Byghjem.dk

Dewalt Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af Dewalt elhøvl.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt varesortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare Dewalt elhøvl.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge butikkens regningslinjer.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Det er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige Dewalt elhøvl fra byggemarked til byggemarked. Nogle har lave priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af Dewalt elhøvl online.
De store byggekæder finder du i de større byer, og herigennem har de fleste mulighed for at handle online og hente produkterne på eget initiativ. I kraft af det er det muligt at slippe for fragten, og samtidig have varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og velkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller Dewalt elhøvl online hos dem.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du modtage ekstremt gavnlig vejledning fra nogle med ekspertviden i netop Dewalt elhøvl.
Diverse nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Dewalt elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Dewalt elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Dewalt elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Dewalt elhøvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det være meget vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være en række regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Måske det viser sig meningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du begynder arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
3Det er muligt at indhente offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes når ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilskud betinges altså af at renoveringen har positiv betydning for naturen.
4Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når det er krævende byggeprojekter. Flere ting behøver flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Du kan tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere håndværkere.
6Planlægning vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du sammensætter strategien.
7Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som beskyttelse med henblik på eventuelle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, navnlig ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
8Ofte vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være fordelagtigt at dokumentere samtlige udgifter, og efterfølgende tjekke eventuelle tilbud på dem én efter én.
9Der viser sig næsten altid uforudsigelige bump på vejen når det kommer til omfattende opgaver, og altså viser det sig afgørende at man har afsat god plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
10Der kan findes en hel del artikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Især YouTube er formidler af en masse udbytterig oplysning, især såfremt du leder på engelsk.
11For opgaver udenfor har vejret meget at sige. Af den årsag kan du tit lægge mærke til vejrprognosen i perioden for byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at vælte ned netop som du står midt i det omfattende projekt.
12Man skal på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at du har grejet klar til brug akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ualmindeligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ultra flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En stor portion shops på nettet udlover heldigvis alverdens billige fragtformer til Dewalt elhøvl. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter varerne når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså ret praktisk, samt oftest tillige den billigste leveringstype.

Du kan omvendt overveje at få leveret til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtløsningen viser sig desværre en tak mere pebret, men ydermere særligt fleksibel for Dewalt elhøvl online. Den mest letkøbte fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Dewalt elhøvl er jo særligt afgørende om man skal bruge varerne inden for kort tid, så med det formål er det nemlig meningsfuldt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato for Dewalt elhøvl. En stor portion internet foretagender – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på adskillige produkter online, men husk at det tager udgangspunkt i at ordren indsendes inden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få pakken fikset forinden de lageransatte har fyraften.

Indtil flere e-shops i Danmark lover fragtfri levering på Dewalt elhøvl online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der shoppes for en konkret pris. Alternativt burde du udvælge den billigste mulighed for levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

Adskillige kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig Dewalt elhøvl online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og 10-4. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på Dewalt elhøvl i disse byer:

Hillerød, Esbjerg, Horsens, Åbyhøj, Grenaa, Sønderborg, Brønderslev, Herlev, Kolding, Nakskov, Glostrup, Frederikssund, Birkerød, Hvidovre, Kalundborg, Værløse, Holbæk, Ringsted, Nørresundby, Køge, Gladsaxe, Frederiksberg, Ølstykke, Hedensted, Brøndby, Farum, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Risskov, Odense, Charlottenlund, Greve, Aalborg, Randers, Taastrup, Middelfart, Slagelse, Haslev, Nærum, Skive, Silkeborg, Søborg, Skanderborg, Solrød Strand, Dragør, Hobro, Odder, Rødovre, Vallensbæk, Ballerup, Brabrand, Albertslund, Aabenraa, Næstved, Korsør, Allerød, Ishøj, Hjørring, Tårnby, Rønne, Thisted, Højbjerg, Lyngby, Valby, Gentofte, Nyborg, Svendborg, Ikast, Herning, Rudersdal, Varde, Kokkedal, København, Stenløse, Vanløse, Hørsholm, Hedehusene, Vejle, Haderslev, Virum, Frederiksværk, Struer, Helsingør, Lystrup, Viborg, Jyllinge, Brønshøj, Fredericia, Tilst, Vordingborg, Roskilde, Lillerød, Aarhus, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. Dewalt elhøvl er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i søgedata er det klart, at folk jævnligt søger efter eksempelvis køb Dewalt elhøvl og billig Dewalt elhøvl. Derudover oplever man mange gange online shoppere lede efter for eksempel Dewalt elhøvl priser, Dewalt elhøvl online og Dewalt elhøvl tilbud, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på Dewalt elhøvl

Det er efterhånden vældig let gængeligt for enhver at finde tilbud på billige Dewalt elhøvl online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og så har flertallet af internet firmaer været nødt til at tvinge prisen på Dewalt elhøvl enormt, og i øvrigt yde gratis levering.

Til gengæld kan det immervæk vise sig indbringende at analysere visse netbutikker efter billige priser på Dewalt elhøvl online forinden du handler, så du er skråsikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at hvis en online butik reklamerer billige Dewalt elhøvl online til en pris der kan ses som utopisk letkøbt, så er det for det meste være et fingerpeg om en uærlig internet webshop. Køb med betalingskort er på den anden side en del af en anordning, der værner køberen imod falske internet outlets.

Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at honorere omkostningerne til Dewalt elhøvl ude i fremtiden. Det fås typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter fx køb Dewalt elhøvl og Dewalt elhøvl tilbud. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge bl.a. billig Dewalt elhøvl, Dewalt elhøvl online samt Dewalt elhøvl priser.

Udforsk tidligere køberes synspunkter

Trustpilot resulterer i en lang række relevante chancer for at læse ganske mange nuværende konsumenters evalueringer og på grund af dette er det en hjælp, at du eftergår webbutikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige Dewalt elhøvl online.

Facebook fremskaffer for øvrigt faktisk pæne løsninger til at få indblik i online firmaets troværdighed. Herinde møder vi en del online forhandlere som gør det muligt at formulere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som på samme måde burde tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige Dewalt elhøvl online på en webshop kunne man uden tvivl granske e-butikkens betingelser, dog er det undertiden ikke videre spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

En anden løsning kan derfor være at granske hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en påvisning af at internet webshoppen føjer den officielle danske lovgivning, og at online webshoppen løbende revurderes af sagkyndige der mestrer retningslinjerne.

Dette er en god genvej til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for besvær i forbindelse med din handel med Dewalt elhøvl. Herudover anbefales det at køberen er sat ind i de fundamentale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af Dewalt elhøvl online, som for eksempel hvilken byttepolitik webbutikken har.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man permanent gemmer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af Dewalt elhøvl, uanset om man køber ved Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan eller Stark.

Else Knudsen gav 5 stjerner

God til prisen

Henrik gav 4 stjerner

Har handlet der før

Bente gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Birthe gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til internetshopping
1Den prisbilligste type af levering vil altid være at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens bopæl. Den leveringsmetode kan være ret så bestemmende forudsat vi mangler Dewalt elhøvl nu og her. Alternativt så frembyder flere internet shops levering uden betaling, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for en bestemt sum.
2Trustpilot frembringer i højeste grad ærlige chancer for at gennemsøge adskillige forhenværende forbrugeres oplevelser og derved er det smart, at du verificerer internet selskabets ratings forinden du shopper billige Dewalt elhøvl online. Facebook tilbyder derudover flere anstændige muligheder for at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
3Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, da det bør være et bevis på at online shoppen opfylder gældende dansk lovgivning, og at internet firmaet nu og da besøges af fagfolk som er inde i de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige Dewalt elhøvl på en internet shop bør man i virkeligheden læse webshoppens forretningsaftale.
4Det har vist sig at være usædvanlig problemfrit for folk at finde de bedste tilbud online på billige Dewalt elhøvl i blandt forskellige online forhandlere, og for det tilbyder langt de fleste online shops portofri levering. Men det kan trods alt blive tiden værd at se nærmere på et par butikker på nettet efter billige priser inden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at få fat i den laveste pris.
5Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en orden, hvilket beskytter en overfor uærlige webshops. Som en alternativ mulighed kan du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at dække betalingen over et længere tidsrum.
6Nogle online virksomheder lover levering uden omkostninger på Dewalt elhøvl, men oftest er det kun gældende hvis du aftager for en konkret sum. Ellers skulle du udvælge den prisbilligste slags levering, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Den bliver i mange tilfælde tillige ekstremt uproblematisk. Den billigste leveringsløsning er unægtelig at hente ordren selv.
7Leveringsdygtigheden kan være virkelig vital forudsat vi har behov for varerne nu og her, så i det øjemed er det ret på sin plads at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet for Dewalt elhøvl. Masser af online butikker annoncerer billig dag-til-dag levering på deres primære produkter, som alligevel tager udgangspunkt i at bestillingen laves forinden et angivent klokkeslæt.
8Forinden nogen shopper billige Dewalt elhøvl hos en e-forhandler behøver man altid se på forhandlerens forretningsaftale, men det er undertiden ikke super interessant. Tilmed anbefaler vi at køber er hensynstagende til de mest vitale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige Dewalt elhøvl online, til eksempel den byttepolitik e-firmaet har.
9En række internet selskaber frembyder nu til dags diverse forskellige billige leveringsformer til Dewalt elhøvl. Den mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter varerne på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig temmelig uproblematisk, og desuden tilmed den billigste slags levering.