Er du på udkig efter brosten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg brosten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gårdsplads til trappe til bede til haven til indkørsel til bedkant

Varianter: sorte grå beton små store slidte

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot brosten.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens betingelser.
For en del er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring brosten.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige brosten fra netbutik til netbutik. En del tilbyder de bedste tilbud, og øvrige vil have faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du tjekke de andre.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra talrige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af brosten online.
De gængse byggemarkeder har butikker i de større byer, og takket være dette har folk mulighed for at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Dermed har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller brosten online på deres webshop.
Alverdens online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. Derigennem kan du få endnu mere erfaren hjælp fra personale som er eksperter i lige præcis brosten.
Flertallet af online nichebutikker er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

brosten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brosten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

brosten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

brosten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så husk beklædning som hjelm og sko som hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt når du ikke har assistance fra en professionel.
2Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ved væsentlige projekter. Flere ting skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bliver det bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
3Det vil vise sig fundamentalt at have samtlige materialer indkøbt forinden du går i krig med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig note som indeholder alle de ting der skal bruges, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, så du er sikker på at der ikke mangler noget.
4I nogle tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det fås ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
5I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det være ganske værdifuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være strategisk at have det parat før du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at tage højde for de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
7Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt tage notits af meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned netop som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
8Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube yder assistance med store mængder gavnlig information, især når man bruger engelske søgeord.
9Det er afgørende at have et budget for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kunne nedskrive ens omkostning ved dem en ad gangen.
10Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du anbefales at lave en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du laver køreplanen.
11Det kan overvejes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du skal sikre dig professionel assistance til områder af arbejdet. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere foretagender.
12Der viser sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det kommer til avancerede projekter, og pga. dette viser det sig afgørende at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, som gør at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
De mest populære byggekæder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål angående brosten

 • Hvor meget vejer en brosten?
 • Hvordan lægges brosten?
 • Hvordan laver man brosten?
 • Hvad vejer en brosten?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  En lang række outlets på nettet yder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmetoder til brosten. Førstevalget hos mange er nu til dags afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente pakken når du har tid. Fragtformen er altså ekstremt ukompliceret, samt endda desuden den mest billige mulighed for fragt.

  Du burde ligeledes beslutte dig for at vælge at få leveret til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen bliver gerne en sjat mere bekostelig, men derudover ret hensigtsmæssig ift. brosten online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, hvilket betinges af at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på brosten er selvfølgelig særligt essentiel hvis du absolut skal bruge dine nye produkter fluks, og derfor er det komplet vigtigt at man ser den forventede leveringstid på brosten. En række online butikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig levering på næste hverdag på en række varer online, som dog er påkrævet at du bestiller forud for et konkret tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne ud af døren forud for at personalet drager hjemad.

  En række online virksomheder sikrer fragt uden gebyr på brosten online, men oftest under forudsætning af at der indkøbes for et fastsat beløb. I øvrigt må man vælge den mindst kostelige leveringsudgave, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

  De største byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig brosten online men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på brosten i disse områder:

  Hedensted, Birkerød, Frederikshavn, Svendborg, Fredericia, Helsingør, Grenaa, Frederikssund, Farum, Vanløse, Hvidovre, Aalborg, Vordingborg, Søborg, Gentofte, Tårnby, Nørresundby, Hillerød, Albertslund, Sønderborg, Holbæk, Stenløse, Rudersdal, Nyborg, Skanderborg, Roskilde, Frederiksværk, Herlev, Korsør, Gladsaxe, Valby, Kalundborg, Aabenraa, Odder, Højbjerg, Brønshøj, Silkeborg, Hjørring, Greve, Ballerup, Ikast, Rødovre, Brabrand, Glostrup, Holstebro, Skive, Varde, Åbyhøj, Værløse, Hedehusene, Ølstykke, Lillerød, Horsens, Nakskov, Lyngby, Kolding, Struer, København, Hobro, Brønderslev, Odense, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Køge, Tilst, Virum, Lystrup, Viborg, Haderslev, Næstved, Dragør, Ishøj, Kokkedal, Haslev, Brøndby, Hørsholm, Jyllinge, Ringsted, Taastrup, Frederiksberg, Herning, Esbjerg, Aarhus, Rønne, Solrød Strand, Charlottenlund, Nærum, Allerød, Middelfart, Thisted, Risskov, Slagelse, Randers, og Vejle, .

  Click-and-collect ift. brosten er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark).

  Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter fx brosten priser og brosten tilbud. Derudover oplever man som regel internet shoppere søge fx billig brosten, køb brosten samt brosten online, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark og XL-Byg.

  Find den bedste pris på brosten

  Det er i dag ret let gængeligt for enhver at sammenligne tilbud på billige brosten online i blandt forskellige e-firmaer, og derfor har utallige online forhandlere været tvunget til at nedskære prisen på brosten eftertrykkeligt, og ydermere garantere levering uden omkostninger.

  Det kan dog trods alt vise sig nyttigt at besigtige nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg på brosten online forud for at du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Stark.

  Man skal dog være årvågen med, at når en webshop tilbyder billige brosten online for en udsalgspris som anses for uhørt gunstig, så er det ofte være en indikator for en snydagtig netshop. Kortbetalinger er imidlertid omfattet af et reglement, der garanterer dig som kunde imod fup e-butikker.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække omkostningerne til brosten ude i fremtiden. Det foreslåes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Ved kig i data er det tydeligt, at folk som regel efterspørger for eksempel brosten online og køb brosten. Foruden dette ser vi typisk folk lede efter blandt andet billig brosten, brosten tilbud samt brosten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg brosten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til bedkant til trappe til gårdsplads til haven til bede

  Varianter: slidte sorte grå store beton små

  Udforsk eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot frembringer ultra fordelagtige muligheder for at eftersøge en stor gruppe aktuelle brugeres kritik og herved tilrådes det, at du eftergår online forhandlerens bedømmelser før du shopper billige brosten online.

  Facebook resulterer i endvidere adskillige habile chancer for at få indblik i e-firmaets pålidelighed. Derudover er der mange internet shops som tilbyder folk at nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Inden nogen shopper billige brosten online på en webshop bør de sådan set betragte e-butikkens regler, men det er naturligvis et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

  Et andet alternativ kunne derfor være at kigge om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det er en påvisning af at e-firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen en gang i mellem besøges af specialister som er indført i de gældende love.

  Det giver dig anledning til opbakning, hvis du skulle få problemer i forbindelse med din bestilling af brosten. For øvrigt går vi ind for at køber er på vagt for de mest centrale reglementer der indvirker på købet af brosten online, til eksempel den bytteret internet butikken garanterer.

  I relation til det er det virkelig essesentielt, at man permanent beholder ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan påvise sit køb af brosten, hvad end man handler fra Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

  Anna gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Lone C gav 4 stjerner

  Virkelig god service

  Else A gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Jørgen R gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  9 tips til køb på nettet
  1Leveringsdygtigheden er særligt væsentlig såfremt man skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det selvsagt vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet ved brosten. En masse internet handler stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen placeres forinden et fast tidspunkt.
  2En del forretninger på nettet frembyder i dag mange forskellige billige leveringsmetoder til brosten. En af de mest anvendte er nu til dags afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig super uproblematisk, samt desuden ligeledes den mest letkøbte leveringsudgave.
  3Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af et lovbud, som dækker dig som kunde imod svindlende online virksomheder. Alternativt kunne du anvende en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage regningen senere.
  4Generelt tilråder vi at granske hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket bør være en garanti for at online webshoppen imødekommer dansk lovgivning, foruden at webshoppen hyppigt besigtiges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at folk bestiller billige brosten i en webshop kan de i og for sig studere e-shoppens forretningsaftale.
  5Det er efterhånden super let gængeligt for købere at finde frem til de bedste priser online på billige brosten på flere e-shops, og ergo yder en lang række e-firmaer levering uden gebyr. Men det kan imidlertid være udbytterigt at sammenholde nogle e-shops efter billige priser før du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  6Den mest prisbevidste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men det forudsætter at du bor i nærheden af online forhandlerens adresse. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være temmelig central hvis man har behov for brosten inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle få online forhandlere portofri fragt, men ofte er det så nødvendigt at der aftages for en bestemt pris.
  7Nogle enkelte online outlets byder på fragt uden betaling på brosten, men typisk gælder det kun hvis du handler for et bestemt beløb. Desuden skulle du foretrække den prisbilligste leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig af og til omvendt super uproblematisk. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
  8Trustpilot tilbyder stort set hensigtsmæssige genveje til at undersøge adskillige aktuelle forbrugeres iagttagelser og herved tilrådes det, at du gransker internet selskabets omtaler forinden du køber billige brosten online. Facebook leverer derudover immervæk værdifulde chancer for at få en idé om webshoppens popularitet.
  9Inden nogen køber billige brosten i en internet butik kunne de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke videre spændende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er sat ind i de primære vedtægter der influerer på købet af billige brosten online, som fx hvilken ombytningspolitik internet virksomheden tilsikrer.