Derfor skal du købe batteridrevne havemaskiner

Batteridrevet eller benzindrevet, ja det kan være svært at vælge. Står du foran købet af en ny havemaskine, vil vi anbefale, at du vælger en batteridrevet maskine, da der er rigtige mange fordele ved disse modeller. Vi vil komme nærmere ind på nogle af dem herunder.

Spar penge

Faktisk er batteridrevne maskiner ofte mere økonomiske, da selve driften af maskinen er billigere. Du skal altså ikke bruge mange penge på benzin, som kan være superdyrt i længden. Derudover kræver batteridrevne maskiner også ofte mindre vedligeholdende og service. En stor økonomisk fordel er dermed, at du hos nogle udbydere faktisk kan bruge det samme batteri til mange af dine havemaskiner. Hos Stihl batterier kan du for eksempel købe et batteri, som både kan bruges til din plæneklipper, hækkeklipper, motorsav, løvblæser osv.!

Støjsvage og højere ergonomi

Batteridrevne havemaskiner larmer og støjer ofte mindre end benzindrevet havemaskiner, hvilket er en stor fordel for mange – og dine naboer. Selvom man måske vil tro, at batterierne ofte gør maskinerne tungere, er de fleste udbydere i dag blevet så dygtige til at lave batterier, at de faktisk ikke vejer særligt meget. Dette skåner derfor både dit håndled og din ryg og giver en bedre ergonomi end førhen.

Nemme at starte og effektive

Batteridrevne havemaskiner er hurtige og nemme at starte modsat benzindrevne maskiner, hvor tålmodigheden ofte bliver sat på prøve. Med batterier skal du blot starte din maskine med et enkelt tryk på en knap. Batteridrevne maskiner er faktisk lige så effektive som benzindrevet havemaskiner, og de klarer arbejdet lige så godt. Så selvom mange har den opfattelse af, at benzindrevet maskiner har mere power, så er det altså ikke sådan, at landet ligger!

Miljøvenlige

Sidst men ikke mindst er batteridrevne havemaskiner mere miljøvenlige, da der ingen emission er. Modsat forurener benzindrevet maskiner mere, og hvem vil ikke skåne miljøet?