Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Mere info
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Mere info
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Mere info
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Mere info
Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Mere info
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Mere info
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Mere info
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Mere info
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Mere info
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Mere info
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Mere info
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Mere info
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil spare fragten, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot Dewalt girafsliber.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige Dewalt girafsliber hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode tilbud, imens andre giver faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør man kende webshoppens betingelser.
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring Dewalt girafsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste adgang til at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Derfor har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt samtidig have varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra mange producenter, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af Dewalt girafsliber online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe Dewalt girafsliber online hos dem.
Hovedparten af nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derfor kan du forvente ekstremt god service fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis Dewalt girafsliber.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Dewalt girafsliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Dewalt girafsliber bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Dewalt girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Dewalt girafsliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som beskyttelse overfor potentielle uheld. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Husk at overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du skal skaffe professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at lede efter forslag fra forskellige leverandører.
3Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund bør du jævnligt kigge på vejrvarslen lige før byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du netop er startet på dit avancerede projekt.
4Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst ift. krævende arbejdsopgaver. Store ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Desuden må det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Der kommer typisk pludselige bump på vejen når det gælder krævende opgaver, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at man har afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
6Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige inden du går i krig med håndværket. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms indkøbsliste med alt du skal bruge, og efterfølgende gennemgå oversigten, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
7Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig en fordel at have værktøjet til rådighed når du begynder på byggeprojektet. Derudover er det godt at påregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et budget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive fornuftigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør kortlægge prisen på dem én og én.
9Forberedelse er metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør nedskrive en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Vær realistisk når du laver din agenda.
10Husk at du kan indhente økonomisk støtte til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
11Forud for at du påbegynder arbejdet kan det være vanvittigt essentielt med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
12Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med enorme mængder udbytterig info, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er yderst flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

De fleste e-butikker frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmetoder til Dewalt girafsliber. En der er meget populær er i dag at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente din ordre når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig særdeles hensigtsmæssig, samt tit derudover den mest letkøbte slags levering.

Du kan alternativt foretrække at vælge udbringning til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig godt nok en anelse dyrere, men endvidere meget overkommelig med Dewalt girafsliber online. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter varerne, men det betinges af at du bor med kort afstand til e-handlens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på Dewalt girafsliber er jo usædvanlig afgørende såfremt vi har brug for produktet omgående, så med det formål er det ret vigtigt at vi studerer den forventede leveringsdato for Dewalt girafsliber. Størstedelen af byggemarkeder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære produkter online, men vær vagtsom da det er forudsat at handlen laves tidligere end et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet fikset før lagermedarbejderne drager hjemad.

Visse netbutikker lover levering uden betaling på Dewalt girafsliber online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du handler for et fastsat beløb. Desuden kunne du tage den prisbilligste leveringsversion, der ofte er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Store webshops yder afhentning hvor du handler billig Dewalt girafsliber online men afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bauhaus. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på Dewalt girafsliber i følgende områder:

Randers, Stenløse, Skanderborg, Middelfart, Åbyhøj, København, Nakskov, Hvidovre, Valby, Frederiksværk, Haderslev, Glostrup, Helsingør, Vallensbæk, Thisted, Aabenraa, Søborg, Rudersdal, Hjørring, Gentofte, Ringsted, Charlottenlund, Viborg, Nykøbing Falster, Hobro, Nærum, Tilst, Frederiksberg, Hedensted, Vanløse, Farum, Holbæk, Albertslund, Hørsholm, Silkeborg, Brønshøj, Hedehusene, Roskilde, Varde, Frederikssund, Dragør, Rødovre, Birkerød, Aarhus, Slagelse, Virum, Næstved, Gladsaxe, Skive, Jyllinge, Brabrand, Fredericia, Ishøj, Struer, Højbjerg, Værløse, Herlev, Lystrup, Odense, Greve, Brønderslev, Aalborg, Ikast, Hillerød, Vordingborg, Allerød, Kolding, Taastrup, Nørresundby, Esbjerg, Lyngby, Grenaa, Korsør, Køge, Ballerup, Svendborg, Holstebro, Kalundborg, Lillerød, Horsens, Kokkedal, Solrød Strand, Brøndby, Frederikshavn, Odder, Nyborg, Ølstykke, Tårnby, Haslev, Rønne, Herning, Vejle, Sønderborg, og Risskov, .

Afhentning for Dewalt girafsliber er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker som regel søger fx Dewalt girafsliber tilbud og køb Dewalt girafsliber. Derudover oplever vi jævnligt mennesker lede efter blandt andet Dewalt girafsliber priser, Dewalt girafsliber online samt billig Dewalt girafsliber, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Tilbud på Dewalt girafsliber

Det er temmelig problemfrit for alle og enhver at analysere tilbud på billige Dewalt girafsliber online fra forskellige firmaer på nettet, og ergo har langt de fleste forretninger på nettet set sig tvunget til at stampe prisniveauet på Dewalt girafsliber enormt, og derudover love portofri fragt.

Derfor kan det trods alt blive tiden værd at eftergå visse forretninger på nettet efter billige priser på Dewalt girafsliber online forud for at du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en shop på nettet annoncerer billige Dewalt girafsliber online for en pris som virker usædvanlig fremragende, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfavnet af en anordning, hvilket redder dig overfor bedrageriske online firmaer.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere regningen på Dewalt girafsliber senere. Det fås som regel ved niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Når der ses på søgedata bliver det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter fx køb Dewalt girafsliber og billig Dewalt girafsliber. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter for eksempel Dewalt girafsliber online, Dewalt girafsliber tilbud samt Dewalt girafsliber priser.

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot fremskaffer de facto troværdige muligheder for at dechifrere adskillige aktuelle kunders kritik og derved tilråder vi, at du verificerer webbutikkens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige Dewalt girafsliber online.

Facebook genererer ligeledes ret så fortræffelige chancer for at få et kig ind i e-forretningens popularitet. I øvrigt er der mange internet handler hvor man kan skrive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige Dewalt girafsliber online hos en webbutik bør man sådan set skimme e-butikkens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke super spændende, specielt på de store byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Et alternativ kunne være at tjekke om netbutikken er e-mærket, hvilket generelt er en angivelse af at netshoppen forsvarer de officielle regler, samt at internet forhandleren ofte tilses af sagkyndige som kender de gældende vilkår.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer med dit køb af Dewalt girafsliber. Tilmed er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de primære betingelser der indvirker på købet af Dewalt girafsliber online, for eksempel den byttepolitik online firmaet bruger.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne bevise sit køb af Dewalt girafsliber, uafhængig af om man køber hos Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller XL-Byg.

Rasmus T gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Else Nielsen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Maria Larsen gav 5 stjerner

Udmærket

Tina F gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til når du køber online
1Det er rigtig problemfrit for enhver at sammenligne priser online på billige Dewalt girafsliber fra forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig præsterer en lang række online forretninger levering uden betaling. Det kan dog stadigvæk være indbringende at eftergå visse e-firmaer efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikret at antage den mest betalelige pris.
2En masse internet foretagender frembyder nu til dags en hel del forskellige billige fragtformer til Dewalt girafsliber. En af de mest populære er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtformen er altså rigtig let gængelig, og i mange tilfælde også den mindst kostelige mulighed for levering.
3Forinden nogen handler billige Dewalt girafsliber på en internet forhandler kan man på en vis måde gennemløbe e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende arbejde. Endvidere kan det anbefales at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige Dewalt girafsliber online, for eksempel hvilken returpolitik e-butikken tilsikrer.
4Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, siden det er en sikkerhed for at e-firmaet forsvarer den officielle danske lovgivning, udover at shoppen lejlighedsvis monitoreres af specialister som har megen viden om lovgivningen. Forinden nogen bestiller billige Dewalt girafsliber på en internet forhandler kunne de på en vis måde gennemgå forhandlerens vilkår.
5Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en regel, som garanterer dig som køber overfor fup netbutikker. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at afdrage betalingen ude i fremtiden.
6Trustpilot præsterer i højeste grad belejlige muligheder for at finde ud af mange andre forbrugeres reflektioner og af den grund er det en hjælp, at du eksaminerer e-firmaets omtaler før du køber billige Dewalt girafsliber online. Facebook frembyder desuden super stabile metoder til at få indblik i netbutikkens popularitet.
7Antal dages levering er ualmindeligt vigtig i tilfælde af at du skal bruge varen om kort tid, og herved er det rimelig centralt at du checker det forventede leveringstidspunkt for Dewalt girafsliber. Mange outlets på nettet stiller garanti om billig 1 dags levering på flere varer, men vær opmærksom på at det er betinget af at ordren køres igennem forinden et givent tidspunkt.
8Flere netshops præsterer fragt uden betaling på Dewalt girafsliber, men i mange tilfælde forudsætter det at man køber for en bestemt sum. Derudover skulle man tage den mindst kostelige leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtformen viser sig tit også særligt enkel. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid være at hente pakken selv.
9Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning kræver at du har bopæl nær online firmaets lager. Den fragtmetode er jo særligt væsentlig når man skal bruge Dewalt girafsliber inden for få dage. Alternativt så lover indtil flere internet shops billig levering, men undertiden er det så præmissen at man bestiller for en bestemt pris.