ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Mere info
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Mere info
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Mere info
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Mere info
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Mere info
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Mere info
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor tjekke virksomhedens regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af brændekløver 380v.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt varesortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare brændekløver 380v.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige brændekløver 380v alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og andre fokuserer på faglig sparring. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se som positivt.
De store byggemarkeder finder du overalt i landet, og derved har mange valget om at handle online og hente byggematerialerne selv. Herigennem er det muligt at undvære fragtomkostningen, samt endda have produkterne nu og her.
De kendte byggecentre samler produkter fra alverdens leverandører, med det formål at du så kan vælge fra et bredt sortiment af brændekløver 380v online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Forskellige webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Ergo vil du få mere god service fra nogle der er eksperter i lige præcis brændekløver 380v.
Majoriteten af små butikker er små familiefirmaer, der typisk er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du handler brændekløver 380v online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
brændekløver 380v bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

brændekløver 380v harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

brændekløver 380v silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

brændekløver 380v jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du opstarter arbejdet kan det være ret værdifuldt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter altså at projektet har en positiv effekt på klimaet.
3For udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag skal du tit tage et kig på vejrprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
4Du bør overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere burde anskaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at notere priser fra diverse foretagender.
5Du må på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko som beskytter dig mod eventuelle risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
6Planlægning vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må liste en strømlinet køreplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din køreplan.
7Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på omkostningerne. Det er rationelt at nedskrive alle omkostninger, og herefter notere udgiften ved dem enkeltvis.
8Du skal aldrig nogensinde mangle grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at have det klar forinden du går løs med byggeprojektet. Det er desuden godt at medtage de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til projektet, i særdeleshed ved omfattende byggerier. Omfangsrige byggerier kræver mere end en person. Desuden vil det være bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Det er meningsfuldt at du har samtlige byggematerialer til disposition på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du kan forfatte en overskuelig huskeliste som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og så granske hver eneste ting, således at du er tryg ved at du har husket alt.
11Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube supporterer dig med enormt meget udbytterig viden, i særlig grad forudsat at man søger på engelsk.
12Der viser sig jævnligt uforudsigelige problemer ved krævende projekter, og pga. dette kan det vise sig væsentligt at der afsættes tilstrækkelig plads i køreplanen, med formålet om at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En hel del online shops giver nu til dags en lang række forskellige billige leveringsudgaver til brændekløver 380v. En yndling er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente produkterne når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså i høj grad enkel, samt i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste form for fragt.

Du kunne derudover planlægge at få produkterne bragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver jævnligt lidt mere bekostelig, men ydermere super let ift. brændekløver 380v online. Den mest betalelige fragtform kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du lever tæt på e-forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på brændekløver 380v kan være meget essentiel ifald du behøver din ordre straks, så herved er det rigtig essentielt at vi dobbelttjekker leveringstiden for brændekløver 380v. En masse e-forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren lægges før et angivent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt sendt afsted forinden lagerpersonalet tager hjem.

En række outlets på nettet lover fragt uden beregning på brændekløver 380v online, men tit er det så præmissen at der købes for et fastslået beløb. Derudover skal man overveje den mest letkøbte form for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

En del kæder udlover click-and-collect hvor du handler billig brændekløver 380v online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af brændekløver 380v i disse områder:

Brønderslev, Køge, Kokkedal, Odense, Frederikshavn, Esbjerg, Varde, Nærum, Ishøj, Vordingborg, Ølstykke, Charlottenlund, Haslev, Højbjerg, Hjørring, Randers, Hørsholm, Aarhus, Silkeborg, Slagelse, Middelfart, Frederiksberg, Hvidovre, Skive, Helsingør, Hobro, Kolding, Nykøbing Falster, Lillerød, Åbyhøj, Nakskov, Glostrup, Brønshøj, Herning, Brabrand, Vanløse, Struer, Ikast, Vejle, Næstved, Korsør, Søborg, Nørresundby, Svendborg, Vallensbæk, Fredericia, Lyngby, Lystrup, Frederikssund, Hedehusene, Rønne, Nyborg, Brøndby, Thisted, Taastrup, Risskov, Hillerød, Ringsted, Birkerød, Jyllinge, Skanderborg, Greve, Rødovre, Holbæk, Allerød, Farum, Roskilde, Sønderborg, Hedensted, Kalundborg, Stenløse, Gentofte, Frederiksværk, Valby, Solrød Strand, Dragør, Virum, Viborg, Værløse, Herlev, Aabenraa, Odder, Albertslund, Ballerup, Aalborg, Tilst, Rudersdal, Haderslev, Holstebro, Horsens, Gladsaxe, Tårnby, Grenaa, og København, .

Click-and-collect ift. brændekløver 380v er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger efter blandt andet brændekløver 380v online og billig brændekløver 380v. Derudover ser vi mange gange internet shoppere kigge efter blandt andet brændekløver 380v priser, køb brændekløver 380v og brændekløver 380v tilbud, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Find den bedste pris på brændekløver 380v

Det har vist sig at være virkelig overkommeligt for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige brændekløver 380v online i blandt flere internet butikker i Danmark, og for det har de fleste e-forretninger været presset til at at trykke salgspriserne på brændekløver 380v betragteligt, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt blive lønnende at analysere flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på brændekløver 380v online før du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Stark.

Du må dog være omhyggelig med, at når en e-shop frembyder billige brændekløver 380v online for en udsalgspris som anses for utopisk beskeden, kan det tit være en varsel om en snydagtig internet shop. Kortkøb er i hvert fald omfattet af en ordning, der passer på en imod snydagtige online butikker.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du gerne vil dække omkostningerne til brændekløver 380v ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når man kigger i data fremstår det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. brændekløver 380v online og billig brændekløver 380v. Foruden dette oplever man ofte online shoppere kigge efter for eksempel køb brændekløver 380v, brændekløver 380v priser og brændekløver 380v tilbud.

Gennemsøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot medfører adskillige hensigtsmæssige genveje til at inspicere en hel del øvrige konsumenters erfaringer og på grund af dette er det en hjælp, at du besigtiger online shoppens bedømmelser før du køber billige brændekløver 380v online.

Facebook medfører ydermere aldeles tiltalende muligheder for at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed. Her møder vi endda internet webshops som giver folk mulighed for at tilkendegive en omtale af deres køb, som på samme måde må bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige brændekløver 380v online hos en e-forhandler burde de i princippet tyde shoppens handelsvilkår, men det er undertiden ikke super spændende, især ved de gængse byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Et alternativt forslag kunne være at bemærke om internet selskabet er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er et billede på at internet selskabet tilslutter sig de danske retningslinjer, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden tilses af specialister der har ekspertise inden for reglerne.

Dette er desuden din lejlighed til bistand, hvis du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din shopping med brændekløver 380v. Ydermere er det fornuftigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår i forbindelse med købet af brændekløver 380v online, som eksempelvis hvilken bytteret internet butikken anvender.

I den forbindelse er det også afgørende, at man altid sikrer sin faktura e-mail, således man fremadrettet kan bevise købet af brændekløver 380v, uanset om man bestiller ved 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan eller Bygma.

Inge Johansen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Pia Knudsen gav 4 stjerner

Bestilte online

Birthe S gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jesper Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til online shopping
1Før nogen bestiller billige brændekløver 380v i en online virksomhed kunne man for at være på den sikre side gennemløbe virksomhedens betingelser, det er dog undertiden en omfattende opgave. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de mest vitale regler der har betydning for købet af billige brændekløver 380v online, til eksempel hvilken ombytningsret internet firmaet anvender.
2Antal dages levering kan vise sig at være temmelig bestemmende ifald vi skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det komplet meningsfuldt at vi undersøger den forventede leveringsdato for brændekløver 380v. En del outlets på nettet stiller garanti om billig 1 dags fragt på massevis af produkter, men vær påpasselig da det er forudsat at bestillingen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt.
3Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en ordning, der redder køberen overfor fup internet firmaer. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre regningen over flere uger.
4Den billigste leveringsversion er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket stiller krav om at du befinder dig lige ved e-shoppens adresse. Den leveringsmetode er jo ultra væsentlig ifald vi står og skal bruge brændekløver 380v om kort tid. Alternativt så frembyder nogle enkelte online shops gebyrfri levering, men i mange tilfælde stiller det krav om at du handler for en præcis sum.
5Det er jo efterhånden ret ukompliceret for enhver at finde de laveste priser online på billige brændekløver 380v hos forskellige e-shops, og ergo garanterer utallige internet outlets portofri fragt. Til gengæld kan det imidlertid være rentabelt at tjekke nogle internet foretagender efter billige priser forinden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
6Nogle enkelte e-butikker yder levering uden gebyr på brændekløver 380v, men i reglen påkræves det at der shoppes for et fastsat beløb. Desuden skulle du gribe den billigste leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen viser sig oftest ligeledes ret så uproblematisk. Den mest letkøbte form for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne.
7Vi tilråder at undersøge hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et tegn på at e-forretningen føjer de officielle regler, udover at e-shoppen nu og da besøges af fagmænd som er inde i reglerne på området. Forinden nogen handler billige brændekløver 380v på en internet handler kan de utvivlsomt sætte sig ind i virksomhedens forretningsbetingelser.
8Temmelig mange internet shops tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmidler til brændekløver 380v. Den mest populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente pakken når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig overkommelig, og oftest ligeledes den billigste leveringstype.
9Trustpilot frembyder flere fantastiske løsninger til at gennemstøve en lang række aktuelle forbrugeres evalueringer og på grund af dette kan det anbefales, at du efterforsker online webshoppens omtaler før du handler billige brændekløver 380v online. Facebook fører til for øvrigt fuldt ud hensigtsmæssige muligheder for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed.