Bosch Diamantskæreskive universal 230x22,23mm
566 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive universal 125mm
345 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive 125x22,23mm
277 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive til keramik 125x22,23mm
233 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive 125x6mm til fugefræsning
575 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive 230x22.23x2.6x7
184 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive Universal 230mm
712 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive XL BEST Universal 115x22,33mm
360 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive til keramik 200x25,4mm
603 kr.
Mere info
Bosch Diamantskæreskive XL STD Universal 115x22,23mm
228 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke webshoppens betingelser.
Der er forskel på prisniveauet på billige diamantskæreskive hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på gode tilbud, imens andre har faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Når du vil have varerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er især muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover blot diamantskæreskive.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af diamantskæreskive.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra diverse nichebutikker, og derigennem kan du købe fra et bredt udvalg af diamantskæreskive online.
De udbredte byggemarkeder findes mange steder i landet, og af den grund har du chancen for at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derigennem kan du vælge at spare fragtgebyret, samt samtidig have produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller diamantskæreskive online hos dem.
Alverdens online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette bør du forvente ekstremt gavnlig assistance fra personale med ekspertviden i netop diamantskæreskive.
Forskellige små butikker er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark
diamantskæreskive jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

diamantskæreskive silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

diamantskæreskive harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

diamantskæreskive bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så man har et overblik over økonomien. Det vil være økonomisk at beskrive samtlige poster, og dernæst dokumentere udgiften ved dem en ad gangen.
2Der præsenterer sig jævnligt pludselige bump på vejen ved avancerede opgaver, og følgelig vil det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i agendaen, som bidrager til at man er ubekymret om at have tid nok til det.
3For projekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Af den grund skal du tit holde øje med vejrvarslen i de dage der er op til starten på projektet, så det ikke pludselig starter med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
4Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de presserende materialer til rådighed før du går i gang med din byggeproces. Du vil med fordel kunne lave en simpel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og så granske listen, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
5Forinden du opstarter byggeprojektet kan det vise sig temmelig værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
6Man bør for alt i verden ikke fattes grej. Det kan vise sig at være vigtigt at have udstyret klar til brug før du starter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
7Du må unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeriet, specielt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
8Det bør overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig eksperthjælp til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du får eksperthjælp kunne det være en god idé at modtage prisoverslag fra diverse foretagender.
9Godt forarbejde er metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du skal have en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver strategien.
10Du har mulighed for at spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det får man ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for miljøet.
11Det er oplagt at få assistance til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere personer. Derudover bør det blive bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
12Du finder vældig mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube bringer dig ekstremt meget brugbar information, især når du bruger engelske søgeord.
De højest bedømte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype er bedst?

De fleste online firmaer foreslår efterhånden alverdens billige leveringsmodeller til diamantskæreskive. En der er meget anvendt er nu om stunder pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke lige når det passer dig. Den er nemlig rigtig uproblematisk, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringsløsning.

Du kan endvidere overveje at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er godt nok en tak mere bekostelig, men desuden rigtig simpel ift. diamantskæreskive online. Den mest prisbevidste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du bor nær e-handlens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på diamantskæreskive kan i nogle tilfælde være ultra essentiel når vi står og skal bruge produktet lige om lidt, så af den grund er det komplet fornuftigt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering ved diamantskæreskive. En masse internet virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at ordren laves forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne fikset inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte internet foretagender lover levering uden omkostninger på diamantskæreskive online, men i reglen er det forudsat at der shoppes for et bestemt beløb. Som alternativ skal man udse dig den mest billige fragtmetode, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

En række byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig diamantskæreskive derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af diamantskæreskive i følgende byer:

Thisted, Nyborg, Jyllinge, Brønderslev, Hillerød, Nakskov, Kolding, Allerød, Solrød Strand, Åbyhøj, Holbæk, Glostrup, Vanløse, Middelfart, Helsingør, Viborg, Nørresundby, Frederiksværk, Skanderborg, Tilst, Skive, Rødovre, Kalundborg, Vejle, Birkerød, Korsør, København, Nykøbing Falster, Køge, Brøndby, Risskov, Ballerup, Grenaa, Lillerød, Hvidovre, Silkeborg, Frederiksberg, Rønne, Hobro, Hjørring, Taastrup, Sønderborg, Vordingborg, Herlev, Værløse, Haderslev, Farum, Slagelse, Svendborg, Brønshøj, Albertslund, Gentofte, Haslev, Holstebro, Lyngby, Stenløse, Søborg, Frederikssund, Aarhus, Virum, Gladsaxe, Ikast, Varde, Rudersdal, Esbjerg, Ølstykke, Aalborg, Hedensted, Lystrup, Næstved, Frederikshavn, Ishøj, Charlottenlund, Højbjerg, Odense, Nærum, Greve, Randers, Odder, Herning, Struer, Tårnby, Fredericia, Aabenraa, Kokkedal, Hedehusene, Horsens, Roskilde, Valby, Hørsholm, Brabrand, Dragør, Vallensbæk, og Ringsted, .

Click-and-collect ift. diamantskæreskive er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger bl.a. diamantskæreskive online og køb diamantskæreskive. Derudover ser vi tit mennesker efterspørge eksempelvis diamantskæreskive tilbud, billig diamantskæreskive samt diamantskæreskive priser, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Find den bedste pris på diamantskæreskive

Det er efterhånden særligt ukompliceret for købere at sammenholde priser på billige diamantskæreskive online på flere shops på nettet, og følgelig har adskillige internet butikker ikke kunne slippe for at formindske priserne på diamantskæreskive helt i bund, og ydermere frembyde levering uden gebyr.

Trods dette kan det trods alt vise sig tiden værd at besigtige nogle forskellige outlets på nettet efter billige priser på diamantskæreskive online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at få den laveste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan.

Man må ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en e-handler udlover billige diamantskæreskive online til salg for en pris der er uendeligt attraktiv, så burde det tit være en varsel om en falsk shop. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i en ordning, som bistår dig imod snydagtige webshops.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil dække pengene til diamantskæreskive over tid. Det foreslåes typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Når der ses på tallene står det markant, at netshoppere typisk søger eksempelvis diamantskæreskive online og billig diamantskæreskive. Foruden dette oplever vi ofte mennesker efterspørge eksempelvis køb diamantskæreskive, diamantskæreskive priser samt diamantskæreskive tilbud.

Gennemsøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer absolut tiltalende muligheder for at evaluere flere andre forbrugeres observationer og af den grund er det klogt, at du læser netbutikkens vurderinger inden du placerer din ordre på billige diamantskæreskive online.

Facebook fører til tillige immervæk strålende chancer for at få en idé om online forretningens pålidelighed. Desuden møder vi mange forhandlere på nettet som tilbyder folk at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk køber billige diamantskæreskive online hos en netbutik burde man helt sikkert løbe igennem dens vilkår, det er dog ofte et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nem løsning kunne være at undersøge om internet firmaet er godkendt af e-mærket, da det burde være et signal om at internet forretningen anerkender dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen løbende vurderes af jurister som har megen viden om vilkårene på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, såfremt du møder problemstillinger med din handel med diamantskæreskive. Udover dette stiller vi forslag om at du er vaks omkring de mest vitale retningslinjer der kan influere på bestillingen af diamantskæreskive online, som fx hvilken returret virksomheden lover.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man permanent gemmer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan påvise bestillingen af diamantskæreskive, ligegyldig om man køber fra Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Karen Hansen gav 5 stjerner

Quick expedit

Karen U gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Anne Møller gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Helle V gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til internetshopping
1Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en anordning, der dækker køberen imod uærlige forhandlere på nettet. Alternativt kunne du bruge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du vil afbetale betalingen over en periode.
2Trustpilot leverer forholdsvis fordelagtige genveje til at gennemsøge ret mange forhenværende køberes bedømmelser og af den grund anbefales det, at du kigger på e-firmaets vurderinger inden du shopper billige diamantskæreskive online. Facebook byder på lige så vel flere passende chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens kundetilfredshed.
3Den prisbilligste leveringsform er dog selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du opholder dig lige ved webshoppens arbejdslager. Den form for levering er jo super relevant forudsat vi behøver diamantskæreskive om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere netbutikker gratis fragt, men tit under forudsætning af at der shoppes for et bestemt beløb.
4En række e-firmaer tilbyder gratis fragt på diamantskæreskive, men undertiden er det kun gældende hvis der handles for en præcis sum. I øvrigt kunne man beslutte sig for den mest letkøbte fragtmulighed, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted. Denne viser sig i regelen derudover meget bekvem. Den mest prisbevidste leveringsmetode er unægtelig at du selv henter pakken.
5Det er ualmindeligt bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige diamantskæreskive hos diverse internet firmaer i Danmark, og af den grund lover langt de fleste e-shops fragt uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid vise sig lukrativt at sammenholde en række online virksomheder efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
6Inden nogen bestiller billige diamantskæreskive i en online webshop burde de altid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens vilkår, dog er det naturligvis ikke særlig sjovt. Udover dette kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale forhold der kan have indvirkning på shopping af billige diamantskæreskive online, som fx hvilken ombytningspolitik internet selskabet anvender.
7Vi anbefaler at granske om internet virksomheden er e-mærket, da det skulle være en angivelse af at internet firmaet opretholder de opstillede regler, udover at internet webshoppen lejlighedsvis kontrolleres af fagfolk der har indsigt i reglerne. Inden nogen bestiller billige diamantskæreskive på en internet shop behøver de principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsbetingelser.
8En lang række online outlets udlover i vore dage et hav af forskellige billige former for fragt til diamantskæreskive. En favorit er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså super problemfri, og desuden også den mest betalelige leveringsudgave.
9Leveringsdygtigheden er ekstremt vital ifald man skal bruge ordren straks, så herved er det helt afgørende at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på diamantskæreskive. Temmelig mange online shops yder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter, som dog beroer på at handlen gemmenføres inden et fastslået klokkeslæt.