Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor bør man læse butikkens regler.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige DAY støvsuger fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod andre giver kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare DAY støvsuger.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, som kan give tips og tricks til valg af DAY støvsuger.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggekæder udbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og så kan du handle fra et stort sortiment af DAY støvsuger online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har du mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne selv. Hermed har du chancen for at spare leveringsgebyret, og sågar hente produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber DAY støvsuger online på deres hjemmeside.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det vil du få en høj grad af informativ assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis DAY støvsuger.
Alverdens nichebutikker er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af omkring 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

DAY støvsuger silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

DAY støvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

DAY støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

DAY støvsuger jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der er stribevis af artikler og videoer online som kan vejlede dig. Særligt YouTube yder assistance med ret så meget anvendelig information, specielt ifald man leder på engelsk.
2Du vil under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig essentielt at du har udstyret disponibelt inden du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at tillægge de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
3Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke har assistance fra en fagperson.
4Der viser sig ofte utidige vanskeligheder ved store opgaver, og følgelig vurderes det væsentligt at der er afsat rimelig plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
5Forberedelse vedbliver at være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at udarbejde en klar dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver handlingsplanen.
6Du bør gennemtænke om du bør stå med det hele selv, eller du burde skaffe hjælp fra en fagperson til noget af det. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at hente tilbud fra flere foretagender.
7Det viser sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du har god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
8Forud for at du opstarter byggeprojektet kan det være ufatteligt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9Ved opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets start, så det ikke ud af det blå begynder at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit omfattende projekt.
10Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive fordelagtigt at notere hver eneste udgiftspost, og dernæst notere online tilbud på dem en ad gangen.
11Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, specielt ift. omfattende ombygninger. Større ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt er det mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
12Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype er smartest?

En stor portion shops på nettet tildeler nu en lang række forskellige billige leveringsformer til DAY støvsuger. En af de mest populære er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye produkter når det passer dig. Leveringstypen er altså ultra enkel, samt ofte ydermere den mest betalelige fragtmetode.

Du bør ligeledes overveje at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig undertiden en kende mere bekostelig, men ydermere meget fleksibel med DAY støvsuger online. Den mest billige fragtform vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på DAY støvsuger kan være virkelig vital ifald du mangler produkterne omgående, og af den grund er det selvsagt centralt at du tjekker tidshorisonten for levering på DAY støvsuger. En stor portion online varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, men som imidlertid er betinget af at ordren lægges tidligere end et fast tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden pakkepersonalet får fri.

Enkelte e-handler i Danmark tilbyder levering uden omkostninger på DAY støvsuger online, men undertiden er det under forudsætning af at du indkøber for en konkret pris. Som alternativ skulle man overveje den billigste fragttype, som gerne vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

En masse byggecentre tilbyder afhentning hvor man køber billig DAY støvsuger på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på DAY støvsuger i følgende byer:

Frederikssund, Skanderborg, Silkeborg, Kolding, Brøndby, Gentofte, Birkerød, Haderslev, Rødovre, Kalundborg, Rudersdal, Søborg, Herning, Frederiksværk, Ishøj, Middelfart, Lystrup, Rønne, Randers, Vordingborg, Esbjerg, Brønderslev, Åbyhøj, Ølstykke, Hjørring, Ballerup, Haslev, Sønderborg, Grenaa, Taastrup, Vallensbæk, Fredericia, Hørsholm, Aalborg, Valby, Brabrand, Charlottenlund, Stenløse, Virum, Helsingør, Hedehusene, Ringsted, Brønshøj, Svendborg, Lillerød, Slagelse, Korsør, Kokkedal, Viborg, Varde, Struer, København, Næstved, Nakskov, Holstebro, Vanløse, Nykøbing Falster, Skive, Glostrup, Dragør, Højbjerg, Roskilde, Hedensted, Ikast, Jyllinge, Nørresundby, Odense, Nærum, Nyborg, Farum, Allerød, Aabenraa, Risskov, Vejle, Frederikshavn, Frederiksberg, Albertslund, Horsens, Odder, Herlev, Tilst, Aarhus, Værløse, Hvidovre, Solrød Strand, Thisted, Greve, Lyngby, Hobro, Gladsaxe, Hillerød, Køge, Tårnby, og Holbæk, .

Click-and-collect ift. DAY støvsuger er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at folk typisk leder efter blandt andet DAY støvsuger online og køb DAY støvsuger. Derudover oplever vi tit online shoppere kigge efter fx DAY støvsuger priser, billig DAY støvsuger samt DAY støvsuger tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Rabat på DAY støvsuger

Det er usædvanlig let gængeligt for købere at sammenligne priser på billige DAY støvsuger online hos diverse internet butikker i Danmark, og derfor har masser af internet shops ikke kunne lade være med at nedskære priserne på DAY støvsuger voldsomt, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Det kan stadigvæk blive gavnligt at prøve indtil flere e-shops efter tilbud på DAY støvsuger online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Man skal lige meget hvad være klar over, at i tilfælde af at en shop tilbyder billige DAY støvsuger online til en pris som kan virke kolossalt tiltalende, så bør det tit være et signal om en uærlig internet handler. Køb med gængse betalingskort er trods alt inkluderet i en anordning, der sikrer kunden overfor snydagtige e-butikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at betale regningen på DAY støvsuger over flere uger. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan og XL-Byg.

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger bl.a. billig DAY støvsuger og DAY støvsuger online. Derudover oplever vi jævnligt mennesker efterspørge bl.a. køb DAY støvsuger, DAY støvsuger priser og DAY støvsuger tilbud.

Udforsk andre menneskers meninger

Trustpilot yder nogenlunde fantastiske genveje til at tyde en stor gruppe eksisterende køberes domme og herved er det en hjælp, at du tolker e-butikkens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige DAY støvsuger online.

Facebook resulterer i lignende temmelig gode metoder til at få indblik i internet selskabets kundefokus. Derudover møder vi en række internet varehuse hvor du kan meddele en kritik af ordreforløbet, som også kan drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige DAY støvsuger online hos en netshop bør man når alt kommer til alt tyde forhandlerens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, særligt ved de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, siden det ofte er et kendetegn for at internet webshoppen lever op til den officielle danske lovgivning, samt at internet forhandleren nu og da efterses af fagfolk der forstår de gældende regulativer.

Derudover giver det dig anledning til at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i processen med din bestilling af DAY støvsuger. Udover dette anbefales det at kunden er vaks omkring de fundamentale forhold der har indflydelse på bestillingen af DAY støvsuger online, som for eksempel den ombytningspolitik e-forretningen tilbyder.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man stadig beholder sin ordremail, således man senere kan bekræfte købet af DAY støvsuger, uafhængig af om man køber ved Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Martin gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Poul Kristensen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Niels Sørensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Lone Christensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til internetshopping
1Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt e-shoppen er e-mærket, som bør være et kendetegn for at online forhandleren efterfølger de danske regler, foruden at e-butikken tit gennemses af sagkyndige der forstår de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige DAY støvsuger hos en e-forretning kan man for at være på den sikre side læse butikkens handelsaftale.
2Leveringsdygtigheden kan være vældig aktuel om vi mangler varerne med det samme, og herved er det helt centralt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid for DAY støvsuger. En stor portion online firmaer yder billig 1 dags levering på masser af varer, hvilket står og falder med at ordren gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
3Den billigste mulighed for fragt vil altid være at hente produkterne selv, men dette betinges af at du lever nærved netbutikkens adresse. Den leveringsmulighed kan være ualmindeligt væsentlig forudsat man har brug for DAY støvsuger nu og her. Alternativt så sikrer indtil flere online forhandlere billig fragt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der købes for et præcist beløb.
4Det er jo efterhånden ultra ukompliceret for os alle at lave prissammenligning online på billige DAY støvsuger i blandt diverse online forhandlere, og på grund af dette garanterer de fleste online webshops fragt uden gebyr. Men det kan immervæk vise sig lønsomt at eftergå nogle forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
5Trustpilot indebærer faktisk relevante løsninger til at kortlægge adskillige eksisterende kunders iagttagelser og af den grund stiller vi forslag om, at du sonderer internet shoppens bedømmelser forinden du køber billige DAY støvsuger online. Facebook indebærer ligeledes ret så gode chancer for at få en idé om netbutikkens kundefokus.
6Inden folk shopper billige DAY støvsuger på en shop bør de helt sikkert overveje shoppens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke videre interessant. Herudover går vi ind for at køberen er vaks omkring de mest basale vilkår der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige DAY støvsuger online, fx hvilken returpolitik shoppen lover.
7En række online varehuse udlover nu om dage mange forskellige billige fragtmuligheder til DAY støvsuger. En af de mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo virkelig let, og desuden ligeledes den prisbilligste mulighed for levering.
8Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er en del af en regel, der passer på folk overfor fup internet firmaer. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere prisen over en længere periode.
9Indtil flere online firmaer yder levering uden betaling på DAY støvsuger, men ofte kræves det at der aftages for en fastsat sum. Derudover må du overveje den mest prisbevidste leveringsversion, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Metoden er somme tider omvendt ultra praktisk. Den mindst kostelige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.