Home-it Dørgreb 16 mm. B-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 19mm Sirius NOIR - 10059
219 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 16 mm. U-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 19 mm. U-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 19 mm. L-rustfri
60 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 16mm - 10004
95 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 16mm m. skarp hjørne - 10067
95 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb Coupe 19mm - 10062
100 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb Coupe 16mm - 10061
95 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb Coupe 19mm NOIR - 10058
129 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 16mm - skarp hj. bue op - 10005
95 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 19 mm. L-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 16 mm. L-greb DESIGN - rustfri
129 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 19mm - skarp hj. bue op - 10018
100 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb Mars rustfri - 10025
350 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 19 mm. U-rustfri
60 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 19 mm. B-rustfri
60 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 19 mm. V-rustfri
60 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 16mm med bue - 10060
95 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb U-form 16mm - 10002
95 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 19mm m. skarp hjørne - 10068
100 kr.
Mere info
Home-it Dørgreb 19 mm. B-greb DESIGN - rustfri
149 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 19mm - 10017
100 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb Saturn rustfri - 10024
350 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb L-form 19mm med bue - 10040
100 kr.
Mere info
Jasa Dørgreb U-form 19mm - 10003
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et enormt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare dørgreb.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige dørgreb alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på gode priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du helst vil have.
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en netbutik, som kan tilbyde tips og tricks til valg af dørgreb.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende byggemarkedets regningslinjer.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler produkter fra diverse nicheshops, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af dørgreb online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derved har man mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt endda hente varerne straks.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få en billigere pris.
Diverse nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du få endnu mere god sparring fra ansatte med ekspertviden i netop dørgreb.
Mange nicheforhandlere er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille dørgreb online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

dørgreb jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

dørgreb silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

dørgreb bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

dørgreb harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man bør aldrig mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har værktøjet ved hånden før du går løs med arbejdet. Desuden er det afgørende at indkalkulere udgifterne hertil i din økonomi.
2Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinges altså af at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
4Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på potentielle risici. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
5Det kan vise sig afgørende at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige inden du begynder byggeprocessen. Du kunne sammensætte en overskuelig note som indeholder det du skal bruge, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
6Planlægning vil være nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at lave en struktureret agenda, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær skarp når du nedskriver din strategi.
7Ofte vil det vise sig afgørende at have et regnskab for optimeringen, så man har et overblik over økonomien. Det må være fornuftigt at nedskrive samtlige udgifter, og herefter undersøge billige priser på dem én efter én.
8Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ift. krævende arbejdsopgaver. Enkelte byggerier gør krav på flere mennesker. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
9Forinden du optager byggeriet kan det være rimeligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Der kommer stort set altid utidige bump på vejen i tilfælde med omfattende opgaver, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok tid i arbejdsplanen, således at man er selvsikker på at nå i mål.
11Du bør overveje om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal købe hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du indhenter eksperthjælp kan det være en god idé at modtage prisoverslag fra diverse leverandører.
12For byggeprojekter udenfor kan vejret få meget at sige. På grund af dette skal du regelmæssigt tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Flere internet outlets foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til dørgreb. En af de populære er nu til dags levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig super let gængelig, samt desuden endvidere den billigste leveringsform.

Du kunne ligeledes prøve at vælge at få sendt til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen er i regelen en tand mere pebret, men til gengæld ret ukompliceret for dørgreb online. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid være at hente varerne selv, men det afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på dørgreb kan være vældig bestemmende i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken inden for få dage, så i det øjemed er det rimelig aktuelt at du checker den forventede leveringstid ved dørgreb. Flere outlets på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på en række varer online, som er forudsat at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken ekspederet forinden pakkepersonalet har fri.

Nogle få internet forretninger yder fragt uden betaling på dørgreb online, men i reglen er det kun gældende hvis du køber for en konkret sum. Desuden skulle man gribe den mest prisbevidste fragtløsning, som tit vil være at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor man handler billig dørgreb hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Stark. De foreslår eksempelvis afhentning af dørgreb i disse byer:

Brøndby, Hørsholm, Køge, Frederikshavn, Holbæk, Struer, Grenaa, Dragør, Nørresundby, Næstved, Hvidovre, Lystrup, Ballerup, Taastrup, Holstebro, Gentofte, Odense, Albertslund, Roskilde, Farum, Kokkedal, Aalborg, Odder, Kalundborg, Aarhus, Højbjerg, Ølstykke, Søborg, Vallensbæk, Varde, Nærum, Horsens, Frederikssund, Solrød Strand, Værløse, Sønderborg, Randers, Brabrand, Frederiksværk, Valby, Rønne, Slagelse, Haslev, Greve, Fredericia, Silkeborg, Skive, Glostrup, Svendborg, Lyngby, Hillerød, Vanløse, Skanderborg, Herning, Helsingør, Esbjerg, Thisted, Rudersdal, Risskov, Herlev, Ringsted, Stenløse, Charlottenlund, Lillerød, Nyborg, Kolding, Hedensted, Gladsaxe, Haderslev, Frederiksberg, Ishøj, Aabenraa, Middelfart, Jyllinge, Hjørring, Brønshøj, Allerød, Åbyhøj, Tårnby, Rødovre, Nakskov, Virum, Vordingborg, København, Nykøbing Falster, Viborg, Birkerød, Korsør, Tilst, Hedehusene, Hobro, Vejle, Ikast, og Brønderslev, .

Klik-og-hent af dørgreb er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager).

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger fx dørgreb priser og billig dørgreb. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge efter fx dørgreb tilbud, køb dørgreb samt dørgreb online, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Gode tilbud på dørgreb

Det er efterhånden temmelig bekvemt for købere at finde information om priser på billige dørgreb online fra flere internet butikker i Danmark, og herved har mange e-handler været tvunget til at trykke prisniveauet på dørgreb drastisk, og derudover tilbyde fragt uden beregning.

Det kan stadigvæk blive udbytterigt at besigtige forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud på dørgreb online forinden du køber, sådan at man er sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du skal imidlertid være klar over, at når en online forretning reklamerer billige dørgreb online for en tilbudspris der anses for utopisk billig, så kan det for det meste være et signal om en fup butik. Kortbestillinger er på den anden side omfavnet af et lovbud, hvilket sikrer os overfor fup e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at dække pengene til dørgreb ude i fremtiden. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som fx XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan og Bygma.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter fx køb dørgreb og dørgreb tilbud. Vi ser derudover tit online shoppere kigge efter for eksempel billig dørgreb, dørgreb priser og dørgreb online.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot medfører forholdsvis værdifulde genveje til at se nærmere på ret mange aktuelle køberes iagttagelser og derved er det fornuftigt, at du studerer netbutikkens kritik forinden du lægger din bestilling på billige dørgreb online.

Facebook forærer dig ydermere egentlig belejlige muligheder for at få en idé om internet selskabets troværdighed. Foruden det ses endda internet shops som giver folk mulighed for at registrere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige dørgreb online i en e-butik bør de reelt granske dens handelsaftale, det er dog tit ikke super spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne måske være at finde ud af om e-forretningen er støttet af e-mærket, da det typisk er en påvisning af at e-shoppen forstår dansk lovgivning, samt at e-shoppen undertiden undersøges af specialister som mestrer de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, ifald du forvoldes vanskeligheder ved dit indkøb af dørgreb. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at man er på vagt for de elementære bestemmelser gældende for bestillingen af dørgreb online, fx den byttepolitik online forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det desuden relevant, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af dørgreb, ligegyldig om man har købt hos Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Maria V gav 5 stjerner

Nemt køb

Susanne gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Lars gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Jørgen gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Leveringshastigheden er selvfølgelig ret central såfremt man skal bruge dine nye varer straks, så derfor er det tydeligvis væsentligt at vi checker den forventede leveringstid på dørgreb. En lang række online butikker reklamerer med billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, men som trods alt antager at der bestilles tidligere end et fastsat klokkeslæt.
2Flere internet virksomheder udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige muligheder for levering til dørgreb. En yndling er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din pakke når der er tid til det. Denne er altså særligt uproblematisk, og endda tilmed den billigste mulighed for fragt.
3Den prisbilligste leveringsmanér vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du er tæt på online virksomhedens hjemsted. Den leveringsløsning kan vise sig at være særligt bestemmende hvis vi absolut skal bruge dørgreb om få sekunder. Alternativt så tilbyder en række online outlets fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde påkræves det at du handler for en bestemt sum.
4Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en påvisning af at netbutikken føjer gældende dansk lovgivning, og at hjemmesiden lejlighedsvis undersøges af eksperter som kender de gældende bestemmelser. Forinden folk køber billige dørgreb på en butik kunne de når alt kommer til alt tyde webshoppens vilkår.
5Inden nogen bestiller billige dørgreb hos en e-forhandler kunne de faktisk gennemse deres handelsvilkår, dog er det typisk ikke super spændende. Dertil er det fornuftigt at kunden er vaks omkring de primære retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige dørgreb online, som fx den byttepolitik internet forhandleren anvender.
6Det er i dag usædvanlig bekvemt for folk at vurdere tilbud online på billige dørgreb i blandt flere e-forretninger, og så yder adskillige internet firmaer billig levering. Til gengæld kan det trods alt blive smart at inspicere nogle internet webshops efter tilbud og udsalg forinden du handler, så man er garanteret at indhente den bedste pris.
7Trustpilot frembringer aldeles udmærkede muligheder for at evaluere en stor portion andre kunders observationer og derved stiller vi forslag om, at du ser nærmere på internet virksomhedens vurderinger inden du køber billige dørgreb online. Facebook frembringer derudover stort set hensigtsmæssige chancer for at få indtryk af internet shoppens pålidelighed.
8Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er inkluderet i et lovbud, som dækker dig imod uægte internet outlets. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du vil afbetale beløbet over flere uger.
9Flere online butikker frembyder gratis fragt på dørgreb, men i mange tilfælde kun hvis man shopper for et fastslået beløb. Alternativt skulle man tage den prisbilligste leveringsmodel, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtformen bliver jævnligt tillige temmelig ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog selv at hente produkterne.