Er du på udkig efter brændetårne? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1,8 m3 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1,8 m3 brændetårne inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ovntørret avnbøg birk lufttørret eg ask

Mængder: 1 kubikmeter 1 m3 1 rummeter 1 palle

Levering: i netsække i bigbag til døren i løs vægt på palle i poser i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et bredt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot brændetårne.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man kende webshoppens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du kigge andetsteds.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil slippe for fragten, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Det er særligt et alternativ hos de store byggecentre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige brændetårne fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på lave priser, imens øvrige vil have service. Du skal vide hvad du vil prioritere.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få gode råd til valg af brændetårne.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har de fleste chancen for at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Derfor kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af brændetårne online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en bedre pris.
Forskellige nichespecifikke webshops er små firmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler brændetårne online på deres side.
Flertallet af nichespecifikke webshops har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Således vil du opleve super informativ sparring fra personale der er eksperter i netop brændetårne.
Danmarks største byggemarkeder
brændetårne jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brændetårne silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

brændetårne harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

brændetårne bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du finder stribevis af guides og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er anvendeligt med ret så meget konstruktiv oplysning, navnligt når man benytter engelske søgeord.
2Det er meningsfuldt at du har de fornødne materialer indkøbt i god tid før du tager fat på byggeriet. Du kunne lave en overskuelig oversigt indeholdende alt du har brug for, og som det næste efterse oversigten, hvormed du er overbevist om at du har det hele.
3Det kan være til god gavn at søge hjælp til ens byggeprojekt, især ift. krævende byggeopgaver. Nogle byggerier kræver flere folk. Endvidere vil det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
4Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig imod hændelige skader. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, navnlig når du ikke får professionel assistance.
5Man må ikke på noget tidspunkt mangle grej. Jævnligt kan det være essentielt at du har det disponibelt inden du iværksætter byggeriet. Det er desuden godt at medtage disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
6Forberedelse viser sig som nøglen til succes med dit arbejde. Du bør overveje at lave en klar køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
7I nogle tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at ombygningen er miljøvenligt. At få tilskud er altså afhængig af at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
8Der præsenterer sig jævnligt uforudsete vanskeligheder i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og pga. dette er det vigtigt at man afsætter rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Det bør overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe professionel hjælp til afslutningen af det. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at modtage en pris fra forskellige håndværkere.
10Forud for at du optager byggeprocessen kan det være aldeles afgørende med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et budget for ombygningen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være fornuftigt at dokumentere alle omkostninger, og efterfølgende notere udgiften ved dem alle sammen.
12For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således kan du tit tage notits af meldingerne om vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ualmindeligt flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er absolut flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Mest stillede spørgsmål vedrørende brændetårne

 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvor mange rummeter er der i et brændetårn?
 • Hvad vejer et brændetårn?
 • Hvor meget vejer et brændetårn?
 • Hvilken leveringstype er smartest?

  Masser af online forretninger tildeler heldigvis en række forskellige billige leveringstyper til brændetårne. En sikker vinder er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente pakken når du har lyst. Fragttypen er jo temmelig gnidningsløs, samt oftest tilmed den billigste leveringsudgave.

  Du burde tillige overveje at få ordren leveret til din bolig eller ud på dit arbejde. Denne bliver jævnligt en tak mere bekostelig, men endvidere ret bekvem med brændetårne online. Den mest letkøbte fragtform vil dog altid være selv at hente produkterne, men dette stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på brændetårne kan være temmelig essentiel når man skal bruge varen øjeblikkeligt, og i det øjemed er det naturligvis relevant at vi studerer den anslåede leveringsdato for brændetårne. En del internet shops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre online, men husk at det kræver at du når at bestille før et bestemt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset forud for at personalet tager hjem.

  Visse internet butikker byder på gratis levering på brændetårne online, men i reglen kræver det at der indkøbes for et præcist beløb. I øvrigt burde man gribe den mest betalelige fragttype, der gerne er at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

  En masse byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig brændetårne på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på brændetårne i følgende byer:

  Værløse, Frederikssund, Viborg, Albertslund, Varde, Ishøj, Fredericia, Greve, Hobro, Brønderslev, Hvidovre, Birkerød, Brønshøj, Aabenraa, Frederiksberg, Nakskov, Kolding, Hillerød, Brabrand, Taastrup, Glostrup, Jyllinge, Ølstykke, Odder, Grenaa, Ringsted, Rødovre, Silkeborg, Helsingør, Esbjerg, Stenløse, Nyborg, Haderslev, Vallensbæk, Frederiksværk, Herning, Solrød Strand, Højbjerg, Lillerød, Vordingborg, Åbyhøj, Farum, Aarhus, Nykøbing Falster, Ikast, Køge, Hørsholm, Hedehusene, Tilst, Gladsaxe, Holbæk, Lystrup, Hjørring, Næstved, Holstebro, Virum, Thisted, Middelfart, Haslev, Sønderborg, Frederikshavn, Ballerup, Dragør, Valby, Horsens, Nørresundby, Charlottenlund, Risskov, Slagelse, Søborg, Vanløse, Rudersdal, Lyngby, Rønne, Herlev, Struer, Roskilde, Skive, Korsør, Vejle, Allerød, Brøndby, Randers, Tårnby, Kokkedal, Kalundborg, Hedensted, København, Gentofte, Svendborg, Odense, Nærum, Aalborg, og Skanderborg, .

  Klik-og-hent for brændetårne er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere tit leder efter bl.a. brændetårne priser og brændetårne tilbud. Vi ser desuden jævnligt netshoppere søge for eksempel køb brændetårne, brændetårne online og billig brændetårne, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus og Silvan.

  Spar penge på brændetårne

  Det er jo efterhånden meget nemt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige brændetårne online på diverse internet firmaer i Danmark, og derved har en hel del online webshops ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på brændetårne kolossalt, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

  Det kan alligevel blive udbytterigt at tjekke en række webshops efter rabatter og tilbud på brændetårne online forud for at du shopper, sådan at man er sikret at modtage den bedste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bauhaus.

  Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at når en internet shop tilbyder billige brændetårne online til salg for en salgspris som er kolossalt attraktiv, burde det for det meste være et symbol på en uoprigtig e-forretning. Køb med kort er heldigvis indbefattet af en lov, der bistår køberen imod uoprigtige online forretninger.

  Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale omkostningerne til brændetårne over en længere periode. Dette fås som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

  Når vi kigger i data står det klart, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis billig brændetårne og brændetårne tilbud. Derudover oplever vi mange gange online shoppere efterspørge eksempelvis køb brændetårne, brændetårne priser samt brændetårne online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg brændetårne er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: avnbøg ask ovntørret lufttørret eg birk

  Mængder: 1 m3 1 rummeter 1 kubikmeter 1 palle

  Levering: i netsække i løs vægt på palle i poser til døren i sække i bigbag

  Læs tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot byder på sådan set gavnlige muligheder for at verificere ret mange tidligere konsumenters oplevelser og på grund af dette er det klogt, at du studerer internet virksomhedens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige brændetårne online.

  Facebook genererer for øvrigt de facto gode metoder til at få indsigt i online webshoppens kundefokus. Foruden det ser vi nogle e-shops som giver kunderne mulighed for at publicere en kritik af købsoplevelsen, som ligeledes bør udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

  Inden nogen handler billige brændetårne online i en netshop kan man i reglen tage stilling til e-butikkens forretningsaftale, dog er det oftest et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Et nemt alternativ kunne være at undersøge hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, som typisk er en påvisning af at webshoppen forsvarer de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen en gang i mellem besigtiges af eksperter som er meget fortrolige de gældende regler.

  Dette er desuden din lejlighed til støtte, såfremt du udsættes for besvær med din ordre på brændetårne. Tilmed anbefales det at du er opmærksom på de mest centrale vilkår der kan have indflydelse på købet af brændetårne online, eksempelvis hvilken returret e-forretningen garanterer.

  Her er det i øvrigt afgørende, at man stadig bibeholder ens e-mail kvittering, så man senere kan bevidne købet af brændetårne, hvad end man køber ved 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Pia gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Lene Christensen gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Mette Pedersen gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Per gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  9 tips til din online shopping
  1Leveringshastigheden er naturligvis yderst afgørende om vi mangler varen om få sekunder, så af den grund er det skam essentielt at vi studerer den estimerede leveringsdato ved brændetårne. En del webshops lover billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, men det nødvendiggør at bestillingen realiseres inden et fastslået klokkeslæt.
  2Flere online firmaer tilbyder fragt uden omkostninger på brændetårne, men oftest gælder det kun hvis der bestilles for en bestemt pris. Ellers bør man udse dig den mest betalelige fragtmetode, hvilket typisk vil blive at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Muligheden er i mange tilfælde endvidere rigtig let. Den mest billige type af levering vil dog altid være at du selv henter pakken.
  3Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er en angivelse af at internet selskabet føjer de gældende danske regler, foruden at online virksomheden fra tid til anden efterses af fagmænd som har meget erfaring med reglerne på området. Inden folk bestiller billige brændetårne hos en forretning på nettet kunne man til hver en tid have øje for e-butikkens forretningsaftale.
  4Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en orden, der passer på køberen imod uoprigtige internet foretagender. Som et alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afbetale betalingen over en længere periode.
  5Trustpilot tilbyder dig relativt relevante chancer for at finde ud af en række øvrige brugeres iagttagelser og af den grund anbefaler vi, at du studerer online shoppens bedømmelser inden du shopper billige brændetårne online. Facebook byder på desuden relativt gode genveje til at få en idé om internet virksomhedens kundefokus.
  6Mange online varehuse frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til brændetårne. Det mest almindelige er nu om stunder pakkeshops, hvor du selv henter dine nye produkter lige når det passer dig. Den er jo ret så fleksibel, og typisk ligeledes den billigste leveringsløsning.
  7Den prisbilligste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som dog kræver at du har bopæl tæt på internet virksomhedens bopæl. Den leveringsudgave er naturligvis yderst væsentlig når vi står og skal bruge brændetårne om et øjeblik. Alternativt så tilbyder flere outlets på nettet levering uden beregning, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for et fastsat beløb.
  8Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige brændetårne på forskellige internet varehuse, og på grund af dette lover de fleste shops på nettet billig levering. Trods dette kan det stadigvæk blive nyttigt at eftergå en række butikker på nettet efter rabat og tilbud inden du bestiller, således at man er sikker på at få fat i den bedste pris.
  9Forinden nogen bestiller billige brændetårne hos en butik på nettet kunne de i reglen granske e-butikkens regler, det er dog almindeligvis ikke videre spændende. Derudover slår vi et slag for at køberen er klar over de mest vedkommende bestemmelser der kan have betydning for købet af billige brændetårne online, til eksempel hvilken returpolitik online firmaet har.