Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Mere info
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Mere info
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Mere info
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Mere info
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Mere info
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt i de kendte byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af brændekløver.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg af produkter, imens nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare brændekløver.
Der kan være forskel på priserne på billige brændekløver alt efter hvor du handler online. En del vil have gode tilbud, og øvrige satser på service. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man kende webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af brændekløver online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har mange valget om at købe online og transportere materialerne personligt. Derfor er det muligt at undgå fragten, samt tilmed få varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor vil du modtage mere kompetent hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop brændekløver.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at handle brændekløver online hos dem.
Størstedelen af nichebutikker producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en skarpere pris.

elektrisk, hydraulisk, hånd, lille, professionel, stor, AL-KO, Ariens, GMZ, Güde, Millarco, MTD, Park, Power Craft, Scheppach, Selekta, Stihl, Texas, Toolmate, Trolla, Zoodos, 380v, 5 tons, el, traktor

De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

brændekløver silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

brændekløver bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
2For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Således kan du tit lægge mærke til vejrudsigten lige før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde det svære projekt.
3Du bør overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at indhente uforpligtende tilbud fra diverse selskaber.
4Det vil vise sig væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed inden du kaster dig over din byggeproces. Du har god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsseddel som samler alt hvad du har brug for, og efterfølgende efterse listen, med det formål at du er sikker på at der ikke mangler noget.
5Du har adgang til utrolig mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med temmelig meget nyttig viden, i særlig grad forudsat at man benytter engelske søgeord.
6Man skal ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være fornuftigt at have det ved hånden inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at indregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
7I god tid inden at du indleder byggeriet kan det være meget afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
8I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive forstandigt at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kan nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
9Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikring imod mulige skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en professionel.
10Det bør overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til større arbejdsopgaver. Store ting skal gerne udføres af flere personer. Derudover må det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
11Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med avancerede projekter, og på grund af det vil det være væsentligt at man har afsat god tid i tidsplanen, med formålet om at man er sikker på at komme i mål.
12Planlægning viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må have en klar køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af strategien.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En masse internet forretninger udlover i dag et hav af forskellige billige leveringsmidler til brændekløver. En af de mest benyttede er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragttypen er altså ekstremt enkel, samt oftest endda den mest billige leveringsudgave.

Du bør lige så vel foretrække at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Metoden bliver almindeligvis en kende dyrere, men ligeledes vældig ukompliceret med brændekløver online. Den mest prisbevidste type af levering er unægtelig selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på brændekløver kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende når du behøver din pakke lige om lidt, og med det formål er det komplet på sin plads at man undersøger den estimerede leveringsdato for brændekløver. Mange internet forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på mange produkter online, men vær påpasselig da det er betinget af at ordren køres igennem før et bestemt tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

En hel del webbutikker yder portofri fragt på brændekløver online, men typisk er det forudsat at du aftager for et konkret beløb. Ellers kunne du vælge den mest prisbevidste fragttype, der i mange tilfælde vil være at få bragt pakken til et afhentningssted.

De store netbutikker frembyder click-and-collect hvor man køber billig brændekløver online og selv henter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. De foreslår eksempelvis afhentning af brændekløver i følgende områder:

Rudersdal, Virum, Randers, Fredericia, Farum, Viborg, Nyborg, Holstebro, Ølstykke, Rødovre, Ringsted, Lyngby, Næstved, Varde, Søborg, Hobro, Nørresundby, Lystrup, Skanderborg, Thisted, Aabenraa, Korsør, Helsingør, Vejle, Nykøbing Falster, Hillerød, Vallensbæk, Hvidovre, Herning, Åbyhøj, Middelfart, Hedehusene, Frederikssund, Horsens, Sønderborg, Tilst, Brønshøj, Rønne, Skive, Kalundborg, Brabrand, Hedensted, Frederikshavn, Kokkedal, Vanløse, Charlottenlund, Ikast, Aarhus, Silkeborg, Glostrup, Birkerød, Jyllinge, Gentofte, Odder, Lillerød, Tårnby, Nærum, Vordingborg, Kolding, Brønderslev, Frederiksberg, Haderslev, Køge, Nakskov, Ballerup, Aalborg, Greve, København, Frederiksværk, Højbjerg, Brøndby, Valby, Værløse, Slagelse, Ishøj, Dragør, Stenløse, Holbæk, Risskov, Albertslund, Struer, Gladsaxe, Svendborg, Roskilde, Solrød Strand, Esbjerg, Grenaa, Hjørring, Taastrup, Hørsholm, Haslev, Herlev, Allerød, og Odense, .

Click-and-collect af brændekløver er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i data bliver det markant, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis brændekløver priser og køb brændekløver. Vi ser desuden typisk netshoppere søge eksempelvis brændekløver tilbud, billig brændekløver og brændekløver online, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Gode priser på brændekløver

Det er ekstremt smertefrit for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige brændekløver online i blandt forskellige internet forretninger, og på grund af dette har en lang række online outlets været tvunget til at nedsætte priserne på brændekløver betragteligt, og endda sikre fragt uden gebyr.

Dog kan det trods alt være lukrativt at granske en række e-shops efter udsalg og tilbud på brændekløver online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at få den mest betalelige pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Man må dog være klar over, at såfremt en online butik frembyder billige brændekløver online til salg for en tilbudspris som er mystisk attraktiv, kan det mange gange være et fingerpeg om en uægte online shop. Kortbestillinger er imidlertid omsluttet af en regel, som redder køberen imod fup netbutikker.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du agter at klare pengene til brændekløver af flere omgange. Dette fås typisk i nichebutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger efter fx køb brændekløver og brændekløver online. Foruden dette oplever man som regel online shoppere lede efter for eksempel brændekløver tilbud, billig brændekløver samt brændekløver priser.

Se nærmere på andre menneskers synspunkter

Trustpilot tilbyder dig ret så pålidelige muligheder for at gøre dig bekendt med diverse forhenværende brugeres synspunkter og derved er det at foretrække, at du studerer online butikkens kritik forud for at du placerer din ordre på billige brændekløver online.

Facebook fører til desuden forholdsvis stabile genveje til at få kendskab til online firmaets kundefokus. Herinde ses endda butikker på nettet hvor det er muligt at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tillige må benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige brændekløver online i en internet virksomhed kan de de facto få overblik over e-butikkens regler, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde, især på de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket kan være en angivelse af at internet butikken opretholder de opstillede regler, foruden at e-firmaet tit revurderes af specialister som er meget bekendte med retningslinjerne.

Det giver dig mulighed for opbakning, når du møder dilemmaer i processen med din ordre på brændekløver. Udover dette tilrådes det at kunden er klar over de primære vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af brændekløver online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen anvender.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man når som helst beholder sin kvittering, så man fremadrettet kan bevise sin bestilling af brændekløver, hvad end man shopper fra Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Pia gav 5 stjerner

Nemt køb

Jens Thomsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jens Rasmussen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Helle Pedersen gav 4 stjerner

Intet at klage over

9 tips til din online shopping
1Generelt foreslår vi at undersøge om e-butikken er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er et tegn på at online shoppen opererer i overensstemmelse med de danske regler, og at forretningen af og til overværes af sagkyndige som forstår de gældende love. Før nogen bestiller billige brændekløver hos en internet butik bør man når alt kommer til alt studere deres handelsaftale.
2Leveringstiden kan være yderst betydningsfuld såfremt vi skal bruge din ordre inden for få dage, så i det øjemed er det helt meningsfuldt at vi ser leveringstidspunktet ved brændekløver. De fleste online virksomheder annoncerer billig dag-til-dag levering på masser af produkter, som regnes ud fra at ordren laves forinden et fast tidspunkt.
3Den mest letkøbte leveringsmåde er uden tvivl selv at hente varerne, men det stiller krav om at du lever nær internet selskabets adresse. Den form for levering er selvfølgelig super udslagsgivende hvis vi mangler brændekløver om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle enkelte online shops billig levering, men tit er det under forudsætning af at der indkøbes for en præcis sum.
4Trustpilot medfører stort set passelige løsninger til at evaluere adskillige forhenværende kunders oplevelser og herved foreslåes det, at du vurderer internet virksomhedens omtaler inden du køber billige brændekløver online. Facebook yder derudover fuldt ud habile løsninger til at få en idé om e-butikkens pålidelighed.
5Før folk køber billige brændekløver på en internet handler behøver de reelt kigge på deres vilkår, men det er ofte ikke specielt ophidsende. For øvrigt foreslåes det at man er vidende om de fundamentale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige brændekløver online, til eksempel hvilken returret e-firmaet bruger.
6Flere internet virksomheder tilbyder gratis fragt på brændekløver, men tit er det så præmissen at du indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt skal man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Løsningen bliver i regelen ligeledes vældig smertefri. Den billigste form for fragt er dog at hente ordren selv.
7Flere internet handler udlover i vore dage mange forskellige billige leveringsløsninger til brændekløver. En af de mest populære er nu om stunder pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ret overkommelig, samt mange gange derudover den billigste leveringsversion.
8Det er i dag vældig hensigtsmæssigt for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige brændekløver på flere internet handler, og for det garanterer masser af shops på nettet fragt uden betaling. Det kan trods alt være rentabelt at udforske nogle enkelte internet firmaer efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
9Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under et regulativ, som forsvarer dig imod falske butikker på nettet. Som en alternativ mulighed burde du bruge et tilbud fra fx ViaBill, når du hellere vil honorere regningen over et længere tidsrum.