Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved bør du overveje at vælge en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring Bosch nedstryger.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du lede andre steder.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige Bosch nedstryger hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot Bosch nedstryger.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler produkter fra adskillige nicheshops, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af Bosch nedstryger online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggecentre er tilgængelige i hele landet, og derigennem har mange mulighed for at købe online og hente varerne personligt. Hermed kan man spare leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at købe Bosch nedstryger online hos dem.
Mange nichespecifikke webshops producerer selv de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få bedre priser.
Forskellige nichebutikker på internettet har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du opleve ekstremt indsigtsfuld hjælp fra personale med ekspertviden i lige præcis Bosch nedstryger.
Danmarks største byggemarkeder
Bosch nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bosch nedstryger jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bosch nedstryger silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bosch nedstryger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
2Ved projekter udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Således må du tit se udsigten ift. vejret i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke uventet begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende byggeprojekt.
3Forinden du indleder byggeriet er det ret meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
4Typisk vil det være fundamentalt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være en god idé at gennemgå samtlige omkostninger, og bagefter indsamle den billigste pris på dem slavisk.
5Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig imod potentielle uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du skal lave en struktureret plan, som dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder strategien.
7Det kan overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, ikke mindst når det er krævende byggeopgaver. Større projekter bør udføres af flere folk. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
8Potentielt kan det vise sig afgørende at have de presserende materialer klar forud for at du iværksætter byggeriet. Du bør sammenfatte en enkel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og så tjekke oversigten, således at du er overbevist om at du har det hele.
9Du bør under ingen omstændigheder mangle udstyr. Ofte kan det vise sig essentielt at du har det klar idet du iværksætter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
10Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige udfordringer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at der afsættes passende plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
11Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube faciliterer ekstremt meget anvendelig oplysning, navnligt ifald man leder på engelsk.
12Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En masse internet webshops yder til alt held en lang række forskellige billige leveringsmetoder til Bosch nedstryger. Den mest anvendte er for øjeblikket udleveringssteder, så du selv kan hente produkterne præcis når det passer dig. Fragtformen er altså ekstremt smertefri, og i mange tilfælde endvidere den billigste fragtløsning.

Du burde derudover prøve at få varerne sendt til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er i mange tilfælde en tand dyrere, men derudover ret så let gængelig for Bosch nedstryger online. Den mest letkøbte leveringsmetode er utvivlsomt at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl nær e-forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Bosch nedstryger er yderst udslagsgivende hvis vi behøver produktet fluks, så herved er det rigtig på sin plads at man kontrollerer leveringstidspunktet ved Bosch nedstryger. Flere online selskaber – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre online, som dog kræver at bestillingen placeres forud for et angivent klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varen betjent inden pakkemedarbejderne får fri.

Visse internet webshops sikrer fragt uden beregning på Bosch nedstryger online, men i reglen kræves det at man handler for et fastsat beløb. Desuden bør du udse dig den billigste leveringsløsning, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

De store netbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig Bosch nedstryger derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Stark. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på Bosch nedstryger i disse byer:

Højbjerg, Åbyhøj, Ishøj, Rønne, Aabenraa, Dragør, Nakskov, Hvidovre, Viborg, Nyborg, Valby, Solrød Strand, Jyllinge, Ballerup, Nørresundby, Middelfart, Nykøbing Falster, Struer, Gentofte, Skanderborg, Aarhus, Gladsaxe, Helsingør, Thisted, Herlev, Skive, Roskilde, Charlottenlund, Vanløse, Hedensted, Albertslund, Holstebro, Værløse, Hjørring, Fredericia, Holbæk, Lyngby, Slagelse, Risskov, Randers, København, Hedehusene, Haderslev, Tårnby, Greve, Varde, Frederikshavn, Lystrup, Hørsholm, Kalundborg, Lillerød, Frederiksberg, Hobro, Glostrup, Grenaa, Esbjerg, Næstved, Silkeborg, Vordingborg, Odense, Allerød, Vallensbæk, Køge, Ikast, Hillerød, Nærum, Ølstykke, Odder, Herning, Virum, Rudersdal, Horsens, Tilst, Brønshøj, Haslev, Rødovre, Aalborg, Frederiksværk, Farum, Søborg, Brabrand, Birkerød, Sønderborg, Brøndby, Svendborg, Korsør, Brønderslev, Stenløse, Kolding, Frederikssund, Kokkedal, Vejle, Ringsted, og Taastrup, .

Klik-og-hent af Bosch nedstryger er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når der ses på data bliver det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter blandt andet billig Bosch nedstryger og Bosch nedstryger online. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter bl.a. Bosch nedstryger priser, køb Bosch nedstryger samt Bosch nedstryger tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på Bosch nedstryger

Det er virkelig let for folk at lave prissammenligning på billige Bosch nedstryger online hos flere online outlets, og på grund af dette har en lang række outlets på nettet været tvunget til at stampe priserne på Bosch nedstryger drastisk, og endda frembyde fragtfri levering.

Men det kan trods alt være lukrativt at undersøge nogle enkelte forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på Bosch nedstryger online forinden du handler, således at man er velinformeret til at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Du bør dog være omhyggelig med, at når en e-forretning forhandler billige Bosch nedstryger online på tilbud til en pris som kan ses som mystisk attraktiv, kan det for det meste være en varsel om en uægte e-forretning. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af en anordning, som værner køber imod snydagtige internet varehuse.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at klare prisen på Bosch nedstryger over en periode. Dette foreslåes normalt ved niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark og Bygma.

Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet køb Bosch nedstryger og Bosch nedstryger online. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter eksempelvis Bosch nedstryger priser, billig Bosch nedstryger samt Bosch nedstryger tilbud.

Læs nuværende kunders betragtninger

Trustpilot fører til regulære fortræffelige chancer for at undersøge en hel del andre kunders meninger og derved slår vi et slag for, at du besigtiger online forhandlerens kritik forinden du shopper billige Bosch nedstryger online.

Facebook fremskaffer tilsvarende evigt habile chancer for at få en idé om internet shoppens troværdighed. Her er der en del webbutikker som tilbyder folk at notere en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden må tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige Bosch nedstryger online på en e-butik bør de helt sikkert bese shoppens forretningsvilkår, dog er det bare ikke særlig interessant, især ved de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemt alternativ er at finde ud af hvorvidt e-handlen er e-mærket, siden det typisk er en erklæring om at webbutikken forsvarer de officielle danske regler, tillige med at den rutinemæssigt overvåges af sagkyndige som har megen viden om bestemmelserne på området.

Dette er en god lejlighed til hjælpende service, når du får problemer ved din bestilling af Bosch nedstryger. Tillige foreslår vi at du er vaks omkring de mest centrale forhold der har betydning for bestillingen af Bosch nedstryger online, til eksempel hvilken ombytningsret online shoppen garanterer.

I relation til det er det også afgørende, at man stadigvæk bevarer sin e-mail kvittering, således man altid kan dokumentere bestillingen af Bosch nedstryger, hvad end man bestiller hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller XL-Byg.

Ole V gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Martin Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Louise Kristensen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Kim Andersen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste løsning til levering vil til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du bor tæt på online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsudgave er naturligvis meget aktuel når man mangler Bosch nedstryger fluks. Alternativt så frembyder en hel del webshops fragtfri levering, men oftest kræver det at du køber for en præcis sum.
2Forinden folk shopper billige Bosch nedstryger i en webshop bør man til hver en tid granske e-shoppens forretningsvilkår, det er dog ofte et omfattende arbejde. I øvrigt er det fornuftigt at man er påpasselig med de grundlæggende betingelser der gælder for bestillingen af billige Bosch nedstryger online, fx den returrettighed e-butikken kører med.
3Vi går generelt ind for at se om online forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en sikkerhed for at e-shoppen retter sig efter de gældende danske regler, foruden at e-forhandleren jævnligt evalueres af sagkyndige der har indsigt i vilkårene. Forud for at nogen køber billige Bosch nedstryger i en online virksomhed behøver man sådan set tage stilling til deres betingelser.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig meget aktuel om man behøver produktet nu og her, så herved er det ganske passende at man kigger nærmere på leveringstiden for Bosch nedstryger. Temmelig mange e-forretninger tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, hvilket regnes ud fra at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
5Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en anordning, som hjælper dig som køber overfor fup forretninger på nettet. Som alternativ bør du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at betale beløbet over en længere periode.
6Nogle få internet varehuse byder på levering uden omkostninger på Bosch nedstryger, men i reglen er det betinget af at der indkøbes for en konkret sum. Desuden må man tage den prisbilligste fragtmulighed, som mange gange er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Muligheden viser sig desværre også meget nem. Den mindst kostelige slags levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
7En stor portion internet varehuse udlover heldigvis en række forskellige billige fragtmuligheder til Bosch nedstryger. En favorit er efterhånden pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente produkterne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo ret så overkommelig, samt typisk endda den mest prisbevidste leveringsversion.
8Det er efterhånden ret bekvemt for os alle at kigge efter tilbud online på billige Bosch nedstryger fra forskellige butikker på nettet, og til gengæld garanterer adskillige internet butikker levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid vise sig gunstigt at udforske indtil flere outlets på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at indhente den laveste pris.
9Trustpilot frembyder fuldstændig hensigtsmæssige muligheder for at kortlægge diverse andre kunders opfattelser og på grund af dette er det godt, at du gransker netbutikkens ratings forinden du shopper billige Bosch nedstryger online. Facebook indebærer lige så vel ganske anstændige genveje til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed.