Diatech Diamantslibekop 150mm HÅRD "HILTI"
899 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop spiral 125mm HÅRD
619 kr.
Mere info
VD diamantslibekop 115mm DOBBELT 15mm hul
299 kr.
Mere info
VD diamantslibekop 180mm DOBBELT
599 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop 130mm HÅRD "FESTOOL"
899 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop 125mm SKORPION
780 kr.
Mere info
VD diamantslibekop 125mm SPIRAL
299 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop PCD 130mm "FESTOOL"
1.125 kr.
Mere info
VD diamantslibekop 150mm SPIRAL
499 kr.
Mere info
VD diamantslibekop 110mm 15mm hul
299 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop PCD 125mm m/12 stk segment
1.195 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop 150mm HÅRD rød
899 kr.
Mere info
VD diamantslibekop 125mm DOBBELT
359 kr.
Mere info
Husqvarna diamantslibekop Tacti-Grind 125mm
348 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop 150mm "HILTI DG150"
1.098 kr.
Mere info
Diatech Diamantslibekop PCD 125mm m/6 stk segment
1.325 kr.
Mere info
Husqvarna diamantslibekop Vari-Grind 125mm
519 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring diamantslibekop.
Du bør kende de betingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man tjekke webshoppens betingelser.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot diamantslibekop.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Der kan være forskel på priserne på billige diamantslibekop hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder gode tilbud, imens andre giver service. Du må tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne selv. Det er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder varer fra alverdens nichebutikker, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af diamantslibekop online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De store byggecentre har butikker i store dele af landet, og på grund af det har du mulighed for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Hermed kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du gode tilbud.
Hovedparten af nichebutikker er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber diamantslibekop online hos dem.
De fleste webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette vil du opleve mere god assistance fra personale der er specialister i netop diamantslibekop.
Danmarks største byggekæder
diamantslibekop silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

diamantslibekop bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

diamantslibekop jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

diamantslibekop harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du finder et stort udvalg af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube giver store mængder udbytterig information, navnligt ifald man bruger den engelske version.
2Der kommer næsten altid utidige bump på vejen når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og følgelig kan det være essentielt at der afsættes rigeligt med tid i kalenderen, således at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Det er oplagt at spørge om assistance til byggeprocessen, især ift. store arbejdsopgaver. Krævende ting gør krav på flere folk. I øvrigt vil det vise sig bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Derfor bør du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det komplekse projekt.
5Forinden du opstarter byggeprocessen kan det blive vildt centralt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
6Godt forarbejde viser sig som metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en klar agenda, der viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du laver strategien.
7Måske du burde regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal få professionel hjælp til områder af arbejdet. Ifald du anskaffer hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at hente prisoverslag fra flere firmaer.
8Det er fundamentalt at have de fornødne byggematerialer til disposition i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du bør notere en enkel note hvorpå der noteres alt du har brug for, og dernæst granske listen, med øje for at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
9Du skal ikke forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm der sikrer dig imod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, især hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
10Nogle gange kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at projektet hjælper miljøet. At få tilskud er altså betinget af at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
11Det er afgørende at nedskrive et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive en fordel at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter indsamle udgiften ved dem hver især.
12Man vil ikke gå ned på værktøj. Jævnligt kan det være smart at have grejet parat inden du begynder på arbejdet. Glem ikke at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er temmelig flot. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ultra flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Temmelig mange byggeforretninger foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsløsninger til diamantslibekop. En der er meget populær er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ret let, samt mange gange endda den mindst kostelige fragtløsning.

Du burde derudover afveje for og imod at vælge at få leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver i mange tilfælde en sjat mere bekostelig, men lige så vel yderst let for diamantslibekop online. Den billigste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig nær internet shoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på diamantslibekop er temmelig betydningsfuld i tilfælde af at man mangler dine nye produkter lige om lidt, og af den grund er det komplet essentielt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt ved diamantslibekop. De fleste internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, men det påkræver at ordren laves forud for et fastslået tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer pakket forinden de logistikansatte drager hjemad.

En række online shops frembyder levering uden betaling på diamantslibekop online, men ofte er det så nødvendigt at du køber for et fastsat beløb. Som alternativ bør du udvælge den mest betalelige leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få bragt produkterne til et udleveringssted.

De største byggemarkeder giver afhentning hvor du køber billig diamantslibekop online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Bygma. Byggecentrene tildeler fx afhentning af diamantslibekop i følgende områder:

Grenaa, Hjørring, Fredericia, Rønne, Nørresundby, Ringsted, Nærum, Holstebro, Tilst, Solrød Strand, Herning, Søborg, Korsør, Nykøbing Falster, Brønshøj, Stenløse, Horsens, Haslev, Skanderborg, Odder, Sønderborg, Frederiksværk, Brabrand, Helsingør, Kolding, Struer, Risskov, Højbjerg, Vallensbæk, Lyngby, Herlev, Slagelse, Skive, Hørsholm, Nakskov, Ikast, Silkeborg, Hvidovre, Kalundborg, Gentofte, Aalborg, Glostrup, Hedehusene, Aarhus, Næstved, Valby, Rødovre, Greve, Hedensted, Farum, Nyborg, Tårnby, Rudersdal, København, Virum, Esbjerg, Frederikssund, Dragør, Gladsaxe, Aabenraa, Hillerød, Ballerup, Charlottenlund, Ølstykke, Haderslev, Vordingborg, Frederikshavn, Allerød, Brøndby, Roskilde, Brønderslev, Vejle, Birkerød, Køge, Albertslund, Hobro, Svendborg, Taastrup, Åbyhøj, Varde, Thisted, Middelfart, Jyllinge, Frederiksberg, Randers, Værløse, Lystrup, Kokkedal, Ishøj, Vanløse, Holbæk, Odense, Lillerød, og Viborg, .

Afhentning ift. diamantslibekop er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager).

Når man ser på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel diamantslibekop priser og diamantslibekop online. Foruden dette ser man mange gange online shoppere kigge efter blandt andet diamantslibekop tilbud, køb diamantslibekop og billig diamantslibekop, foruden de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Den bedste pris på diamantslibekop

Det er i dag temmelig fleksibelt for købere at analysere priser på billige diamantslibekop online i blandt flere internet selskaber, og af den grund har flertallet af internet varehuse set sig nødsaget til at stampe priserne på diamantslibekop betydeligt, og i øvrigt garantere portofri levering.

Det kan alligevel være smart at efterprøve forskellige webshops efter tilbud og rabatter på diamantslibekop online forud for at du shopper, sådan at du er garanteret at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Man må imidlertid ikke overse, at hvis en online virksomhed afsætter billige diamantslibekop online til salg for en salgspris som anses for besynderligt billig, bør det undertiden være en indikation på en fup butik. Køb med kort er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket redder dig som køber imod bedrageriske e-shops.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage omkostningerne til diamantslibekop over flere uger. Det foreslåes normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de store byggecentre som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte søger efter for eksempel billig diamantslibekop og diamantslibekop online. Man ser desuden jævnligt internet shoppere søge eksempelvis diamantslibekop tilbud, diamantslibekop priser samt køb diamantslibekop.

Udforsk nuværende kunders oplevelser

Trustpilot forærer dig fuldt ud gode genveje til at granske en hel del øvrige køberes erfaringer og derved slår vi et slag for, at du udforsker e-handlens omtaler inden du lægger din bestilling på billige diamantslibekop online.

Facebook fremskaffer lignende i højeste grad stabile genveje til at få et kig ind i netbutikkens troværdighed. Her ses en del internet forretninger som giver folk mulighed for at registrere en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel burde udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige diamantslibekop online i en e-forhandler behøver man til hver en tid læse virksomhedens betingelser, dog er det for det meste ikke super spændende, særligt hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, eftersom det burde være en angivelse af at online butikken tilslutter sig de officielle danske regler, samt at online forhandleren undertiden føres tilsyn med af eksperter der har meget erfaring med vedtægterne på området.

Desuden giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du får vanskeligheder i processen med din handel med diamantslibekop. Tillige stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de mest centrale forhold der spiller ind i forbindelse med købet af diamantslibekop online, eksempelvis den ombytningsret shoppen benytter.

Her er det samtidig relevant, at man stadig beholder ens faktura e-mail, så man når som helst kan påvise købet af diamantslibekop, ligegyldig om man har handlet fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark eller 10-4.

Hans R gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jesper Jensen gav 4 stjerner

god service

Susanne gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Kim R gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til online indkøb
1Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret vital om vi skal bruge produktet inden for få dage, og derfor er det komplet væsentligt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid på diamantslibekop. Mange online virksomheder stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter, hvilket forudsætter at bestillingen indsendes forud for et nøjagtigt tidspunkt.
2Inden nogen bestiller billige diamantslibekop hos en internet forhandler behøver de faktisk granske shoppens forretningsaftale, det er dog normalt et omfattende projekt. I øvrigt er det en hjælp at køberen er hensynstagende til de mest aktuelle reglementer der har betydning for handlen med billige diamantslibekop online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-handlen garanterer.
3Nogle enkelte netshops frembyder gratis levering på diamantslibekop, men i de fleste tilfælde kun når du handler for en bestemt sum. Alternativt kan man overveje den mest billige leveringsmåde, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen bliver somme tider endvidere usædvanlig fremkommelig. Den mest letkøbte fragtløsning er unægtelig selv at hente ordren.
4Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du lever tæt på e-handlens arbejdslager. Den leveringsudgave er jo virkelig vital i tilfælde af at man mangler diamantslibekop med det samme. Alternativt så lover en hel del internet selskaber billig levering, men i mange tilfælde forudsætter det at der handles for en bestemt pris.
5Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en lov, som støtter dig imod snydagtige netbutikker. Som alternativ bør du bruge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil dække beløbet af flere omgange.
6Det er jo virkelig simpelt for folk at vurdere tilbud online på billige diamantslibekop hos flere online shops, og af den grund lover utallige internet shops gratis levering. Men det kan imidlertid være udbytterigt at undersøge et par internet foretagender efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at modtage den laveste pris.
7Trustpilot fører til regulære stabile genveje til at undersøge ret mange forhenværende forbrugeres opfattelser og derfor slår vi et slag for, at du gennemgår online webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige diamantslibekop online. Facebook yder derudover relativt passelige løsninger til at få indtryk af e-firmaets popularitet.
8En del outlets på nettet foreslår i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmodeller til diamantslibekop. En af de mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig rigtig fremkommelig, og typisk endvidere den mest letkøbte metode til levering.
9Vi anbefaler at efterse om internet forretningen er medlem af e-mærket, som kan være en forsikring om at internet forhandleren respekterer den officielle danske lovgivning, udover at online shoppen løbende revideres af eksperter som har nøje kendskab til reglerne. Før folk bestiller billige diamantslibekop hos en butik kunne de reelt skimme dens handelsbetingelser.