Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
Bosch Akku-stiksav Pst 18 Li Solo (uden Batteri Og Lader)
500 kr.
Mere info
Bosch Stiksav Pst 800 Pel Ct
600 kr.
Mere info
Bosch Gst 18v-li S Akku Stiksav Solo (uden Batteri Og Lader)
1.245 kr.
Mere info
Bosch Stiksav Pst 650
450 kr.
Mere info
Bosch Stiksav Gst 150 Ce 780 Watt
2.348 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets betingelser.
For en del er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring Bosch stiksav.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare Bosch stiksav.
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggecentre.
Du vil finde ulighed i prisen på billige Bosch stiksav hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste priser, og andre satser på service. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.
De store byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har de fleste mulighed for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at undvære fragten, og tilmed få produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af Bosch stiksav online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du bestiller Bosch stiksav online hos dem.
Hovedparten af online nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af online nichebutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. På grund af det formår de at yde ekstra brugbar sparring fra nogle som er specialister i netop Bosch stiksav.
Danmarks største byggekæder
Bosch stiksav silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bosch stiksav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bosch stiksav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bosch stiksav jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig afgørende at have samtlige byggematerialer disponible forinden du tager fat på byggeriet. Du kan sammenfatte en enkel indkøbsliste som samler alt hvad som er nødvendige, og så gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at du har det hele.
2Inden du iværksætter byggeprojektet må det være temmelig essentielt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Du skal aldrig negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som sikkerhedshjelm som hjælp mod hændelige risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
4Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en struktureret agenda, som viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din køreplan.
5Glem ikke at du kan indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes når byggeprojektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen har betydning for planeten.
6Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. store byggeopgaver. Nogle byggerier bør udføres af flere mennesker. Dertil bør det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
7Du bør under ingen omstændigheder undvære værktøj. Typisk vil det vise sig af stor betydning at have det klar til brug forinden du indleder byggeriet. Husk også at indregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
8For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund skal du jævnligt undersøge vejrudsigten i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med dit vigtige projekt.
9Der præsenterer sig ofte uforudsete bump på vejen når det gælder omfangsrige projekter, og altså kan det vise sig væsentligt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
10Der er alle mulige former for guides og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube yder assistance med enormt meget brugbar info, særligt hvis man leder på engelsk.
11Typisk vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det er økonomisk at nedskrive alle udgifter, og dernæst nedskrive online tilbud på dem én efter én.
12Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør anskaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand er det lukrativt at få forslag fra en håndfuld håndværkere.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En del online virksomheder tilbyder i vore dage alverdens billige løsninger til levering til Bosch stiksav. Den mest populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er jo yderst ligetil, og desuden derudover den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du kunne endvidere overveje at bestille ordren til levering hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er almindeligvis en sjat mindre billig, men tillige ualmindeligt nem for Bosch stiksav online. Den mest billige leveringsmulighed er dog at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du lever i nærheden af online forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Bosch stiksav kan være usædvanlig vigtig hvis vi står og skal bruge din pakke om kort tid, og derfor er det uden tvivl meningsfuldt at vi gransker den anslåede leveringsdato for Bosch stiksav. En lang række forhandlere på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer online, hvilket beroer på at ordren indsendes før et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt sendt afsted inden de logistikansatte har fyraften.

En hel del online forhandlere byder på fragtfri levering på Bosch stiksav online, men tit kun hvis der bestilles for en bestemt sum. Som alternativ kan du tage den billigste metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

En masse webshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig Bosch stiksav derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Bygma. De frembyder bl.a. klik-og-hent på Bosch stiksav i følgende områder:

Stenløse, Valby, Aarhus, Risskov, Brabrand, Grenaa, Jyllinge, Brøndby, Hvidovre, Vordingborg, Brønderslev, Køge, Farum, Kokkedal, Frederikshavn, Søborg, Ballerup, Nærum, Varde, Vallensbæk, Højbjerg, Haderslev, Odense, Nyborg, Vejle, Greve, Nørresundby, Tilst, Gentofte, Esbjerg, Odder, Charlottenlund, Svendborg, Kolding, Virum, Nakskov, Viborg, Hørsholm, Rudersdal, Birkerød, Slagelse, Taastrup, Vanløse, Ikast, Hedensted, Albertslund, Ishøj, Gladsaxe, Lyngby, Hillerød, Kalundborg, Hobro, Aalborg, Frederikssund, Brønshøj, Holstebro, Nykøbing Falster, Næstved, Middelfart, Frederiksberg, Korsør, Thisted, Horsens, Skive, Åbyhøj, Rønne, Rødovre, Aabenraa, Holbæk, Værløse, Glostrup, Fredericia, Struer, København, Hjørring, Dragør, Allerød, Tårnby, Lillerød, Ølstykke, Randers, Herning, Roskilde, Herlev, Silkeborg, Lystrup, Skanderborg, Hedehusene, Solrød Strand, Haslev, Frederiksværk, Sønderborg, Ringsted, og Helsingør, .

Click-and-collect af Bosch stiksav er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ses der på data bliver det markant, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet Bosch stiksav online og billig Bosch stiksav. Foruden dette ser man som regel online shoppere efterspørge blandt andet Bosch stiksav priser, Bosch stiksav tilbud og køb Bosch stiksav, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Priser på Bosch stiksav

Det har vist sig at være rigtig uproblematisk for os alle at finde de laveste priser på billige Bosch stiksav online på tværs af netbutikker, og herved har massevis af firmaer på nettet set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på Bosch stiksav eftertrykkeligt, og ydermere præstere fragt uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre blive lønsomt at inspicere indtil flere internet webshops efter tilbud og udsalg på Bosch stiksav online før du gennemfører din handel, således at du er tryg ved at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Man må bare være klar over, at når en internet shop afhænder billige Bosch stiksav online til en salgspris der kan ses som uendeligt billig, kunne det mange gange være en varsel om en svindel online webshop. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af en lov, der assisterer folk imod uoprigtige online webshops.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække pengene til Bosch stiksav ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk ved nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og 10-4.

Når man ser på søgedata står det klart, at mennesker ofte søger efter for eksempel Bosch stiksav tilbud og køb Bosch stiksav. Man ser desuden tit folk efterspørge for eksempel billig Bosch stiksav, Bosch stiksav priser og Bosch stiksav online.

Se nærmere på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot resulterer i aldeles gunstige løsninger til at analysere en række forhenværende konsumenters vurderinger og derfor stiller vi forslag om, at du vurderer online shoppens bedømmelser forinden du handler billige Bosch stiksav online.

Facebook giver dig ligeledes flere relevante chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens pålidelighed. Derudover ser vi mange e-butikker som gør det muligt at forfatte en bedømmelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige Bosch stiksav online på en e-shop behøver de egentlig gennemlæse butikkens vilkår, dog er det naturligvis ikke super spændende, i særdeleshed ved de store byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

En anden løsning kunne måske være at tjekke om e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det er en antydning af at internet shoppen efterfølger de officielle regler, tillige med at netshoppen undertiden føres tilsyn med af specialister der er inde i bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, når du forvoldes problemer i processen med din bestilling af Bosch stiksav. Tillige tilråder vi at kunden er vidende om de mest betydningsfulde vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af Bosch stiksav online, som eksempelvis den byttepolitik internet virksomheden har.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man permanent opbevarer sin kvittering, så man fremadrettet vil kunne bevidne bestillingen af Bosch stiksav, uagtet om man har købt fra Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen eller 10-4.

Bente gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Bente K gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Else gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Anna gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringshastigheden er særligt vigtig ifald du har brug for produkterne inden for få dage, og herved er det selvfølgelig væsentligt at vi tjekker tidshorisonten for levering på Bosch stiksav. Flere internet outlets tilbyder billig 1 dags levering på en lang række varenumre, hvilket dog er forudsat at ordren placeres forinden et givent klokkeslæt.
2Forud for at folk handler billige Bosch stiksav på en internet shop burde de utvivlsomt sætte sig ind i virksomhedens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke videre spændende. Endvidere går vi ind for at man er hensynstagende til de mest centrale betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige Bosch stiksav online, som fx hvilken byttepolitik internet shoppen tilsikrer.
3De fleste internet forhandlere giver i vore dage diverse billige leveringsmåder til Bosch stiksav. En af favoritterne er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye varer når der er mulighed for det. Muligheden er altså temmelig hensigtsmæssig, samt tit tillige den billigste fragtform.
4Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af et regulativ, som støtter køber overfor uærlige internet selskaber. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at dække omkostningerne senere.
5Vi går generelt ind for at se hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være en forsikring om at online butikken anerkender de danske retningslinjer, foruden at netshoppen ofte revurderes af fagmænd der er inde i lovgivningen. Inden nogen shopper billige Bosch stiksav hos en online butik behøver man altid gennemse webbutikkens handelsbetingelser.
6Trustpilot tilbyder dig i højeste grad fordelagtige løsninger til at vurdere mange andre konsumenters bedømmelser og derfor er det en hjælp, at du verificerer netshoppens omtaler forinden du handler billige Bosch stiksav online. Facebook indebærer ydermere ret værdifulde genveje til at få en idé om e-firmaets troværdighed.
7Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets adresse. Den leveringsmodel er naturligvis rigtig betydningsfuld såfremt vi har behov for Bosch stiksav straks. Alternativt så lover flere e-handler i Danmark gratis fragt, men undertiden kræver det at man aftager for en fastsat pris.
8Nogle få butikker på nettet yder levering uden gebyr på Bosch stiksav, men i de fleste tilfælde påkræves det at der købes for en fastsat sum. Ellers skal du overveje den mest prisbevidste leveringsform, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragttypen viser sig uheldigvis på den anden side i høj grad smart. Den mest billige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
9Det er jo efterhånden særdeles bekvemt for alle at prissammenligne online på billige Bosch stiksav hos diverse internet outlets, og ergo præsterer massevis af online selskaber fragt uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk være lukrativt at besigtige nogle enkelte e-firmaer efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.