Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af Dewalt loddekolbe.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du kigge andetsteds.
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot Dewalt loddekolbe.
Der vil være forskel på prisen på billige Dewalt loddekolbe fra webshop til webshop. En del har de bedste tilbud, hvorimod andre satser på en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra flere leverandører, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af Dewalt loddekolbe online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og pga. det har kunderne mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Dermed har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne straks.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, som kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at bestille Dewalt loddekolbe online på deres side.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem formår de at yde super god service fra folk som er specialister i netop Dewalt loddekolbe.
Danmarks største byggecentre
Dewalt loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Dewalt loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Dewalt loddekolbe silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Dewalt loddekolbe bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må ikke glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som sikring mod hændelige risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
2Der præsenterer sig uden tvivl uventede vanskeligheder når det handler om større projekter, og derfor kan det være essentielt at man afsætter nok tid i køreplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
3For projekter udenfor har vejret stor betydning. Derfor må du tit se udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
4Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til arbejdet, i særdeleshed ift. store byggeprojekter. Omfangsrige opgaver gør krav på flere mennesker. Samtidig vil det være hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
5Måske burde du overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere burde købe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at notere priser fra diverse foretagender.
6Det bliver vigtigt at du har samtlige bygningsmaterialer klar før du igangsætter projektet. Du kunne sammensætte en overskuelig oversigt som indeholder alle de ting der bliver brug for, og bagefter granske hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Forberedelse er kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en velovervejet plan, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Vær konkret når du udarbejder handlingsplanen.
8Der findes utallige guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube bringer dig en masse nyttig information, særligt hvis man kigger på engelsk.
9Du har mulighed for at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeprojektet påvirker planeten.
10Du må aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte kan det være af stor betydning at du har grejet tilgængeligt idet du påbegynder byggeprocessen. Glem ikke at indregne omkostningerne hertil i din økonomi.
11Inden du opstarter arbejdet er det ultra fornuftigt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
12Ofte vil det vise sig essentielt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne søge sig frem til udgiften ved dem slavisk.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er kolossalt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt flot. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut overlegent. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Temmelig mange internet forretninger tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtmuligheder til Dewalt loddekolbe. En der er meget almindelig er efterhånden levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Løsningen er altså ret ligetil, og mange gange tilmed den prisbilligste metode til levering.

Du kunne derudover forsøge at få varerne sendt til dit hus eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig oftest en anelse mindre billig, men derudover ualmindeligt uproblematisk ved køb af Dewalt loddekolbe online. Den billigste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men det forudsætter at du befinder dig lige ved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på Dewalt loddekolbe kan vise sig at være vældig aktuel når vi står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så med det formål er det i sandhed aktuelt at man gransker den forventede leveringstid for Dewalt loddekolbe. Adskillige internet butikker – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, som trods alt er forudsat at ordren aflægges før et fastsat klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsendt inden lagermedarbejderne har fyraften.

Flere netshops byder på fragt uden beregning på Dewalt loddekolbe online, men ofte under forudsætning af at der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover kan du gribe den mindst kostelige fragtform, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig Dewalt loddekolbe online og afhenter i butikken. For eksempel Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af Dewalt loddekolbe i disse områder:

Fredericia, Hillerød, Odder, Svendborg, Albertslund, Ballerup, Vanløse, Ishøj, Ringsted, Randers, Hobro, Horsens, Gladsaxe, Højbjerg, Esbjerg, Herning, Nakskov, Tårnby, Næstved, Struer, Virum, Charlottenlund, Skive, Farum, Risskov, Aalborg, Nyborg, Hedensted, Jyllinge, Holbæk, Thisted, Nykøbing Falster, Brøndby, Greve, Ølstykke, Birkerød, Frederiksberg, Hørsholm, Kalundborg, Nørresundby, Søborg, Valby, Silkeborg, Aarhus, Frederikshavn, Dragør, Lystrup, Slagelse, Haslev, Rødovre, Viborg, Brabrand, Middelfart, Frederiksværk, Holstebro, Værløse, Glostrup, Åbyhøj, Aabenraa, Lillerød, Solrød Strand, Vordingborg, Brønshøj, Helsingør, Brønderslev, Stenløse, Rudersdal, Frederikssund, Korsør, Grenaa, Hjørring, Varde, Sønderborg, Nærum, Taastrup, Skanderborg, Odense, Vejle, København, Hvidovre, Haderslev, Hedehusene, Vallensbæk, Lyngby, Kokkedal, Roskilde, Allerød, Herlev, Køge, Gentofte, Kolding, Ikast, Tilst, og Rønne, .

Afhentning ift. Dewalt loddekolbe er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. billig Dewalt loddekolbe og køb Dewalt loddekolbe. Foruden dette ser man mange gange mennesker lede efter eksempelvis Dewalt loddekolbe tilbud, Dewalt loddekolbe priser og Dewalt loddekolbe online, foruden de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på Dewalt loddekolbe

Det er i dag super smart for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige Dewalt loddekolbe online på diverse internet virksomheder, og af den grund har langt de fleste internet foretagender været presset til at at presse prisen på Dewalt loddekolbe voldsomt, og endda love fri fragt.

Dog kan det alligevel være tiden værd at efterprøve forskellige netshops efter udsalg og tilbud på Dewalt loddekolbe online inden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at opnå den billigste pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en online butik annoncerer billige Dewalt loddekolbe online til salg for en udsalgspris der kan virke mystisk billig, burde det for det meste være et tegn på en svindel e-handler. Kortkøb er i hvert fald omfattet af en anordning, hvilket dækker en overfor uoprigtige online varehuse.

Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale pengene til Dewalt loddekolbe over en længere periode. Dette fås normalt i nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere tit søger fx Dewalt loddekolbe priser og køb Dewalt loddekolbe. Man ser derudover tit folk kigge efter fx Dewalt loddekolbe online, billig Dewalt loddekolbe og Dewalt loddekolbe tilbud.

Læs eksisterende kunders ratings

Trustpilot yder ret ønskværdige genveje til at gennemsøge en stor gruppe forhenværende forbrugeres omtaler og herved støtter vi, at du evaluerer e-shoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige Dewalt loddekolbe online.

Facebook frembyder derudover i højeste grad gode muligheder for at få kendskab til internet firmaets troværdighed. Her ser vi nogle e-butikker hvor folk kan tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes kan benyttes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige Dewalt loddekolbe online på en webbutik kunne man i princippet kigge på virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant, særligt med de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne måske være at kigge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, som almindeligvis er et kendetegn for at e-forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, samt at netbutikken tit monitoreres af jurister som forstår lovene på området.

Derudover tilbydes du mulighed for støtte, for så vidt du bliver udsat for besvær ved din shopping med Dewalt loddekolbe. Derudover er det prisværdigt at kunden er klar over de mest centrale vedtægter der har indflydelse på købet af Dewalt loddekolbe online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet firmaet bruger.

Her er det på samme måde afgørende, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne bevidne sin bestilling af Dewalt loddekolbe, ligegyldig om man handler fra XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Silvan.

Lene gav 5 stjerner

Alt ok

Martin Rasmussen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Lars gav 5 stjerner

Det var godt !

Michael gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til indkøb via nettet
1En stor portion internet webshops giver nu mange forskellige billige leveringsmidler til Dewalt loddekolbe. En af de mest populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter pakken når du har mulighed for det. Fragttypen er jo særligt problemfri, og i mange tilfælde endda den mindst kostelige løsning til levering.
2Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en bestemmelse, der garanterer dig som køber overfor uærlige firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at honorere betalingen ude i fremtiden.
3Det er jo efterhånden super smart for alle at finde frem til de bedste priser online på billige Dewalt loddekolbe i blandt forskellige e-firmaer, og af den grund frembyder en hel del e-firmaer fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid være tiden værd at besigtige diverse online firmaer efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at indhente den bedste pris.
4Fragttiden kan være ekstremt aktuel om vi har brug for varen inden for få dage, så af den grund er det selvfølgelig afgørende at vi checker det estimerede leveringstidspunkt på Dewalt loddekolbe. En hel del online shops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre, men som imidlertid stiller krav om at ordren køres igennem før et bestemt klokkeslæt.
5Trustpilot yder super solide løsninger til at se nøjere på en længere række andre forbrugeres tanker og af den grund er det godt, at du undersøger e-handlens kritik forinden du køber billige Dewalt loddekolbe online. Facebook frembyder tilsvarende tilpas gode muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed.
6Vi anbefaler at tjekke om internet butikken er e-mærke godkendt, hvilket skulle være en tilkendegivelse af at netshoppen lever op til de danske retningslinjer, foruden at internet virksomheden lejlighedsvis kontrolleres af jurister som forstår de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige Dewalt loddekolbe hos en e-shop burde de helt sikkert overveje dens vilkår.
7Den mest prisbevidste leveringsversion vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men det kræver at du lever med kort afstand til internet selskabets arbejdslager. Den metode til levering er selvfølgelig særligt vital i tilfælde af at vi behøver Dewalt loddekolbe om få sekunder. Alternativt så frembyder flere online forretninger fragt uden beregning, men undertiden påkræves det at man aftager for et fastslået beløb.
8En række e-forretninger i Danmark frembyder portofri fragt på Dewalt loddekolbe, men i mange tilfælde påkræves det at der shoppes for et fastslået beløb. Ellers må man beslutte sig for den mest billige leveringsform, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis ligeledes rigtig nem. Den mest prisbevidste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter pakken.
9Inden nogen køber billige Dewalt loddekolbe hos en online virksomhed behøver man utvivlsomt skimme webbutikkens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende. Desuden rekommanderer vi at køber er påpasselig med de elementære vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige Dewalt loddekolbe online, som eksempelvis hvilken bytteret e-firmaet anvender.