Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Mere info
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Mere info
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Mere info
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Mere info
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Mere info
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have varerne nu og her eller blot vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige donkraft fra byggecenter til byggecenter. En del vil have billige priser, imens nogle har service. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare donkraft.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed bør du købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af donkraft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har mange valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig få produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra diverse nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af donkraft online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der oftest er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller donkraft online på deres side.
Størstedelen af niche webshops har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund bør du forvente mere indsigtsfuld service fra folk som er eksperter i netop donkraft.
Alverdens nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.

automatisk, digital, elektrisk, hydraulisk, industri, kompakt, kvalitets, lang, letvægts, lille, mekanisk, mini, pneumatisk, professionel, stor, trykluft, universal, AL-KO, Bahco, Bato, Branford, Ford, Kamasa Tools, Mercedes, Michelin, NH, Rawlink, Raze, Weber, Würth, 12v, 2 ton, 3 ton, 5 tons, gummihjul, hjul, luft, hjul, luft, ATV, autocamper, bil, campingvogn, havetraktor, hjulskift, lastbil, luft, MC, motorcykel, møbler, traktor, trykluft, værksted

De største byggemarkeder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

donkraft harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

donkraft silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

donkraft bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

donkraft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør aldrig mangle grej. I mange tilfælde vil det være afgørende at have grejet ved hånden akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tage højde for udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
2Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
3Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Således bør du tit lægge mærke til vejrprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit svære projekt.
4Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed ift. større byggeopgaver. Store byggerier bør udføres af flere folk. Samtidig bliver det mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
5Der findes ekstremt mange guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube er kilde til temmelig meget anvendelig viden, især når man skriver søgeordene på engelsk.
6Der præsenterer sig typisk uventede problematikker i tilfælde med krævende byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i planen, som gør at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
7I god tid inden at du opstarter byggeriet er det aldeles essentielt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Det vil vise sig meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition forinden du går i krig med byggeriet. Du kan lave en enkel huskeliste med de materialer du har brug for, og bagefter tjekke oversigten, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
9Det er afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det kan blive en god idé at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man bør indsamle ens købspris for dem en ad gangen.
10Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en struktureret strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver planen.
11Måske det burdes overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Ifald du får assistance fra en fagperson er det lukrativt at modtage prisoverslag fra forskellige virksomheder.
12Du må for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt når du ikke skaffer professionel hjælp.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Masser af online webshops tilbyder til alt held mange forskellige billige leveringsmetoder til donkraft. Den mest almindelige er efterhånden pakkeshops, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo super problemfri, samt oftest ydermere den mest prisbevidste fragtmetode.

Du burde på samme måde udse dig at få varerne bragt hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Den bliver en gang i mellem en anelse mindre billig, men endvidere ret praktisk ift. donkraft online. Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket betinges af at du opholder dig lige ved online forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på donkraft er ekstremt udslagsgivende såfremt vi mangler varerne lige om lidt, og i det øjemed er det i sandhed klogt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved donkraft. En lang række online shops – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer online, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen laves inden et fastslået tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ordnet før lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte firmaer på nettet frembyder fragt uden betaling på donkraft online, men for det meste gælder det kun hvis du bestiller for en bestemt sum. Alternativt kunne du snuppe den mest billige fragtmetode, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

En hel del netbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig donkraft hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4. De foreslår blandt andet click-and-collect på donkraft i følgende byer:

Viborg, Birkerød, Sønderborg, Kalundborg, Kolding, Næstved, Nykøbing Falster, Skanderborg, Holbæk, Herlev, Holstebro, Hvidovre, Højbjerg, København, Aabenraa, Hobro, Esbjerg, Vanløse, Tilst, Haderslev, Struer, Varde, Roskilde, Vallensbæk, Stenløse, Lystrup, Farum, Odense, Haslev, Svendborg, Frederiksværk, Herning, Frederikshavn, Brønshøj, Korsør, Rødovre, Albertslund, Nyborg, Nakskov, Valby, Gladsaxe, Aarhus, Grenaa, Vordingborg, Slagelse, Køge, Frederikssund, Allerød, Rudersdal, Fredericia, Helsingør, Hørsholm, Ringsted, Middelfart, Hjørring, Tårnby, Brøndby, Frederiksberg, Hedehusene, Gentofte, Kokkedal, Brønderslev, Taastrup, Lyngby, Risskov, Dragør, Ballerup, Nørresundby, Ishøj, Åbyhøj, Virum, Værløse, Brabrand, Ikast, Greve, Thisted, Solrød Strand, Hillerød, Ølstykke, Horsens, Vejle, Rønne, Aalborg, Charlottenlund, Skive, Randers, Søborg, Glostrup, Hedensted, Jyllinge, Silkeborg, Lillerød, Nærum, og Odder, .

Afhentning af donkraft er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at internet shoppere typisk søger for eksempel donkraft online og køb donkraft. Derudover ser vi ofte folk kigge efter bl.a. billig donkraft, donkraft priser samt donkraft tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Rabat på donkraft

Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige donkraft online fra flere internet virksomheder, og derfor har langt de fleste internet handler i Danmark fundet det nødvendigt at tvinge prisniveauet på donkraft eftertrykkeligt, og endda sikre fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig smart at efterse nogle e-forretninger efter tilbud og rabatter på donkraft online inden du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Man må bare huske på, at ifald en forretning på nettet udbyder billige donkraft online på tilbud til en pris som kan virke overordentlig favorabel, så kan det undertiden være et signal om en falsk webshop. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, der begunstiger kunden imod snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du efterspørger at klare omkostningerne til donkraft i flere bidder. Dette tilbydes typisk hos niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel donkraft tilbud og donkraft priser. Vi ser derudover tit folk søge eksempelvis billig donkraft, donkraft online og køb donkraft.

Læs nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot præsterer nogle fremragende genveje til at efterse en lang række forhenværende kunders kritik og derfor støtter vi, at du sonderer netshoppens omtaler forinden du shopper billige donkraft online.

Facebook byder på ligeledes ganske fantastiske metoder til at få kendskab til webshoppens kundefokus. Derudover ser vi en række shops på nettet som giver folk mulighed for at udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, som også må benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige donkraft online på en internet forhandler kunne de på en vis måde betragte dens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig sjovt, specielt med de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Et alternativ kan derfor være at kontrollere om online firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er et billede på at webbutikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at den nu og da besøges af sagkyndige der har indsigt i lovgivningen.

Desuden får du chance for bistand, såfremt du bliver udsat for udfordringer ved din shopping med donkraft. Tilmed anbefales det at køber er obs på de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på købet af donkraft online, som fx den returrettighed internet selskabet lover.

I den sammenhæng er det samtidig essesentielt, at man når som helst gemmer sin faktura e-mail, således man altid kan påvise bestillingen af donkraft, uanset om man shopper fra Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg eller 10-4.

Jørgen Rasmussen gav 5 stjerner

God til prisen

Lene Johansen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Peter Hansen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Bente B gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til køb på nettet
1Fragttiden kan i nogle tilfælde være super vigtig forudsat du behøver dine nye produkter nu og her, og af den grund er det ret vigtigt at du checker det estimerede leveringstidspunkt på donkraft. En hel del online varehuse stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt.
2Forinden nogen shopper billige donkraft på en butik burde man for at være sikker gennemlæse e-butikkens handelsaftale, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Yderligere er det prisværdigt at du er hensynstagende til de primære bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige donkraft online, eksempelvis den ombytningsrettighed online virksomheden tilbyder.
3Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en vedtægt, hvilket værner køber imod uærlige e-butikker. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre betalingen over en periode.
4Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet butikkens lager. Den leveringsmåde kan vise sig at være ekstremt vigtig når man har behov for donkraft om et øjeblik. Alternativt så lover indtil flere internet forretninger fragtfri levering, men tit er det betinget af at du aftager for en fastsat pris.
5Nogle enkelte online forretninger tilbyder portofri levering på donkraft, men i reglen er det så nødvendigt at du indkøber for et præcist beløb. Ellers skal du foretrække den mindst kostelige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragtformen viser sig gerne omvendt ret smart. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl selv at hente ordren.
6Masser af internet forhandlere frembyder nu om stunder mange forskellige billige fragttyper til donkraft. En yndling er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså usædvanlig overkommelig, samt oftest tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.
7Trustpilot fører til tilpas fortræffelige muligheder for at gøre dig bekendt med flere aktuelle forbrugeres betragtninger og af den grund er det godt, at du beser internet selskabets omtaler inden du shopper billige donkraft online. Facebook giver dig ydermere faktisk udmærkede genveje til at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.
8Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været en tilkendegivelse af at netshoppen efterkommer de danske love, samt at internet butikken undertiden gennemses af eksperter som kender til lovene på området. Inden nogen køber billige donkraft i en online virksomhed kunne man for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens forretningsaftale.
9Det er efterhånden super problemfrit for købere at analysere priser online på billige donkraft fra flere webshops, og til gengæld frembyder langt de fleste online virksomheder gratis levering. Dog kan det ikke desto mindre blive gavnligt at efterse diverse internet selskaber efter udsalg og tilbud før du køber, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.