Byghjem.dk

Donkraft til møbler

Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Mere info
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Mere info
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Mere info
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Mere info
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Mere info
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse forretningens betingelser.
Flere byggekæder præsterer et stort produktudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare donkraft til møbler.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige donkraft til møbler fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode tilbud, og andre har et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt hos de velkendte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring donkraft til møbler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og herigennem har folk valget om at handle online og hente materialerne selv. Dermed har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet have varerne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre sælger produkter fra diverse producenter, og så kan du handle fra et bredt sortiment af donkraft til møbler online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller donkraft til møbler online på deres hjemmeside.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig bør du få en høj grad af anvendelig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis donkraft til møbler.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

donkraft til møbler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

donkraft til møbler bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

donkraft til møbler silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

donkraft til møbler harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det er økonomisk at beskrive samtlige udgifter, og herefter tjekke den billigste pris på dem hver især.
2Du kan finde alverdens instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube yder assistance med vældig meget anvendelig information, specielt hvis du kigger i hele verden.
3Der kommer altid pludselige bump på vejen i tilfælde med omfangsrige projekter, og som følge heraf vil det være vigtigt at der afsættes nok tid i tidsplanen, som gør at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
4Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
5Det bør overvejes om det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Forudsat at du tager imod hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
6Man bør nødig gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig yderst relevant at have grejet til disposition akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er desuden godt at medtage disse omkostninger i økonomien.
7Du skal aldrig forsømme sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedshjelm som skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
8For opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag må du tit undersøge vejrudsigten i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
9Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ved omfattende ombygninger. Omfattende ting kræver flere folk. Desuden må det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en klar agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, samt derudover en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter oversigten.
11Det er afgørende at have samtlige materialer parat på forhånd inden du kaster dig over håndværket. Du bør forfatte en enkel huskeliste med alt der bliver brug for, og som det næste eftergå hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
12Forinden du optager byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
De mest folkekære byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En del online varehuse tilbyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmodeller til donkraft til møbler. Førstevalget hos mange er nu om dage levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din ordre når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså ret hensigtsmæssig, samt endda derudover den billigste slags levering.

Du burde alternativt påtænke at vælge levering hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Den bliver i mange tilfælde en sjat mindre billig, men til gengæld særdeles overkommelig ved køb af donkraft til møbler online. Den mindst kostelige fragttype er uden tvivl at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet selskabets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på donkraft til møbler er virkelig udslagsgivende om man har brug for varen om kort tid, så med det formål er det sandelig essentielt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet for donkraft til møbler. Flere online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på massevis af varenumre online, men som ikke desto mindre står og falder med at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ekspederet inden personalet har fyraften.

Indtil flere netshops sikrer gratis fragt på donkraft til møbler online, men for det meste forudsætter det at man aftager for en fastsat pris. Alternativt kan man tage den billigste metode til levering, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

Store byggecentre tilbyder afhentning hvor du handler billig donkraft til møbler hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg. De yder bl.a. afhentning af donkraft til møbler i følgende byer:

Tilst, Aabenraa, Brønderslev, Ølstykke, Charlottenlund, København, Hørsholm, Risskov, Rønne, Greve, Lyngby, Højbjerg, Fredericia, Brønshøj, Hedehusene, Frederiksværk, Albertslund, Odense, Haslev, Slagelse, Solrød Strand, Herlev, Valby, Vordingborg, Hedensted, Virum, Silkeborg, Nakskov, Hjørring, Tårnby, Helsingør, Nyborg, Holstebro, Skanderborg, Gladsaxe, Stenløse, Lillerød, Frederiksberg, Kalundborg, Ikast, Farum, Ringsted, Taastrup, Nørresundby, Horsens, Kolding, Åbyhøj, Brabrand, Allerød, Vejle, Nærum, Middelfart, Nykøbing Falster, Brøndby, Næstved, Randers, Herning, Jyllinge, Odder, Ballerup, Rødovre, Hobro, Lystrup, Sønderborg, Gentofte, Dragør, Vanløse, Haderslev, Frederikssund, Frederikshavn, Korsør, Aalborg, Varde, Viborg, Søborg, Hvidovre, Ishøj, Glostrup, Holbæk, Struer, Køge, Hillerød, Skive, Roskilde, Esbjerg, Grenaa, Kokkedal, Aarhus, Vallensbæk, Svendborg, Rudersdal, Thisted, Værløse, og Birkerød, .

Afhentning af donkraft til møbler er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster).

Ved kig i tendenserne står det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis donkraft til møbler priser og donkraft til møbler tilbud. Derudover oplever vi jævnligt folk kigge efter bl.a. køb donkraft til møbler, donkraft til møbler online samt billig donkraft til møbler, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Bedste tilbud på donkraft til møbler

Det er i dag temmelig smart for enhver at kigge efter tilbud på billige donkraft til møbler online i blandt diverse internet forretninger, og for det har mange internet virksomheder været nødt til at reducere prisniveauet på donkraft til møbler markant, og ovenikøbet yde fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det stadigvæk være profitabelt at studere et par forskellige netshops efter rabatter og tilbud på donkraft til møbler online før du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at få den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en internet shop markedsfører billige donkraft til møbler online til en udsalgspris der er kolossalt fremragende, så kunne det tit være et bevis på en falsk online virksomhed. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en regel, som bistår dig imod uægte online webshops.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere beløbet til donkraft til møbler af flere omgange. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark og Davidsen.

Når der ses på tallene fremstår det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx køb donkraft til møbler og donkraft til møbler online. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter blandt andet donkraft til møbler tilbud, billig donkraft til møbler samt donkraft til møbler priser.

Kig på folks betragtninger

Trustpilot yder forholdsvis fremragende muligheder for at gennemsøge en længere række øvrige kunders anmeldelser og derfor foreslåes det, at du studerer internet shoppens ratings forud for at du placerer din ordre på billige donkraft til møbler online.

Facebook fremskaffer lignende adskillige fremragende muligheder for at få indtryk af internet selskabets pålidelighed. I øvrigt møder vi en del online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at udforme en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige donkraft til møbler online i en internet webshop behøver man på en vis måde skimme netbutikkens handelsaftale, det er dog gerne ikke videre spændende, særligt ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt internet shoppen er e-mærket medlem, eftersom det generelt er et bevis på at online webshoppen føjer dansk lovgivning, foruden at online virksomheden lejlighedsvis besøges af eksperter der er indført i reglementet på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få assistance, såfremt du udsættes for dilemmaer i processen med dit indkøb af donkraft til møbler. Tilsvarende er det fornuftigt at køber er vaks omkring de vigtigste vilkår gældende for købet af donkraft til møbler online, fx den returpolitik internet butikken tilsikrer.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man stadig beholder sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne dokumentere købet af donkraft til møbler, uafhængig af om man køber ved Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg eller 10-4.

Mads N gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Jens D gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Lone R gav 5 stjerner

Udmærket

Jesper gav 4 stjerner

Alt ok

9 tips til online shopping
1Den billigste metode til levering er uden tvivl at hente ordren selv, som desværre betinges af at du befinder dig nærved e-butikkens lager. Den fragtløsning er selvfølgelig ret betydningsfuld ifald man har brug for donkraft til møbler omgående. Alternativt så tilbyder en række internet virksomheder fragtfri levering, men i mange tilfælde er det så præmissen at man indkøber for en præcis sum.
2Inden folk bestiller billige donkraft til møbler hos en online shop burde man i reglen gennemløbe webshoppens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig interessant. Herudover er det klogt at kunden er vidende om de mest betydningsfulde betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige donkraft til møbler online, eksempelvis den ombytningspolitik online webshoppen kører med.
3Nogle internet firmaer byder på levering uden omkostninger på donkraft til møbler, men tit gælder det kun hvis der shoppes for et bestemt beløb. Ellers må du overveje den billigste fragtmetode, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er gerne også i høj grad problemfri. Den mest letkøbte fragtform vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
4Adskillige butikker på nettet udlover til alt held et hav af forskellige billige fragttyper til donkraft til møbler. En af de mest populære er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine produkter når du har mulighed for det. Den er jo ualmindeligt simpel, samt ofte desuden den mindst kostelige leveringsmodel.
5Leveringshastigheden kan vise sig at være vældig relevant når du skal bruge produkterne med det samme, så derfor er det uden tvivl på sin plads at vi finder den forventede leveringsdato ved donkraft til møbler. Masser af internet webshops stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer, men husk at det er afhængig af at handlen laves inden et givent klokkeslæt.
6Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, grundet at det generelt er en indikation om at netbutikken overholder de opstillede regler, tillige med at online shoppen regelmæssigt revurderes af eksperter som har meget erfaring med vedtægterne på området. Før nogen shopper billige donkraft til møbler på en e-forretning burde de de facto løbe igennem shoppens vilkår.
7Trustpilot fremskaffer visse hensigtsmæssige genveje til at eftergå adskillige eksisterende brugeres bedømmelser og derfor støtter vi, at du læser online forretningens vurderinger forinden du shopper billige donkraft til møbler online. Facebook bringer dig derudover en del pålidelige metoder til at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
8Det er efterhånden ret så problemfrit for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige donkraft til møbler hos diverse internet selskaber, og med det motiv yder flere internet foretagender portofri levering. Dog kan det stadigvæk være tiden værd at sammenligne et par online webshops efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en orden, der begunstiger os overfor uærlige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kan du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil betale beløbet over tid.