Ferax brækjern 500mm
65 kr.
Mere info
Teng Tools Brækjern PF380
115 kr.
Mere info
Ferax Brækjern 750mm
75 kr.
Mere info
Ferax brækjern 300mm
49 kr.
Mere info
Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3A med 3 dele
545 kr.
Mere info
Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3 med 3 dele
745 kr.
Mere info
Brækjern Stanley Fatmax
325 kr.
Mere info
Brækjern Stanley Fubar
784 kr.
Mere info
Brækjern. teng tools pb12a / pb18a / pb22a
168 kr.
Mere info
BATO Brækjern flex, teleskob stor
1.424 kr.
Mere info
BATO Brækjern flex, teleskob lille
824 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et enormt varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare brækjern.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge forretningens regningslinjer.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Det er først og fremmest et alternativ hos de store byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af brækjern.
Du vil finde ulighed i priserne på billige brækjern fra netbutik til netbutik. En del har gode priser, og nogle satser på service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre køber varer fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af brækjern online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og hermed har kunderne mulighed for at handle online og køre produkterne selv. Som følge af det er det muligt at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher har en enorm viden om deres varer, da de kun sælger disse varer. Derfor bør du få endnu mere anvendelig service fra mennesker med ekspertviden i netop brækjern.
En masse nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der oftest er dansk ejede, måske endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller brækjern online på deres webshop.
Majoriteten af nicheforhandlere er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

brækjern harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

brækjern bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

brækjern silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

brækjern jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at forfatte en klar plan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i sammensætningen af strategien.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det bør være fornuftigt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og dernæst kortlægge eventuelle tilbud på hver enkelt.
3Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er krævende byggeprocesser. Større ombygninger stiller krav om flere personer. Desuden vil det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
4Du kan forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Det forudsætter med andre ord at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
5Du bør nødig mangle værktøj. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at have grejet til disposition akkurat som du begynder på arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de her udgiftsposter i budgettet.
6Du må på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ej påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig imod eventuelle skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
7Husk at reflektere over om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Når du henter assistance fra en fagmand er det fornuftigt at notere prisoverslag fra diverse håndværkere.
8Der kan findes en hel del instruktioner og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube er anvendeligt med temmelig meget konstruktiv viden, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
9For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Således skal du ofte lægge mærke til vejrudsigten i tiden op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med dit komplicerede projekt.
10Der viser sig næsten altid overraskende udfordringer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og derfor viser det sig betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, som bidrager til at man er overbevist om at have tid nok til det.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de fornødne materialer til rådighed på forhånd inden du går i gang med projektet. Du har god gavn af at sammenfatte en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og derefter gennemgå punkterne, således at du er sikker på at alt er klar.
12Inden du starter dit byggeprojekt er det aldeles betydningsfuldt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ekstremt overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Størstedelen af byggeforretninger giver i vore dage en hel del forskellige billige metoder til levering til brækjern. Den mest anvendte er for nærværende udleveringssteder, hvor du selv henter dine nye varer når du har lyst. Fragttypen er altså temmelig let gængelig, og ofte ydermere den billigste leveringsløsning.

Du burde også påtænke at få pakken leveret til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er af og til en sjat mere pebret, men tillige ret så let for brækjern online. Den mest billige form for fragt er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog nødvendiggør at du er i nærheden af internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på brækjern kan vise sig at være rigtig central i tilfælde af at du har brug for ordren inden for kort tid, og derfor er det jo relevant at vi studerer den anslåede leveringsdato ved brækjern. En stor portion e-forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter online, som trods alt er betinget af at ordren gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få pakken fikset inden medarbejderne får fri.

En række butikker på nettet garanterer fri fragt på brækjern online, men tit gælder det kun hvis du handler for en fastsat pris. Ellers kunne man overveje den mest billige mulighed for levering, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted.

De fleste netbutikker frembyder afhentning hvor du bestiller billig brækjern online men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Silvan. De giver bl.a. klik-og-hent på brækjern i disse byer:

Varde, Holstebro, Thisted, Skive, Aalborg, Silkeborg, Tilst, København, Vordingborg, Søborg, Nyborg, Lillerød, Ishøj, Brønderslev, Ringsted, Frederikshavn, Hillerød, Viborg, Nørresundby, Grenaa, Allerød, Værløse, Hedehusene, Haderslev, Vanløse, Vejle, Fredericia, Albertslund, Herning, Aarhus, Nærum, Hedensted, Kolding, Virum, Jyllinge, Middelfart, Hobro, Rødovre, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Valby, Rønne, Stenløse, Haslev, Brønshøj, Sønderborg, Dragør, Solrød Strand, Odder, Brøndby, Gladsaxe, Tårnby, Rudersdal, Hørsholm, Taastrup, Nakskov, Randers, Hvidovre, Herlev, Holbæk, Svendborg, Skanderborg, Helsingør, Horsens, Næstved, Birkerød, Greve, Frederiksberg, Kokkedal, Glostrup, Charlottenlund, Esbjerg, Frederikssund, Odense, Aabenraa, Struer, Ølstykke, Hjørring, Gentofte, Slagelse, Risskov, Lyngby, Åbyhøj, Ballerup, Lystrup, Ikast, Brabrand, Højbjerg, Køge, Roskilde, Frederiksværk, Kalundborg, Farum, og Korsør, .

Click-and-collect ift. brækjern er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter blandt andet brækjern online og køb brækjern. Foruden dette oplever man som regel mennesker lede efter eksempelvis brækjern tilbud, brækjern priser og billig brækjern, plus de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Bedste tilbud på brækjern

Det er i dag i høj grad nemt for internetbrugere at finde de laveste priser på billige brækjern online fra diverse internet firmaer i Danmark, og altså har utallige online shops været tvunget til at trykke prisen på brækjern betragteligt, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

Dog kan det immervæk blive fordelagtigt at udforske flere butikker på nettet efter udsalg og tilbud på brækjern online forinden du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webbutik reklamerer billige brækjern online til salg for en tilbudspris som kan ses som himmelråbende billig, bør det undertiden være en indikator for en snydagtig internet handler. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en bestemmelse, som støtter dig som køber imod snydagtige internet selskaber.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale prisen på brækjern af flere omgange. Dette tilbydes som regel hos specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne står det klart, at netshoppere jævnligt søger efter fx billig brækjern og brækjern online. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge efter bl.a. køb brækjern, brækjern priser og brækjern tilbud.

Tjek nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot byder på tilpas relevante chancer for at granske en stor gruppe øvrige konsumenters erfaringer og herved er det en hjælp, at du tager et kig på online forhandlerens anmeldelser før du køber billige brækjern online.

Facebook tilbyder på samme måde tilpas gode løsninger til at få en idé om online forretningens troværdighed. Derudover er der nogle internet varehuse som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde burde anvendes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige brækjern online hos en webshop bør man i og for sig granske forhandlerens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig spændende, især hos de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ er at tjekke om e-shoppen er støttet af e-mærket, siden det er et kendetegn for at e-forretningen anerkender de gældende danske regler, tillige med at internet virksomheden nu og da gennemses af fagmænd der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god anledning til at få bistand, når du møder problemer med din ordre på brækjern. Herudover er det klogt at køberen er hensynstagende til de vigtigste forhold der spiller ind i forbindelse med købet af brækjern online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet shoppen bruger.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte bestillingen af brækjern, uanset om man bestiller ved Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

Maria gav 5 stjerner

Alt ok

Susanne gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Marianne Jørgensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Marianne C gav 5 stjerner

Som altid

9 gode råd til online shopping
1En hel del forhandlere på nettet yder levering uden omkostninger på brækjern, men for det meste kræves det at du bestiller for en konkret pris. Ellers kunne du overveje den prisbilligste leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragttypen viser sig godt nok samtidig yderst nem. Den mindst kostelige mulighed for fragt er unægtelig at hente produkterne selv.
2Forud for at folk shopper billige brækjern i en internet virksomhed behøver de i og for sig kigge på e-butikkens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. Ligeså støtter vi at køber er obs på de mest relevante reglementer der kan have indflydelse på købet af billige brækjern online, f.eks. hvilken returpolitik e-forhandleren garanterer.
3Trustpilot præsterer fuldstændig pålidelige chancer for at studere en lang række nuværende konsumenters vurderinger og derfor går vi ind for, at du analyserer online webshoppens ratings forinden du køber billige brækjern online. Facebook tilbyder dig for øvrigt faktisk hæderlige chancer for at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed.
4Den billigste fragtform er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed afhænger af at du lever nær netshoppens tilholdssted. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ret så essentiel såfremt du står og skal bruge brækjern øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer flere e-butikker levering uden omkostninger, men for det meste er det under betingelse af at man shopper for en konkret sum.
5En masse internet butikker yder til alt held mange forskellige billige fragtmuligheder til brækjern. En favorit iblandt mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig temmelig problemfri, samt typisk tillige den mest letkøbte leveringsmetode.
6Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af en anordning, der hjælper folk imod bedrageriske e-shops. Som et alternativ bør du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil betale omkostningerne af flere omgange.
7Generelt slår vi et slag for at bemærke om online forretningen er e-mærket, siden det er en antydning af at netbutikken imødekommer de danske regler, og at netshoppen fra tid til anden overvåges af sagkyndige der mestrer de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige brækjern på en netbutik burde de til hver en tid kigge på e-shoppens forretningsvilkår.
8Det er jo efterhånden super problemfrit for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige brækjern på forskellige e-handler, og på grund af dette tilbyder massevis af shops på nettet fragt uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre vise sig smart at se nærmere på en række butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er tryg ved at få den skarpeste pris.
9Fragtperioden er selvfølgelig ultra central om man har behov for produktet fluks, og af den grund er det uden tvivl essentielt at vi ser leveringstiden på brækjern. En masse netbutikker giver billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, men som trods alt er afhængig af at du bestiller inden et fastsat tidspunkt.