BESSEY Dørtvinge TU
790 kr.
Mere info
Dørtvinge med I-profil BS-TAN150
1.880 kr.
Mere info
BESSEY Dørtvinge, let 180 cm
930 kr.
Mere info
Dørtvinge med I-profil BS-TAN210
2.180 kr.
Mere info
BESSEY Dørtvinge, let 120 cm
695 kr.
Mere info
Dørtvinge med I-profil BS-TAN120
1.770 kr.
Mere info
BESSEY Dørtvinge 80 cm
1.675 kr.
Mere info
Dørtvinge med I-profil BS-TAN250
2.465 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derfor kan du handle hos et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning til valg af dørtvinge.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er især en mulighed i de gængse byggekæder.
Der er variationer i prisen på billige dørtvinge alt efter hvor du handler online. En del har lave priser, og nogle giver et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot dørtvinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler produkter fra flere producenter, og takket være dette kan du bestille fra et stort sortiment af dørtvinge online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder har butikker overalt i landet, og takket være dette har folk mulighed for at handle online og fragte materialerne personligt. Hermed har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem forventes det at du får ekstra gavnlig hjælp fra personale der er specialister i netop dørtvinge.
De fleste specialiserede netshops er små familievirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du køber dørtvinge online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

dørtvinge jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

dørtvinge harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

dørtvinge bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

dørtvinge silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig betydningsfuldt at du har alle byggematerialer tilgængelige forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og som det næste tjekke materialerne, således at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
2Inden du indleder dit byggeprojekt kan det blive ret betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
3Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald ombygningen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
4Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund må du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du netop vil påbegynde dit store projekt.
5Der viser sig utvivlsomt uforudsete hovedpiner når det kommer til store opgaver, og af den grund vil det vise sig vigtigt at man afsætter god plads i planen, så man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
6Ofte vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det vil være en fordel at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kunne undersøge omkostningen ved hver enkelt.
7Du skal på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
8Det kan overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du må købe professionel assistance til dele af arbejdet. Når du anskaffer assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
9Der ligger vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube bringer dig meget anvendelig information, specielt ifald man kigger i hele verden.
10Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal liste en klar dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, og derudover en rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter arbejdsplanen.
11Du vil aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig essentielt at have værktøjet klar til brug idet du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at medtage de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Det kan overvejes at få assistance til arbejdet, i særdeleshed når der er tale om krævende ombygninger. Enkelte byggerier stiller krav om mere end en person. Samtidig vil det være hurtigere og sjovere når man er flere om at bidrage.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende flot. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut flot. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En masse internet virksomheder tilbyder i dag flere billige leveringsudgaver til dørtvinge. En favorit er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye varer når du har mulighed for det. Fragttypen er jo særligt uproblematisk, og oftest derudover den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kunne på samme måde tænke over at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Denne er godt nok lidt mere omkostningsfuld, men ligeledes særligt bekvem med dørtvinge online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du er lige ved online firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på dørtvinge er jo ekstremt udslagsgivende forudsat du mangler din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det komplet relevant at man ser den estimerede leveringstid på dørtvinge. En stor portion internet varehuse – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter online, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen placeres inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne sendt afsted inden logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere online varehuse garanterer fragt uden betaling på dørtvinge online, men oftest stiller det krav om at man handler for en præcis sum. Derudover skulle du tage den mest prisbevidste fragttype, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig dørtvinge derhjemme men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på dørtvinge i følgende byer:

Haslev, Åbyhøj, Ballerup, Silkeborg, Jyllinge, Solrød Strand, Randers, Odense, Søborg, Skanderborg, Taastrup, Tilst, Rudersdal, Nyborg, Stenløse, Lyngby, Højbjerg, Sønderborg, Hjørring, Hillerød, Odder, Haderslev, Struer, Grenaa, Frederiksberg, Køge, Aalborg, Ølstykke, Tårnby, Skive, Viborg, Kolding, Vallensbæk, Horsens, Herning, Ringsted, Varde, Frederiksværk, Nørresundby, Birkerød, Hedehusene, Vejle, Frederikssund, Albertslund, Lillerød, Virum, Middelfart, Roskilde, København, Korsør, Aabenraa, Aarhus, Svendborg, Allerød, Fredericia, Kalundborg, Frederikshavn, Næstved, Thisted, Greve, Dragør, Ishøj, Vanløse, Hvidovre, Nykøbing Falster, Esbjerg, Gladsaxe, Brøndby, Vordingborg, Gentofte, Værløse, Helsingør, Brabrand, Glostrup, Rønne, Nakskov, Slagelse, Hobro, Lystrup, Hørsholm, Farum, Nærum, Hedensted, Kokkedal, Holstebro, Ikast, Holbæk, Rødovre, Charlottenlund, Brønshøj, Brønderslev, Risskov, Herlev, og Valby, .

Click-and-collect for dørtvinge er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis dørtvinge tilbud og dørtvinge online. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter fx billig dørtvinge, køb dørtvinge samt dørtvinge priser, plus de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan og XL-Byg.

Tilbud på dørtvinge

Det har vist sig at være usædvanlig nemt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige dørtvinge online hos forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette har utallige internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på dørtvinge markant, og ovenikøbet byde på levering uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønsomt at efterse forskellige shops på nettet efter billige priser på dørtvinge online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør alligevel være obs på, at i tilfælde af at en e-forretning frembyder billige dørtvinge online til salg for en tilbudspris der anses for besynderligt favorabel, er det tit være et symbol på en uægte e-forretning. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i en orden, som hjælper kunden imod uoprigtige internet shops.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale regningen på dørtvinge i flere bidder. Det tilbydes typisk ved niche webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere mange gange kigger efter eksempelvis dørtvinge tilbud og køb dørtvinge. Derudover oplever vi mange gange netshoppere kigge efter bl.a. dørtvinge online, dørtvinge priser og billig dørtvinge.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot yder regulære fremragende genveje til at beskue ret mange eksisterende kunders bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du tolker online forretningens omtaler inden du handler billige dørtvinge online.

Facebook præsterer på samme måde adskillige sikre muligheder for at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi mange online shops i Danmark som tilbyder kunderne at frembringe en kritik af ordreforløbet, som også bør tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige dørtvinge online på en internet butik burde man i reglen løbe igennem netshoppens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

En nem løsning kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en påvisning af at internet butikken tilslutter sig dansk lovgivning, foruden at e-shoppen undertiden gennemses af eksperter der har indsigt i retningslinjerne.

Derudover giver det dig chance for assistance, når du møder udfordringer ved din ordre på dørtvinge. Tilsvarende er det at foretrække at køberen er omhyggelig omkring de elementære vilkår der kan have indflydelse på købet af dørtvinge online, som eksempelvis hvilken returrettighed online virksomheden har.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne eftervise sin bestilling af dørtvinge, uanset om man handler hos Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Anne E gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Karen Jensen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Anne C gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Inger Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Leveringshastigheden er naturligvis ualmindeligt vital når man behøver varerne inden for få dage, og med det formål er det faktisk essentielt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering på dørtvinge. Mange shops på nettet lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren placeres tidligere end et konkret klokkeslæt.
2Det er jo efterhånden ualmindeligt bekvemt for enhver at sammenligne tilbud online på billige dørtvinge fra diverse webshops, og altså garanterer mange e-firmaer levering uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid vise sig smart at sammenligne forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg før du bestiller, sådan at du er sikker på at få fat i den bedste pris.
3Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, der garanterer en imod svindlende internet butikker. Som et alternativ kan du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at klare prisen over tid.
4Den mest letkøbte fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmanér er meget essentiel hvis du står og skal bruge dørtvinge straks. Alternativt så frembyder nogle online outlets billig fragt, men typisk kun når man shopper for et præcist beløb.
5En stor portion e-butikker foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsløsninger til dørtvinge. Det mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du så selv henter produkterne lige når det passer dig. Leveringsformen er jo ret så praktisk, og typisk endda den prisbilligste mulighed for levering.
6Vi anbefaler at se nærmere på om online forretningen er e-mærket medlem, fordi det længe har været et sympol på at netbutikken retter sig efter de danske regler, foruden at online virksomheden jævnligt besigtiges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige dørtvinge i en online virksomhed burde de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens vilkår.
7Trustpilot indebærer altid anstændige chancer for at eksaminere ret mange eksisterende brugeres ratings og derved støtter vi, at du udforsker e-firmaets ratings forud for at du shopper billige dørtvinge online. Facebook medfører endvidere tilpas strålende chancer for at få indtryk af online shoppens kundefokus.
8Inden nogen bestiller billige dørtvinge i en forretning på nettet behøver man for at være på den sikre side skimme shoppens handelsbetingelser, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave. Ligeså kan det anbefales at man er obs på de primære betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige dørtvinge online, som fx den returrettighed online forretningen tilbyder.
9En række e-forretninger i Danmark yder levering uden omkostninger på dørtvinge, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man bestiller for et fastslået beløb. Ellers kunne man tage den mindst kostelige løsning til levering, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragttypen bliver for det meste også temmelig fleksibel. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.