Festool Diamantskive DIA HARD-D150
3.165 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA THERMO-D130 PREMIUM
2.335 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA THERMO-D150
4.220 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D130-ST
880 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA HARD-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA HARD-D80
1.480 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D80
1.480 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA STONE-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D130 PREMIUM
1.755 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA PAINT-D130 PREMIUM
2.335 kr.
Mere info
Festool Diamantskive DIA ABRASIVE-D150
3.165 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot diamantskive.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør man læse butikkens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring diamantskive.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige diamantskive fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre har service. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Ifald du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og dermed har de fleste adgang til at handle online og transportere varerne personligt. Af den grund er der mulighed for at slippe for fragten, samt tilmed få produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra flere nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af diamantskive online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Af den grund er det forventeligt at du får super brugbar sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop diamantskive.
Diverse nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Majoriteten af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du bestiller diamantskive online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
diamantskive bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

diamantskive jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

diamantskive silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

diamantskive harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er essentielt at have alle materialer indkøbt forinden du går i krig med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en overskuelig oversigt hvorpå der noteres det der skal bruges, og dernæst tjekke hver enkelt ting, med øje for at du føler dig sikker på at du har det hele.
2Det kan overvejes at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er omfattende byggeprojekter. Omfangsrige byggerier gør krav på flere mennesker. Endvidere vil det blive bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
3Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man hvis byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen påvirker naturen.
4Forud for at du starter byggeprojektet kan det være vanvittigt meningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du bør udarbejde en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Vær skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
6Der viser sig jævnligt utidige udfordringer når det gælder krævende byggeprojekter, og altså viser det sig væsentligt at man har afsat tilstrækkelig plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
7Man bør aldrig nogensinde fattes grej. Typisk kan det være afgørende at have det tilgængeligt akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at påregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
8For projekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor kan du løbende tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det uventet går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det komplicerede byggeprojekt.
9Det kan overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du skal investere i assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Ifald du tager imod professionel hjælp kan det være en god idé at notere tilbud fra diverse selskaber.
10Du må på ingen måde negligere dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv sikkerhedssko som beskytter dig mod mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
11Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder gavnlig oplysning, ikke mindst såfremt man benytter engelske søgeord.
12Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave et budget for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det kan være forstandigt at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kunne nedskrive beløbet for dem én og én.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken type af levering er smartest?

Temmelig mange internet forhandlere udlover nu til dags alverdens billige metoder til levering til diamantskive. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig ultra simpel, samt tit ligeledes den mest billige fragtform.

Du kan endvidere prøve at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er beklageligvis en smule mere bekostelig, men på den anden side super smertefri for diamantskive online. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på diamantskive er naturligvis ultra central om vi står og skal bruge pakken øjeblikkeligt, så derfor er det virkelig klogt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved diamantskive. De fleste byggecentre – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer online, men det kræver at ordren aflægges inden et konkret klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få ordren ud af døren inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Flere internet virksomheder præsterer portofri fragt på diamantskive online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du aftager for en fastsat pris. Desuden skulle du overveje den mest betalelige slags levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig diamantskive online og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne yder fx click-and-collect på diamantskive i følgende områder:

Køge, Ringsted, Holstebro, Odder, Skanderborg, Viborg, Fredericia, Ølstykke, Hvidovre, Frederikshavn, Hobro, Haslev, Aalborg, Brønderslev, Jyllinge, Glostrup, Ballerup, Lystrup, Næstved, Hedensted, Højbjerg, Charlottenlund, Vordingborg, Lillerød, Roskilde, Virum, Svendborg, Aarhus, Varde, Nærum, Frederiksværk, Herning, Kolding, Nakskov, Hillerød, Greve, Silkeborg, Kokkedal, Ikast, Albertslund, Ishøj, Rudersdal, Nørresundby, Brøndby, Frederikssund, Rødovre, Gentofte, Åbyhøj, Valby, Grenaa, Holbæk, Solrød Strand, Kalundborg, Lyngby, Middelfart, Sønderborg, Allerød, Slagelse, København, Brabrand, Risskov, Thisted, Hedehusene, Søborg, Stenløse, Birkerød, Haderslev, Farum, Randers, Vallensbæk, Tilst, Vanløse, Dragør, Hjørring, Hørsholm, Nykøbing Falster, Horsens, Nyborg, Gladsaxe, Esbjerg, Vejle, Herlev, Odense, Frederiksberg, Rønne, Taastrup, Aabenraa, Værløse, Helsingør, Tårnby, Korsør, Struer, Skive, og Brønshøj, .

Afhentning af diamantskive er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet diamantskive tilbud og diamantskive online. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge blandt andet billig diamantskive, køb diamantskive samt diamantskive priser, foruden de gængse byggekæder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Få den bedste pris på diamantskive

Det er jo temmelig smertefrit for almindelige mennesker at analysere priser på billige diamantskive online fra flere internet butikker i Danmark, og af den grund har flere online varehuse ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på diamantskive enormt, og derudover præstere levering uden omkostninger.

Det kan immervæk blive gavnligt at efterse nogle få internet webshops efter udsalg og tilbud på diamantskive online forud for at du køber, således at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg og Bygma.

Man skal bare være omhyggelig med, at hvis en online webshop tilbyder billige diamantskive online til salg for en pris der virker utrolig billig, bør det mange gange være et tegn på en falsk internet webshop. Køb med betalingskort er dog omfavnet af en bestemmelse, hvilket støtter dig imod uægte e-butikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage omkostningerne til diamantskive over tid. Det foreslåes som regel ved specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis billig diamantskive og diamantskive priser. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge efter fx køb diamantskive, diamantskive tilbud og diamantskive online.

Udforsk tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot medfører en del tiltalende genveje til at besigtige en stor portion andre forbrugeres observationer og derved kan det være til hjælp, at du beser internet forhandlerens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige diamantskive online.

Facebook præsterer tillige tilpas udmærkede chancer for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Her ses endda internet handler hvor man kan notere en bedømmelse af deres køb, som tillige kan drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige diamantskive online hos en internet butik kan de reelt kigge på shoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl en omfattende opgave, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne være at granske om internet selskabet er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en erklæring om at webbutikken efterlever de danske regler, og at butikken løbende besøges af eksperter som har ekspertise inden for reglerne på området.

Dette er desuden en god mulighed for assistance, ifald du skulle få vanskeligheder som følge af dit køb af diamantskive. Derudover er det anbefalelsesværdigt at køber er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser der influerer på købet af diamantskive online, for eksempel den bytteret webshoppen anvender.

Her er det virkelig essesentielt, at man permanent opbevarer sin e-mail kvittering, således man senere vil kunne bekræfte sit køb af diamantskive, ligegyldig om man bestiller fra Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

Anna P gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Ole gav 4 stjerner

Rigtig god service

Birthe O gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Camilla Jensen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til når du køber online
1Den mest betalelige metode til levering vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig nær webbutikkens lager. Den leveringsmanér er ekstremt udslagsgivende om man mangler diamantskive om få sekunder. Alternativt så lover en række firmaer på nettet portofri levering, men for det meste kun hvis man handler for en bestemt sum.
2Trustpilot medfører relativt fantastiske genveje til at betragte ganske mange tidligere forbrugeres observationer og herved støtter vi, at du tjekker internet shoppens kritik før du bestiller billige diamantskive online. Facebook leverer på samme måde absolut relevante genveje til at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed.
3Generelt anbefaler vi at se nærmere på om online forhandleren er støttet af e-mærket, siden det generelt er en erklæring om at internet firmaet respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet firmaet lejlighedsvis revideres af fagfolk som kender de gældende love. Inden nogen bestiller billige diamantskive i en internet webshop kunne de sådan set kigge på shoppens regler.
4Flere shops på nettet yder heldigvis en hel del forskellige billige leveringsløsninger til diamantskive. En af favoritterne er lige nu udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig rigtig bekvem, samt typisk ligeledes den billigste leveringsløsning.
5Nogle shops på nettet lover fragt uden gebyr på diamantskive, men tit under forudsætning af at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ bør man foretrække den mest betalelige leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Muligheden bliver som regel endvidere særdeles hensigtsmæssig. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
6Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en vedtægt, hvilket dækker folk overfor uoprigtige internet outlets. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at dække betalingen over en periode.
7Før folk shopper billige diamantskive i en online webshop burde de i virkeligheden gennemse netbutikkens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke videre interessant. I øvrigt støtter vi at køberen er opmærksom på de mest vitale bestemmelser gældende for bestillingen af billige diamantskive online, som fx den returrettighed online webshoppen bruger.
8Det har vist sig at være ekstremt gnidningsløst for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige diamantskive på flere internet webshops, og med det motiv garanterer massevis af online shops fragt uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid blive smart at udforske nogle forskellige online varehuse efter tilbud og udsalg forinden du shopper, så du ikke er i tvivl om at få fat i den bedste pris.
9Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ret afgørende ifald man står og skal bruge produkterne om kort tid, så af den grund er det nemlig klogt at vi gransker den anslåede leveringstid på diamantskive. En lang række internet webshops frembyder billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, men det forudsætter at bestillingen indsendes forinden et aftalt tidspunkt.