Byghjem.dk

Carat Betonsliber

Festool Betonsliber Renofix RG 130 E-Set DIA HD
7.055 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Mere info
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Mere info
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Mere info
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Mere info
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Mere info
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Mere info
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Mere info
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Mere info
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Mere info
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Mere info
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Mere info
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du får råd og vejledning til valg af Carat betonsliber.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare Carat betonsliber.
Du vil finde forskelle i priserne på billige Carat betonsliber hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode tilbud, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler produkter fra flere nicheshops, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af Carat betonsliber online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og pga. det har de fleste valget om at handle online og transportere materialerne selv. Dermed har man valget om at undgå fragtgebyret, samt endda hente produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online får du en billigere pris.
Størsteparten af niche webshops er små familiefirmaer, som oftest er danske, måske endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du handler Carat betonsliber online på deres side.
De fleste niche netbutikker ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Således bør du få super konstruktiv service fra mennesker der er specialister i netop Carat betonsliber.
Danmarks største byggekæder

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Carat betonsliber bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Carat betonsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Carat betonsliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Carat betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at reflektere over om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Hvis du tager imod professionel hjælp er det lukrativt at søge forslag fra flere selskaber.
2Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Større ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
3Der ligger utallige artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv information, særligt når man benytter den engelske version.
4Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har alle byggematerialer til disposition på forhånd inden du indleder projektet. Du har god gavn af at lave en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og efterfølgende gennemløbe materialerne, så du føler dig sikker på at du har det hele.
5For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette bør du jævnligt se femdøgnsprognosen i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
6Forud for at du indleder byggeriet er det ufatteligt essentielt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Godt forarbejde bliver metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en effektiv strategi, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din køreplan.
8Der kommer stort set altid ubelejlige hovedpiner i tilfælde med omfattende projekter, og af den grund vurderes det betydningsfuldt at man afsætter god tid i handlingsplanen, så man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
9I visse tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
10Typisk vil det vise sig essentielt at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at nedskrive samtlige udgiftsposter, og efterfølgende søge sig frem til udgiften ved hver enkelt.
11Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. arbejdssko der skåner dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt hvis du ikke har professionel hjælp.
12Man vil for alt i verden ikke fattes udstyr. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have det til disposition før du indleder byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Mange butikker på nettet yder i vore dage en række forskellige billige fragtmuligheder til Carat betonsliber. Det mest populære er i dag at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare din pakke når du har lyst. Leveringstypen er altså ret så enkel, samt mange gange også den billigste løsning til levering.

Du kunne lige så vel prøve at få leveret hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men endda ualmindeligt ligetil ift. Carat betonsliber online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det beroer på at du opholder dig tæt på online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på Carat betonsliber er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld hvis man står og skal bruge pakken om få sekunder, og i det øjemed er det sandelig essentielt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på Carat betonsliber. Mange e-butikker i Danmark – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men vær på vagt da det stiller krav om at handlen laves tidligere end et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få ordren pakket forinden lagermedarbejderne har fyraften.

En række forhandlere på nettet tilbyder portofri levering på Carat betonsliber online, men oftest kræves det at du køber for en fastsat pris. Alternativt skulle man udvælge den billigste fragtform, hvilket oftest er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

En lang række byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig Carat betonsliber derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg. De foreslår blandt andet click-and-collect på Carat betonsliber i følgende områder:

Odder, Holbæk, Hillerød, Højbjerg, Hobro, Køge, Jyllinge, Viborg, Varde, Slagelse, Nyborg, Frederiksberg, Skive, Frederiksværk, Ølstykke, Aarhus, Greve, Gladsaxe, Brøndby, Lyngby, Allerød, Ikast, Nørresundby, Gentofte, Haslev, Brønderslev, Brabrand, Korsør, Holstebro, Solrød Strand, Søborg, Tilst, København, Valby, Charlottenlund, Hvidovre, Vanløse, Rødovre, Farum, Vejle, Birkerød, Kokkedal, Lystrup, Hedehusene, Ballerup, Værløse, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Taastrup, Middelfart, Dragør, Frederikshavn, Tårnby, Risskov, Lillerød, Thisted, Albertslund, Kalundborg, Nærum, Grenaa, Skanderborg, Åbyhøj, Glostrup, Rudersdal, Struer, Stenløse, Randers, Rønne, Silkeborg, Virum, Aalborg, Herning, Horsens, Vordingborg, Ishøj, Fredericia, Kolding, Odense, Esbjerg, Frederikssund, Hedensted, Vallensbæk, Hjørring, Helsingør, Hørsholm, Nakskov, Næstved, Herlev, Svendborg, Brønshøj, Ringsted, Nykøbing Falster, og Roskilde, .

Click-and-collect for Carat betonsliber er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. Carat betonsliber tilbud og billig Carat betonsliber. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge efter for eksempel Carat betonsliber online, Carat betonsliber priser og køb Carat betonsliber, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Få den bedste pris på Carat betonsliber

Det er efterhånden meget bekvemt for alle at finde de laveste priser på billige Carat betonsliber online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og ergo har en lang række e-forhandlere været presset til at at reducere priserne på Carat betonsliber markant, og i øvrigt tilbyde levering uden gebyr.

Det kan dog til hver en tid være indbringende at undersøge nogle få e-forretninger efter rabatter og tilbud på Carat betonsliber online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at opnå den billigste pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Man skal trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en netshop forhandler billige Carat betonsliber online til en tilbudspris der kan virke mystisk lav, så er det for det meste være et fingerpeg om en uægte internet handler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af en retningslinje, der sikrer køber overfor uærlige online virksomheder.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale omkostningerne til Carat betonsliber over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at netshoppere mange gange søger efter for eksempel Carat betonsliber priser og Carat betonsliber online. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis køb Carat betonsliber, Carat betonsliber tilbud samt billig Carat betonsliber.

Kig på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot fører til uden sammenligning sikre løsninger til at eksaminere mange andre kunders anmeldelser og derved er det prisværdigt, at du besigtiger e-shoppens kritik inden du handler billige Carat betonsliber online.

Facebook medfører på samme måde sådan set fine chancer for at få indtryk af online forretningens kundefokus. Foruden det møder vi endda forretninger på nettet som tilbyder folk at publicere en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel må tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige Carat betonsliber online hos en e-forhandler kan de sådan set få overblik over forhandlerens forretningsaftale, dog er det gerne et tidskrævende arbejde, specielt med de gængse byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4 og Silvan.

Et andet alternativ kunne derfor være at se hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det burde være en påvisning af at internet forhandleren tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden jævnligt undersøges af fagmænd der er meget fortrolige vedtægterne på området.

Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, ifald du forvoldes udfordringer med din ordre på Carat betonsliber. I øvrigt anbefaler vi at kunden er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer der indvirker på bestillingen af Carat betonsliber online, som fx hvilken returrettighed internet butikken tilbyder.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne bevise købet af Carat betonsliber, hvad end man bestiller ved XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

Henrik P gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Pia gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Jesper F gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Søren Nielsen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot forærer dig nogle sikre muligheder for at undersøge ret mange nuværende forbrugeres erfaringer og herved er det smart, at du ser nærmere på online firmaets anmeldelser inden du køber billige Carat betonsliber online. Facebook giver dig tillige evigt tiltalende genveje til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
2Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en anordning, der begunstiger køberen imod svindlende webshops. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at betale prisen i flere bidder.
3Det er efterhånden ualmindeligt ligetil for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige Carat betonsliber i blandt forskellige internet virksomheder, og med det motiv frembyder adskillige shops på nettet billig fragt. Dog kan det alligevel være gunstigt at sammenholde flere e-forretninger efter billige priser forinden du køber, så man er på den sikre side med at få den mest attraktive pris.
4Leveringshastigheden kan vise sig at være vældig vigtig når du absolut skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så derfor er det naturligvis vigtigt at du ser det forventede leveringstidspunkt ved Carat betonsliber. Flere online virksomheder frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt.
5Nogle få online forretninger lover fragt uden omkostninger på Carat betonsliber, men for det meste er det så præmissen at der købes for et bestemt beløb. Derudover kunne du beslutte sig for den mest prisbevidste metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragttypen bliver typisk samtidig super nem. Den mindst kostelige fragtform vil dog altid være at du selv henter ordren.
6Den billigste leveringsmåde er unægtelig at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du er med kort afstand til e-forhandlerens hjemsted. Den fragtløsning er naturligvis temmelig udslagsgivende i tilfælde af at man skal bruge Carat betonsliber lige om lidt. Alternativt så lover nogle få online virksomheder levering uden betaling, men oftest er det forudsat at der bestilles for et præcist beløb.
7Før nogen handler billige Carat betonsliber i en online forretning kunne de sådan set gennemløbe webshoppens forretningsvilkår, men det er oftest ikke videre interessant. Endvidere er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for købet af billige Carat betonsliber online, som eksempelvis hvilken returrettighed online butikken anvender.
8En lang række online forhandlere tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsløsninger til Carat betonsliber. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo temmelig gnidningsløs, og desuden tilmed den mest letkøbte leveringsversion.
9Vi foreslår generelt at granske hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det bør være en tryghed om at internet virksomheden føjer de gældende danske regler, foruden at internet selskabet tit gennemses af specialister som har indsigt i reglerne. Før nogen køber billige Carat betonsliber på en netbutik kan de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår.