Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du lede andre steder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige digital loddekolbe hos de forskellige online byggecentre. En del giver gode tilbud, og andre har service. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring digital loddekolbe.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er særligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Flere byggekæder fremviser et stort vareudvalg, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare digital loddekolbe.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og af den grund har folk valget om at handle online og hente materialerne selv. Takket være dette kan du overveje at blive fri for fragten, og tilmed skaffe produkterne lige nu.
De kendte byggecentre sælger produkter fra diverse nicheshops, og så kan du handle fra et bredt sortiment af digital loddekolbe online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille digital loddekolbe online hos dem.
Størstedelen af nichebutikker på internettet producerer selv varerne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
De fleste webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du modtage en høj grad af gavnlig assistance fra nogle med ekspertviden i netop digital loddekolbe.
De største byggemarkeder i Danmark
digital loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

digital loddekolbe silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

digital loddekolbe bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omkring 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

digital loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som sko og hjelm som hjælper dig imod mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
2Man kan spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeriet forbedrer naturen.
3Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til arbejdet, især når det kommer til omfattende byggeprojekter. Store ting stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere viser det sig hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
4Godt forarbejde bliver kilden til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at liste en gennemarbejdet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
5I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt er det rimeligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Måske kan det blive af stor betydning at have alle bygningsmaterialer indkøbt inden du går i gang med byggeriet. Du kunne udarbejde en simpel note hvor der bør fremgå det du får brug for, og efterfølgende gennemløbe hvert eneste punkt, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
7Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det er forstandigt at notere alle omkostninger, og bagefter undersøge beløbet for dem alle sammen.
8Du bør aldrig fattes værktøj. Typisk kan det vise sig strategisk at have udstyret klar til brug idet du starter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at inkludere disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
9Husk at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at lede efter tilbud fra flere selskaber.
10Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund skal du hyppigt tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at piske ned når du netop er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
11Du har adgang til alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver vældig meget brugbar viden, navnligt når du bruger engelske søgeord.
12Der kommer uden tvivl utidige hovedpiner når det handler om krævende byggeprojekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat god plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Masser af webshops i Danmark frembyder i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til digital loddekolbe. Den mest almindelige er nu om dage pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter lige når det passer dig. Metoden er nemlig særligt simpel, og oftest derudover den billigste leveringsform.

Du kan alternativt udse dig at vælge at få udbragt hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig som regel en smule dyrere, men endda særdeles ligetil for digital loddekolbe online. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket afhænger af at du opholder dig lige ved internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på digital loddekolbe er jo ekstremt central forudsat du behøver din ordre inden for få dage, så med det formål er det fuldkommen væsentligt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato for digital loddekolbe. Masser af forhandlere på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, som dog er forudsat at du når at bestille forud for et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen klargjort forinden medarbejderne har fri.

Nogle online butikker præsterer fragt uden gebyr på digital loddekolbe online, men ofte stiller det krav om at du bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ burde man udvælge den mindst kostelige leveringsmulighed, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

En del netshops yder afhentning hvor du handler billig digital loddekolbe online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på digital loddekolbe i følgende områder:

Nakskov, Holbæk, Hedehusene, Brabrand, Odense, Roskilde, Frederiksværk, Ballerup, Brøndby, Hvidovre, Valby, Horsens, Ishøj, Fredericia, Hjørring, Kolding, Charlottenlund, Åbyhøj, Sønderborg, København, Hillerød, Jyllinge, Middelfart, Svendborg, Rødovre, Herning, Vanløse, Helsingør, Lyngby, Korsør, Vejle, Tilst, Greve, Struer, Randers, Viborg, Lystrup, Søborg, Holstebro, Ølstykke, Aalborg, Solrød Strand, Nørresundby, Glostrup, Stenløse, Aabenraa, Odder, Gentofte, Allerød, Virum, Rønne, Nyborg, Slagelse, Højbjerg, Albertslund, Silkeborg, Grenaa, Skanderborg, Ikast, Varde, Frederikssund, Gladsaxe, Hobro, Thisted, Hørsholm, Farum, Birkerød, Rudersdal, Kalundborg, Frederikshavn, Næstved, Nykøbing Falster, Herlev, Risskov, Kokkedal, Esbjerg, Lillerød, Dragør, Taastrup, Skive, Frederiksberg, Køge, Nærum, Værløse, Brønderslev, Haderslev, Hedensted, Haslev, Ringsted, Brønshøj, Tårnby, Vordingborg, Vallensbæk, og Aarhus, .

Klik-og-hent af digital loddekolbe er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at mennesker ofte søger eksempelvis digital loddekolbe online og digital loddekolbe tilbud. Man ser derudover ofte mennesker kigge efter bl.a. køb digital loddekolbe, billig digital loddekolbe samt digital loddekolbe priser, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Gode tilbud på digital loddekolbe

Det er jo efterhånden ret så smertefrit for internetbrugere at vurdere tilbud på billige digital loddekolbe online på diverse webbutikker, og til tak har en lang række online virksomheder været nødt til at nedbringe prisen på digital loddekolbe markant, og derudover tilbyde gratis fragt.

Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at undersøge nogle få butikker på nettet efter billige priser på digital loddekolbe online før du placerer ordren, så man er velinformeret til at få den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Davidsen.

Man skal trods alt ikke undervurdere, at hvis en online webshop frembyder billige digital loddekolbe online til en tilbudspris der kan virke enormt overkommelig, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med kort er heldigvis inkluderet i en forordning, som bistår dig imod fup outlets på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale prisen på digital loddekolbe i flere bidder. Det foreslåes normalt i specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at netshoppere som regel kigger efter fx køb digital loddekolbe og digital loddekolbe priser. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge eksempelvis billig digital loddekolbe, digital loddekolbe online samt digital loddekolbe tilbud.

Udforsk folks anbefalinger

Trustpilot forærer dig fuldt ud hensigtsmæssige løsninger til at gennemstøve mange aktuelle konsumenters erfaringer og derfor anbefales det, at du eksaminerer e-handlens anmeldelser før du køber billige digital loddekolbe online.

Facebook frembringer endvidere en lang række relevante muligheder for at få et kig ind i internet butikkens popularitet. Derudover ser vi en række online webshops hvor kunder kan ytre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må benyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige digital loddekolbe online hos en butik kan man i princippet overveje webbutikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende, særligt på de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Stark.

Et andet forslag kunne måske være at undersøge hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, da det skulle være en erklæring om at online webshoppen efterkommer de officielle danske regler, udover at online shoppen nu og da overværes af eksperter der har megen viden om vilkårene.

Det er en rigtig god mulighed for bistand, for så vidt du bliver udsat for besvær i forbindelse med din bestilling af digital loddekolbe. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at du er vidende om de fundamentale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af digital loddekolbe online, til eksempel den ombytningsret webbutikken anvender.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens ordremail, således man når som helst kan vidne om bestillingen af digital loddekolbe, uagtet om man shopper fra Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Bygma.

Lene J gav 5 stjerner

Alt ok

Søren Møller gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Mads D gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Erik gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en lov, der sikrer en imod bedrageriske netbutikker. Alternativt kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale betalingen over tid.
2Leveringstiden er selvfølgelig særligt betydningsfuld forudsat du har behov for dine nye produkter nu og her, og med det formål er det selvsagt afgørende at man efterser leveringstiden på digital loddekolbe. En hel del online virksomheder stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, men husk at det stiller krav om at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
3Den prisbilligste leveringsudgave vil altid være selv at hente pakken, som jo kræver at du bor i nærheden af webshoppens bopæl. Den form for fragt kan vise sig at være ultra betydningsfuld såfremt man har behov for digital loddekolbe omgående. Alternativt så sikrer nogle få forretninger på nettet levering uden betaling, men undertiden kun ifald der handles for en fastsat pris.
4Det er i dag temmelig problemfrit for internetbrugere at sammenligne priser online på billige digital loddekolbe på flere internet varehuse, og ergo frembyder flere online forhandlere portofri levering. Det kan dog stadigvæk blive tiden værd at sammenligne forskellige netshops efter tilbud og udsalg forinden du handler, sådan at man er garanteret at få den billigste pris.
5Masser af internet outlets tildeler i dag mange forskellige billige metoder til levering til digital loddekolbe. En af de populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente produkterne når det passer dig. Den er jo rigtig problemfri, og typisk derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.
6Generelt foreslår vi at finde ud af om webshoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være en angivelse af at webbutikken imødekommer de gældende danske regler, tillige med at internet shoppen løbende føres tilsyn med af jurister der mestrer vilkårene på området. Forinden nogen handler billige digital loddekolbe på en forretning på nettet kunne man faktisk løbe igennem webbutikkens vilkår.
7Trustpilot tilbyder en lang række fordelagtige genveje til at gøre dig bekendt med adskillige aktuelle kunders erfaringer og af den grund foreslåes det, at du tolker e-handlens kritik før du shopper billige digital loddekolbe online. Facebook præsterer endvidere fuldstændig fordelagtige metoder til at få indtryk af online virksomhedens popularitet.
8Inden nogen bestiller billige digital loddekolbe hos en e-forhandler burde man når alt kommer til alt overveje webshoppens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt. For øvrigt foreslåes det at køberen er klar over de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for shopping af billige digital loddekolbe online, eksempelvis den bytteret internet forretningen kører med.
9Nogle få webshops yder fri fragt på digital loddekolbe, men for det meste under forudsætning af at du shopper for en konkret pris. I øvrigt skulle du foretrække den mest letkøbte form for levering, som gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Muligheden bliver typisk ydermere virkelig smertefri. Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter pakken.