Cutterknivsæt 3 dele 9/18mm Kreator KRT000200
32 kr.
Mere info
Cutterknive 18mm HERO 3164-090
25 kr.
Mere info
Cutterkniv 18 mm med dåseåbner ProBuilder 55526
37 kr.
Mere info
Cutter kniv 9 MM ProBuilder
20 kr.
Mere info
Cutterkniv med skruelås 18 mm
42 kr.
Mere info
Cutter kniv 18 MM ProBuilder
25 kr.
Mere info
Cutterkniv 18mm Kreator KRT000206
36 kr.
Mere info
Cutter kniv 25 MM ProBuilder
36 kr.
Mere info
Cutterkniv 18mm i aluminium Kreator KRT000303
60 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du finde et andet.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring cutterkniv.
Du vil finde forskelle i prisen på billige cutterkniv fra netbutik til netbutik. Nogle satser på gode tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Det er i høj grad et alternativ i de store byggemarkeder.
Nogle byggekæder har et enormt varesortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare cutterkniv.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, som kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggecentre køber produkter fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af cutterkniv online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og på grund af det har kunderne valget om at handle online og fragte materialerne selv. Som følge af det har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichebutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor formår de at yde mere anvendelig vejledning fra ansatte som er specialister i lige præcis cutterkniv.
Diverse webshops i små nicher producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du handler cutterkniv online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

cutterkniv harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

cutterkniv jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

cutterkniv silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

cutterkniv bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der er et bredt udvalg af artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder ekstremt meget almennyttig oplysning, navnligt ifald du benytter den engelske version.
2Man bør ikke på noget tidspunkt fattes grej. Jævnligt kan det være erstatteligt at have det parat før du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at påregne de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
3I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
4Måske du burde regne på hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Hvis du indhenter hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at lede efter en pris fra diverse leverandører.
5Før du går i gang med byggeprojektet kan det være ret meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
6For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således skal du tit tage notits af femdøgnsprognosen i dagene før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er startet på dit krævende byggeprojekt.
7Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det kommer til omfattende byggeopgaver. Større ombygninger stiller krav om flere folk. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave en budgetoversigt for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive fornuftigt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kan dokumentere prisen på hver enkelt.
9Forberedelse bliver kilden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du må forfatte en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du udarbejder din dagsorden.
10Du må nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beklædning inklusiv sko og hjelm der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
11Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind før du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel forfatte en punktforms note som samler det der er nødvendige, og dernæst tjekke punkterne, så du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Der præsenterer sig altid pludselige problematikker i tilfælde med omfangsrige opgaver, og derfor vil det vise sig vigtigt at man afsætter nok tid i tidsplanen, så man er afslappet omkring at man når det til siden.
De højest ratede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er absolut overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er ekstremt imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En række forhandlere på nettet udlover nu til dags et hav af forskellige billige fragtløsninger til cutterkniv. En af dem der er mest populær er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig i høj grad uproblematisk, samt i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du burde ydermere prøve at få leveret hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Den viser sig tit en tand mindre billig, men ligeledes temmelig enkel med cutterkniv online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær internet selskabets butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på cutterkniv er virkelig betydningsfuld hvis man mangler varerne straks, og af den grund er det i sandhed klogt at vi undersøger den forventede leveringstid ved cutterkniv. Masser af e-forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, hvilket dog regnes ud fra at du bestiller inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer pakket forinden pakkepersonalet har fyraften.

En hel del byggemarkeder garanterer levering uden omkostninger på cutterkniv online, men oftest kun såfremt man indkøber for en bestemt sum. I øvrigt må man udvælge den billigste mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

Store netshops giver afhentning hvor man handler billig cutterkniv online men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover blandt andet klik-og-hent på cutterkniv i disse områder:

Esbjerg, Tårnby, Haslev, Middelfart, Svendborg, Søborg, Rudersdal, Lyngby, Gladsaxe, Vallensbæk, Frederikshavn, Frederikssund, Lillerød, Dragør, Allerød, Frederiksberg, Sønderborg, Hvidovre, Risskov, Nakskov, Ringsted, Korsør, Hobro, Rønne, Nørresundby, Odense, Næstved, Odder, Værløse, Skive, Ølstykke, Roskilde, Nyborg, Vordingborg, Kokkedal, Greve, Ikast, Herlev, Gentofte, Jyllinge, Varde, Solrød Strand, Hedehusene, Åbyhøj, Randers, Vejle, Lystrup, Aarhus, Holstebro, Glostrup, Viborg, Herning, Skanderborg, Kolding, København, Slagelse, Grenaa, Hedensted, Taastrup, Valby, Nærum, Fredericia, Frederiksværk, Albertslund, Rødovre, Ballerup, Ishøj, Charlottenlund, Kalundborg, Hørsholm, Holbæk, Virum, Aabenraa, Aalborg, Nykøbing Falster, Haderslev, Helsingør, Køge, Brønshøj, Farum, Silkeborg, Brabrand, Tilst, Stenløse, Birkerød, Brønderslev, Hillerød, Højbjerg, Brøndby, Thisted, Struer, Vanløse, Horsens, og Hjørring, .

Afhentning for cutterkniv er muligt i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Falster) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ved kig i tallene er det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter fx cutterkniv tilbud og cutterkniv priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter fx cutterkniv online, køb cutterkniv samt billig cutterkniv, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Gode tilbud på cutterkniv

Det er jo i høj grad problemfrit for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige cutterkniv online på diverse internet shops, og herved har utallige shops på nettet set sig tvunget til at formindske salgspriserne på cutterkniv betragteligt, og ovenikøbet love gratis levering.

Dog kan det til hver en tid være lønsomt at undersøge forskellige e-butikker efter billige priser på cutterkniv online før du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at få den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark.

Du må alligevel være omhyggelig med, at hvis en netbutik udbyder billige cutterkniv online til salg for en tilbudspris der kan virke ufattelig fordelagtig, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en fup e-handler. Kortbetalinger er dog omfattet af et regelsæt, der dækker os imod falske e-shops.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at dække prisen på cutterkniv over tid. Det foreslåes ofte i nicheforhandlere, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i data står det markant, at mennesker typisk søger for eksempel billig cutterkniv og køb cutterkniv. Derudover oplever man mange gange folk kigge efter fx cutterkniv priser, cutterkniv tilbud samt cutterkniv online.

Tjek eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig fuldkommen fordelagtige muligheder for at inspicere diverse nuværende kunders kritik og på grund af dette er det smart, at du eksaminerer online virksomhedens ratings forinden du handler billige cutterkniv online.

Facebook byder på for øvrigt ganske stabile genveje til at få indblik i internet selskabets kundefokus. Tilmed ser vi mange internet foretagender hvor du kan meddele en anmeldelse af ordreforløbet, som desuden bør anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige cutterkniv online på en internet butik kan de for at være på den sikre side overveje shoppens vilkår, men det er typisk ikke særlig sjovt, særligt ved de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

En anden løsning kan være at undersøge om online webshoppen er e-mærket medlem, hvilket burde være en erklæring om at netshoppen følger de danske retningslinjer, foruden at webbutikken hyppigt tilses af specialister som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, for så vidt du forvoldes problemer med din ordre på cutterkniv. Tillige foreslåes det at køberen er vidende om de grundlæggende retningslinjer der er gældende for købet af cutterkniv online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik forretningen lover.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man altid beholder sin ordremail, således man senere kan påvise bestillingen af cutterkniv, hvad end man har købt hos Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Henrik E gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Marianne T gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Marianne Petersen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anders Nielsen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en orden, hvilket dækker dig som køber imod uægte e-forretninger. Alternativt kan du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage beløbet over en periode.
2Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været et tegn på at internet webshoppen opfylder dansk lovgivning, foruden at online firmaet regelmæssigt tilses af fagmænd der har indsigt i de gældende regulativer. Forinden nogen køber billige cutterkniv i en shop på nettet burde man helt sikkert tage stilling til virksomhedens handelsaftale.
3Adskillige internet butikker tildeler nu om dage alverdens billige leveringsmodeller til cutterkniv. Den mest anvendte er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså usædvanlig enkel, og tit desuden den mest prisbevidste type af levering.
4Det har vist sig at være ekstremt praktisk for købere at finde tilbud online på billige cutterkniv hos forskellige internet foretagender, og altså yder mange e-forhandlere fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at eftergå et par forskellige butikker på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
5Den billigste fragttype er dog at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du lever tæt på internet firmaets lager. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være ultra vigtig i tilfælde af at man har brug for cutterkniv lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle få online forhandlere gratis fragt, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der shoppes for et konkret beløb.
6Nogle få internet firmaer byder på levering uden betaling på cutterkniv, men i reglen er det under forudsætning af at der shoppes for en konkret pris. Alternativt burde du snuppe den billigste fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig godt nok ligeledes i høj grad uproblematisk. Den mest billige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
7Leveringstidspunktet er naturligvis super central når vi skal bruge dine nye produkter nu og her, så derfor er det rimelig aktuelt at du undersøger tidshorisonten for levering ved cutterkniv. En masse online outlets frembyder billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at ordren laves inden et givent klokkeslæt.
8Trustpilot yder en del pæne muligheder for at fortolke forskellige forhenværende brugeres opfattelser og derfor er det fornuftigt, at du bliver klogere på internet virksomhedens kritik forud for at du handler billige cutterkniv online. Facebook fremskaffer desuden nogenlunde gode løsninger til at få et kig ind i internet selskabets troværdighed.
9Forinden nogen shopper billige cutterkniv i en e-butik burde de faktisk bese netshoppens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke videre interessant. Foruden dette er det fornuftigt at man er påpasselig med de elementære vilkår der har indvirkning på shopping af billige cutterkniv online, til eksempel hvilken returrettighed internet butikken anvender.