Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus
2.820 kr.
Mere info
Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus i Systainer3
2.819 kr.
Mere info
Festool Akku Deltasliber DTSC 400 Li-Basic 18V
2.485 kr.
Mere info
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1 I-Set 18V Bluetooth
5.320 kr.
Mere info
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li-Basic
2.473 kr.
Mere info
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1-Set
5.298 kr.
Mere info
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1-Plus
4.198 kr.
Mere info
Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus
2.748 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et enormt sortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot deltasliber.
Det er helt klart meget afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige deltasliber hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge webshoppens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du med fordel handle hos en online byggeshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af deltasliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og derigennem har kunderne adgang til at bestille online og køre produkterne selv. Hermed har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne straks.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af deltasliber online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops producerer selv de varer der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at købe deltasliber online på deres side.
Flertallet af nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor kan du få endnu mere nyttig hjælp fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis deltasliber.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

deltasliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

deltasliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

deltasliber harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

deltasliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et budget for renoveringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive en god idé at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og herefter finde frem til online tilbud på hver eneste af dem.
2Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den grund skal du hyppigt tjekke prognosen for vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at regne netop som du arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
3Der kommer ofte pludselige udfordringer når det handler om omfangsrige opgaver, og på grund af det kan det være essentielt at man afsætter nok tid i kalenderen, med formålet om at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
4Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten betinges altså af at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
5Du må på ingen måde se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse som arbejdshjelm som hjælp med henblik på mulige skader. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
6Godt forarbejde er nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du må nedskrive en effektiv strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af din handlingsplan.
7Muligvis vil det vise sig vigtigt at du har de fornødne byggematerialer parat forinden du går i gang med projektet. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig huskeliste som samler alle de ting der skal bruges, og derefter granske hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Du bør overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at fremskaffe professionel assistance til noget af byggeriet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at søge forslag fra forskellige entreprenører.
9Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det være ekstremt centralt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed hvis det er omfattende byggeopgaver. Større opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Der findes rigelige mængder af artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af enormt meget nyttig information, særligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
12Man må for alt i verden ikke undvære udstyr. Ofte vil det vise sig essentielt at have værktøjet tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeriet. Det er desuden godt at inkludere disse udgifter i økonomien.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Størstedelen af forretninger på nettet udlover nu om dage en lang række forskellige billige former for fragt til deltasliber. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen lige når det passer dig. Metoden er jo ret så fleksibel, og oftest tillige den billigste leveringsløsning.

Du kunne alternativt foretrække at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis en sjat dyrere, men omvendt usædvanlig praktisk ift. deltasliber online. Den billigste fragttype er unægtelig selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du lever nær online virksomhedens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på deltasliber kan i nogle tilfælde være rigtig væsentlig forudsat vi behøver produktet inden for få dage, så derfor er det særdeles centralt at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for deltasliber. En lang række internet selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter online, som dog er forudsat at transaktionen gennemføres før et fastslået klokkeslæt, så de kan nå at få produkterne sendt afsted forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle e-firmaer yder gratis fragt på deltasliber online, men i reglen gælder det kun hvis du handler for et fastslået beløb. Derudover kunne man vælge den billigste leveringsform, der tit er at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En masse kæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig deltasliber hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan og XL-Byg. De udlover bl.a. click-and-collect på deltasliber i disse områder:

Nykøbing Falster, Lystrup, Rønne, Silkeborg, Højbjerg, Virum, Roskilde, Glostrup, Svendborg, Ringsted, Greve, Hedehusene, Stenløse, Jyllinge, Nyborg, Albertslund, Aalborg, Haderslev, Herning, Hedensted, Fredericia, Nærum, Vanløse, Birkerød, Vallensbæk, Frederikshavn, Skanderborg, Vordingborg, Kokkedal, Frederiksberg, København, Tilst, Farum, Brabrand, Brønderslev, Gentofte, Herlev, Hørsholm, Hillerød, Viborg, Allerød, Solrød Strand, Korsør, Værløse, Køge, Rudersdal, Esbjerg, Frederiksværk, Nakskov, Søborg, Sønderborg, Odense, Horsens, Hjørring, Varde, Gladsaxe, Næstved, Risskov, Thisted, Charlottenlund, Brøndby, Ballerup, Ølstykke, Ishøj, Nørresundby, Valby, Helsingør, Lillerød, Vejle, Struer, Grenaa, Holbæk, Odder, Kolding, Ikast, Holstebro, Dragør, Middelfart, Lyngby, Skive, Aarhus, Haslev, Rødovre, Taastrup, Kalundborg, Åbyhøj, Aabenraa, Frederikssund, Hvidovre, Slagelse, Hobro, Brønshøj, Randers, og Tårnby, .

Click-and-collect af deltasliber er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet køb deltasliber og deltasliber online. Vi ser derudover typisk mennesker kigge efter blandt andet billig deltasliber, deltasliber tilbud samt deltasliber priser, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Få den bedste pris på deltasliber

Det er jo rigtig praktisk for forbrugerne at sammenholde priser på billige deltasliber online fra flere internet webshops, og for det har utallige shops på nettet været tvunget til at nedsætte salgspriserne på deltasliber drastisk, og ydermere tilbyde fragt uden betaling.

Det kan stadigvæk vise sig lønsomt at undersøge nogle internet forhandlere efter tilbud på deltasliber online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Du skal dog ikke glemme, at ifald en internet webshop forhandler billige deltasliber online for en pris som anses for urealistisk favorabel, så kunne det ofte være en varsel om en uægte e-forhandler. Kortkøb er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket skærmer køber overfor fup online virksomheder.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at betale betalingen af deltasliber over flere uger. Dette fås ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4.

Ved kig i data bliver det markant, at netshoppere ofte søger efter fx deltasliber online og deltasliber tilbud. Foruden dette oplever man tit folk lede efter for eksempel billig deltasliber, deltasliber priser samt køb deltasliber.

Udforsk nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot leverer regulære værdifulde løsninger til at tyde adskillige tidligere kunders tanker og på grund af dette foreslår vi, at du undersøger internet butikkens anmeldelser forud for at du køber billige deltasliber online.

Facebook fører til også ret så habile genveje til at få indsigt i internet firmaets popularitet. Derudover er der mange shops på nettet som gør det muligt at publicere en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes burde bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige deltasliber online i en shop burde de i princippet skimme webbutikkens handelsaftale, dog er det tit en tidskrævende opgave, særligt på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det generelt er en tryghed om at internet selskabet forstår gældende dansk lovgivning, samt at internet webshoppen undertiden overværes af eksperter som kender til reglerne.

Derudover giver det dig mulighed for bistand, for så vidt du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit indkøb af deltasliber. Derudover er det klogt at køberen er klar over de mest betydningsfulde bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af deltasliber online, for eksempel hvilken returpolitik online shoppen garanterer.

Her er det i øvrigt relevant, at man når som helst beholder ens kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne eftervise bestillingen af deltasliber, uagtet om man handler hos Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Anders Mortensen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Michael Poulsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Anne C gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Lone gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til online indkøb
1Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af et lovbud, som redder dig som køber overfor svindlende e-forhandlere. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at finansiere prisen over en længere periode.
2Den mindst kostelige leveringsmodel vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af online butikkens lager. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være ret så bestemmende i tilfælde af at du står og skal bruge deltasliber straks. Alternativt så lover enkelte internet shops levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der shoppes for en konkret pris.
3Vi tilråder at bemærke om netbutikken er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er et tegn på at e-handlen opretholder dansk lovgivning, foruden at online webshoppen hyppigt kigges til af fagmænd som er indført i de gældende regulativer. Forud for at folk køber billige deltasliber hos en shop på nettet kan de på en vis måde gennemse deres handelsaftale.
4Leveringstiden kan være meget bestemmende om du behøver din pakke om et øjeblik, og med det formål er det skam fornuftigt at man kontrollerer den forventede leveringstid ved deltasliber. Flere online forretninger lover billig 1 hverdags levering på flere varenumre, men husk at det beroer på at ordren indsendes inden et givent tidspunkt.
5Trustpilot genererer altid passelige chancer for at iagttage mange andre køberes observationer og derved er det smart, at du gennemgår internet selskabets omtaler før du shopper billige deltasliber online. Facebook giver dig lige så vel faktisk solide muligheder for at få en idé om online firmaets kundetilfredshed.
6Det er rigtig hensigtsmæssigt for alle at sammenligne priser online på billige deltasliber på tværs af online forretninger, og derfor frembyder masser af online butikker fragt uden betaling. Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at undersøge enkelte online selskaber efter billige priser inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
7Adskillige internet handler tildeler nu en lang række forskellige billige leveringsformer til deltasliber. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken når du har lyst. Fragtmetoden er jo ultra praktisk, og typisk tillige den billigste leveringsmåde.
8Visse webshops tilbyder fragt uden betaling på deltasliber, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man bestiller for et præcist beløb. Alternativt skulle du udvælge den mest betalelige slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtformen er i regelen omvendt rigtig uproblematisk. Den mest billige slags levering vil dog altid være at du selv henter produkterne.
9Forud for at nogen handler billige deltasliber i en internet butik kunne de altid gennemse shoppens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende. I øvrigt er det godt at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige deltasliber online, som fx den returpolitik webbutikken anvender.