Festool diamantklinge C-D 125 Standard - Beton
550 kr.
Mere info
Festool Diamantklinge MJ-D125 Premium - Fuger
845 kr.
Mere info
Festool Diamantklinge ALL-D 230 Premium - Allround
1.160 kr.
Mere info
Festool Diamantklinge TL-D125 Premium - Fliser
420 kr.
Mere info
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Standard - Allround
195 kr.
Mere info
Festool diamantklinge C-D 230 Premium 769159 - Beton
1.375 kr.
Mere info
Festool Diamantklinge ALL-D 125 Premium - Allround
630 kr.
Mere info
Diamantklinger Laser 230 mm - granit KwB 7238-40
569 kr.
Mere info
Diamantklinge Ø 178 mm - sten HERO 3208-178
159 kr.
Mere info
Diamantklinger til sten 125 mm - 3 stk Kreator
199 kr.
Mere info
Diamantklinge til fuge fræsning, 125mm Bosch Expert
935 kr.
Mere info
Diamantklinger 230 mm - beton med stål KwB 7228-40
658 kr.
Mere info
Diamantklinger 230 mm - fliser KwB 7258-40
399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
Der vil være forskel på priserne på billige diamantklinge fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode tilbud, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder fremviser et stort produktudvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot diamantklinge.
Når du skal have varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de store byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af diamantklinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og hermed har mange mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Som følge af det kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre sælger varer fra alle mulige nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af diamantklinge online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du få en høj grad af erfaren rådgivning fra ansatte der er specialister i netop diamantklinge.
Diverse niche webshops er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du idet du køber diamantklinge online på deres side.
En masse webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

diamantklinge jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

diamantklinge bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

diamantklinge harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

diamantklinge silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at ombygningen har betydning for naturen.
2Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være en god idé at kortlægge alle omkostninger, og herefter notere prisen på hver eneste af dem.
3Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko der beskytter dig imod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke køber assistance fra en professionel.
4Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor skal du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit svære byggeprojekt.
5Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig essentielt at du har udstyret klar når du iværksætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
6Længe før du påbegynder byggeriet er det ultra fundamentalt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv viden, specielt såfremt du bruger engelske søgeord.
8Du bør regne på om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel hjælp til opstarten af det. Når du benytter hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra en håndfuld leverandører.
9Det kan blive betydningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forud for at du kaster dig over projektet. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms indkøbsseddel som samler de materialer der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe listen, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
10Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til dele af projektet, specielt når der er tale om større byggeprocesser. Flere ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Planlægning vil være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din agenda.
12Der præsenterer sig uden tvivl utidige problemstillinger ved større opgaver, og ergo viser det sig af stor betydning at man afsætter en god portion plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at man når det til siden.
Danskernes foretrukne byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Masser af internet selskaber tildeler i vore dage flere billige leveringsmuligheder til diamantklinge. En der er meget anvendt er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv henter din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er altså ultra uproblematisk, og desuden ydermere den billigste fragtløsning.

Du burde ydermere udse dig at få ordren leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Denne er gennemsnitligt en tand dyrere, men ligeledes særdeles enkel med diamantklinge online. Den billigste fragtform vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed afhænger af at du lever tæt på webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på diamantklinge kan vise sig at være ret afgørende når vi har behov for produkterne om få sekunder, og af den grund er det temmelig passende at man finder det forventede leveringstidspunkt for diamantklinge. Adskillige internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig levering på næste hverdag på adskillige varer online, hvilket dog er forudsat at du når at bestille forinden et konkret tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle netbutikker garanterer levering uden beregning på diamantklinge online, men ofte kun hvis der bestilles for en fastsat sum. Derudover skulle du snuppe den mest billige fragtform, der i de fleste tilfælde er at få bragt din pakke til et afhentningssted.

En del kæder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig diamantklinge derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. De tildeler for eksempel click-and-collect på diamantklinge i følgende byer:

Birkerød, Nakskov, Lillerød, Risskov, Jyllinge, Frederikssund, Allerød, Kolding, Næstved, Charlottenlund, Struer, Haderslev, Thisted, Nyborg, Vejle, Taastrup, Haslev, Aabenraa, Slagelse, Vordingborg, Skive, Kokkedal, Hobro, Varde, Rudersdal, Vanløse, Tilst, Brønderslev, Glostrup, Holbæk, Ishøj, Nykøbing Falster, Herning, Odense, Dragør, Værløse, Silkeborg, Hedehusene, Gladsaxe, Lystrup, Rødovre, Køge, Hillerød, Aalborg, Søborg, Holstebro, Virum, Randers, Gentofte, Brønshøj, Hørsholm, Vallensbæk, Frederiksberg, Grenaa, Albertslund, Valby, Korsør, Horsens, Aarhus, Højbjerg, Nørresundby, Esbjerg, Brøndby, Ballerup, Ølstykke, Hedensted, Greve, Herlev, Hjørring, Nærum, Middelfart, Farum, Ikast, Brabrand, Rønne, København, Helsingør, Frederikshavn, Svendborg, Frederiksværk, Fredericia, Roskilde, Tårnby, Kalundborg, Ringsted, Åbyhøj, Solrød Strand, Odder, Lyngby, Stenløse, Hvidovre, Viborg, Skanderborg, og Sønderborg, .

Click-and-collect af diamantklinge er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på tallene bliver det klart, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet diamantklinge priser og billig diamantklinge. Man ser desuden typisk internet shoppere lede efter fx diamantklinge online, diamantklinge tilbud og køb diamantklinge, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Spar penge på diamantklinge

Det er efterhånden rigtig uproblematisk for forbrugerne at prissammenligne på billige diamantklinge online på tværs af e-shops, og for det har utallige e-handler været presset til at at nedskære priserne på diamantklinge eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde gratis fragt.

Men det kan imidlertid være tiden værd at granske nogle internet forhandlere efter tilbud og udsalg på diamantklinge online før du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal dog være opmærksom på, at såfremt en forretning på nettet udbyder billige diamantklinge online til en tilbudspris som kan ses som grænseløst billig, burde det for det meste være et fingerpeg om en uærlig internet handler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af en ordning, hvilket dækker køberen overfor uægte outlets på nettet.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre betalingen af diamantklinge over tid. Dette foreslåes ofte hos online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved indkig i tallene er det markant, at netshoppere typisk efterspørger fx køb diamantklinge og diamantklinge priser. Foruden dette ser vi ofte netshoppere kigge efter for eksempel billig diamantklinge, diamantklinge online og diamantklinge tilbud.

Analyser tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot præsterer visse anstændige muligheder for at kigge nærmere på diverse andre konsumenters domme og af den grund foreslåes det, at du undersøger online forretningens omtaler inden du placerer din ordre på billige diamantklinge online.

Facebook genererer tilsvarende nogenlunde fantastiske metoder til at få kendskab til online firmaets kundefokus. Herinde ses endda internet webshops hvor kunder kan forfatte en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed burde udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige diamantklinge online hos en e-handler kunne de i reglen gennemløbe butikkens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke særlig spændende, særligt med de velkendte byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

En anden løsning kan derfor være at granske hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, som kan være en garanti for at e-butikken accepterer de officielle danske regler, udover at virksomheden af og til gennemses af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne.

Dette er desuden en god genvej til bistand, ifald du bliver udsat for problemer ved din bestilling af diamantklinge. Derudover er det at foretrække at køber er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser der har indflydelse på købet af diamantklinge online, fx hvilken returpolitik online forretningen benytter.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af diamantklinge, uafhængig af om man har købt fra Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4 eller XL-Byg.

Pia Rasmussen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Søren Andersen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Rasmus gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Søren gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til internetshopping
1Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været en angivelse af at e-forretningen respekterer de danske regler, foruden at netbutikken løbende monitoreres af sagkyndige der forstår reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige diamantklinge i en internet virksomhed kunne man på en vis måde bese netbutikkens handelsbetingelser.
2Trustpilot fører til adskillige fordelagtige genveje til at udforske en række forhenværende kunders observationer og derved er det at foretrække, at du verificerer webbutikkens bedømmelser forud for at du handler billige diamantklinge online. Facebook præsterer endvidere regulære belejlige løsninger til at få en idé om e-firmaets pålidelighed.
3Før nogen køber billige diamantklinge hos en online shop bør de altid læse webshoppens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre spændende. I øvrigt er det klogt at man er omhyggelig omkring de elementære regler der kan have indflydelse på shopping af billige diamantklinge online, for eksempel den returneringsret e-forretningen bruger.
4En hel del internet shops garanterer fragtfri levering på diamantklinge, men ofte gælder det kun hvis du shopper for en bestemt pris. Derudover skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig somme tider ligeledes ret så simpel. Den mest prisbevidste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
5Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som jo afhænger af at du bor tæt på netshoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er meget udslagsgivende såfremt du skal bruge diamantklinge fluks. Alternativt så præsterer en række online varehuse fri fragt, men i reglen er det under betingelse af at der shoppes for en konkret sum.
6Det er i dag i høj grad simpelt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige diamantklinge i blandt forskellige forretninger på nettet, og ergo præsterer langt de fleste online forhandlere fragt uden betaling. Til gengæld kan det alligevel blive fordelagtigt at besigtige enkelte online selskaber efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at modtage den bedste pris.
7En del online forretninger tildeler nu et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til diamantklinge. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente varerne når det passer dig. Fragtmetoden er jo vældig ukompliceret, og desuden ydermere den billigste fragtmetode.
8Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en bestemmelse, som værner dig som kunde overfor uoprigtige online varehuse. Som et alternativ burde du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere beløbet over tid.
9Leveringstiden er jo virkelig central forudsat vi absolut skal bruge din pakke om få sekunder, så herved er det naturligvis på sin plads at man finder den anslåede leveringstid ved diamantklinge. Størstedelen af internet varehuse giver billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et nøjagtigt tidspunkt.