Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Mere info
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Mere info
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Mere info
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Mere info
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Mere info
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Mere info
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Mere info
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Mere info
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Mere info
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Mere info
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Mere info
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Mere info
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de store byggekæder.
For en del er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring dekupørsav til glas.
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i priserne på billige dekupørsav til glas hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot dekupørsav til glas.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre forhandler varer fra mange leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af dekupørsav til glas online.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og herigennem har de fleste chancen for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Som følge af det kan du undgå fragten, samt sågar have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online får du bedre priser.
Hovedparten af nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du handler dekupørsav til glas online på deres hjemmeside.
En masse specialiserede netbutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo vil du modtage super konstruktiv sparring fra folk som er eksperter i netop dekupørsav til glas.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

dekupørsav til glas silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

dekupørsav til glas harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

dekupørsav til glas jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

dekupørsav til glas bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund skal du regelmæssigt lægge mærke til vejrudsigten i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det avancerede projekt.
2Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald projektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet påvirker miljøet.
3Før du indleder byggeriet kan det vise sig vildt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Det bør overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til omfangsrige byggerier. Omfattende projekter bør udføres af flere personer. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
5Godt forarbejde er metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør have en effektiv handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver agendaen.
6Man må ikke undvære grej. Tit vil det vise sig smart at have værktøjet klar til brug idet du går løs med byggeriet. Du bør huske at medtage disse udgifter i din økonomiske plan.
7Der findes alle mulige former for artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget brugbar info, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
8Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være økonomisk at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man kan kortlægge ens udgift ved dem en ad gangen.
9Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikring mod mulige ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
10Der viser sig uden tvivl uforudsete problemstillinger i forbindelse med avancerede projekter, og herved viser det sig vigtigt at der er afsat passende tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
11Du bør tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Når du fremskaffer assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld firmaer.
12Det kan vise sig af stor betydning at du har de påkrævede materialer til rådighed forud for at du går i krig med håndværket. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig liste med hver eneste ting der skal bruges, og dernæst efterse listen, således at du bliver sikker på at du har det hele.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt flot. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er temmelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken slags levering er bedst?

Temmelig mange netshops tildeler til alt held et hav af forskellige billige leveringsformer til dekupørsav til glas. Det mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, så du nemt selv kan hente varerne når det passer dig. Fragtformen er nemlig super fremkommelig, og i mange tilfælde endda den billigste slags levering.

Du burde tillige forsøge at få varerne leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Leveringsformen er mange gange et hak mere pebret, men også særligt smertefri ved køb af dekupørsav til glas online. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du befinder dig nær netshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på dekupørsav til glas kan i nogle tilfælde være ret central ifald man behøver din pakke nu og her, så derfor er det i sandhed vigtigt at vi ser den estimerede leveringsdato ved dekupørsav til glas. En masse internet varehuse – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, hvilket dog forudsætter at transaktionen gennemføres inden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen ekspederet før de lageransatte holder fyraften.

Nogle få online firmaer tilbyder fragt uden beregning på dekupørsav til glas online, men ofte er det forudsat at der bestilles for en konkret sum. Alternativt kan man foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, der ofte vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

En hel del webshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig dekupørsav til glas online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Stark. De tildeler eksempelvis afhentning af dekupørsav til glas i disse områder:

Nørresundby, Brønderslev, Ikast, Nakskov, Gladsaxe, Stenløse, Skanderborg, Hjørring, Tårnby, Ølstykke, Søborg, Tilst, Aarhus, Thisted, Farum, Lystrup, Aalborg, Brønshøj, Odense, Roskilde, Valby, Hobro, Holstebro, Hørsholm, Vanløse, Kokkedal, Esbjerg, København, Lyngby, Risskov, Silkeborg, Herlev, Brabrand, Svendborg, Kalundborg, Sønderborg, Grenaa, Haderslev, Aabenraa, Haslev, Korsør, Højbjerg, Virum, Nærum, Greve, Gentofte, Taastrup, Næstved, Vordingborg, Køge, Solrød Strand, Dragør, Skive, Odder, Rødovre, Viborg, Varde, Glostrup, Brøndby, Kolding, Hedensted, Charlottenlund, Frederiksberg, Frederikssund, Vallensbæk, Birkerød, Rudersdal, Rønne, Holbæk, Hillerød, Vejle, Åbyhøj, Allerød, Ballerup, Middelfart, Ringsted, Jyllinge, Ishøj, Albertslund, Hvidovre, Struer, Herning, Randers, Hedehusene, Nykøbing Falster, Helsingør, Lillerød, Slagelse, Horsens, Fredericia, Frederiksværk, Frederikshavn, Værløse, og Nyborg, .

Click-and-collect ift. dekupørsav til glas er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden).

Når man kigger i data står det markant, at netshoppere jævnligt leder efter fx køb dekupørsav til glas og dekupørsav til glas online. Derudover oplever man mange gange online shoppere efterspørge fx dekupørsav til glas priser, billig dekupørsav til glas og dekupørsav til glas tilbud, plus de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Find den bedste pris på dekupørsav til glas

Det er i dag i høj grad nemt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige dekupørsav til glas online i blandt flere e-forhandlere, og med det motiv har massevis af online forretninger været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på dekupørsav til glas drastisk, og ydermere yde billig fragt.

Det kan stadigvæk blive nyttigt at besigtige forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på dekupørsav til glas online før du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bygma.

Man skal bare ikke overse, at når en internet virksomhed reklamerer billige dekupørsav til glas online til salg for en pris der anses for utrolig billig, er det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk online forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en vedtægt, som redder køberen overfor snydagtige online firmaer.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale pengene til dekupørsav til glas ude i fremtiden. Dette fås typisk i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Ved indkig i data fremstår det markant, at folk som regel søger efter bl.a. køb dekupørsav til glas og billig dekupørsav til glas. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter fx dekupørsav til glas tilbud, dekupørsav til glas online og dekupørsav til glas priser.

Analyser nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder ret troværdige løsninger til at gennemstøve en lang række eksisterende brugeres domme og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftersøger netshoppens omtaler forud for at du køber billige dekupørsav til glas online.

Facebook giver dig på samme måde super passende metoder til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Tilmed ses endda e-forretninger som giver kunderne mulighed for at udforme en bedømmelse af deres køb, som ydermere burde benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige dekupørsav til glas online på en internet handler kunne de altid gennemløbe butikkens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, specielt ved de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Et andet forslag kan derfor være at bemærke om online webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være et fingerpeg om at internet selskabet lever op til de danske retningslinjer, tillige med at e-forretningen løbende føres tilsyn med af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende love.

Desuden får du lejlighed til hjælpende service, når du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din handel med dekupørsav til glas. Desuden rekommanderer vi at kunden er vidende om de mest relevante reglementer gældende for købet af dekupørsav til glas online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet webshoppen bruger.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne påvise sit køb af dekupørsav til glas, uagtet om man har handlet ved Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen eller Stark.

Per H gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Niels Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Charlotte C gav 5 stjerner

Fremragende!

Karen Pedersen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi at finde ud af om online forretningen er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en forsikring om at netshoppen opfylder de officielle regler, foruden at e-handlen fra tid til anden kontrolleres af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende love. Inden nogen handler billige dekupørsav til glas i en online virksomhed bør man altid få overblik over netshoppens handelsaftale.
2Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en lovbestemmelse, der hjælper kunden imod falske internet firmaer. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at honorere pengene over en periode.
3Inden folk bestiller billige dekupørsav til glas på en e-butik kunne man i princippet betragte netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Ligeledes støtter vi at køberen er hensynstagende til de mest relevante vilkår der kan have indvirkning på handlen med billige dekupørsav til glas online, f.eks. hvilken ombytningsret e-shoppen bruger.
4Adskillige online forhandlere frembyder i vore dage alverdens billige leveringsmetoder til dekupørsav til glas. En der er meget populær er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtformen er jo rigtig nem, og tit endvidere den mest prisbevidste løsning til levering.
5Visse e-forretninger i Danmark byder på portofri fragt på dekupørsav til glas, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du bestiller for et bestemt beløb. Ellers burde man foretrække den mest prisbevidste metode til levering, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig undertiden også vældig let. Den mest betalelige type af levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt udslagsgivende forudsat du har brug for dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det ret fornuftigt at du ser den anslåede leveringstid for dekupørsav til glas. En del internet shops yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, som alligevel er betinget af at der bestilles inden et givent tidspunkt.
7Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens lager. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være ret så central forudsat man skal bruge dekupørsav til glas nu og her. Alternativt så lover indtil flere internet selskaber fragt uden beregning, men tit påkræves det at man aftager for et konkret beløb.
8Trustpilot resulterer i super sikre chancer for at inspicere en række eksisterende konsumenters domme og på grund af dette rekommanderer vi, at du iagttager netbutikkens omtaler forinden du bestiller billige dekupørsav til glas online. Facebook medfører også tilpas ønskværdige muligheder for at få en idé om internet forretningens kundefokus.
9Det er i dag ret praktisk for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige dekupørsav til glas på tværs af online butikker, og på grund af dette frembyder flere e-forretninger levering uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre blive nyttigt at sammenligne diverse outlets på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.