Festool Akku Diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic
3.195 kr.
Mere info
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus
2.910 kr.
Mere info
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 125 FH Plus
2.595 kr.
Mere info
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 230
4.690 kr.
Mere info
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li 5,2 EBI-Plus
5.730 kr.
Mere info
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 230 FS
5.115 kr.
Mere info
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic
3.749 kr.
Mere info
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 230
4.685 kr.
Mere info
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus-FS
3.373 kr.
Mere info
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 125 Plus
2.910 kr.
Mere info
Festool Akku diamantskærer DSC-AGC 18-125 FH Li 5,2 EBI-Plus
5.995 kr.
Mere info
Festool Diamantskæremaskine DSC-AG 230 FS
5.110 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et bredt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden blot diamantskærer.
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af diamantskærer.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige diamantskærer hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på billige priser, og nogle vil have faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse webshoppens regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne personligt. Dette er i særdeleshed muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre findes i nærheden af dig selv, og dermed har man chancen for at købe online og transportere varerne selv. Af den grund har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, og endda have varerne hurtigere.
De gængse byggekæder sælger varer fra mange forskellige leverandører, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af diamantskærer online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres varer, da de kun sælger disse produkter. Altså vil du modtage endnu mere begavet rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i netop diamantskærer.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller diamantskærer online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

diamantskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

diamantskærer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

diamantskærer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

diamantskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det anbefales at spørge om assistance til byggearbejdet, navnlig når der er tale om større byggerier. Flere byggerier gør krav på flere personer. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
2For projekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt tage et kig på vejrmeldingerne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger netop som du står midt i dit store byggeprojekt.
3I visse tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald renoveringen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen har positiv betydning for naturen.
4Planlægning er vejen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at liste en strømlinet plan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter din agenda.
5Du må ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod mulige risici. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke får professionel hjælp.
6Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer disponible inden du påbegynder arbejdet. Du kunne med fordel nedskrive en enkel indkøbsseddel med alt det der skal bruges, og så eftergå hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
7Du har adgang til et bredt udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er anvendeligt med vældig meget gavnlig information, særligt hvis man leder på engelsk.
8Før du opstarter byggeriet er det temmelig fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du bør vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal få hjælp fra en fagmand til områder af det. Når du anskaffer professionel assistance vil det oftest være en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
10Du bør under ingen omstændigheder undvære værktøj. Ofte kan det være yderst relevant at have udstyret ved hånden forinden du påbegynder arbejdet. Det er derudover godt at inkludere de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
11Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige hovedpiner når det kommer til avancerede projekter, og følgelig vil det vise sig væsentligt at man har afsat passende plads i arbejdsplanen, så man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
12Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive behjælpeligt at nedfærdige samtlige poster, og herefter nedfælde billige priser på dem alle sammen.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En hel del online shops tildeler nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmetoder til diamantskærer. En af de mest benyttede er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte varer når der er mulighed for det. Denne er jo yderst problemfri, samt endda derudover den mest billige leveringsmodel.

Du kan på samme måde beslutte dig for at få ordren sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er oftest en tak mere omkostningsfuld, men tillige super enkel for diamantskærer online. Den mest letkøbte form for fragt er uden tvivl at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på diamantskærer er selvfølgelig særdeles relevant ifald du står og skal bruge ordren lige om lidt, og herved er det jo klogt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved diamantskærer. En række online varehuse – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre online, hvilket dog stiller krav om at der bestilles før et fast klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne på posthuset før personalet drager hjemad.

En hel del internet selskaber præsterer fragt uden betaling på diamantskærer online, men undertiden afkræver det at der indkøbes for en konkret pris. Derudover kunne man tage den billigste leveringsmulighed, som gerne er at få bragt dine varer til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig diamantskærer online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne tildeler eksempelvis click-and-collect på diamantskærer i følgende områder:

Ringsted, Værløse, Frederiksberg, Lyngby, Rudersdal, Farum, Haslev, Virum, Varde, Jyllinge, Dragør, Sønderborg, Helsingør, Taastrup, Ballerup, Silkeborg, Albertslund, Aarhus, Næstved, Køge, Hedensted, Hobro, Aabenraa, Esbjerg, Nakskov, Skive, Herlev, Hillerød, Viborg, Hedehusene, Søborg, Stenløse, Korsør, Svendborg, Solrød Strand, Risskov, Struer, Skanderborg, Vejle, Brønderslev, Højbjerg, Odder, Vordingborg, Lillerød, Lystrup, Tilst, Charlottenlund, Frederiksværk, Gentofte, Frederikshavn, Holstebro, Rødovre, Vanløse, Thisted, Odense, Hvidovre, Åbyhøj, Nyborg, Brøndby, Glostrup, Nørresundby, Tårnby, Ikast, Middelfart, Gladsaxe, Randers, Kolding, Allerød, København, Ishøj, Nærum, Holbæk, Brønshøj, Birkerød, Roskilde, Vallensbæk, Rønne, Brabrand, Ølstykke, Kalundborg, Aalborg, Hjørring, Fredericia, Frederikssund, Horsens, Slagelse, Hørsholm, Nykøbing Falster, Kokkedal, Herning, Grenaa, Haderslev, Valby, og Greve, .

Klik-og-hent af diamantskærer er muligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland).

Når man ser på tallene bliver det klart, at mennesker ofte søger blandt andet diamantskærer priser og diamantskærer online. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge efter blandt andet billig diamantskærer, diamantskærer tilbud samt køb diamantskærer, plus de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Priser på diamantskærer

Det er jo ret så ligetil for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige diamantskærer online i blandt diverse butikker på nettet, og af den grund har flertallet af e-shops været nødt til at nedsætte prisen på diamantskærer drastisk, og endda love fragtfri levering.

Det kan dog ikke desto mindre blive lukrativt at granske indtil flere netshops efter rabatter og tilbud på diamantskærer online før du bestiller, så du er skudsikker på at modtage den laveste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du skal dog være så påpasselig, at ifald en internet shop forhandler billige diamantskærer online til salg for en pris der er hamrende overkommelig, er det mange gange være et bevis på en snydagtig internet shop. Køb med betalingskort er i hvert fald en del af et lovbud, der garanterer dig som køber overfor snydagtige online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere prisen på diamantskærer over et længere tidsrum. Dette fås typisk hos niche webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Når man kigger i tallene er det markant, at netshoppere mange gange efterspørger eksempelvis diamantskærer priser og diamantskærer tilbud. Derudover oplever man ofte netshoppere efterspørge eksempelvis billig diamantskærer, diamantskærer online samt køb diamantskærer.

Læs tidligere køberes oplevelser

Trustpilot præsterer absolut habile løsninger til at eksaminere en lang række øvrige kunders domme og på grund af dette rekommanderer vi, at du efterforsker e-shoppens ratings før du shopper billige diamantskærer online.

Facebook byder på endvidere egentlig fornemme løsninger til at få et kig ind i internet firmaets kundefokus. Derudover ser vi en række internet selskaber som giver kunderne mulighed for at udforme en vurdering af ordreforløbet, hvilket tillige bør drages fordel af til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige diamantskærer online hos en e-forhandler kunne man egentlig granske deres forretningsvilkår, dog er det tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Et andet forslag er at tjekke om internet selskabet er e-mærket medlem, siden det generelt er et signal om at internet firmaet imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at online forhandleren løbende føres tilsyn med af fagmænd som er inde i lovene på området.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, såfremt du forvoldes problemer i processen med din bestilling af diamantskærer. For øvrigt rekommanderer vi at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale betingelser der kan have indvirkning på købet af diamantskærer online, til eksempel den ombytningsrettighed online forretningen anvender.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man når som helst bibeholder ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af diamantskærer, uafhængig af om man shopper ved Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Marianne Møller gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Karen Hansen gav 4 stjerner

god service

Louise E gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Louise Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Før nogen shopper billige diamantskærer på en forretning på nettet burde man uden tvivl gennemgå butikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke videre interessant. Ydermere anbefales det at køberen er vaks omkring de væsentligste regler der kan have indvirkning på handlen med billige diamantskærer online, eksempelvis den byttepolitik webshoppen garanterer.
2Enkelte webshops byder på levering uden gebyr på diamantskærer, men i mange tilfælde påkræves det at der aftages for et fastsat beløb. Som alternativ burde man udse dig den billigste fragttype, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Fragttypen bliver som regel ligeledes meget problemfri. Den mest betalelige leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
3En hel del online forhandlere frembyder efterhånden en hel del forskellige billige fragtformer til diamantskærer. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo ualmindeligt enkel, samt ofte også den billigste løsning til levering.
4Den prisbilligste fragtløsning er dog selv at hente pakken, som dog betinges af at du lever tæt på online virksomhedens lager. Den leveringstype kan vise sig at være ret bestemmende forudsat du mangler diamantskærer fluks. Alternativt så lover visse internet handler gratis levering, men typisk er det forudsat at der shoppes for en fastsat pris.
5Vi anbefaler generelt at se nærmere på om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, hvilket er en tryghed om at internet butikken følger de officielle danske regler, og at den lejlighedsvis overvåges af fagmænd som er inde i de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige diamantskærer på en forhandler på nettet bør de altid læse e-shoppens forretningsbetingelser.
6Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig vital såfremt du har brug for din pakke straks, og herved er det faktisk væsentligt at man dobbelttjekker leveringstidspunktet ved diamantskærer. En masse internet forhandlere præsterer billig 1 dags fragt på en række produkter, men glem ikke at det er underforstået at ordren lægges tidligere end et fastsat tidspunkt.
7Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en lov, hvilket begunstiger dig som køber overfor uærlige internet forretninger. Som en anden løsning burde du bruge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale regningen over tid.
8Det er rigtig let gængeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige diamantskærer hos forskellige online forhandlere, og så garanterer flertallet af e-butikker gratis fragt. Dog kan det til hver en tid vise sig indbringende at efterse nogle internet forhandlere efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
9Trustpilot tilbyder ret så gode genveje til at sondere en stor portion øvrige køberes tanker og på grund af dette stiller vi forslag om, at du studerer internet butikkens ratings før du bestiller billige diamantskærer online. Facebook forærer dig for øvrigt uden sammenligning ærlige genveje til at få kendskab til online shoppens pålidelighed.