Byghjem.dk

Donkraft på hjul

Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Mere info
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Mere info
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Mere info
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Mere info
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Mere info
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du undersøge virksomhedens betingelser.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Når du vil have varerne nu og her eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt hos de velkendte byggecentre.
Der vil være forskel på prisen på billige donkraft på hjul hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder gode priser, og øvrige satser på en høj grad af service. Du må vide hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder har et bredt udvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare donkraft på hjul.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan du handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af donkraft på hjul.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes mange steder i landet, og herigennem har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere produkterne personligt. Derved har du valget om at slippe for fragten, samt samtidig hente produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når man handler online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af donkraft på hjul online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo bør du modtage ekstra god vejledning fra mennesker med specialistviden i netop donkraft på hjul.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du handler donkraft på hjul online på deres webshop.
Forskellige webshops i små nicher producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

donkraft på hjul silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

donkraft på hjul bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

donkraft på hjul jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

donkraft på hjul harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske kan det blive aktuelt at have de presserende materialer klar til brug inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne udfærdige en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt du har brug for, og som det næste tjekke oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
2Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ej påklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp imod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke køber assistance fra en fagperson.
3Du bør under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig en fordel at du har værktøjet disponibelt akkurat som du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et udgiftsbudget for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at nedskrive samtlige udgifter, hvorefter man bør kortlægge ens købspris for dem alle sammen.
5Der viser sig næsten altid ubelejlige bump på vejen i tilfælde med omfangsrige projekter, og følgelig kan det være værdifuldt at der afsættes betragtelig plads i planen, så man er overbevist om at nå i mål med projektet.
6Der er stribevis af vejledninger og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er formidler af utrolig meget nyttig information, ikke mindst når du søger på engelsk.
7Før du opstarter dit byggeprojekt er det ubeskriveligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være mange regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
8Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med byggeprocessen. Du anbefales at sammensætte en strømlinet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk idet du nedskriver strategien.
9Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, specielt ved omfangsrige ombygninger. Større byggeprojekter gør krav på flere folk. Derudover bliver det mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Husk at gennemtænke om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde købe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Såfremt du får hjælp fra en ekspert er det normalt at modtage tilbud fra flere firmaer.
11Man kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet ifald renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet betinges altså af at byggeriet forbedrer klimaet.
12For udendørs projekter kan vejret få en fundamental rolle. Derfor skal du ofte tage notits af femdøgnsprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Temmelig mange e-shops foreslår på nuværende tidspunkt flere billige fragtformer til donkraft på hjul. En af favoritterne er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer når du har lyst. Fragtformen er nemlig vældig let, og endda ydermere den mest billige metode til levering.

Du kunne derudover vælge at få varerne leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver somme tider lidt mere omkostningsfuld, men endda temmelig fremkommelig ift. donkraft på hjul online. Den mest billige fragttype vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men det kræver at du bor i nærheden af online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på donkraft på hjul kan i nogle tilfælde være særligt vital forudsat vi mangler dine nye produkter omgående, så af den grund er det fuldkommen essentielt at du ser den forventede leveringsdato på donkraft på hjul. De fleste internet forretninger – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter online, som dog er påkrævet at ordren indsendes forinden et fast tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ud af døren før de pakkeansatte får fri.

En hel del e-butikker lover levering uden betaling på donkraft på hjul online, men i reglen stiller det krav om at der bestilles for et fastsat beløb. Desuden skal man foretrække den mest prisbevidste leveringstype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

En stor portion byggecentre yder klik-og-hent hvor man køber billig donkraft på hjul på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og 10-4. De udlover eksempelvis afhentning af donkraft på hjul i følgende områder:

Albertslund, Jyllinge, Ishøj, Hillerød, Frederikshavn, Aarhus, Brønderslev, Ølstykke, København, Solrød Strand, Hedehusene, Haderslev, Hobro, Vejle, Vanløse, Gladsaxe, Dragør, Roskilde, Thisted, Rudersdal, Højbjerg, Odense, Virum, Næstved, Tilst, Ballerup, Stenløse, Frederiksberg, Vordingborg, Herlev, Kolding, Frederikssund, Skanderborg, Køge, Farum, Gentofte, Kokkedal, Glostrup, Horsens, Korsør, Struer, Randers, Hørsholm, Risskov, Middelfart, Fredericia, Nakskov, Åbyhøj, Nørresundby, Skive, Vallensbæk, Værløse, Taastrup, Odder, Esbjerg, Hedensted, Aalborg, Holstebro, Ikast, Silkeborg, Nykøbing Falster, Svendborg, Tårnby, Lillerød, Charlottenlund, Grenaa, Rødovre, Birkerød, Brabrand, Hjørring, Aabenraa, Holbæk, Lystrup, Brønshøj, Ringsted, Sønderborg, Valby, Brøndby, Nyborg, Kalundborg, Nærum, Slagelse, Haslev, Allerød, Hvidovre, Greve, Helsingør, Rønne, Søborg, Herning, Lyngby, Viborg, Frederiksværk, og Varde, .

Afhentning for donkraft på hjul er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data er det klart, at folk typisk søger efter fx donkraft på hjul online og donkraft på hjul tilbud. Foruden dette oplever man ofte folk lede efter fx donkraft på hjul priser, køb donkraft på hjul samt billig donkraft på hjul, plus de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Tilbud på donkraft på hjul

Det er jo efterhånden ultra ukompliceret for internetbrugere at vurdere tilbud på billige donkraft på hjul online hos flere internet selskaber, og til tak har adskillige internet forhandlere set sig nødsaget til at stampe salgspriserne på donkraft på hjul voldsomt, og ovenikøbet tilbyde gratis fragt.

Men det kan alligevel vise sig fordelagtigt at inspicere en række webshops efter billige priser på donkraft på hjul online før du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Man må bare være obs på, at ifald en online webshop sælger billige donkraft på hjul online til salg for en udsalgspris der virker overordentlig gunstig, bør det ofte være et symbol på en svindel internet butik. Kortbestillinger er dog en del af et reglement, der garanterer dig som køber overfor falske e-firmaer.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at finansiere betalingen af donkraft på hjul i flere bidder. Det foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis donkraft på hjul priser og donkraft på hjul online. Vi ser derudover typisk mennesker kigge efter fx køb donkraft på hjul, billig donkraft på hjul samt donkraft på hjul tilbud.

Tjek folks synspunkter

Trustpilot præsterer forholdsvis strålende løsninger til at verificere ganske mange øvrige konsumenters domme og derfor stiller vi forslag om, at du tolker internet forretningens anmeldelser inden du køber billige donkraft på hjul online.

Facebook fører til lige så vel nogle fantastiske chancer for at få indblik i webbutikkens troværdighed. Derudover er der mange internet butikker som tilbyder kunderne at notere en vurdering af ordreforløbet, som ydermere kan tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige donkraft på hjul online hos en e-handler behøver man helt sikkert tage stilling til forhandlerens regler, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark.

En nem løsning kunne måske være at granske hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, som burde være en angivelse af at internet webshoppen tilslutter sig de opstillede regler, samt at hjemmesiden regelmæssigt besigtiges af specialister der forstår reglerne.

Desuden tilbydes du genvej til assistance, såfremt du udsættes for problemstillinger med dit køb af donkraft på hjul. Desuden er det at foretrække at køberen er klar over de mest essentielle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af donkraft på hjul online, som eksempelvis den byttepolitik internet webshoppen tilsikrer.

Her er det tilmed vigtigt, at man altid opbevarer sin faktura e-mail, så man når som helst kan dokumentere sit køb af donkraft på hjul, ligegyldig om man har handlet hos Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan eller Davidsen.

Hanne F gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Charlotte gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Lone Hansen gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jan Mortensen gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 tips til din online shopping
1Trustpilot fører til aldeles nyttige muligheder for at inspicere adskillige forhenværende brugeres observationer og på grund af dette tilråder vi, at du ser nærmere på online virksomhedens bedømmelser forinden du shopper billige donkraft på hjul online. Facebook medfører ligeledes en lang række habile muligheder for at få indtryk af online firmaets popularitet.
2Forinden folk handler billige donkraft på hjul i en online virksomhed bør de uden tvivl gennemgå webshoppens betingelser, men det er tit et omfattende arbejde. Endvidere anbefales det at man er obs på de mest aktuelle vedtægter der har indvirkning på shopping af billige donkraft på hjul online, for eksempel den bytteret internet webshoppen har.
3Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en retningslinje, som sikrer køberen imod fup online forretninger. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale omkostningerne i flere bidder.
4Størstedelen af online virksomheder foreslår til alt held et stort udvalg af billige fragtløsninger til donkraft på hjul. En der er meget anvendt er lige nu pakkeshoppen, hvor du selv afhenter dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo vældig nem, samt tit desuden den mindst kostelige leveringsmetode.
5Det er særdeles problemfrit for almindelige mennesker at analysere priser online på billige donkraft på hjul i blandt flere internet firmaer i Danmark, og følgelig lover utallige e-forhandlere levering uden beregning. Men det kan alligevel blive tiden værd at inspicere forskellige online outlets efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skråsikker på at opnå den billigste pris.
6Leveringstiden er naturligvis super central hvis man skal bruge din ordre lige om lidt, og derfor er det relativt essentielt at du besigtiger den estimerede leveringsdato på donkraft på hjul. Størstedelen af online virksomheder yder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, som alligevel regnes ud fra at du når at bestille forud for et fastsat klokkeslæt.
7Den mest prisbevidste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren, men den løsning betinges af at du har bopæl tæt på internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringsform kan være super bestemmende om vi har behov for donkraft på hjul fluks. Alternativt så garanterer nogle e-butikker fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man shopper for et bestemt beløb.
8Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt internet firmaet er e-mærket, hvilket ofte er et tegn på at e-firmaet opretholder dansk lovgivning, og at internet forhandleren lejlighedsvis kontrolleres af fagfolk der er indført i bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige donkraft på hjul på en internet handler kunne man på en vis måde løbe igennem deres forretningsbetingelser.
9En række online virksomheder tilbyder levering uden gebyr på donkraft på hjul, men typisk er det under betingelse af at du indkøber for en fastsat sum. Derudover kan du tage den mest billige leveringsmetode, hvilket tit er at få bragt pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er jævnligt også særdeles simpel. Den mest billige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.