JET Dobbelt Cylinderpudser DDS-225-T
39.855 kr.
Mere info
Holzmann Cylinderpudser ZS560U
9.899 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser ZSM 560 - 400 V
8.850 kr.
Mere info
JET Cylinderpudser 22-44 PLUS
14.995 kr.
Mere info
Holzmann Cylinderpudser
8.375 kr.
Mere info
JET Cylinderpudser JWDS-1020-M
10.925 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser ZSM 405 - 230 V
6.685 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser ZSM 560 - 230 V
8.850 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser ZSM 500 - 230 V
8.147 kr.
Mere info
JET Cylinderpudser 22-44 OSC-M
24.995 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser ZSM 500 - 400 V
8.147 kr.
Mere info
JET Cylinderpudser JWDS-1632
13.995 kr.
Mere info
Holzmann Cylinderpudser ZS970P 230V
39.999 kr.
Mere info
JET Dobbelt cylinderpudser DDS-225
42.995 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser WBS 640 Pro - 400 V
18.554 kr.
Mere info
JET Cylinderpudser JWDS-1836-M
12.995 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser ZSM 405 - 400 V
6.685 kr.
Mere info
Bernardo Cylinderpudser WBS 640 Pro - 230 V
18.554 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring cylinderpudser.
Ifald du vil have produkterne hurtigt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige cylinderpudser fra webshop til webshop. En del tilbyder gode tilbud, og andre giver kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder har et stort varesortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot cylinderpudser.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder sælger produkter fra alle mulige leverandører, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af cylinderpudser online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og derved har kunderne tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Dermed har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og tilmed hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund bør du få ekstremt indsigtsfuld service fra folk med ekspertviden i netop cylinderpudser.
Forskellige specialiserede netshops er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du når du køber cylinderpudser online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

cylinderpudser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

cylinderpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

cylinderpudser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

cylinderpudser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer ofte pludselige problematikker når det gælder omfangsrige projekter, og altså viser det sig essentielt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
2Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig professionel assistance til opstarten af arbejdet. Hvis du fremskaffer assistance fra en professionel er det normalt at modtage priser fra forskellige håndværkere.
3Potentielt kan det blive vigtigt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed forud for at du indleder eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
4Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det får man ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet har betydning for klimaet.
5Inden du optager arbejdet kan det blive ultra meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der være gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og bagefter søge sig frem til ens udgift ved dem alle sammen.
7For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en stor rolle. Derfor skal du regelmæssigt kigge på vejrforudsigelserne lige før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at piske ned netop som du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Man vil nødig fattes grej. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret til disposition idet du starter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
9Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige ombygninger. Omfangsrige ting behøver flere personer. Samtidig bør det være bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
10Der ligger stribevis af instruktioner og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube yder assistance med enormt meget konstruktiv information, specielt hvis man bruger den engelske version.
11Godt forarbejde bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du skal sammensætte en effektiv arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du nedskriver planen.
12Du bør aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En lang række online shops yder efterhånden mange forskellige billige metoder til levering til cylinderpudser. En af de populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine varer præcis når det passer dig. Denne er jo ret så smart, samt oftest derudover den mest letkøbte slags levering.

Du kunne ligeledes planlægge at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig gennemsnitligt en tand mere pebret, men derudover vældig smertefri for cylinderpudser online. Den mest prisbevidste leveringsmåde er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det er betinget af at du har bopæl med kort afstand til online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på cylinderpudser kan vise sig at være super relevant forudsat man absolut skal bruge ordren om få sekunder, og af den grund er det selvsagt vigtigt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt på cylinderpudser. En hel del online shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, men som imidlertid er betinget af at ordren indsendes inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få pakken pakket forinden pakkepersonalet har fri.

Indtil flere byggemarkeder præsterer gratis levering på cylinderpudser online, men tit er det forbeholdt når der erhverves for en fastsat pris. I øvrigt kunne man udse dig den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige netshops frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig cylinderpudser derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene udlover fx click-and-collect på cylinderpudser i følgende områder:

Skanderborg, Nørresundby, Herlev, Middelfart, Rønne, Åbyhøj, Birkerød, Rudersdal, Kolding, Værløse, Korsør, Taastrup, Haderslev, Kalundborg, Allerød, Stenløse, Holstebro, Tilst, Nyborg, Grenaa, Hedehusene, Hørsholm, Greve, Odense, Risskov, Randers, Struer, Holbæk, Roskilde, Brønshøj, Skive, Glostrup, Aalborg, Gentofte, Albertslund, Næstved, Charlottenlund, Hvidovre, Ishøj, Tårnby, Dragør, Esbjerg, Ringsted, Viborg, Brønderslev, Sønderborg, Ikast, Hillerød, Vejle, Nærum, Helsingør, Lystrup, Højbjerg, Aarhus, Silkeborg, Hobro, Jyllinge, Horsens, Gladsaxe, Kokkedal, Brabrand, Herning, Haslev, Frederiksberg, Frederikshavn, Frederiksværk, Varde, Odder, København, Søborg, Lyngby, Rødovre, Hjørring, Frederikssund, Svendborg, Aabenraa, Køge, Brøndby, Slagelse, Thisted, Valby, Virum, Solrød Strand, Fredericia, Vanløse, Ballerup, Hedensted, Vordingborg, Lillerød, Nykøbing Falster, Farum, Ølstykke, Vallensbæk, og Nakskov, .

Click-and-collect af cylinderpudser er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Amager), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter fx cylinderpudser online og billig cylinderpudser. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere søge eksempelvis cylinderpudser priser, køb cylinderpudser samt cylinderpudser tilbud, plus de store byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Få den bedste pris på cylinderpudser

Det er ualmindeligt fleksibelt for købere at sammenligne priser på billige cylinderpudser online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og til tak har utallige internet forretninger i Danmark set sig tvunget til at nedbringe prisen på cylinderpudser betydeligt, og endda yde portofri levering.

Trods dette kan det immervæk blive lønnende at checke en række e-firmaer efter udsalg og tilbud på cylinderpudser online forinden du færdiggør din shopping, så man er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Man bør dog ikke overse, at såfremt en e-butik tilbyder billige cylinderpudser online til en pris som virker ufattelig fordelagtig, bør det ofte være et tegn på en svindel netshop. Betalinger med kort er dog omfavnet af en retningslinje, der hjælper dig som kunde imod uægte online forhandlere.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du vil betale omkostningerne til cylinderpudser af flere omgange. Det tilbydes ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at folk som regel efterspørger bl.a. cylinderpudser tilbud og cylinderpudser online. Vi ser desuden ofte online shoppere efterspørge eksempelvis billig cylinderpudser, køb cylinderpudser og cylinderpudser priser.

Udforsk tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot resulterer i en del fortræffelige chancer for at vurdere mange aktuelle brugeres vurderinger og af den grund slår vi et slag for, at du verificerer online shoppens ratings inden du køber billige cylinderpudser online.

Facebook fører til tillige nogenlunde passende metoder til at få indblik i webshoppens kundefokus. Derudover ser vi endda internet handler hvor det er muligt at meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel må drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige cylinderpudser online i en e-shop kunne de helt sikkert tyde dens handelsaftale, dog er det for det meste ikke særlig sjovt, særligt ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

En nem løsning kan være at granske om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en sikring om at online webshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, foruden at online forhandleren tit gennemses af fagfolk der er meget fortrolige reglerne på området.

Dette er en god lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du skulle få problemer med din ordre på cylinderpudser. Endvidere kan det være til hjælp at køber er vaks omkring de grundlæggende betingelser der kan have betydning for bestillingen af cylinderpudser online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-handlen anvender.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man altid opbevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af cylinderpudser, uafhængig af om man bestiller ved Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Niels gav 5 stjerner

God webshop

Hans gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Mette D gav 5 stjerner

Det var godt !

Inger gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til indkøb via nettet
1Fragtperioden er jo meget udslagsgivende ifald vi absolut skal bruge produktet inden for få dage, så af den grund er det øjensynligt passende at vi efterser den estimerede leveringstid for cylinderpudser. En række butikker på nettet giver billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men som imidlertid er underforstået at transaktionen realiseres inden et fastslået klokkeslæt.
2Det er efterhånden rigtig enkelt for os alle at prissammenligne online på billige cylinderpudser i blandt diverse e-forretninger, og derved garanterer adskillige online selskaber fragt uden betaling. Det kan dog til hver en tid blive rentabelt at efterse indtil flere internet firmaer efter udsalg og tilbud før du bestiller, således at man er sikker på at opnå den bedste pris.
3Masser af online firmaer yder i dag en lang række forskellige billige leveringstyper til cylinderpudser. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig virkelig overkommelig, og oftest ligeledes den prisbilligste leveringsmetode.
4Forud for at folk handler billige cylinderpudser hos en webshop kan man for at være på den sikre side se på forhandlerens handelsaftale, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde. Yderligere tilrådes det at køberen er sat ind i de fundamentale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige cylinderpudser online, eksempelvis hvilken returrettighed online virksomheden tilsikrer.
5Vi anbefaler at kontrollere om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en erklæring om at internet virksomheden retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at forretningen ofte revideres af eksperter som er inde i lovene på området. Forinden folk shopper billige cylinderpudser hos en internet shop kan de i og for sig få overblik over shoppens handelsvilkår.
6Den mest betalelige slags levering vil til enhver tid være at hente pakken selv, men dette stiller krav om at du opholder dig tæt på webshoppens lager. Den form for fragt kan være særligt central når du står og skal bruge cylinderpudser om kort tid. Alternativt så lover flere butikker på nettet portofri fragt, men i de fleste tilfælde kun ifald der indkøbes for et fastsat beløb.
7Trustpilot resulterer i nogenlunde passende løsninger til at tyde en lang række øvrige kunders anmeldelser og herved kan det være til hjælp, at du gransker online virksomhedens omtaler forinden du køber billige cylinderpudser online. Facebook giver dig også flere hensigtsmæssige løsninger til at få et kig ind i netshoppens pålidelighed.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en lov, som begunstiger en imod uærlige forhandlere på nettet. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage beløbet over flere uger.
9Nogle enkelte internet forhandlere yder fragt uden betaling på cylinderpudser, men typisk er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat pris. Derudover kunne man snuppe den mest betalelige slags levering, som gerne er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Den viser sig gennemsnitligt på den anden side rigtig simpel. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.