Nørresundby, Hirtshals, Nibe, Skagen, Nykøbing Mors, Aars, Thisted, Brønderslev, Hjørring, Støvring, Hobro, Hadsund, Frederikshavn, Aalborg, Sæby, Svenstrup

  Hovedstaden: Søborg, Albertslund, Ballerup, Rødovre, København, Birkerød, Brønshøj, Hellebæk, Nivå, Hvidovre, Virum, Hillerød, Dyssegård, Hørsholm, Glostrup, Ølstykke, Roskilde, Rønne, Espergærde, Lyngby, Vallensbæk, Humlebæk, Lillerød, Helsingør, Taastrup, Gilleleje, Stenløse, Gentofte, Fredensborg, Rudersdal, Farum, Ishøj, Slangerup, Brøndby, Høje Taastrup, Nærum, Herlev, Holte, Kokkedal, Dragør, Helsinge, Vanløse, Tårnby, Smørumnedre, Hundested, Frederikssund, Charlottenlund, Værløse, Gladsaxe, Allerød, Måløv, Valby, Hedehusene, Frederiksværk, Snekkersten, Frederiksberg, Hellerup

  9 gode råd til online indkøb
  1Den mest betalelige mulighed for fragt er dog at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du har bopæl nær online butikkens hjemsted. Den løsning kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig når vi står og skal bruge drængrus nu og her. Alternativt så garanterer en række butikker på nettet levering uden omkostninger, men for det meste påkræves det at du aftager for en konkret sum.
  2Forinden nogen bestiller billige drængrus i en online forretning bør de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens regler, men det er gerne ikke super interessant. Tillige er det fornuftigt at man er omhyggelig omkring de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige drængrus online, fx den ombytningspolitik netshoppen kører med.
  3En lang række internet firmaer foreslår nu en lang række forskellige billige fragtmetoder til drængrus. En af dem der er mest anvendt er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Løsningen er jo yderst overkommelig, samt i mange tilfælde også den billigste fragtform.
  4Trustpilot præsterer en del fornemme løsninger til at verificere ganske mange nuværende brugeres ratings og derved anbefaler vi, at du undersøger online butikkens vurderinger forud for at du bestiller billige drængrus online. Facebook resulterer i ligeledes absolut uafhængige genveje til at få indblik i online webshoppens troværdighed.
  5Fragttiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld når du står og skal bruge ordren inden for få dage, og herved er det aldeles meningsfuldt at vi tjekker den anslåede leveringsdato på drængrus. En masse internet butikker annoncerer billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, som imidlertid betinges af at bestillingen gennemføres før et fastsat tidspunkt.
  6Det er ret let for almindelige dødelige at analysere priser online på billige drængrus hos forskellige online selskaber, og altså garanterer masser af online firmaer portofri fragt. Det kan dog stadigvæk være nyttigt at undersøge en række e-firmaer efter tilbud og udsalg før du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
  7Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, siden det bør være en erklæring om at netshoppen anerkender de danske love, og at internet webshoppen en gang i mellem vurderes af fagfolk der har megen viden om vedtægterne på området. Forud for at folk køber billige drængrus på en internet shop kan de ideelt set betragte forhandlerens betingelser.
  8Indtil flere online varehuse præsterer gratis levering på drængrus, men tit er det kun gældende hvis du køber for en bestemt pris. Som alternativ burde du snuppe den billigste leveringsmetode, der typisk er at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen er mange gange omvendt meget gnidningsløs. Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
  9Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lov, som garanterer en imod falske internet varehuse. Alternativt kan du benytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at honorere prisen over tid.