Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige Dewalt varmepistol fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på billige priser, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot Dewalt varmepistol.
Når du skal have produkterne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af Dewalt varmepistol.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra alle mulige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af Dewalt varmepistol online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har du adgang til at købe online og køre varerne på eget initiativ. Derved kan du vælge at undvære fragten, og samtidig få fat i produkterne straks.
De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du få bedre priser.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig får du formentlig endnu mere brugbar assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis Dewalt varmepistol.
De fleste nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, der tit er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du handler Dewalt varmepistol online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
Dewalt varmepistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Dewalt varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Dewalt varmepistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag cirka 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Dewalt varmepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du bør forfatte en struktureret køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
2Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for projektet, så man giver sig selv et overblik. Det vil blive behjælpeligt at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man kan søge sig frem til den billigste pris på dem én efter én.
3Der er en overflod af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig oplysning, i særlig grad forudsat at du leder på engelsk.
4Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes forudsat at renoveringen er godt for miljøet. Støtten er altså betinget af at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
5Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få stor betydning. Således bør du regelmæssigt tage notits af vejrudsigten lige før dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel starter med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
6Man må nødig fattes udstyr. Ofte kan det være betydningsfuldt at have grejet til disposition idet du starter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
7Der præsenterer sig stort set altid uforudsete problematikker når det gælder svære byggeprojekter, og følgelig kan det være af stor betydning at man har afsat passende tid i kalenderen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
8Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som hoved- og fodbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
9Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ved store projekter. Større ting stiller krav om flere mennesker. Dertil vil det vise sig mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
10Det viser sig aktuelt at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige inden du går i krig med eksekveringen. Du kunne nedskrive en hurtig oversigt indeholdende de materialer der skal bruges, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
11Du bør overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Hvis du sikrer dig eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at lede efter en pris fra diverse virksomheder.
12Inden du indleder byggeriet kan det vise sig rimeligt centralt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De bedst anmeldte byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er virkelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Størstedelen af internet varehuse tildeler heldigvis et stort udvalg af billige fragtmetoder til Dewalt varmepistol. Et hit er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er altså ekstremt let gængelig, samt endda tillige den prisbilligste mulighed for levering.

Du burde ligeledes tænke over at få varerne sendt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Metoden viser sig som oftest en lille smule mere pebret, men endda særligt ukompliceret for Dewalt varmepistol online. Den mindst kostelige leveringsmanér kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed afhænger af at du bor i nærheden af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Dewalt varmepistol kan være virkelig betydningsfuld såfremt du står og skal bruge din pakke om få sekunder, og med det formål er det naturligvis væsentligt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid for Dewalt varmepistol. Temmelig mange byggecentre – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på mange varer online, men glem ikke at det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres inden et angivent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket inden medarbejderne får fri.

Visse internet shops garanterer portofri levering på Dewalt varmepistol online, men undertiden afkræver det at du bestiller for en præcis sum. I øvrigt kunne man snuppe den billigste form for levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

En hel del byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du køber billig Dewalt varmepistol online og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Stark. Byggecentrene tilbyder blandt andet afhentning af Dewalt varmepistol i følgende byer:

Jyllinge, Kalundborg, Fredericia, Odder, Frederikshavn, Ballerup, Frederiksværk, Haderslev, Korsør, Hjørring, Holstebro, Nørresundby, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Greve, Silkeborg, Gentofte, Valby, Aabenraa, Vordingborg, Skanderborg, Roskilde, Lystrup, Aarhus, Stenløse, Hørsholm, Allerød, Vallensbæk, Glostrup, Højbjerg, Esbjerg, Rudersdal, Kokkedal, Ølstykke, Randers, Rødovre, Farum, Nakskov, Sønderborg, Frederikssund, Brøndby, Hobro, Virum, Gladsaxe, Svendborg, Tårnby, Haslev, Birkerød, Brabrand, Charlottenlund, Nærum, Brønderslev, Lyngby, Hedensted, Risskov, Ringsted, Ishøj, Søborg, Viborg, Vanløse, Albertslund, Varde, Brønshøj, Vejle, Slagelse, Kolding, Hillerød, Rønne, Ikast, Grenaa, Odense, Aalborg, Lillerød, Skive, København, Helsingør, Middelfart, Holbæk, Køge, Frederiksberg, Dragør, Solrød Strand, Thisted, Tilst, Hedehusene, Nyborg, Horsens, Næstved, Taastrup, Værløse, Struer, Herning, Hvidovre, og Herlev, .

Click-and-collect af Dewalt varmepistol er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved kig i tallene står det markant, at netshoppere typisk leder efter for eksempel køb Dewalt varmepistol og Dewalt varmepistol tilbud. Derudover ser vi tit internet shoppere lede efter for eksempel billig Dewalt varmepistol, Dewalt varmepistol priser og Dewalt varmepistol online, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Gode tilbud på Dewalt varmepistol

Det er jo ekstremt let for os alle at analysere tilbud på billige Dewalt varmepistol online hos flere e-shops, og herved har de fleste e-firmaer ikke kunne slippe for at tvinge udsalgspriserne på Dewalt varmepistol kolossalt, og derudover sikre levering uden betaling.

Det kan dog imidlertid blive lukrativt at checke visse e-butikker efter rabatter og tilbud på Dewalt varmepistol online før du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at få den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Du bør ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en online webshop reklamerer billige Dewalt varmepistol online til salg for en pris der er umådelig billig, så kan det tit være et signal om en snydagtig shop. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en retningslinje, som assisterer kunden imod falske firmaer på nettet.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere omkostningerne til Dewalt varmepistol senere. Dette fås som regel ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan og Bauhaus.

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis køb Dewalt varmepistol og Dewalt varmepistol tilbud. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere kigge efter fx Dewalt varmepistol online, billig Dewalt varmepistol og Dewalt varmepistol priser.

Gennemsøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot genererer i højeste grad stabile chancer for at eksaminere en lang række eksisterende køberes meninger og derfor foreslåes det, at du betragter netbutikkens anmeldelser forinden du bestiller billige Dewalt varmepistol online.

Facebook medfører for øvrigt evigt fornemme genveje til at få indsigt i internet forretningens kundefokus. I øvrigt er der nogle internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at afgive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør benyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige Dewalt varmepistol online hos en e-handler kan de utvivlsomt se på netshoppens vilkår, dog er det tit et omfattende arbejde, særligt hos de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, som typisk er et sympol på at online forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, udover at e-shoppen af og til revideres af jurister som er indført i de gældende regler.

Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, for så vidt du forvoldes dilemmaer med din ordre på Dewalt varmepistol. I øvrigt rekommanderer vi at køberen er på vagt for de grundlæggende forhold i forbindelse med købet af Dewalt varmepistol online, som for eksempel hvilken returpolitik online virksomheden lover.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man når som helst gemmer sin kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb af Dewalt varmepistol, uanset om man bestiller hos Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Stark.

Poul gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Anders E gav 4 stjerner

Rigtig god service

Christian Hansen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Erik K gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til online indkøb
1Temmelig mange netshops tildeler nu til dags mange forskellige billige muligheder for levering til Dewalt varmepistol. Den mest anvendte er i dag pakkeshoppen, hvor du selv henter de købte varer når det passer dig. Muligheden er jo ultra smertefri, og oftest tilmed den mest betalelige mulighed for fragt.
2En hel del internet virksomheder lover fragtfri levering på Dewalt varmepistol, men tit er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat pris. Alternativt bør man gribe den mest betalelige mulighed for fragt, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig undertiden også ualmindeligt let gængelig. Den mest billige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
3Inden nogen handler billige Dewalt varmepistol i en shop behøver de utvivlsomt tage stilling til netbutikkens handelsaftale, men det er undertiden ikke særlig spændende. Herudover rekommanderer vi at du er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige Dewalt varmepistol online, som for eksempel den returrettighed online shoppen anvender.
4Trustpilot fremskaffer absolut fordelagtige chancer for at læse adskillige eksisterende forbrugeres oplevelser og herved er det at foretrække, at du gransker internet virksomhedens kritik forud for at du handler billige Dewalt varmepistol online. Facebook præsterer for øvrigt nogenlunde solide muligheder for at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed.
5Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket sikrer folk imod uoprigtige online forhandlere. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil afbetale regningen over en længere periode.
6Den prisbilligste fragtløsning vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til online virksomhedens lager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være rigtig relevant forudsat vi har brug for Dewalt varmepistol straks. Alternativt så lover nogle få online forhandlere fragt uden betaling, men i reglen kun hvis du aftager for en fastsat sum.
7Det er jo vældig hensigtsmæssigt for enhver at analysere priser online på billige Dewalt varmepistol i blandt forskellige e-forretninger, og derfor yder mange online shops fri fragt. Det kan stadigvæk blive gavnligt at sammenholde enkelte online butikker efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at skaffe sig den bedste pris.
8Antal dages levering kan vise sig at være rigtig betydningsfuld såfremt man mangler varen inden for få dage, og derfor er det rimelig klogt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på Dewalt varmepistol. Temmelig mange internet forretninger lover billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen anbringes forinden et givent klokkeslæt.
9Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som er en garanti for at online forretningen forstår de officielle regler, samt at internet shoppen jævnligt overværes af fagfolk der forstår de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige Dewalt varmepistol i en butik på nettet behøver de i virkeligheden bese webbutikkens vilkår.