Makita Diamantboremaskine DBM130
6.295 kr.
Mere info
AEG Diamantboremaskine DB1500-2XE
4.970 kr.
Mere info
Milwaukee Diamantboremaskine DCM2-350 C
14.850 kr.
Mere info
Milwaukee Diamantboremaskine DD3-152
8.775 kr.
Mere info
Bosch DIAMANTBOREMASKINE GDB 180 WE
12.885 kr.
Mere info
Milwaukee Diamantboremaskine DD2-160 XE
5.850 kr.
Mere info
HC 3W - 34501 Diamantboremaskine
27.160 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder hjælp til valg af diamantboremaskine.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot diamantboremaskine.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Derfor skal man kende butikkens regningslinjer.
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er især muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige diamantboremaskine fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste priser, og øvrige giver kompetent sparring. Du skal vide hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og takket være dette har kunderne chancen for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og samtidig have varerne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder sælger produkter fra alverdens nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af diamantboremaskine online.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså bør du få en høj grad af nyttig assistance fra medarbejdere som er eksperter i netop diamantboremaskine.
Diverse niche netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
En masse nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller diamantboremaskine online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

diamantboremaskine silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

diamantboremaskine bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

diamantboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

diamantboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en professionel til afslutningen af det. Når du tager imod professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at søge priser fra flere håndværkere.
2Længe før du optager byggeprojektet må det være yderst centralt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
3For projekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således kan du ofte tage et kig på vejrvarslen i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde det svære projekt.
4Du bør aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så husk beklædning herunder hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
5Der findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder meget udbytterig oplysning, navnligt hvis du bruger engelske søgeord.
6Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være en god idé at notere alle udgifter, og bagefter nedfælde mulige tilbud på hver enkelt.
7Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige udfordringer i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter en god portion tid i arbejdsplanen, således at man kan være sikker på at man når det til siden.
8Måske det viser sig af stor betydning at du har de nødvendige materialer klar til brug i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du får god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting du skal bruge, og som det næste granske materialerne, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Forberedelse vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må lave en velovervejet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du udarbejder din strategi.
10Du må aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig klogt at du har det klar forinden du igangsætter byggeprocessen. Du bør huske at tillægge de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
11Det kan være en god idé at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når det kommer til omfangsrige byggerier. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere folk. Desuden bør det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
12Man kan søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes når ombygningen er klimavenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Størstedelen af internet forhandlere yder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til diamantboremaskine. Det mest almindelige er nu til dags udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling når du har mulighed for det. Muligheden er jo ultra uproblematisk, og typisk desuden den mindst kostelige leveringsform.

Du kunne alternativt udse dig at få pakken leveret til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden er af og til en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig i høj grad bekvem ift. diamantboremaskine online. Den billigste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du bor nær internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på diamantboremaskine kan vise sig at være rigtig betydningsfuld når vi skal bruge pakken om et øjeblik, og af den grund er det skam på sin plads at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved diamantboremaskine. Flere forretninger på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 dags fragt på en hel del produkter online, hvilket dog er underforstået at ordren indsendes forinden et givent tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsendt forud for at pakkepersonalet får fri.

Flere e-butikker lover gratis fragt på diamantboremaskine online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der shoppes for et fastslået beløb. Som alternativ bør du beslutte sig for den mest billige form for fragt, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

Mange webshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig diamantboremaskine hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Stark. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på diamantboremaskine i følgende byer:

Svendborg, Dragør, Stenløse, Frederikshavn, Lyngby, Herning, Rudersdal, Glostrup, Værløse, Brønshøj, Silkeborg, Struer, Esbjerg, Ikast, Brabrand, Frederiksberg, Risskov, Højbjerg, Middelfart, Gentofte, Roskilde, Jyllinge, Odder, Valby, Hedehusene, Ballerup, Kokkedal, Horsens, Skanderborg, Greve, Vordingborg, Rønne, Nykøbing Falster, Odense, Charlottenlund, Ringsted, Holstebro, Aalborg, Hedensted, Randers, Kalundborg, Taastrup, Aabenraa, Ishøj, Tårnby, Frederiksværk, Vallensbæk, Vanløse, Aarhus, Brønderslev, Kolding, Albertslund, Søborg, Holbæk, Hvidovre, Brøndby, Køge, Lystrup, Nærum, Gladsaxe, Hillerød, Haslev, Frederikssund, Birkerød, Ølstykke, Rødovre, Hobro, Helsingør, Åbyhøj, Nakskov, Herlev, Varde, Nyborg, Lillerød, Sønderborg, Allerød, Hørsholm, Virum, Nørresundby, Grenaa, Haderslev, Farum, Korsør, Viborg, Hjørring, Næstved, Fredericia, Slagelse, Thisted, Solrød Strand, København, Vejle, Tilst, og Skive, .

Klik-og-hent ift. diamantboremaskine er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i søgedata står det klart, at online shoppere som regel søger efter for eksempel køb diamantboremaskine og diamantboremaskine online. Foruden dette ser man tit internet shoppere lede efter eksempelvis diamantboremaskine tilbud, billig diamantboremaskine samt diamantboremaskine priser, plus de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Find den bedste pris på diamantboremaskine

Det er i dag ret så let gængeligt for enhver at finde de bedste priser på billige diamantboremaskine online fra flere internet shops, og med det motiv har adskillige online forhandlere set sig nødsaget til at reducere prisen på diamantboremaskine betragteligt, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Det kan imidlertid være rentabelt at eftergå enkelte e-handler efter udsalg og tilbud på diamantboremaskine online forinden du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man må blot være klar over, at ifald en internet butik sælger billige diamantboremaskine online til salg for en tilbudspris der anses for utopisk tiltalende, bør det undertiden være et signal om en falsk internet shop. Kortkøb er imidlertid omfavnet af en regel, der assisterer køber overfor uærlige shops på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil betale beløbet til diamantboremaskine i flere bidder. Det fås ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på tallene fremstår det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter fx billig diamantboremaskine og diamantboremaskine priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere lede efter fx køb diamantboremaskine, diamantboremaskine tilbud samt diamantboremaskine online.

Kig på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot leverer immervæk hæderlige løsninger til at sondere ret mange eksisterende brugeres tanker og herved tilråder vi, at du besigtiger online webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige diamantboremaskine online.

Facebook indebærer ydermere en lang række værdifulde muligheder for at få en idé om netshoppens pålidelighed. Herinde møder vi nogle e-forhandlere hvor kunder kan udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, som tilmed kan benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige diamantboremaskine online på en butik bør man til hver en tid tage stilling til forhandlerens handelsaftale, men det er undertiden en omfattende opgave, især ved de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det kan være en indikation om at online forretningen opretholder de danske retningslinjer, tillige med at virksomheden nu og da undersøges af fagmænd der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Det giver dig genvej til at få assistance, ifald du får dilemmaer i forbindelse med din shopping med diamantboremaskine. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de mest relevante betingelser i forbindelse med bestillingen af diamantboremaskine online, som eksempelvis hvilken returrettighed online shoppen tilbyder.

I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens e-mail kvittering, så man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af diamantboremaskine, uanset om man har handlet fra 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Per R gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Mette Poulsen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Marianne gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Hans Pedersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot genererer nogenlunde fine løsninger til at vurdere en hel del tidligere køberes tanker og derved støtter vi, at du tolker online forretningens vurderinger før du køber billige diamantboremaskine online. Facebook forærer dig også temmelig ønskværdige genveje til at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
2Størstedelen af forhandlere på nettet giver nu til dags et stort udvalg af billige muligheder for fragt til diamantboremaskine. En af dem der er mest populær er efterhånden at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig rigtig ukompliceret, samt typisk derudover den mest prisbevidste fragttype.
3Det har vist sig at være usædvanlig overkommeligt for alle at undersøge tilbud online på billige diamantboremaskine hos diverse webbutikker, og af den grund lover langt de fleste online forretninger gratis levering. Til gengæld kan det trods alt vise sig lønnende at undersøge nogle online varehuse efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at antage den bedste pris.
4Flere online firmaer garanterer billig fragt på diamantboremaskine, men typisk stiller det krav om at der bestilles for et fastslået beløb. Alternativt skal man tage den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver som regel til gengæld meget ligetil. Den mindst kostelige fragtløsning er uden tvivl at hente pakken selv.
5Vi tilråder generelt at undersøge om e-forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket ofte er et signal om at e-forretningen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, samt at online virksomheden rutinemæssigt besigtiges af fagfolk der forstår retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige diamantboremaskine i en e-shop burde de på en vis måde løbe igennem e-shoppens betingelser.
6Antal dages levering er rigtig essentiel når vi står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, og af den grund er det nemlig på sin plads at vi checker den forventede leveringsdato ved diamantboremaskine. Størstedelen af firmaer på nettet præsterer billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen indsendes forud for et angivent tidspunkt.
7Den mest prisbevidste fragtløsning er dog selv at hente ordren, men det beroer på at du befinder dig nær online butikkens hjemsted. Den leveringsmanér er naturligvis særligt aktuel hvis man behøver diamantboremaskine lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle e-shops i Danmark levering uden beregning, men typisk gælder det kun hvis du indkøber for en præcis sum.
8Forud for at folk køber billige diamantboremaskine hos en webshop bør de ideelt set tage stilling til deres handelsvilkår, det er dog normalt en tidskrævende opgave. Foruden dette foreslår vi at køber er vaks omkring de vigtigste bestemmelser der influerer på bestillingen af billige diamantboremaskine online, som fx den returret e-forretningen benytter.
9Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en lov, der beskytter køber imod fup shops på nettet. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at dække betalingen over flere uger.