Byghjem.dk

Dobbeltlåge

Plus Country Dobbeltlåge 300x96 cm HVID
2.199 kr.
Mere info
Plus Ligno Dobbeltlåge 300x88/118cm - Tryk Impr.
1.599 kr.
Mere info
Plus Skagen Lux stakit Dobbelt havelåge 300x80 cm grundmalet hvid 13642-13
1.229 kr.
Mere info
Plus Country Dobbelt Havelåge 300x98 cm grundmalet sort 13435-15
1.799 kr.
Mere info
Plus Vinesse Dobbeltlåge 300x98 cm HVID
2.199 kr.
Mere info
Plus Retro stakit Dobbelt havelåge 300x120 cm grundmalet hvid 13762-13
1.829 kr.
Mere info
Plus Retro stakit Dobbelt havelåge 300x80 cm grundmalet hvid 13742-13
1.229 kr.
Mere info
Plus Vinesse Dobbelt havelåge 300x98 cm grundmalet Sort 13415-15
1.799 kr.
Mere info
Plus Skagen Lux stakit Dobbelt havelåge 300x120 cm grundmalet hvid 13662-13
1.829 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse netbutikkens regningslinjer.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring dobbeltlåge.
Det er absolut super afgørende at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige dobbeltlåge hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på de bedste priser, og øvrige har service. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare dobbeltlåge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra talrige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af dobbeltlåge online.
De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og i kraft af det har folk tilbuddet om at handle online og hente varerne på eget initiativ. Derfor har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed hente varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det vil du modtage super indsigtsfuld assistance fra personale der er eksperter i lige præcis dobbeltlåge.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, der typisk er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du køber dobbeltlåge online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

dobbeltlåge harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

dobbeltlåge jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

dobbeltlåge silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

dobbeltlåge bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kunne tænke over om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Når du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
2Du bør ikke negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm som hjælp overfor mulige skader. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke får professionel hjælp.
3Du har mulighed for at forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det ydes hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om store ombygninger. Store opgaver behøver mere end en person. Desuden må det være bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive fordelagtigt at nedskrive hver eneste udgift, og bagefter tjekke eventuelle tilbud på dem én og én.
6Der præsenterer sig næsten altid uventede problematikker i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og derfor vil det være afgørende at man afsætter god nok plads i agendaen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål.
7Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en afgørende rolle. Således skal du jævnligt kigge på vejrvarslen i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
8Der ligger en verden af hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder betydelige mængder nyttig viden, navnligt såfremt du kigger på engelsk.
9Det bliver betydningsfuldt at du har de presserende materialer til disposition forud for at du påbegynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne notere en hurtig note som indeholder det der bliver brug for, og så gennemgå hver enkelt ting, således at du er tryg ved at du har styr på det.
10Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive ultra centralt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der gælde mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Godt forarbejde viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at have en strømlinet plan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
12Man skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at du har udstyret til rådighed akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at medtage udgifterne hertil i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Flere forretninger på nettet udlover nu flere billige leveringsmodeller til dobbeltlåge. Førstevalget hos mange er p.t. afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså temmelig gnidningsløs, og i mange tilfælde derudover den billigste mulighed for levering.

Du kan på samme måde planlægge at få produkterne leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Muligheden er af og til en tak dyrere, men omvendt usædvanlig gnidningsløs for dobbeltlåge online. Den mindst kostelige leveringsform er dog selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af online shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på dobbeltlåge er jo ualmindeligt vital hvis du har brug for din pakke fluks, så derfor er det øjensynligt på sin plads at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato på dobbeltlåge. Flere webbutikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, men husk at det kræver at bestillingen placeres forinden et fast klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer klar forinden logistikpersonalet drager hjemad.

En række internet handler tilbyder fragt uden omkostninger på dobbeltlåge online, men undertiden forudsætter det at der bestilles for en konkret pris. Ellers må man vælge den mest betalelige fragtløsning, som gerne er at få dem til at køre pakken til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du bestiller billig dobbeltlåge derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus. Byggekæderne foreslår fx click-and-collect på dobbeltlåge i følgende byer:

Nørresundby, Aalborg, Hvidovre, Middelfart, Albertslund, Allerød, Thisted, Nykøbing Falster, Viborg, Dragør, Esbjerg, Nærum, Solrød Strand, Herlev, Vejle, Silkeborg, Lillerød, Greve, Ringsted, Hjørring, Nyborg, Odder, Varde, Højbjerg, Gladsaxe, Kolding, Brabrand, Ishøj, Herning, Lystrup, Horsens, Frederikssund, Ikast, Frederiksberg, Korsør, Frederiksværk, Birkerød, Brønshøj, Holbæk, Valby, Virum, Skanderborg, Glostrup, Hørsholm, Nakskov, Lyngby, Hedensted, Aarhus, Hedehusene, Vordingborg, Roskilde, Holstebro, Taastrup, Køge, Brønderslev, Vanløse, Helsingør, Risskov, Kokkedal, Haslev, Rønne, København, Gentofte, Næstved, Charlottenlund, Randers, Haderslev, Brøndby, Ølstykke, Rudersdal, Hobro, Sønderborg, Ballerup, Rødovre, Kalundborg, Jyllinge, Slagelse, Frederikshavn, Odense, Grenaa, Tilst, Stenløse, Struer, Skive, Vallensbæk, Søborg, Fredericia, Tårnby, Værløse, Åbyhøj, Aabenraa, Svendborg, Farum, og Hillerød, .

Klik-og-hent for dobbeltlåge er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved indkig i data fremstår det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel dobbeltlåge priser og køb dobbeltlåge. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter bl.a. dobbeltlåge online, billig dobbeltlåge og dobbeltlåge tilbud, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Priser på dobbeltlåge

Det er i dag meget praktisk for enhver at prissammenligne på billige dobbeltlåge online i blandt diverse internet outlets, og med det motiv har flertallet af internet firmaer fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på dobbeltlåge en hel del, og i øvrigt love billig fragt.

Trods dette kan det alligevel blive lønsomt at se nærmere på forskellige webshops efter rabatter og tilbud på dobbeltlåge online før du shopper, således at du er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet virksomhed annoncerer billige dobbeltlåge online på tilbud til en salgspris som kan virke kolossalt letkøbt, så er det for det meste være et kendetegn på en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af en lovbestemmelse, der sikrer køberen imod fup e-forhandlere.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre pengene til dobbeltlåge over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte hos niche webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man ser på data er det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger bl.a. dobbeltlåge online og billig dobbeltlåge. Vi ser derudover typisk folk kigge efter blandt andet dobbeltlåge tilbud, dobbeltlåge priser og køb dobbeltlåge.

Kig på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot giver dig super gavnlige muligheder for at se nærmere på adskillige øvrige kunders betragtninger og herved foreslår vi, at du eksaminerer internet virksomhedens bedømmelser før du køber billige dobbeltlåge online.

Facebook medfører endvidere relativt gavnlige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk internet foretagender som tilbyder folk at sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige dobbeltlåge online i en internet webshop bør de på en vis måde kigge på e-butikkens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig spændende, specielt på de store byggekæder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ er at bemærke om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er en sikkerhed for at internet forretningen efterfølger de danske retningslinjer, udover at e-butikken hyppigt kigges til af eksperter som kender retningslinjerne.

Dette er desuden en god anledning til bistand, for så vidt du får problemstillinger som følge af dit indkøb af dobbeltlåge. Ligeledes slår vi et slag for at du er opmærksom på de grundlæggende betingelser der er gældende for bestillingen af dobbeltlåge online, som for eksempel den bytteret hjemmesiden tilsikrer.

I den relation er det ydermere relevant, at man stadig sikrer ens kvittering, så man en anden gang kan bevidne bestillingen af dobbeltlåge, hvad end man shopper hos XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Tina gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Henrik Olsen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Martin gav 5 stjerner

Fremragende service

Jesper Jensen gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for at undersøge om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en påvisning af at e-forretningen efterkommer de gældende danske regler, og at online forhandleren fra tid til anden kontrolleres af jurister der har indsigt i vilkårene. Før nogen bestiller billige dobbeltlåge på en online shop kunne de reelt betragte forhandlerens betingelser.
2Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af et regelsæt, hvilket skærmer køber imod uægte online webshops. Som alternativ kunne du benytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil honorere beløbet over tid.
3Trustpilot giver dig ret så gunstige genveje til at undersøge adskillige forhenværende konsumenters anmeldelser og derfor støtter vi, at du eksaminerer netshoppens anmeldelser før du handler billige dobbeltlåge online. Facebook leverer endvidere ultra relevante genveje til at få et kig ind i internet forretningens troværdighed.
4Adskillige e-forretninger yder nu en hel del forskellige billige leveringsmodeller til dobbeltlåge. En af favoritterne er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de købte produkter når det passer dig bedst. Den er altså virkelig ligetil, og desuden endda den billigste leveringsversion.
5En række firmaer på nettet sikrer fragt uden betaling på dobbeltlåge, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man shopper for en konkret pris. Som alternativ bør du tage den mest billige mulighed for fragt, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Den viser sig undertiden omvendt meget ukompliceret. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
6Inden nogen bestiller billige dobbeltlåge i en online webshop behøver man i princippet gennemse e-shoppens forretningsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Tilsvarende er det smart at køber er opmærksom på de mest essentielle vedtægter gældende for bestillingen af billige dobbeltlåge online, for eksempel hvilken byttepolitik internet shoppen har.
7Den mindst kostelige metode til levering er unægtelig at hente produkterne selv, men den mulighed beroer på at du befinder dig nær e-handlens arbejdslager. Den fragtløsning er jo rigtig relevant om man absolut skal bruge dobbeltlåge inden for kort tid. Alternativt så garanterer visse internet varehuse levering uden betaling, men oftest kun når du shopper for en fastsat pris.
8Det er jo super ligetil for alle at vurdere tilbud online på billige dobbeltlåge fra diverse internet outlets, og følgelig lover mange butikker på nettet portofri levering. Men det kan stadigvæk blive indbringende at tjekke et par e-firmaer efter tilbud og rabat før du køber, så du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.
9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret så bestemmende såfremt vi absolut skal bruge produktet om et øjeblik, og herved er det helt meningsfuldt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato for dobbeltlåge. Adskillige online webshops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen placeres forinden et bestemt tidspunkt.