METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et bredt produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden bare Dewalt sprøjtepistol.
For en del er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring Dewalt sprøjtepistol.
Såfremt du skal have varerne med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at hente varerne selv. Dette er særligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige Dewalt sprøjtepistol hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have en høj grad af service. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af Dewalt sprøjtepistol online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og herigennem har mange mulighed for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at undgå fragtgebyret, og tilmed få varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som oftest er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at bestille Dewalt sprøjtepistol online hos dem.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du modtage en høj grad af anvendelig hjælp fra ansatte der er eksperter i netop Dewalt sprøjtepistol.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Dewalt sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Dewalt sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Dewalt sprøjtepistol silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Dewalt sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Planlægning vil være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du må nedskrive en strømlinet handlingsplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Vær konkret når du sammensætter din tidsplan.
2Det kan blive essentielt at du har de påkrævede byggematerialer parat forinden du starter din byggeproces. Du har god gavn af at udarbejde en simpel oversigt indeholdende alt hvad du skal bruge, og bagefter granske hver eneste ting, således at du er tryg ved at du har det hele.
3Du skal på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig yderst relevant at have grejet parat inden du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at medregne de her udgifter i din økonomiske plan.
4Nogle gange kan man få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen påvirker klimaet.
5Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ved væsentlige ombygninger. Store byggeprojekter behøver mere end en person. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
6Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse firmaer.
7Der findes utrolig mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med ekstremt meget gavnlig info, især hvis du benytter engelske søgeord.
8Inden du går i gang med byggeprojektet kan det blive ultra afgørende at have styr på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde forskellige regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Det er betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det kan være økonomisk at nedskrive alle udgiftsposter, og så nedskrive ens omkostning ved dem slavisk.
10Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej påklædning bl.a. sikkerhedssko som beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
11For opgaver udendørs har vind og vejr meget at sige. Af den grund må du tit se vejrmeldingerne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
12Der kommer typisk overraskende problemstillinger i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig af stor betydning at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
De mest vellidte byggemarkeder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Mange online outlets udlover nu om stunder diverse billige leveringsmåder til Dewalt sprøjtepistol. En af de mest almindelige er nu om stunder udleveringssteder, og så kan du blot hente ordren når du har mulighed for det. Fragtformen er nemlig særligt ligetil, og oftest tillige den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde på samme måde forsøge at få ordren sendt til din private bopæl eller til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig desværre et hak mere pebret, men omvendt ualmindeligt simpel med Dewalt sprøjtepistol online. Den mest betalelige løsning vil dog altid være selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du lever lige ved internet forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på Dewalt sprøjtepistol kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig når du skal bruge ordren om få sekunder, og herved er det fuldt ud essentielt at du kontrollerer leveringstiden for Dewalt sprøjtepistol. En række internet forretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på en række produkter online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen realiseres forinden et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen pakket forinden personalet holder fyraften.

Indtil flere online webshops sikrer portofri fragt på Dewalt sprøjtepistol online, men i reglen er det forudsat at du indkøber for en fastsat sum. Ellers kan du tage den billigste mulighed for fragt, der oftest vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop.

En hel del kæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig Dewalt sprøjtepistol på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg. De foreslår for eksempel afhentning af Dewalt sprøjtepistol i disse områder:

Jyllinge, Frederiksberg, Middelfart, Odder, Dragør, Ikast, Randers, Herning, Horsens, Ølstykke, Lillerød, Greve, Frederikshavn, Kalundborg, Aabenraa, Svendborg, Virum, Hedehusene, Taastrup, Ballerup, Næstved, Kolding, Vanløse, Albertslund, Rønne, Grenaa, Aarhus, Hvidovre, Haslev, Roskilde, Nakskov, Holbæk, Åbyhøj, Gladsaxe, Nørresundby, Hillerød, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Allerød, Kokkedal, Silkeborg, Korsør, Skive, Viborg, Stenløse, Lystrup, Haderslev, Solrød Strand, Hjørring, Sønderborg, Aalborg, Vordingborg, Valby, Højbjerg, Skanderborg, Ishøj, Struer, Ringsted, Tilst, Herlev, Vejle, Rudersdal, Søborg, Farum, Vallensbæk, Nærum, København, Brabrand, Lyngby, Hobro, Slagelse, Gentofte, Fredericia, Hørsholm, Værløse, Brønshøj, Odense, Risskov, Varde, Esbjerg, Rødovre, Thisted, Holstebro, Birkerød, Tårnby, Brønderslev, Frederiksværk, Brøndby, Frederikssund, Glostrup, Hedensted, Køge, Helsingør, og Nyborg, .

Click-and-collect af Dewalt sprøjtepistol er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere tit søger efter fx køb Dewalt sprøjtepistol og Dewalt sprøjtepistol online. Foruden dette oplever man typisk folk søge efter blandt andet Dewalt sprøjtepistol tilbud, Dewalt sprøjtepistol priser og billig Dewalt sprøjtepistol, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Den bedste pris på Dewalt sprøjtepistol

Det er jo efterhånden ret så simpelt for alle at finde tilbud på billige Dewalt sprøjtepistol online på diverse internet forhandlere i Danmark, og af den grund har de fleste internet shops fundet det uundgåeligt at sænke salgspriserne på Dewalt sprøjtepistol kolossalt, og endda tilbyde gebyrfri levering.

Derfor kan det alligevel vise sig lønsomt at udforske indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på Dewalt sprøjtepistol online inden du bestiller, sådan at man er sikret at få den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og Bygma.

Man bør dog være opmærksom på, at såfremt en internet forhandler reklamerer billige Dewalt sprøjtepistol online til en pris som kan virke uforståeligt fremragende, så burde det undertiden være et signal om en bedragerisk netbutik. Shopping med kort er dog en del af en regel, som bistår dig overfor uoprigtige shops på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende en afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at dække omkostningerne til Dewalt sprøjtepistol ude i fremtiden. Dette fås som regel i specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at folk som regel søger blandt andet Dewalt sprøjtepistol priser og billig Dewalt sprøjtepistol. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere lede efter blandt andet Dewalt sprøjtepistol online, køb Dewalt sprøjtepistol samt Dewalt sprøjtepistol tilbud.

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot medfører ret nyttige løsninger til at evaluere en række forhenværende kunders observationer og herved anbefales det, at du sonderer internet forretningens ratings forud for at du handler billige Dewalt sprøjtepistol online.

Facebook byder på tilsvarende ganske gode genveje til at få en idé om online forhandlerens kundefokus. I øvrigt ser vi faktisk e-shops hvor du kan ytre en evaluering af deres købsoplevelse, som også må anvendes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige Dewalt sprøjtepistol online hos en netbutik kan de i reglen have øje for deres handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig morsomt, særligt på de velkendte byggecentre som Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kunne derfor være at kigge hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, siden det er en indikation om at webbutikken overholder de danske retningslinjer, samt at online forhandleren rutinemæssigt besøges af eksperter som er inde i vedtægterne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for vanskeligheder med din bestilling af Dewalt sprøjtepistol. Tilmed anbefaler vi at man er sat ind i de mest basale bestemmelser der er gældende for bestillingen af Dewalt sprøjtepistol online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-butikken anvender.

I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af Dewalt sprøjtepistol, ligegyldig om man har købt ved Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Else Andersen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Poul gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jan S gav 5 stjerner

Har handlet der før

Birthe F gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til din online shopping
1Vi anbefaler at bemærke om online shoppen er godkendt af e-mærket, som burde være et signal om at online firmaet retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at e-handlen ofte vurderes af jurister der har meget erfaring med vilkårene på området. Forud for at folk handler billige Dewalt sprøjtepistol på en webbutik behøver man i virkeligheden gennemløbe forhandlerens forretningsbetingelser.
2Nogle få online outlets frembyder gratis levering på Dewalt sprøjtepistol, men tit under forudsætning af at du shopper for en præcis sum. Som alternativ kan man udvælge den prisbilligste leveringstype, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver som regel på den anden side temmelig smertefri. Den prisbilligste leveringstype er dog at hente ordren selv.
3Det er i dag rigtig praktisk for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Dewalt sprøjtepistol i blandt diverse internet foretagender, og så yder en lang række online butikker fri fragt. Men det kan ikke desto mindre vise sig lukrativt at besigtige et par forskellige online varehuse efter udsalg og tilbud forinden du handler, således at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
4Størstedelen af online forhandlere tildeler nu om dage et stort udvalg af billige fragtformer til Dewalt sprøjtepistol. En der er meget anvendt er lige nu pakkeshops, og så henter du bare dine varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig temmelig fleksibel, samt endda desuden den mest letkøbte leveringsform.
5Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af et regelsæt, som dækker køber overfor uærlige online virksomheder. Som en anden løsning kan du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere prisen over tid.
6Antal dages levering kan i nogle tilfælde være meget relevant forudsat du står og skal bruge produkterne inden for få dage, så herved er det ganske klogt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved Dewalt sprøjtepistol. En del e-butikker i Danmark stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, som trods alt er afhængig af at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
7Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du befinder dig tæt på e-handlens lager. Den leveringsmåde er naturligvis yderst vigtig om vi står og skal bruge Dewalt sprøjtepistol med det samme. Alternativt så præsterer flere online firmaer levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun ifald du bestiller for en bestemt pris.
8Forinden folk shopper billige Dewalt sprøjtepistol på en online virksomhed kunne de reelt bese netbutikkens forretningsvilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt. Tilmed stiller vi forslag om at du er vaks omkring de mest vitale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige Dewalt sprøjtepistol online, til eksempel den returneringsret e-forretningen garanterer.
9Trustpilot frembyder ganske fornemme løsninger til at gøre dig bekendt med flere øvrige køberes kritik og af den grund anbefaler vi, at du læser webbutikkens bedømmelser forinden du køber billige Dewalt sprøjtepistol online. Facebook resulterer i derudover ret så fremragende metoder til at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed.