Er du på udkig efter chaussésten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 500 stk for kun 2.065 kr. Det er 46 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk chaussésten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.065 kr.Køb
2.174 kr.Køb
2.912 kr.Køb
2.974 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.264 kr.Køb
4.012 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til cirkler til indkørsel til trappe til bålsted til bålplads

Varianter: grå blå cirkel sorte halve store tørbeton granit røde små beton gule

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare chaussésten.
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde gode råd til valg af chaussésten.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de velkendte byggekæder.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets betingelser.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige chaussésten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have billige priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent sparring. Du bør vide hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af chaussésten online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derigennem har kunderne adgang til at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt endda få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får ekstremt kompetent service fra ansatte som er specialister i netop chaussésten.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få bedre priser.
En masse små butikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle chaussésten online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

chaussésten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

chaussésten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

chaussésten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

chaussésten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man bør på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig en fordel at du har det til rådighed før du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medregne de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
2Du kan finde alverdens artikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube giver en masse anvendelig viden, i særlig grad hvis man bruger engelske søgeord.
3Ved opgaver udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du jævnligt tage notits af vejrvarslen i dagene før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at regne når du netop er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
4Det kan vise sig essentielt at have de relevante bygningsmaterialer parat før du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at udfærdige en simpel note hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og bagefter granske punkterne, hvormed du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til arbejdet, specielt når det er omfattende byggerier. Nogle projekter kræver flere folk. Ydermere er det hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6Godt forarbejde vil være vejen til succes med dit arbejde. Du bør forfatte en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver oversigten.
7Der præsenterer sig næsten altid utidige problemstillinger i tilfælde med større byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at der er afsat betragtelig plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
8Du bør unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især når du ikke får hjælp fra en ekspert.
9Du kan tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i professionel assistance til noget af det. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
10Det er essentielt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det vil være økonomisk at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne tjekke ens udgift ved dem én efter én.
11Længe før du påbegynder arbejdet kan det vise sig ganske fornuftigt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
12Det er muligt at få offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Det forudsætter dermed at projektet har en positiv betydning for naturen.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål rundt om chaussésten

 • Hvordan deles chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten pr m2?
 • Hvordan flækker man chaussesten?
 • Hvordan sætter man chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten?
 • Hvad vejer chaussesten?
 • Hvordan lægger man chaussesten?
 • Hvad koster chaussesten?
 • Hvad er chaussesten?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  Masser af online varehuse foreslår nu til dags diverse billige fragtmetoder til chaussésten. Den mest moderne er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer når du har tid. Fragttypen er nemlig ret så ukompliceret, og oftest endda den billigste leveringsform.

  Du bør derudover tænke over at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtmetoden bliver for det meste en tak mere bekostelig, men lige så vel vældig fremkommelig ift. chaussésten online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket afhænger af at du har bopæl med kort afstand til e-handlens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på chaussésten er meget central i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så herved er det temmelig aktuelt at du kontrollerer den forventede leveringstid for chaussésten. Størstedelen af internet varehuse – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre online, men som trods alt påkræver at bestillingen indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få pakken pakket forud for at de logistikansatte har fyraften.

  Enkelte internet webshops yder fri fragt på chaussésten online, men ofte er det under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den billigste fragtmetode, hvilket mange gange vil blive at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

  Flere webshops udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig chaussésten på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma og Stark. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på chaussésten i følgende byer:

  Ikast, Solrød Strand, Grenaa, Silkeborg, Højbjerg, Korsør, Herlev, Ishøj, Aalborg, Birkerød, Kolding, Kalundborg, Ølstykke, Hvidovre, Randers, Glostrup, Hillerød, Lyngby, Lillerød, Gentofte, Viborg, Risskov, Thisted, Nykøbing Falster, Nyborg, Varde, Albertslund, Tilst, Brønderslev, Lystrup, Aarhus, Helsingør, Holstebro, Taastrup, Rødovre, Frederikssund, Haderslev, Struer, Køge, Ballerup, Frederiksberg, Rudersdal, Nakskov, Hobro, Sønderborg, Nørresundby, Brøndby, Haslev, Esbjerg, Gladsaxe, Åbyhøj, Dragør, Hørsholm, Farum, Værløse, Odder, Valby, Brabrand, Allerød, Vallensbæk, Frederikshavn, Vordingborg, Stenløse, Ringsted, Hjørring, Frederiksværk, Vanløse, Nærum, Skanderborg, Kokkedal, Svendborg, Fredericia, Hedensted, Odense, Brønshøj, Holbæk, København, Skive, Charlottenlund, Slagelse, Vejle, Greve, Horsens, Aabenraa, Jyllinge, Næstved, Roskilde, Rønne, Hedehusene, Middelfart, Søborg, Virum, Tårnby, og Herning, .

  Afhentning for chaussésten er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland).

  Når vi ser på tallene er det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel billig chaussésten og chaussésten online. Man ser desuden jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. køb chaussésten, chaussésten priser og chaussésten tilbud, foruden de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og XL-Byg.

  Bedste tilbud på chaussésten

  Det er temmelig praktisk for forbrugerne at finde information om priser på billige chaussésten online hos forskellige internet varehuse, og for det har utallige netbutikker været nødt til at sænke priserne på chaussésten eftertrykkeligt, og ydermere byde på billig levering.

  Men det kan til hver en tid blive lønsomt at analysere en række internet selskaber efter tilbud og udsalg på chaussésten online før du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

  Du bør bare ikke glemme, at hvis en online webshop udbyder billige chaussésten online til en pris som virker urealistisk letkøbt, bør det ofte være et tegn på en svindel online butik. Handler med kort er trods alt inkluderet i en lovbestemmelse, der garanterer dig overfor uægte internet forhandlere.

  Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil dække pengene til chaussésten over en længere periode. Det fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

  Ses der på data fremstår det markant, at mennesker som regel efterspørger for eksempel chaussésten priser og billig chaussésten. Vi ser derudover mange gange netshoppere lede efter eksempelvis chaussésten tilbud, køb chaussésten og chaussésten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg chaussésten er 2174 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til trappe til bålplads til bålsted til cirkler

  Varianter: store beton blå tørbeton grå røde små cirkel sorte granit halve gule

  Tjek nuværende kunders erfaringer

  Trustpilot resulterer i helt fremragende muligheder for at inspicere en længere række øvrige forbrugeres observationer og derved er det smart, at du eftergår online firmaets omtaler inden du færdiggør din shopping med billige chaussésten online.

  Facebook forærer dig lige så vel absolut fine genveje til at få en idé om e-forretningens pålidelighed. Her er der mange e-shops hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden må udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Inden folk shopper billige chaussésten online i en shop kunne de helt sikkert granske forhandlerens forretningsaftale, men det er ofte ikke særlig interessant, især ved de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Alternativet kunne være at kigge om webshoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være en tilkendegivelse af at internet shoppen opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen en gang i mellem evalueres af eksperter som har ekspertise inden for vedtægterne på området.

  Det giver dig lejlighed til at få hjælp, ifald du møder problemstillinger ved din bestilling af chaussésten. Ligeledes er det at foretrække at køberen er opmærksom på de mest vedkommende regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af chaussésten online, som eksempelvis den byttepolitik internet forretningen tilbyder.

  Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bevarer ens faktura, så man altid kan bekræfte købet af chaussésten, uafhængig af om man shopper ved Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus eller Bygma.

  Maria U gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Birthe Petersen gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Erik Knudsen gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Mette gav 4 stjerner

  Nemt køb

  9 tips til internetshopping
  1Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været en antydning af at webbutikken lever op til de danske regler, udover at netshoppen undertiden revurderes af specialister der har indsigt i de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige chaussésten hos en butik kunne de i reglen gennemløbe webshoppens regler.
  2Enkelte online selskaber frembyder billig fragt på chaussésten, men undertiden er det så nødvendigt at du indkøber for en præcis sum. I øvrigt bør man gribe den mest letkøbte slags levering, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen er gerne desuden vældig problemfri. Den mest letkøbte leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
  3Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en anordning, der beskytter kunden imod svindlende internet virksomheder. Alternativt kunne du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afbetale regningen af flere omgange.
  4Den mest prisbevidste fragtform er dog at hente ordren selv, som dog afhænger af at du har bopæl nær internet forhandlerens adresse. Den fragtmetode kan være ualmindeligt betydningsfuld ifald man absolut skal bruge chaussésten fluks. Alternativt så sikrer enkelte e-butikker fragt uden omkostninger, men oftest kræves det at der erhverves for et fastsat beløb.
  5Det er super overkommeligt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige chaussésten fra diverse e-firmaer, og ergo tilbyder masser af online selskaber fragt uden betaling. Trods dette kan det trods alt være udbytterigt at sammenligne nogle få internet forhandlere efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, så du er garanteret at indhente den laveste pris.
  6En række online butikker udlover heldigvis diverse forskellige billige metoder til levering til chaussésten. Den mest moderne er lige nu udleveringssteder, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når der er tid til det. Metoden er nemlig meget uproblematisk, og tit endda den mest letkøbte leveringsform.
  7Trustpilot indebærer tilpas sikre chancer for at vurdere en række nuværende køberes betragtninger og derfor støtter vi, at du betragter internet forretningens anmeldelser forinden du handler billige chaussésten online. Facebook forærer dig på samme måde uden sammenligning ærlige metoder til at få indtryk af online shoppens troværdighed.
  8Leveringstiden er jo særdeles relevant hvis man skal bruge produkterne med det samme, og derfor er det i sandhed væsentligt at vi finder den anslåede leveringstid på chaussésten. En masse online forretninger præsterer billig 1 dags levering på en lang række varer, som er påkrævet at ordren aflægges forinden et fastslået klokkeslæt.
  9Forinden folk shopper billige chaussésten hos en e-forhandler behøver de egentlig løbe igennem netshoppens handelsbetingelser, det er dog oftest en omfattende opgave. Yderligere støtter vi at du er vaks omkring de fundamentale reglementer der kan have betydning for handlen med billige chaussésten online, f.eks. den returrettighed webshoppen bruger.