Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Mere info
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Mere info
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Mere info
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Mere info
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Mere info
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Mere info
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Mere info
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Mere info
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du får sparring og vejledning omkring dekupørsav.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor kende byggemarkedets regler.
Der er forskel på prisen på billige dekupørsav hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver de bedste priser, og øvrige vil have faglig sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du vil have produkterne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ hos de store byggekæder.
Flere byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot dekupørsav.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og dermed har folk mulighed for at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan du overveje at spare fragten, samt sågar hente varerne straks.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og så kan du købe fra et bredt udvalg af dekupørsav online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du få en bedre pris.
De fleste nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, måske sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle dekupørsav online på deres webshop.
Diverse nicheforretninger på nettet er eksperter i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det bør du forvente en høj grad af nyttig rådgivning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis dekupørsav.

elektrisk, hobby, hånd, håndholdt, mini, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Dremel, Einhell, Ferax, Hegner, JET, Parkside, Power Craft, Proxxon, Rexon, Ryobi, Scheppach, Stanley, Worx, Zoodos, børn, glas, metal

De største byggemarkeder i Danmark
dekupørsav bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

dekupørsav jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

dekupørsav silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig altid uforudsete bump på vejen når det handler om større byggeprojekter, og følgelig viser det sig afgørende at man afsætter betragtelig plads i arbejdsplanen, så man er overbevist om at have tid nok til det.
2Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det være yderst betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
3Du må aldrig mangle værktøj. Ofte kan det være en fordel at have det tilgængeligt akkurat som du starter arbejdet. Du bør huske at indkalkulere disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
4Nogle gange kan man få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
5Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det er væsentlige byggerier. Større opgaver behøver flere mennesker. Ydermere må det være bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
6Forberedelse vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør udarbejde en klar agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din strategi.
7For udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den årsag kan du ofte holde øje med meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets start, så det ikke uventet starter med at piske ned netop som du vil påbegynde det svære projekt.
8Husk at gennemtænke hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have professionel hjælp til noget af det. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at modtage tilbud fra flere leverandører.
9Det vil vise sig meningsgivende at du har de påkrævede materialer indkøbt forud for at du går i krig med dit arbejde. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig liste som samler de materialer der skal bruges, og dernæst gennemgå punkterne, så du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
10Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke køber assistance fra en fagmand.
11I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det må være økonomisk at dokumentere samtlige udgifter, og så gennemgå billige priser på dem én og én.
12Der kan findes endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv info, navnligt ifald man bruger den engelske version.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Flere online selskaber tilbyder i dag mange forskellige billige leveringsløsninger til dekupørsav. Det mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som gør at du kan hente de bestilte produkter når du har tid. Den er nemlig ret smertefri, og oftest ydermere den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kunne ydermere prøve at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Den viser sig af og til en anelse mere pebret, men samtidig ekstremt simpel for dekupørsav online. Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som desværre beroer på at du har bopæl nærved online forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på dekupørsav kan i nogle tilfælde være yderst afgørende om du har brug for varen øjeblikkeligt, og derfor er det sandelig centralt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt for dekupørsav. Adskillige online varehuse – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 hverdags levering på en lang række varer online, som imidlertid stiller krav om at transaktionen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren pakket forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Visse forhandlere på nettet garanterer portofri levering på dekupørsav online, men tit kun hvis man aftager for et bestemt beløb. Derudover bør man tage den mindst kostelige fragtform, som mange gange er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre tilbyder afhentning hvor man handler billig dekupørsav på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan og 10-4. De tildeler fx klik-og-hent på dekupørsav i disse byer:

Hedensted, Thisted, Taastrup, Brønderslev, Esbjerg, Stenløse, Aarhus, Greve, Roskilde, Vejle, Risskov, Vanløse, Nyborg, Lystrup, Vallensbæk, Svendborg, Hørsholm, Ikast, Sønderborg, Dragør, Nærum, Aalborg, Grenaa, Næstved, Rudersdal, Gladsaxe, Lillerød, Virum, Hillerød, Kokkedal, Allerød, Køge, Herlev, Odense, Birkerød, Holbæk, Åbyhøj, Silkeborg, Skive, Horsens, Holstebro, Nørresundby, Solrød Strand, Nakskov, Gentofte, Viborg, Ølstykke, Vordingborg, Struer, Korsør, Glostrup, Haslev, Randers, Skanderborg, Charlottenlund, Odder, Frederikshavn, Brabrand, Varde, Jyllinge, Aabenraa, Ringsted, Middelfart, Helsingør, Brønshøj, Tilst, Ishøj, Højbjerg, Tårnby, Fredericia, Haderslev, Ballerup, Hedehusene, Kolding, Farum, Lyngby, Brøndby, Søborg, Hvidovre, Rønne, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Rødovre, Hobro, Valby, Kalundborg, Herning, Frederikssund, København, Albertslund, Slagelse, Værløse, Frederiksberg, og Hjørring, .

Afhentning ift. dekupørsav er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved kig i data står det markant, at netshoppere typisk leder efter for eksempel køb dekupørsav og billig dekupørsav. Man ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis dekupørsav online, dekupørsav tilbud samt dekupørsav priser, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Priser på dekupørsav

Det er i dag rigtig hensigtsmæssigt for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige dekupørsav online på diverse e-shops, og derved har langt de fleste butikker på nettet ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på dekupørsav eftertrykkeligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden betaling.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at prøve nogle få internet foretagender efter tilbud og udsalg på dekupørsav online inden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark og Silvan.

Du bør trods alt være årvågen med, at såfremt en shop forhandler billige dekupørsav online på tilbud til en udsalgspris som er kolossalt attraktiv, så kunne det ofte være en indikator for en svindel e-forretning. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i et regulativ, som assisterer kunden imod svindlende forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at klare betalingen af dekupørsav senere. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at folk typisk kigger efter blandt andet køb dekupørsav og dekupørsav online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge bl.a. dekupørsav priser, billig dekupørsav samt dekupørsav tilbud.

Læs andre menneskers bedømmelser

Trustpilot frembyder nogle passelige muligheder for at gennemgå en længere række aktuelle køberes opfattelser og på grund af dette kan det anbefales, at du studerer online shoppens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige dekupørsav online.

Facebook byder på desuden ultra fortræffelige metoder til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Her ser vi faktisk butikker på nettet hvor du kan ytre en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige dekupørsav online hos en netbutik behøver man ideelt set se på netbutikkens handelsbetingelser, dog er det undertiden ikke særlig morsomt, specielt med de store byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan være at se hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, som ofte er en angivelse af at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at online webshoppen regelmæssigt revurderes af sagkyndige som har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god anledning til en håndsrækning, hvis du udsættes for problemer i forbindelse med din bestilling af dekupørsav. Yderligere er det prisværdigt at man er sat ind i de elementære bestemmelser gældende for bestillingen af dekupørsav online, som fx den byttepolitik e-forhandleren anvender.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin købsbekræftelse, så man senere kan bevidne sit køb af dekupørsav, uagtet om man køber hos 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller Harald Nyborg.

Mette T gav 5 stjerner

Virkelig god service

Thomas Olsen gav 4 stjerner

SUPER

Bente T gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Mette S gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til køb på nettet
1En masse forhandlere på nettet giver i vore dage flere billige leveringstyper til dekupørsav. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo meget fremkommelig, samt tit ydermere den mest letkøbte leveringsmanér.
2Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, der beskytter dig som kunde overfor svindlende webshops. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere prisen over en periode.
3Den billigste mulighed for levering vil altid være at du selv henter varerne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets tilholdssted. Den form for levering er naturligvis særdeles afgørende når man har behov for dekupørsav fluks. Alternativt så præsterer flere firmaer på nettet levering uden gebyr, men i reglen er det så præmissen at du shopper for en bestemt sum.
4En række netshops sikrer gratis fragt på dekupørsav, men i de fleste tilfælde kræves det at man aftager for en konkret sum. Derudover kan man snuppe den mest betalelige løsning til levering, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er gennemsnitligt på den anden side særdeles hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringstype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
5Trustpilot fremskaffer i højeste grad hensigtsmæssige muligheder for at efterse flere eksisterende køberes evalueringer og herved foreslåes det, at du eksaminerer e-firmaets vurderinger forud for at du køber billige dekupørsav online. Facebook giver dig desuden en lang række solide løsninger til at få en idé om internet butikkens kundetilfredshed.
6Inden nogen handler billige dekupørsav hos en online forretning burde de de facto skimme deres regler, det er dog bare ikke specielt ophidsende. Ydermere er det smart at man er hensynstagende til de elementære retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af billige dekupørsav online, som fx den byttepolitik online butikken garanterer.
7Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, som burde være en forsikring om at internet firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at e-butikken nu og da ses til af eksperter der er meget fortrolige reglerne. Inden nogen shopper billige dekupørsav hos en netshop bør man faktisk gennemse deres betingelser.
8Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles relevant når man absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og herved er det selvsagt centralt at du besigtiger den forventede leveringsdato for dekupørsav. En stor portion firmaer på nettet tilsiger billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre, men som imidlertid stiller krav om at ordren aflægges tidligere end et aftalt tidspunkt.
9Det er efterhånden ret uproblematisk for enhver at søge sig frem til priser online på billige dekupørsav på tværs af online varehuse, og til gengæld yder utallige e-handler billig fragt. Det kan trods alt vise sig fordelagtigt at sammenligne et par netshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at opnå den mindst kostelige pris.