Byghjem.dk

Bugthøvl

Stanley bugthøvl 1-12-152 rund sål
195 kr.
Mere info
Stanley bugthøvl 1-12-151 lige sål
215 kr.
Mere info
Emmerich Bugthøvl nr. 63 Rund
139 kr.
Mere info
Emmerich Bugthøvl nr. 64 Flad
139 kr.
Mere info
EMMERICH bugthøvl nr. 64 Flad
145 kr.
Mere info
IRWIN Bugthøvl, flad sål (konveks)54x250mm
241 kr.
Mere info
EMMERICH bugthøvl 52 mm lige
236 kr.
Mere info
EMMERICH bugthøvl nr. 63 Rund
140 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Derved bør du købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af bugthøvl.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Der er forskel på prisniveauet på billige bugthøvl fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode priser, og øvrige satser på kompetent sparring. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover bare bugthøvl.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne lige nu.
De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra flere specialbutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af bugthøvl online.

Nichewebshop

Diverse små butikker er små familievirksomheder, som oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at købe bugthøvl online hos dem.
Mange specialiserede webshops producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Mange specialiserede netshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund bør du forvente en høj grad af informativ hjælp fra ansatte der er eksperter i netop bugthøvl.
De største byggecentre i Danmark
bugthøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

bugthøvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

bugthøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

bugthøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig meningsfuldt at have de presserende byggematerialer til rådighed i god tid før du tager fat på byggeprocessen. Du kan udfærdige en simpel oversigt som samler alt hvad der skal bruges, og efterfølgende tjekke listen, således at du sikrer dig at alt er klar.
2Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedfælde online tilbud på dem én efter én.
3Der kommer utvivlsomt overraskende hovedpiner når det handler om større opgaver, og altså kan det være værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, så man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4Du bør nødig undvære grej. Det kan vise sig at være erstatteligt at du har udstyret tilgængeligt inden du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
5Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning som fx sko og hjelm der skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
6Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til store byggerier. Enkelte ombygninger kræver flere folk. Samtidig bliver det hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7I god tid inden at du starter byggeriet kan det være ufatteligt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Forberedelse er vejen til at komme i mål med projektet. Du bør udarbejde en struktureret strategi, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du udarbejder planen.
9Måske du burde tage til overvejelse om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Der er utrolig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig overvældende meget almennyttig info, ikke mindst hvis man leder på engelsk.
11For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor skal du tit undersøge vejrberetningerne i dagene før byggeprojektet, så du undgår at det uden varsel starter med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
12Nogle gange kan man få økonomisk støtte til ombygninger. Det gives ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er meget flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Størstedelen af netshops udlover nu om dage en række forskellige billige løsninger til levering til bugthøvl. Den mest almindelige er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente de købte varer når du har lyst. Metoden er jo yderst uproblematisk, og oftest tillige den billigste leveringsløsning.

Du burde tillige beslutte dig for at vælge udbringning hjem til dig eller ud til dit arbejde. Denne viser sig jævnligt en smule mere pebret, men samtidig yderst smart for bugthøvl online. Den mest billige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du befinder dig i kort afstand af online webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på bugthøvl er super central i tilfælde af at du behøver dine nye produkter inden for få dage, og herved er det bestemt på sin plads at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid på bugthøvl. Størstedelen af outlets på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på næste hverdag på mange varenumre online, der dog er forudsat at ordren indsendes forud for et angivent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen klar forinden pakkemedarbejderne får fri.

Nogle få butikker på nettet garanterer portofri fragt på bugthøvl online, men typisk er det kun gældende hvis man køber for et præcist beløb. Derudover bør man gribe den mest prisbevidste leveringstype, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En række webshops tilbyder afhentning hvor du køber billig bugthøvl online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på bugthøvl i disse områder:

Herlev, Køge, Åbyhøj, Odense, Rudersdal, Brøndby, Aarhus, Kalundborg, Viborg, Hvidovre, Aalborg, Farum, Nyborg, Kolding, Stenløse, Struer, Glostrup, Allerød, Frederikshavn, Brønshøj, Hedensted, Højbjerg, Brabrand, Næstved, Tårnby, Brønderslev, Risskov, Horsens, Vanløse, Ishøj, Skive, Rødovre, Nykøbing Falster, Lyngby, Fredericia, Frederiksberg, Valby, Ikast, Hjørring, Vordingborg, Vejle, Korsør, Charlottenlund, Hobro, Nakskov, Vallensbæk, Albertslund, Virum, Slagelse, Randers, Haderslev, Holbæk, Ballerup, Svendborg, Rønne, Middelfart, Ringsted, Værløse, Varde, Hørsholm, Dragør, Lystrup, Roskilde, Herning, Søborg, Hillerød, Taastrup, Gladsaxe, Esbjerg, Frederiksværk, Thisted, København, Kokkedal, Birkerød, Jyllinge, Ølstykke, Nørresundby, Hedehusene, Solrød Strand, Odder, Greve, Gentofte, Grenaa, Skanderborg, Holstebro, Tilst, Nærum, Sønderborg, Frederikssund, Haslev, Helsingør, Lillerød, Silkeborg, og Aabenraa, .

Klik-og-hent ift. bugthøvl er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ses der på statistikkerne er det klart, at mennesker tit søger eksempelvis billig bugthøvl og bugthøvl tilbud. Man ser derudover som regel folk efterspørge blandt andet bugthøvl online, bugthøvl priser og køb bugthøvl, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

Gode priser på bugthøvl

Det er i dag ret smertefrit for os alle at analysere tilbud på billige bugthøvl online hos flere netshops, og herved har en hel del e-shops været nødt til at mindske prisen på bugthøvl markant, og i øvrigt yde gratis levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at efterprøve nogle forskellige firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på bugthøvl online forud for at du shopper, således at du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må imidlertid være så påpasselig, at ifald en forretning på nettet udbyder billige bugthøvl online til en pris der er helt fantastisk favorabel, så bør det mange gange være et tegn på en falsk online forretning. Køb med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i et regelsæt, der passer på dig imod falske online forretninger.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale betalingen af bugthøvl i flere bidder. Dette tilbydes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Ses der på data står det tydeligt, at mennesker som regel søger efter eksempelvis bugthøvl online og bugthøvl priser. Foruden dette ser vi som regel folk lede efter fx bugthøvl tilbud, billig bugthøvl og køb bugthøvl.

Gennemsøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder faktisk belejlige løsninger til at efterforske en længere række tidligere forbrugeres omtaler og derfor slår vi et slag for, at du studerer netbutikkens anmeldelser inden du køber billige bugthøvl online.

Facebook forærer dig desuden absolut sikre genveje til at få indsigt i e-shoppens popularitet. Foruden det møder vi nogle forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige bugthøvl online hos en e-forretning bør de for at være på den sikre side betragte virksomhedens handelsvilkår, men det er mange gange ikke videre spændende, særligt med de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et alternativ er at kigge om webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det burde være en garanti for at e-shoppen adlyder de danske regler, foruden at shoppen rutinemæssigt kontrolleres af sagkyndige der behersker retningslinjerne.

Dette er desuden din lejlighed til assistance, såfremt du udsættes for udfordringer med dit indkøb af bugthøvl. Ydermere er det godt at du er påpasselig med de mest vitale reglementer der har betydning for købet af bugthøvl online, som for eksempel den byttepolitik butikken tilbyder.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvittering, således man i fremtiden kan bevise sin bestilling af bugthøvl, uafhængig af om man bestiller hos XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg eller Davidsen.

Hans gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Anders Andersen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Per A gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Birthe Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til køb på nettet
1Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et regulativ, hvilket hjælper dig som kunde imod snydagtige internet foretagender. Som en alternativ mulighed kan du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at honorere pengene ude i fremtiden.
2Fragttiden er jo ret afgørende om du behøver ordren inden for kort tid, så derfor er det tydeligvis meningsfuldt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato for bugthøvl. Adskillige online selskaber stiller garanti om billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer, men vær obs på at det kræver at bestillingen indsendes inden et fastslået tidspunkt.
3Den billigste leveringsmetode vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du er lige ved netbutikkens hjemsted. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles væsentlig når man mangler bugthøvl omgående. Alternativt så lover nogle få webshops billig levering, men typisk kræves det at man aftager for en bestemt pris.
4Inden nogen handler billige bugthøvl på en e-forhandler kunne man altid gennemgå shoppens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig sjovt. Ligeledes er det en hjælp at kunden er sat ind i de elementære betingelser der er gældende for købet af billige bugthøvl online, fx den ombytningsret internet shoppen benytter.
5Vi tilråder generelt at se nærmere på om online forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det er en erklæring om at e-butikken overholder de danske love, foruden at internet virksomheden nu og da evalueres af jurister som mestrer lovgivningen. Før nogen shopper billige bugthøvl hos en shop behøver man til hver en tid gennemse webshoppens forretningsvilkår.
6Temmelig mange forhandlere på nettet tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsformer til bugthøvl. En der er meget populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså virkelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsudgave.
7En række internet handler præsterer levering uden gebyr på bugthøvl, men typisk er det så nødvendigt at der indkøbes for en fastsat pris. Derudover kunne du tage den mest betalelige fragtløsning, der i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Den bliver mange gange desuden i høj grad gnidningsløs. Den mindst kostelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
8Trustpilot medfører ganske gode chancer for at eftersøge ret mange andre brugeres opfattelser og derfor anbefales det, at du eftergår internet selskabets kritik forinden du handler billige bugthøvl online. Facebook frembringer på samme måde fuldstændig hæderlige metoder til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed.
9Det er i dag særdeles bekvemt for folk at vurdere prisniveauet online på billige bugthøvl hos forskellige online forretninger, og herved frembyder masser af internet varehuse gratis fragt. Det kan dog ikke desto mindre blive smart at efterprøve nogle forskellige online butikker efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.