TREND Dørtryk BLUU1 - Koksgrå
109 kr.
Mere info
TREND PIR sensor for BLUU1 dørklokke
109 kr.
Mere info
RESPONSE Bell trådført dørklokke
100 kr.
Mere info
TREND Dørklokke Value - batteri
101 kr.
Mere info
RESPONSE Micro trådløs dørklokke.
80 kr.
Mere info
TREND - Trådløs dørklokke BLUU1 - batt.
169 kr.
Mere info
Ring Doorbell Pro Dørklokke
1.973 kr.
Mere info
RESPONSE ringetransformer (til varenr. 822094 og 822095).
229 kr.
Mere info
TREND - Dørklokke DESIGN - Hvid - Batt
186 kr.
Mere info
TREND - Dørtryk DESIGN - Hvid
84 kr.
Mere info
RESPONSE trådløst ringetryk Bright White.
90 kr.
Mere info
TREND Dørklokke PREMIUM BLUU1 - hvid - batt.
254 kr.
Mere info
Ensonordic Dørklokke Trådløs - Sort/hvid/sølv
200 kr.
Mere info
TREND - Dørtryk BLUU1 - Hvid
109 kr.
Mere info
Ring Doorbell 2 Dørklokke
1.409 kr.
Mere info
RESPONSE Ambience trådløs dørklokke.
199 kr.
Mere info
TREND - Dørtryk DESIGN - Sort
84 kr.
Mere info
TREND Dørklokker PREMIUM BLUU1 - Koksgrå - batt
254 kr.
Mere info
TREND - Trådløs dørklokke BLUU1 - plug in
169 kr.
Mere info
TREND - Dørklokke DESIGN - Sort - Plug in
175 kr.
Mere info
TREND - Dørklokke DESIGN - Sort - Batt.
186 kr.
Mere info
TREND Dørklokke - Value - plug in
101 kr.
Mere info
RESPONSE Midi trådløs dørklokke.
129 kr.
Mere info
RESPONSE trådløs dørklokke, Brite white.
179 kr.
Mere info
TREND MAGNET sensor for BLUU1 dørklokke
109 kr.
Mere info
RESPONSE Flash trådløs dørklokke.
249 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige dørklokke fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste tilbud, imens andre har service. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort produktsortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare dørklokke.
For mange er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring dørklokke.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og hermed har folk adgang til at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Derfor er der mulighed for at blive fri for fragten, og tilmed have produkterne straks.
De velkendte byggecentre samler varer fra adskillige nichebutikker, så du kan bestille fra et stort sortiment af dørklokke online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du forvente en høj grad af anvendelig service fra ansatte som er eksperter i lige præcis dørklokke.
En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en bedre pris.
Diverse specialiserede webshops er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du bestiller dørklokke online hos dem.
De største byggekæder i Danmark
dørklokke bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

dørklokke silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

dørklokke jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

dørklokke harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås såfremt byggeriet er miljøvenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at ombygningen påvirker naturen.
2Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig ekstremt afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
3Der præsenterer sig jævnligt overraskende problemer når det gælder omfattende byggeprojekter, og altså viser det sig værdifuldt at der er afsat nok plads i køreplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
4Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du kan med fordel sammenfatte en simpel indkøbsseddel med de materialer du skal bruge, og dernæst efterse oversigten, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
5Husk at vurdere hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør have hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette kan du ofte tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
7Ofte vil det være essentielt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være rationelt at nedskrive alle udgifter, og herefter notere ens købspris for dem hver især.
8Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så husk beskyttelse som fx arbejdshjelm som hjælp overfor mulige skader. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
9Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du anbefales at nedskrive en klar arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du laver din arbejdsplan.
10Der er mange vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube kan hjælpe med meget udbytterig info, særligt såfremt man kigger i hele verden.
11Du bør under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være klogt at have grejet tilgængeligt før du tager fat på byggeriet. Det er derudover en fordel at tillægge disse udgiftsposter i budgettet.
12Det er en god idé at indhente assistance til dele af projektet, især i tilfælde af krævende projekter. Krævende byggeprojekter kræver mere end en person. Endvidere vil det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
Danskernes favorit byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er absolut betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Flere forretninger på nettet foreslår heldigvis flere billige former for fragt til dørklokke. En der er meget populær er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig meget problemfri, samt oftest ydermere den billigste fragtform.

Du burde endvidere prøve at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Muligheden er en gang i mellem en tak dyrere, men derudover temmelig ukompliceret ved køb af dørklokke online. Den mest billige leveringsversion er uden tvivl at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til online firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på dørklokke er selvfølgelig temmelig afgørende forudsat vi absolut skal bruge varerne fluks, så i det øjemed er det ganske væsentligt at man kontrollerer leveringstidspunktet på dørklokke. En masse online butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, som alligevel er betinget af at handlen gemmenføres inden et bestemt tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne afsted inden pakkepersonalet har fri.

Enkelte e-firmaer frembyder portofri fragt på dørklokke online, men ofte afkræver det at der handles for en fastsat sum. Alternativt bør du snuppe den mest letkøbte fragtløsning, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

En lang række webshops giver click-and-collect hvor du handler billig dørklokke online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan og 10-4. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af dørklokke i disse byer:

Farum, Dragør, Slagelse, Hillerød, Skive, Brønderslev, Haderslev, Fredericia, Kalundborg, Frederikshavn, Tårnby, Lillerød, København, Virum, Glostrup, Holbæk, Værløse, Kolding, Vejle, Aarhus, Åbyhøj, Kokkedal, Vallensbæk, Middelfart, Rudersdal, Tilst, Allerød, Haslev, Frederiksværk, Højbjerg, Rønne, Aalborg, Varde, Ringsted, Randers, Odder, Grenaa, Hedehusene, Viborg, Herning, Brabrand, Esbjerg, Birkerød, Søborg, Valby, Albertslund, Taastrup, Nakskov, Stenløse, Korsør, Ikast, Jyllinge, Solrød Strand, Greve, Svendborg, Nørresundby, Struer, Brøndby, Odense, Lystrup, Ballerup, Roskilde, Gladsaxe, Hørsholm, Brønshøj, Lyngby, Hvidovre, Hobro, Skanderborg, Sønderborg, Risskov, Frederiksberg, Ølstykke, Gentofte, Horsens, Vanløse, Næstved, Nykøbing Falster, Nyborg, Herlev, Charlottenlund, Holstebro, Silkeborg, Rødovre, Nærum, Ishøj, Thisted, Hjørring, Køge, Frederikssund, Helsingør, Aabenraa, Vordingborg, og Hedensted, .

Klik-og-hent af dørklokke er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Amager), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tallene står det klart, at folk jævnligt søger efter blandt andet dørklokke tilbud og billig dørklokke. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere søge efter for eksempel dørklokke priser, køb dørklokke og dørklokke online, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Få den bedste pris på dørklokke

Det har vist sig at være særligt let for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige dørklokke online på diverse butikker på nettet, og ergo har en hel del internet webshops ikke kunne lade være med at tvinge udsalgspriserne på dørklokke kolossalt, og endda præstere fragtfri levering.

Men det kan alligevel blive lukrativt at checke en række e-forretninger efter tilbud og udsalg på dørklokke online forud for at du shopper, sådan at du er skudsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en internet forhandler afsætter billige dørklokke online for en pris som kan ses som uforståeligt favorabel, burde det tit være et tegn på en snydagtig shop. Bestillinger med kort er heldigvis inkluderet i et reglement, hvilket værner os imod uægte butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere omkostningerne til dørklokke over tid. Dette foreslåes ofte i nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere typisk søger efter bl.a. dørklokke priser og dørklokke tilbud. Man ser desuden som regel online shoppere efterspørge fx køb dørklokke, dørklokke online samt billig dørklokke.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer de facto fornemme løsninger til at efterforske adskillige eksisterende konsumenters evalueringer og af den grund slår vi et slag for, at du gennemgår e-butikkens bedømmelser forud for at du handler billige dørklokke online.

Facebook forærer dig lignende ultra belejlige muligheder for at få en idé om netbutikkens kundefokus. Tilmed møder vi nogle butikker på nettet hvor du kan udforme en kritik af ordreforløbet, som desuden kan benyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige dørklokke online i en butik bør de i reglen løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser, dog er det bare et omfattende projekt, især ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at kigge om internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket er en indikator for at online virksomheden anerkender de gældende danske regler, udover at shoppen nu og da besøges af specialister der har meget erfaring med lovgivningen.

Derudover giver det dig lejlighed til at få bistand, når du bliver udsat for dilemmaer ved din bestilling af dørklokke. Endvidere foreslår vi at du er klar over de mest vedkommende retningslinjer der kan have betydning for købet af dørklokke online, eksempelvis hvilken returrettighed butikken tilsikrer.

Derfor er det også essesentielt, at man stadig beholder ens ordremail, så man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af dørklokke, uanset om man har bestilt fra Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Martin B gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jesper Madsen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Anders A gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Ole I gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 tips til online shopping
1Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af en vedtægt, der hjælper dig som kunde overfor falske forhandlere på nettet. Alternativt kan du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du tilstræber at finansiere beløbet over en periode.
2Leveringstidspunktet er særligt vital i tilfælde af at du står og skal bruge varerne med det samme, så af den grund er det aldeles centralt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved dørklokke. Masser af online virksomheder lover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter, men vær påpasselig da det kræver at ordren lægges forinden et fastsat tidspunkt.
3Det har vist sig at være ret smertefrit for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige dørklokke hos flere online forretninger, og så præsterer en lang række firmaer på nettet fri fragt. Men det kan til hver en tid vise sig nyttigt at eftergå et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du shopper, sådan at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
4Enkelte online forhandlere tilbyder gebyrfri levering på dørklokke, men typisk under forudsætning af at der bestilles for et fastsat beløb. Desuden kan du udvælge den mest prisbevidste leveringstype, der gerne er at få bragt din ordre til et udleveringssted. Den viser sig i regelen til gengæld ualmindeligt simpel. Den mest letkøbte leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
5Vi tilråder generelt at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det længe har været en garanti for at webbutikken tilslutter sig de officielle danske regler, og at internet shoppen af og til kontrolleres af eksperter der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forud for at nogen køber billige dørklokke på en butik på nettet burde man reelt læse butikkens handelsaftale.
6Temmelig mange netshops giver i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for fragt til dørklokke. En af de populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig yderst smertefri, samt ofte tilmed den billigste fragtløsning.
7Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du lever nær internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmulighed er naturligvis usædvanlig udslagsgivende ifald man absolut skal bruge dørklokke nu og her. Alternativt så lover nogle outlets på nettet levering uden betaling, men ofte er det så præmissen at du shopper for et konkret beløb.
8Forinden nogen bestiller billige dørklokke på en internet virksomhed bør man på en vis måde skimme deres regler, men det er normalt ikke særlig spændende. Ydermere tilrådes det at du er obs på de mest vedkommende forhold der kan have betydning for shopping af billige dørklokke online, for eksempel den ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.
9Trustpilot indebærer relativt strålende chancer for at fortolke en stor portion nuværende brugeres betragtninger og på grund af dette foreslåes det, at du gennemsøger e-handlens bedømmelser forinden du shopper billige dørklokke online. Facebook fremskaffer ydermere absolut gunstige løsninger til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed.