Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Man bør derfor tjekke forretningens betingelser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed ved de store byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved kan du vælge en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring DAY ventilator.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde variationer i priserne på billige DAY ventilator fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste priser, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre præsterer et stort produktudvalg, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden blot DAY ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og i kraft af det har man adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det har du chancen for at undvære fragten, samt endda have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggekæder tilbyder produkter fra adskillige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af DAY ventilator online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet er specialister i deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Altså vil du opleve ekstra god assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis DAY ventilator.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle DAY ventilator online på deres webshop.
Flertallet af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
DAY ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

DAY ventilator jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

DAY ventilator bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

DAY ventilator silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de presserende materialer handlet ind i god tid før du starter byggeriet. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms liste som indeholder de materialer du skal bruge, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
2Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det blive vildt værdifuldt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
3Der præsenterer sig utvivlsomt uventede udfordringer når det gælder avancerede opgaver, og herved vurderes det vigtigt at man har afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
4Husk at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal hente professionel assistance til noget af det. Ifald du indhenter professionel assistance vil det oftest være en god idé at hente forslag fra diverse leverandører.
5Du skal nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som fx arbejdssko der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
6Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til krævende projekter. Enkelte ombygninger bør udføres af flere mennesker. Desuden må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
7Man skal på ingen måde gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at du har det klar når du starter arbejdet. Det er desuden en fordel at påregne disse udgifter i byggeriets budget.
8I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten forudsætter altså at projektet influerer positivt på naturen.
9Typisk vil det være fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kan tjekke prisen på hver eneste af dem.
10Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må udarbejde en effektiv handlingsplan, der viser hvilke opgaver der løses på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din strategi.
11Der kan findes en verden af artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube supporterer dig med rigelig udbytterig info, ikke mindst hvis man benytter den engelske version.
12For udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den grund skal du tit tage et kig på udsigten ift. vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at piske ned når du netop er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
De mest populære byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Adskillige e-handler foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsudgaver til DAY ventilator. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ret så enkel, samt typisk desuden den prisbilligste leveringsløsning.

Du bør på samme måde påtænke at få varerne sendt til din bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver i mange tilfælde en smule mere bekostelig, men lige så vel særdeles simpel med DAY ventilator online. Den prisbilligste metode til levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket kræver at du lever i kort afstand af e-handlens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på DAY ventilator kan være super relevant om man har behov for produkterne med det samme, og herved er det utvivlsomt på sin plads at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid for DAY ventilator. En lang række internet butikker – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, men glem ikke at det regnes ud fra at ordren placeres forinden et besluttet klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen ordnet før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere forretninger på nettet garanterer gebyrfri levering på DAY ventilator online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man foretrække den mindst kostelige leveringstype, der typisk vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

De store byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig DAY ventilator på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark og Davidsen. Byggemarkederne yder fx click-and-collect på DAY ventilator i disse byer:

Hedehusene, Valby, Gladsaxe, Aarhus, Tårnby, Lystrup, Viborg, Holbæk, Risskov, Hjørring, Brabrand, Hobro, Ølstykke, Værløse, Fredericia, Haslev, Søborg, Silkeborg, Aalborg, Rønne, Lyngby, Esbjerg, Birkerød, Holstebro, Rødovre, Hvidovre, Vordingborg, Glostrup, Odder, Herning, Struer, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Svendborg, Frederiksberg, Roskilde, Højbjerg, Rudersdal, Nærum, Vejle, Odense, Ringsted, Åbyhøj, Grenaa, Stenløse, Farum, Køge, Hedensted, Jyllinge, Sønderborg, Vanløse, Allerød, Varde, Kokkedal, Frederikssund, Brønshøj, Kalundborg, Frederikshavn, Aabenraa, Vallensbæk, Albertslund, Tilst, Korsør, Næstved, Kolding, Ishøj, Skanderborg, Herlev, Ikast, Taastrup, Lillerød, Thisted, Hillerød, Dragør, Brønderslev, Helsingør, Charlottenlund, Solrød Strand, Greve, Hørsholm, Brøndby, Slagelse, Skive, Haderslev, Middelfart, Nakskov, Randers, Virum, Gentofte, Ballerup, Nyborg, Nørresundby, Horsens, og København, .

Afhentning ift. DAY ventilator er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ses der på tallene står det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet DAY ventilator priser og billig DAY ventilator. Derudover oplever vi tit online shoppere kigge efter for eksempel DAY ventilator online, DAY ventilator tilbud samt køb DAY ventilator, plus de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Rabat på DAY ventilator

Det er i dag meget fremkommeligt for almindelige mennesker at prissammenligne på billige DAY ventilator online på forskellige internet handler, og på grund af dette har en hel del webshops været tvunget til at trykke prisniveauet på DAY ventilator betydeligt, og i øvrigt tilbyde fragt uden beregning.

Det kan dog immervæk blive gunstigt at udforske nogle internet butikker efter rabatter og tilbud på DAY ventilator online før du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Du skal blot være så påpasselig, at når en online shop sælger billige DAY ventilator online på tilbud til en pris der anses for besynderligt billig, bør det undertiden være en indikator for en svindel internet butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en ordning, der sikrer folk imod snydagtige butikker på nettet.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at betale omkostningerne til DAY ventilator over tid. Det tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Silvan.

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet DAY ventilator tilbud og DAY ventilator priser. Vi ser desuden ofte folk kigge efter for eksempel billig DAY ventilator, DAY ventilator online samt køb DAY ventilator.

Tjek tidligere kunders betragtninger

Trustpilot præsterer immervæk fordelagtige muligheder for at eftergå adskillige forhenværende konsumenters erfaringer og af den grund støtter vi, at du undersøger e-forhandlerens kritik forinden du lægger din bestilling på billige DAY ventilator online.

Facebook indebærer derudover sådan set passelige chancer for at få en idé om webshoppens troværdighed. Desuden ser vi en række internet forhandlere hvor folk kan give en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde må udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige DAY ventilator online i en webshop burde man helt sikkert tyde webbutikkens betingelser, dog er det mange gange ikke videre interessant, især på de store byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

En anden valgmulighed kunne være at efterse hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, som ofte er en påvisning af at e-handlen efterlever de danske regler, tillige med at webbutikken en gang i mellem undersøges af eksperter som forstår bestemmelserne på området.

Det giver dig genvej til en hjælpende hånd, hvis du udsættes for udfordringer med din shopping med DAY ventilator. I øvrigt foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold i forbindelse med bestillingen af DAY ventilator online, til eksempel den returrettighed internet firmaet lover.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af DAY ventilator, uagtet om man shopper fra Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen eller XL-Byg.

Hanne C gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Niels Jensen gav 4 stjerner

Nemt køb

Anna gav 5 stjerner

god service

Martin Pedersen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en retningslinje, som sikrer folk overfor fup internet outlets. Alternativt burde du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at honorere betalingen af flere omgange.
2Leveringstiden er jo ultra væsentlig hvis du behøver produkterne omgående, så med det formål er det uden tvivl fornuftigt at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato på DAY ventilator. En stor portion webbutikker lover billig dag-til-dag levering på masser af varenumre, som alligevel betinges af at transaktionen gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt.
3Flere internet foretagender præsterer levering uden betaling på DAY ventilator, men undertiden stiller det krav om at man shopper for et fastslået beløb. Desuden kunne du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmanér, hvilket tit er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen bliver for det meste også meget simpel. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
4Trustpilot leverer uden sammenligning anstændige løsninger til at gennemstøve diverse andre køberes observationer og på grund af dette foreslåes det, at du gennemgår e-forhandlerens ratings forinden du handler billige DAY ventilator online. Facebook medfører også ret pålidelige metoder til at få en idé om e-shoppens popularitet.
5Inden folk shopper billige DAY ventilator på en netbutik burde de ideelt set kigge på deres handelsbetingelser, men det er i reglen en omfattende opgave. Derudover foreslår vi at man er obs på de primære reglementer der influerer på bestillingen af billige DAY ventilator online, som for eksempel hvilken returret internet firmaet lover.
6Den billigste leveringsform vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, men dette kræver at du lever lige ved netshoppens adresse. Den type af levering kan være meget udslagsgivende i tilfælde af at man behøver DAY ventilator fluks. Alternativt så sikrer en række webshops levering uden gebyr, men tit er det påkrævet at der erhverves for en fastsat pris.
7Det er efterhånden ultra uproblematisk for købere at søge sig frem til priser online på billige DAY ventilator hos flere e-shops, og med det motiv frembyder en hel del online butikker levering uden betaling. Det kan trods alt være udbytterigt at prøve nogle forskellige online webshops efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få den mest betalelige pris.
8Flere internet virksomheder frembyder til alt held en række forskellige billige løsninger til levering til DAY ventilator. En af de populære er nu om dage udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Metoden er nemlig ret problemfri, og typisk desuden den billigste fragttype.
9Generelt foreslår vi at granske om e-firmaet er e-mærket medlem, eftersom det skulle være et billede på at internet forretningen efterkommer dansk lovgivning, tillige med at online firmaet regelmæssigt kontrolleres af fagmænd der har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Før folk handler billige DAY ventilator på en online forretning kan man når alt kommer til alt gennemlæse webbutikkens handelsaftale.