Derfor bør du have et drivhus i haven

Overvejer du at tilføje et drivhus til din have? Det er en rigtig god idé, da et drivhus kommer med mange fordele. Du kan eksempelvis få stor glæde af et drivhus, hvis du har grønne fingre og er glad for selv at dyrke dine grøntsager. 

Hjemmedyrkede grøntsager er noget af det bedste, da du ved, hvordan de er blevet passet og plejet. Og så er det bare dejligt at nusse rundt i et drivhus på en regnfuld dag.

Fordele ved at bruge et drivhus

Hvis du har et drivhus, kan du for eksempel dyrke afgrøder, som du ikke bare kan sætte på friland. Derved har du mulighed for at dyrke mere eksotiske grøntsager, som er ømtålelige planter og har brug for mere beskyttelse. 

Et drivhus er også med til at forlænge vækstsæsonen, da du kan starte med at plante dine frø langt tidligere i et drivhus. Senere kan du så plante de forskellige grøntsager ud i haven. 

Sidst men ikke mindst er planter i et drivhus beskyttet mod mange forskellige skadedyr, hvilket er endnu en fordel. 

Vælg et drivhus ud fra disse faktorer

Er du i gang med at lede efter et drivhus til haven, bør du overveje, hvilken størrelse du har brug for. Du skal ligeledes finde den mest optimale placering for drivhuset samt tænke over, hvilket fundament drivhuset skal have. 

Når du har truffet en beslutning i forhold til ovenstående faktorer, skal du finde ud af, hvilket drivhus du skal investere i. Det skal helst være en model, som du vil være glad for i mange år. Du kan eventuelt tage et kig på et Vitavia Freya drivhus.