Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Der er forskel på prisniveauet på billige Dewalt limpistol fra byggecenter til byggecenter. En del satser på de bedste priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens regler.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot Dewalt limpistol.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du vælge et andet.
For mange er byggeri lig med en masse spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge en online byggeshop, som tilbyder sparring omkring Dewalt limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i de større byer, og i kraft af det har flertallet valget om at handle online og fragte materialerne selv. I kraft af det er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder køber varer fra mange forskellige leverandører, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af Dewalt limpistol online.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, som kan give øget tryghed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund vil du få endnu mere anvendelig service fra personale med ekspertviden i netop Dewalt limpistol.
En masse nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du handler Dewalt limpistol online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på internettet producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få lavere priser.
Danmarks største byggekæder

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Dewalt limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Dewalt limpistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag flere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Dewalt limpistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Dewalt limpistol silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske det ville være relevant at overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan sikre dig professionel hjælp til områder af det. Hvis du tager imod hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod forslag fra diverse entreprenører.
2Godt forarbejde vil være vejen til succes med din byggeproces. Du anbefales at liste en strømlinet plan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver din køreplan.
3Muligvis kan det blive essentielt at have de fornødne bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du kan udarbejde en hurtig liste som indeholder de materialer der skal bruges, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
4Inden du opstarter byggeprojektet kan det være ubeskriveligt essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
5Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Jævnligt kan det vise sig en fordel at du har udstyret ved hånden forinden du starter byggeprojektet. Desuden er det afgørende at indkalkulere de her udgiftsposter i økonomien.
6I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få når byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
7Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man bør undersøge ens omkostning ved hver enkelt.
8Ved projekter udenfor har vejret en essentiel rolle. Således bør du tit undersøge prognosen for vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
9Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
10Der kommer ofte uforudsete hovedpiner når det kommer til avancerede opgaver, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at man har afsat passende tid i tidsplanen, således at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
11Du har adgang til en hel del artikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er formidler af enorme mængder udbytterig oplysning, specielt såfremt du leder på engelsk.
12Det er oplagt at søge assistance til byggearbejdet, især ved vigtige projekter. Store byggeprojekter behøver mere end en person. Ydermere må det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En stor portion butikker på nettet udlover i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for levering til Dewalt limpistol. Det mest almindelige er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Metoden er jo ualmindeligt uproblematisk, samt ofte endvidere den billigste fragtløsning.

Du bør på samme måde påtænke at få varerne bragt til din privatbolig eller til dit arbejde. Fragtmetoden bliver sædvanligvis lidt dyrere, men endvidere virkelig nem ved køb af Dewalt limpistol online. Den billigste leveringsversion vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men den mulighed stiller krav om at du lever med kort afstand til e-firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Dewalt limpistol kan vise sig at være super udslagsgivende hvis vi absolut skal bruge varen øjeblikkeligt, så med det formål er det fuldkommen centralt at man finder tidshorisonten for levering ved Dewalt limpistol. En stor portion online shops – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre online, men vær påpasselig da det er afhængig af at transaktionen realiseres inden et konkret tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsendt inden lagermedarbejderne har fri.

Enkelte shops på nettet yder levering uden betaling på Dewalt limpistol online, men typisk er det påkrævet at man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop.

Mange byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du handler billig Dewalt limpistol online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på Dewalt limpistol i følgende områder:

Solrød Strand, Odder, Nyborg, Aabenraa, Horsens, Korsør, Vordingborg, Taastrup, Frederiksværk, Struer, Skive, Helsingør, Kalundborg, Højbjerg, Søborg, Randers, Frederikssund, Gladsaxe, Åbyhøj, Haderslev, Herlev, Risskov, Virum, Silkeborg, Odense, Lyngby, Brønshøj, Varde, Hedehusene, Roskilde, Hørsholm, Lystrup, Vanløse, Køge, Skanderborg, Kokkedal, Ishøj, Hobro, Sønderborg, Rønne, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre, Valby, Brønderslev, Frederikshavn, Dragør, Hillerød, Albertslund, Ballerup, Aarhus, Kolding, Viborg, Middelfart, Lillerød, Birkerød, Greve, Brabrand, Esbjerg, Nykøbing Falster, Rudersdal, Glostrup, Næstved, Fredericia, Hjørring, Grenaa, Herning, Jyllinge, Brøndby, Holbæk, Slagelse, Nærum, Charlottenlund, København, Hedensted, Tilst, Svendborg, Ølstykke, Gentofte, Stenløse, Nørresundby, Ikast, Nakskov, Farum, Tårnby, Vejle, Allerød, Værløse, Vallensbæk, Ringsted, Thisted, Aalborg, Haslev, og Holstebro, .

Klik-og-hent af Dewalt limpistol er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Amager) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at folk typisk leder efter blandt andet Dewalt limpistol tilbud og Dewalt limpistol online. Foruden dette oplever man ofte mennesker kigge efter for eksempel køb Dewalt limpistol, Dewalt limpistol priser og billig Dewalt limpistol, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Gode tilbud på Dewalt limpistol

Det har vist sig at være i høj grad hensigtsmæssigt for enhver at kigge efter tilbud på billige Dewalt limpistol online i blandt flere e-handler, og ergo har en hel del e-firmaer været tvunget til at nedskære prisniveauet på Dewalt limpistol eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Derfor kan det alligevel vise sig fordelagtigt at sammenligne indtil flere internet handler efter rabatter og tilbud på Dewalt limpistol online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Man skal trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en netbutik frembyder billige Dewalt limpistol online for en udsalgspris der anses for uendeligt tiltalende, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig shop. Kortbestillinger er i hvert fald dækket ind under en orden, der sikrer folk overfor fup online butikker.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil finansiere beløbet til Dewalt limpistol over flere uger. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at online shoppere tit søger fx billig Dewalt limpistol og Dewalt limpistol priser. Derudover oplever vi jævnligt mennesker efterspørge blandt andet køb Dewalt limpistol, Dewalt limpistol online samt Dewalt limpistol tilbud.

Undersøg folks anmeldelser

Trustpilot resulterer i ganske hensigtsmæssige chancer for at kontrollere ganske mange nuværende konsumenters omtaler og derved tilrådes det, at du verificerer webbutikkens vurderinger forinden du køber billige Dewalt limpistol online.

Facebook medfører derudover sådan set værdifulde genveje til at få kendskab til e-butikkens popularitet. Desuden møder vi endda online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at levere en vurdering af deres køb, hvilket tilmed må udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige Dewalt limpistol online på en netshop kunne man til hver en tid have øje for shoppens forretningsaftale, det er dog oftest ikke særlig morsomt, specielt hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet forslag er at efterse om online webshoppen er e-mærket medlem, hvilket er et bevis på at internet firmaet efterkommer de danske love, udover at online forretningen nu og da vurderes af fagfolk som behersker reglementet på området.

Det giver dig lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du møder besvær i forbindelse med dit køb af Dewalt limpistol. Ydermere er det en hjælp at køber er vidende om de elementære vedtægter der kan have indvirkning på købet af Dewalt limpistol online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden kører med.

Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af Dewalt limpistol, uafhængig af om man bestiller ved Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

Kim Thomsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Morten T gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Jesper Nielsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Charlotte gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til indkøb via nettet
1Enkelte online varehuse frembyder fragt uden beregning på Dewalt limpistol, men oftest er det under betingelse af at du køber for en konkret pris. Ellers burde man tage den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Metoden bliver en gang i mellem endvidere ualmindeligt overkommelig. Den mest letkøbte leveringstype er utvivlsomt selv at hente pakken.
2Før nogen shopper billige Dewalt limpistol i en online forretning kunne de reelt gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsbetingelser, det er dog bare ikke videre spændende. Endvidere er det fornuftigt at du er vidende om de mest aktuelle regler der har indvirkning på bestillingen af billige Dewalt limpistol online, som for eksempel den byttepolitik e-forretningen tilsikrer.
3Fragttiden kan være ultra betydningsfuld hvis du absolut skal bruge dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det faktisk aktuelt at man undersøger den forventede leveringsdato ved Dewalt limpistol. En række e-forhandlere annoncerer billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter, men vær obs på at det kræver at bestillingen placeres forinden et besluttet klokkeslæt.
4Trustpilot leverer helt gunstige chancer for at efterforske diverse aktuelle konsumenters observationer og derved foreslår vi, at du gransker e-forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige Dewalt limpistol online. Facebook genererer for øvrigt fuldkommen passende chancer for at få indblik i internet forhandlerens kundefokus.
5Den mindst kostelige fragtmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets lager. Den fragtform er selvfølgelig super betydningsfuld ifald man behøver Dewalt limpistol om kort tid. Alternativt så frembyder en række forhandlere på nettet billig fragt, men for det meste er det så præmissen at du aftager for en fastsat sum.
6Mange online forhandlere tildeler nu en række forskellige billige metoder til levering til Dewalt limpistol. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig særligt overkommelig, samt endda også den billigste type af levering.
7Det er efterhånden særdeles praktisk for alle at kigge efter tilbud online på billige Dewalt limpistol på flere online forretninger, og følgelig præsterer langt de fleste online shops levering uden omkostninger. Dog kan det trods alt være indbringende at efterprøve nogle enkelte internet forretninger efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at få den mest betalelige pris.
8Vi går generelt ind for at bemærke om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tryghed om at webbutikken opfylder den officielle danske lovgivning, og at internet butikken tit monitoreres af specialister som forstår de gældende vilkår. Forud for at nogen handler billige Dewalt limpistol på en forretning på nettet behøver man ideelt set kigge på webshoppens forretningsbetingelser.
9Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket dækker kunden imod bedrageriske internet butikker. Alternativt kan du udnytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere betalingen over flere uger.