Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Mere info
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Det er især et alternativ ved de store byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af Bosch plænelufter.
Du vil finde variationer i prisen på billige Bosch plænelufter fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare Bosch plænelufter.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder produkter fra flere producenter, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af Bosch plænelufter online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggecentre finder du i det meste af landet, og derfor har mange chancen for at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan man spare fragten, samt ovenikøbet hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du køber Bosch plænelufter online fra deres webshop.
De fleste nichebutikker på internettet har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette formår de at yde mere anvendelig hjælp fra mennesker som er specialister i netop Bosch plænelufter.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark
Bosch plænelufter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bosch plænelufter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bosch plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bosch plænelufter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt når der er tale om store byggerier. Store ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Derudover vil det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
2Planlægning viser sig som kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en klar handlingsplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din arbejdsplan.
3Du skal nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
4Man vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være afgørende at du har det disponibelt forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at indregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uventede hovedpiner når det handler om større opgaver, og som følge heraf kan det være af stor betydning at man afsætter tilstrækkelig plads i tidsplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
6I god tid inden at du iværksætter byggeriet er det ubeskriveligt fundamentalt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
7Det er meningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en simpel indkøbsliste som indeholder hver eneste ting du har brug for, og så tjekke punkterne, hvormed du er sikker på at alt er på sin plads.
8Det er fundamentalt at have lavet et budget for projektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive forstandigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og så notere den billigste pris på dem enkeltvis.
9Du kunne overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeprocessen. Ifald du tager imod assistance fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige selskaber.
10For byggeprojekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund bør du løbende tjekke vejrvarslen i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at regne når du lige står midt i dit vigtige byggeprojekt.
11Der er en hel række guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig enormt meget anvendelig viden, navnligt forudsat at man benytter engelske søgeord.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt byggeriet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver altså at projektet har positiv betydning for miljøet.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal du vælge?

En række internet butikker foreslår heldigvis diverse billige metoder til levering til Bosch plænelufter. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringstypen er altså i høj grad let, og tit desuden den mindst kostelige leveringsudgave.

Du burde også afveje for og imod at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtløsningen bliver godt nok lidt dyrere, men til gengæld i høj grad hensigtsmæssig med Bosch plænelufter online. Den billigste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du befinder dig med kort afstand til online virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Bosch plænelufter er selvfølgelig vældig essentiel om vi står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, så med det formål er det virkelig vigtigt at du kontrollerer leveringstiden på Bosch plænelufter. Temmelig mange internet webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, men vær obs på at det er underforstået at transaktionen gennemføres forud for et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen ud af døren forud for at personalet har fyraften.

Nogle få internet varehuse frembyder levering uden omkostninger på Bosch plænelufter online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der indkøbes for et fastslået beløb. Ellers bør man foretrække den mest letkøbte slags levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

En masse byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man handler billig Bosch plænelufter online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på Bosch plænelufter i disse byer:

Herlev, Frederiksberg, Hørsholm, Risskov, Odder, Brabrand, Struer, Skanderborg, Birkerød, Helsingør, Tårnby, København, Esbjerg, Ringsted, Korsør, Næstved, Skive, Charlottenlund, Albertslund, Kalundborg, Højbjerg, Nykøbing Falster, Haslev, Vallensbæk, Værløse, Svendborg, Rudersdal, Ikast, Frederiksværk, Lillerød, Søborg, Sønderborg, Ølstykke, Hobro, Stenløse, Lystrup, Brøndby, Hvidovre, Silkeborg, Vanløse, Greve, Aalborg, Gentofte, Tilst, Dragør, Virum, Kolding, Holstebro, Hillerød, Jyllinge, Viborg, Køge, Brønderslev, Hjørring, Aarhus, Nakskov, Thisted, Holbæk, Rønne, Gladsaxe, Vordingborg, Frederikshavn, Randers, Vejle, Ishøj, Farum, Rødovre, Haderslev, Varde, Brønshøj, Lyngby, Frederikssund, Horsens, Åbyhøj, Nørresundby, Odense, Roskilde, Nærum, Kokkedal, Nyborg, Slagelse, Fredericia, Hedehusene, Herning, Hedensted, Ballerup, Valby, Grenaa, Solrød Strand, Aabenraa, Middelfart, Glostrup, Taastrup, og Allerød, .

Click-and-collect ift. Bosch plænelufter er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger fx køb Bosch plænelufter og Bosch plænelufter online. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge bl.a. Bosch plænelufter priser, Bosch plænelufter tilbud samt billig Bosch plænelufter, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Tilbud på Bosch plænelufter

Det har vist sig at være ultra ligetil for enhver at finde de laveste priser på billige Bosch plænelufter online på diverse shops på nettet, og derved har langt de fleste internet virksomheder set sig nødsaget til at tvinge priserne på Bosch plænelufter voldsomt, og i øvrigt yde fragtfri levering.

Derfor kan det trods alt vise sig nyttigt at se nærmere på nogle få e-butikker efter tilbud og rabatter på Bosch plænelufter online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør trods alt være så påvagt, at såfremt en online shop afsætter billige Bosch plænelufter online til salg for en pris der kan virke enormt billig, bør det ofte være et tegn på en uærlig butik. Køb med kort er imidlertid dækket ind under en foranstaltning, hvilket passer på os overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare beløbet til Bosch plænelufter ude i fremtiden. Dette fås normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere som regel søger efter fx Bosch plænelufter tilbud og køb Bosch plænelufter. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis Bosch plænelufter online, billig Bosch plænelufter samt Bosch plænelufter priser.

Se nærmere på tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i evigt passende muligheder for at eftersøge adskillige tidligere konsumenters opfattelser og herved tilråder vi, at du tager et kig på netbutikkens omtaler inden du køber billige Bosch plænelufter online.

Facebook genererer også uden sammenligning gavnlige metoder til at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Tilmed ser vi en del shops på nettet hvor det er muligt at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også burde drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige Bosch plænelufter online i en e-butik kunne de egentlig få overblik over webbutikkens regler, men det er i mange tilfælde en omfattende opgave, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Alternativet kunne måske være at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er en indikation om at online firmaet accepterer de danske love, udover at online virksomheden regelmæssigt tilses af eksperter der er meget bekendte med de gældende regulativer.

Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, hvis du får problemstillinger med dit indkøb af Bosch plænelufter. Tillige er det en hjælp at køber er vaks omkring de grundlæggende betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af Bosch plænelufter online, fx den byttepolitik shoppen bruger.

I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man permanent bibeholder ens ordrekvittering, så man når som helst vil kunne vidne om sit køb af Bosch plænelufter, hvad end man køber ved Silvan, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

Anna Petersen gav 5 stjerner

Udmærket

Per Madsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Else Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Anne gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til din online shopping
1Flere internet webshops sikrer portofri levering på Bosch plænelufter, men typisk kun ifald du handler for et konkret beløb. Derudover bør du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, der ofte er at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Muligheden bliver gennemsnitligt ligeledes virkelig bekvem. Den mest betalelige form for levering vil dog altid være at hente varerne selv.
2Trustpilot præsterer visse værdifulde genveje til at blive klogere på en stor gruppe nuværende køberes tanker og herved foreslåes det, at du efterforsker e-butikkens bedømmelser forud for at du handler billige Bosch plænelufter online. Facebook frembyder ligeledes tilpas passelige chancer for at få indblik i online forhandlerens popularitet.
3Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning er betinget af at du befinder dig i nærheden af webbutikkens adresse. Den metode til levering er naturligvis super væsentlig når du absolut skal bruge Bosch plænelufter om få sekunder. Alternativt så præsterer flere internet forretninger gebyrfri levering, men undertiden kræves det at man handler for en bestemt sum.
4Temmelig mange online virksomheder tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtløsninger til Bosch plænelufter. En af favoritterne er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente produkterne når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo særdeles problemfri, samt typisk derudover den billigste fragtløsning.
5Antal dages levering er usædvanlig vital forudsat vi har brug for din pakke straks, og i det øjemed er det bestemt essentielt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved Bosch plænelufter. En lang række netshops i Danmark udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, som trods alt kræver at bestillingen laves tidligere end et fastslået tidspunkt.
6Vi går generelt ind for at undersøge om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er en tilkendegivelse af at internet forretningen føjer gældende dansk lovgivning, samt at internet butikken regelmæssigt ses til af sagkyndige som er indført i bestemmelserne på området. Forud for at nogen bestiller billige Bosch plænelufter hos en e-handler behøver man til hver en tid bese butikkens betingelser.
7Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en bestemmelse, som begunstiger dig overfor falske internet forhandlere. Som alternativ kan du overveje et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at finansiere prisen ude i fremtiden.
8Det har vist sig at være ret så bekvemt for købere at søge information om priser online på billige Bosch plænelufter hos diverse shops på nettet, og altså frembyder utallige firmaer på nettet levering uden gebyr. Derfor kan det imidlertid være smart at checke indtil flere online firmaer efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at få den mindst kostelige pris.
9Før folk bestiller billige Bosch plænelufter hos en internet webshop kunne de utvivlsomt studere webbutikkens handelsaftale, dog er det bare ikke super spændende. Herudover går vi ind for at kunden er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige Bosch plænelufter online, til eksempel den returneringsret internet shoppen tilbyder.