Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse forretningens handelsbetingelser.
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment af varer, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot Dewalt industristøvsuger.
For mange er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge en webshop, som giver information omkring Dewalt industristøvsuger.
Der kan være forskel på priserne på billige Dewalt industristøvsuger hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Hvis du skal have varerne med det samme eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ ved de store byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder varer fra mange leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af Dewalt industristøvsuger online.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og af den grund har flertallet chancen for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Derfor er der mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne straks.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er små virksomheder, der oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at handle Dewalt industristøvsuger online hos dem.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Diverse nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Altså bør du forvente ekstra kompetent rådgivning fra mennesker der er eksperter i netop Dewalt industristøvsuger.
Danmarks største byggemarkeder
Dewalt industristøvsuger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Dewalt industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Dewalt industristøvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Dewalt industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For projekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum tage notits af vejrvarslen i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
2Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er væsentlige ombygninger. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Derudover viser det sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
3I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives hvis byggeprojektet er godt for miljøet. Det betinger at renoveringen har positiv betydning for planeten.
4Typisk vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det bør være forstandigt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan notere den billigste pris på dem enkeltvis.
5Det er meningsgivende at du har de fornødne materialer disponible inden du påbegynder projektet. Du kan med fordel sammenfatte en enkel oversigt som indeholder hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende efterse listen, så du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
6Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Når du vil benytte professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente tilbud fra diverse foretagender.
7Forberedelse vil være metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
8I god tid inden at du optager arbejdet kan det blive aldeles fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din boligtype kan der være en række love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du bør nødig undvære værktøj. Det er fordelagtigt at du har værktøjet tilgængeligt inden du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at medregne udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
10Der ligger ekstremt mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube tilbyder temmelig meget konstruktiv oplysning, i særlig grad såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
11Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor hændelige risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især såfremt du ikke får eksperthjælp.
12Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med avancerede projekter, og altså vil det vise sig essentielt at man afsætter passende tid i tidsplanen, så man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra flot. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er absolut betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

Mange e-firmaer yder i vore dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til Dewalt industristøvsuger. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså særdeles nem, samt tit ligeledes den billigste leveringsmulighed.

Du bør på samme måde tænke over at få pakken leveret hjem til dig eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig undertiden en sjat mindre billig, men samtidig yderst fleksibel ift. Dewalt industristøvsuger online. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på Dewalt industristøvsuger kan være virkelig aktuel hvis vi absolut skal bruge pakken straks, og herved er det ret klogt at man studerer den estimerede leveringstid på Dewalt industristøvsuger. En lang række internet foretagender – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter online, men som trods alt er afhængig af at ordren lægges inden et fast tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne ordnet før lagerpersonalet får fri.

Nogle internet firmaer frembyder portofri fragt på Dewalt industristøvsuger online, men ofte kun hvis man aftager for et konkret beløb. I øvrigt kunne du udvælge den billigste type af levering, som typisk vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

Flere webshops giver afhentning hvor man bestiller billig Dewalt industristøvsuger hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne yder blandt andet klik-og-hent på Dewalt industristøvsuger i disse områder:

Vejle, Tilst, Hjørring, Allerød, Helsingør, Rødovre, Dragør, Aalborg, Hedensted, Farum, Taastrup, Randers, Brøndby, Nærum, Jyllinge, Esbjerg, Virum, København, Aabenraa, Haslev, Rudersdal, Rønne, Frederikshavn, Svendborg, Værløse, Stenløse, Hedehusene, Glostrup, Ølstykke, Ballerup, Odense, Brabrand, Thisted, Odder, Ringsted, Frederiksværk, Frederikssund, Haderslev, Silkeborg, Kolding, Tårnby, Frederiksberg, Kalundborg, Grenaa, Vanløse, Lyngby, Nyborg, Skive, Solrød Strand, Gladsaxe, Middelfart, Aarhus, Fredericia, Hvidovre, Næstved, Ishøj, Holbæk, Brønderslev, Viborg, Korsør, Højbjerg, Horsens, Kokkedal, Skanderborg, Struer, Åbyhøj, Holstebro, Søborg, Risskov, Herlev, Sønderborg, Lystrup, Slagelse, Nakskov, Roskilde, Hørsholm, Greve, Vallensbæk, Ikast, Gentofte, Vordingborg, Valby, Nykøbing Falster, Birkerød, Varde, Brønshøj, Køge, Herning, Charlottenlund, Nørresundby, Hillerød, Hobro, Albertslund, og Lillerød, .

Click-and-collect af Dewalt industristøvsuger er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland).

Når vi kigger i data står det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter fx Dewalt industristøvsuger tilbud og Dewalt industristøvsuger online. Vi ser desuden som regel folk kigge efter for eksempel billig Dewalt industristøvsuger, køb Dewalt industristøvsuger og Dewalt industristøvsuger priser, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Få den bedste pris på Dewalt industristøvsuger

Det har vist sig at være ret så enkelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige Dewalt industristøvsuger online hos flere internet webshops, og af den grund har utallige outlets på nettet været presset til at at stampe prisen på Dewalt industristøvsuger betydeligt, og endda garantere fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk være gavnligt at studere et par forskellige e-forhandlere efter tilbud og rabatter på Dewalt industristøvsuger online forinden du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Stark.

Du bør blot være klar over, at i tilfælde af at en butik på nettet afhænder billige Dewalt industristøvsuger online til salg for en pris der virker uforståeligt billig, bør det i nogle tilfælde være en indikator for en svindel netshop. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af en vedtægt, der begunstiger folk imod falske internet foretagender.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale omkostningerne til Dewalt industristøvsuger af flere omgange. Dette tilbydes som regel hos niche webshops, men dog sjældent de store byggecentre som fx 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark og Davidsen.

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter blandt andet køb Dewalt industristøvsuger og Dewalt industristøvsuger tilbud. Derudover oplever vi tit online shoppere søge fx Dewalt industristøvsuger online, billig Dewalt industristøvsuger og Dewalt industristøvsuger priser.

Undersøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder de facto fortræffelige løsninger til at udforske ganske mange øvrige konsumenters omtaler og af den grund går vi ind for, at du efterforsker online virksomhedens kritik inden du handler billige Dewalt industristøvsuger online.

Facebook præsterer ligeledes de facto gode løsninger til at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. Herinde er der mange forretninger på nettet som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, som tilmed må anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige Dewalt industristøvsuger online hos en netshop kan man ideelt set gennemløbe deres regler, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde, særligt ved de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af om online webshoppen er e-mærket, fordi det længe har været en påvisning af at online virksomheden respekterer gældende dansk lovgivning, udover at webshoppen af og til revurderes af sagkyndige der har indsigt i de gældende regler.

Det er en rigtig god genvej til opbakning, ifald du bliver udsat for udfordringer som følge af din handel med Dewalt industristøvsuger. Herudover er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest relevante forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af Dewalt industristøvsuger online, til eksempel den returret internet forhandleren benytter.

Derfor er det på samme måde vigtigt, at man stadig beholder sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne vidne om bestillingen af Dewalt industristøvsuger, ligegyldig om man har bestilt ved XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus eller Stark.

Susanne gav 5 stjerner

Udmærket

Susanne gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Ole Pedersen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Anne F gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til online indkøb
1Mange netshops tildeler nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmåder til Dewalt industristøvsuger. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din ordre når der er mulighed for det. Fragtformen er jo meget gnidningsløs, og mange gange endda den mindst kostelige leveringsversion.
2Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er en påvisning af at online forretningen efterfølger de gældende danske regler, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt besigtiges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forud for at nogen shopper billige Dewalt industristøvsuger i en webbutik kunne de faktisk gennemgå e-shoppens handelsbetingelser.
3Forinden folk bestiller billige Dewalt industristøvsuger på en forhandler på nettet kan man helt sikkert tage stilling til netshoppens regler, dog er det oftest ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er omhyggelig omkring de mest basale bestemmelser der er gældende for købet af billige Dewalt industristøvsuger online, til eksempel den ombytningsret internet selskabet bruger.
4Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, der sikrer os imod svindlende webshops. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage prisen over flere uger.
5Trustpilot giver dig fuldstændig fine muligheder for at granske en hel del øvrige brugeres opfattelser og på grund af dette går vi ind for, at du beser e-forretningens ratings før du handler billige Dewalt industristøvsuger online. Facebook præsterer ydermere ultra passelige genveje til at få en idé om internet butikkens popularitet.
6Den mindst kostelige leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets adresse. Den fragttype er yderst vital ifald man absolut skal bruge Dewalt industristøvsuger lige om lidt. Alternativt så præsterer en række outlets på nettet portofri fragt, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man handler for et konkret beløb.
7En række webbutikker tilbyder levering uden omkostninger på Dewalt industristøvsuger, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man aftager for en konkret sum. Som alternativ kan du overveje den prisbilligste fragtløsning, hvilket oftest er at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragttypen bliver gennemsnitligt omvendt vældig simpel. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
8Det er jo ret let gængeligt for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige Dewalt industristøvsuger hos forskellige shops på nettet, og for det lover de fleste webshops levering uden betaling. Derfor kan det trods alt være fordelagtigt at checke nogle få webbutikker efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
9Leveringstiden kan være ret så udslagsgivende om du står og skal bruge produktet inden for få dage, så i det øjemed er det bestemt centralt at du studerer det forventede leveringstidspunkt på Dewalt industristøvsuger. En række e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre, men det stiller krav om at bestillingen gennemføres forinden et aftalt tidspunkt.